less !

valborg in my aaaaaaaaass..

kvällen har ju börjat helt underbart.... dålig. allt jävlas, alla drygar sig och jag vill bara tillbaka till min lägenhet i ljusdal, lägga mej ner o sova bort hela valborg.. känns som att bara emmelie som gör mej glad...  och jag är bara sååå arg nu. ja jag vet jag klagar men jag kan inte göra annat just nu så jag skiter i alla er som tycker att jag klagar för jag är bara så IRRITERAD.

jag tycker inte om folk som gör mig besviken och less när jag redan är less. BAJS

hoppas emx2 gör mig glad annars bryter jag ihop! ..


BAJS


HELG & LOOS

heej!

inte sovit mkt inatt, inte så bra eftersom jag hade nationellaprovet i engelska, hörövningen direkt på morron. gick väl typ som förväntat, bajs :) har även haft smekis idag sen fick vi sluta så nu är det HELG :D och hoppas verkligen att kvällen/helgen blir bra annars blir jag ARG.

skirver mer sen, måste packa bussen går snart!
puss


VALBORG

nu har jag hunnit med massor, dammsugit, damma av borden, vart ner på köpingen, duschat, städat bort alla saker, bädda sängen bara maten kvar som jaaa, vi får se vad jag ska äta är inge sugen på nått heller så får väl an se ;P
har även glömt att skrivit med att daniel följde med mig till ljusdal i söndags, var här till i morse, åkte hem vid halv 7 och äntligen börjar de ordna upp sig som de verkar och de var verkligen på tiden, hoppas inte att nått onödigt skit kommer ivägen nu som de brukar blir, är trött på sånt!

imorgon är det Valborg, som ska "firas" i Hamra med älskade emmelie som ska slå ihjäl mig om jag inte kommer ^^ ska dricka upp vinet från förra helgen hade jag tänkt. sen får vi väl se hur de blir och går ;P

NÅGON SOM SKA VARA I LJUSDAL PÅ LÖRDAG & INTE GÅ UT PÅ KROGEN KANSKE ?! :)

puss


busmus !
daisy klättrar på gallre och de får hon inte ;p

ARG & GLAD !

skolan idag, började med engelska, lektionen började bra med slappt, efter de blev de betygsprat och min lärare berättade att jag måste skriva om ett helt arbete bara för att han inte tror att det är jag som skrivit de, JÄVLA IDIOT.. jag som satte mej ner och plugga igår för att jag skulle vara klar med allt, men ta mig i röva att jag är nu när jag läre skriva om detdär skit stora och svåra arbetet, BAAAJS :'( less, arg & fruktansvärt besviken på min lärare...

efter de hade vi matte jag gjorde 3 tal sen blev de matsalen med cicci, efter de hade vi idrott och de var rätt så kul. var även lite betygsprat där och maxim sa att jag nämligen hade ett VG ?! JAG? vg i idrott, som skolkat hur mkt som helst ? de var inte illa pinkat och jag blev lite gladare fast jag är sååå besviken, arg, less & trött på skolan!!

ikväll ska jag umgås lite & titta på tv :) ska även duscha nu sen äta & försöka dammsuga lite, jag har gryyymt skitigt i min lägenhet x( bläää!

puss på er !

SKOLAN!

sitter i skolan nu, har inte skrivit på ett bra tag så nu fick de bli att skriva lite :)
fick nyss reda på mina betyg inom alla kurser och bäst som man är hade man VG på alla delar :D tom fisk som jag själv aldrig trodde att jag skulle få mer än G, men Carina sa att eftersom jag hade från starkt VG-MVG på alla prov så är de självklart med ett VG i sällskapsdjurskursen, Happyface* mihihi
var även till Åkerslund idag, en soptipp typ, eller sopsortering, jag stinker soper nu, not naiz ..
efter de blev de sällskapsdjur och då blev de ju bara betygsprat som sagt sen sluta eftersom jag är klar med allt :)
men nu ska jag jobba vidare i nått ämne som jag ligger efter i som tex svenska, samhälle m.m ... kul :) nej!

puss / jennie


även att Du inte kan bestämma över mej, så vad du än säger är allt Mitt val vännen!..

söndag, imorgon skola -suck!

har sega på hela dagen, duschat lite och tvätta bort allt gammalt smink som fick sitta kvar från igår (a)
nu håller jag på med lite mat, idag blir de grillad fläskfilé, tzatziki (stavas), pommes, sallad och massa gött! ska bli najs och längtar till maten är klar (:
även att jag ska få åka med mathias till ljusdal idag, tack slipper jag åka bussäcklet som jag inte åkt på säkert en månad men ändå (a) hatar buss. men de blir nog trång för jag, mathias, danne, tomas & tobbe ska med så jag läre väl få sitta i mitten bak -.- men men hellre de än buss.
nej nu ska jag packa och äta och sen bege mej mot ljusdal med grabbarna!
puss

50 års kalas !

åkte med mamma till Hamra igår, skulle på saras 50-års kalas, där var jag med mathias, danne & simon. vi söp oss fulla, jag drack mest vin, as gott :D träffade emmelie o emma också, men inte mkt ;o dansade och ja vart jätte full & mådde bra ett tag, när de lutade mot att dra hem(?) så hade jag svårt att bestämma mej vart jag ville sova om de skulle bli hemma eller hos daniel. slutade iaf att jag satt själv i hamra och ingenstans att sova och ingen skjuss hem. eller ja jag hade säkert fått sova hos daniel men eftersom han gick och stängde dörren kände jag mej inte så välkommen!
så först ringde partykungen halvarsson som han gjorde typ 1000 gånger denhär kvällen xP sa massa gulligull ;D haha och efter de var jag tvungen att ringa simon och jaa vi gick ifrån kalaset typ 1-2 kanske ? och vi satt först i busskuren till 3 och sen drog vi hem till han så då fick jag vara/sova i deras gäststuga, ville HEM men ingen jävel vill skjussa en mellan 2-4 på natten så jag var tvungen att blir kvar fast jag skulle kunnat betala en miljon för att komma hem men ja sov några timmar sen idag skjussa simon hem mej, TACK för allt Simon, du är en riktig vän och du vet hur man ställer upp som en riktig vän!

Sammanfattning för dom som inte orkar läsa: SKIT rolig kväll som sluta i kaos, satt ute till 3 efter de sova ngr timmar och nu hemma. UNDERBAR KVÄLL.

- ännu ett avslutat kapitel.

vin vin vin !

sitter hemma nu, testade mitt "nya" in ;D de smakade ja typ vin fast de var rätt så gott, går lätt att dricka :) om en timme drar jag till hamra via ylva som erbjöd sig skjuss :) så de var super bra det! har fixat håret lite men orkar inte piffa till mej för mkt ^^ men ska ta och dricka ngn öl och mer vin nu sen bäre va till hamra till emx2 + folket.
kom och viiina med mej :D

puss!

HELG !

feeest igår, vi var ett gäng uppe hos andreas meb bla annat mina två snygga partypinglor emmelie & emma :D kul kul vare och jag blev alldeles lagom full och var egentligen inge sugen alls på att dricka men bara man börja så fixade de tll sej :) även att min bästis simon var där. och daniel, mathias, tobbe, tomas, rasmus, peter & såklart andreas :D andreas blev fullast :D och jaa de blev skrik (jag tappade typ nästan rösten -.-) dans, hoppande & maaaaaaaaassa KUL :D

tack för en underbar kväll igen med gänget, love!

ikväll blir det 50-års kalas i hamra förhoppningsvis, håller mina alla tummar för att mina två E:n kommer dit annars kommer jag gråååta blod! annars ska jag väl vara med daniel, simon & mathias och de ska bi najz förhoppningsvis mm..

puss

Järvsö & "mentaltest" ..

vaknade klockan 7 imorse för att hinna fixa i ordning till resan till Järvsö och stora förväntningar om mentaltestet. bussen hämta upp mig och jonna här nere hos oss, vi fick sitta fram :o jag, jonna + våra stora hundar, (en jämte & en golden) de var GRYMT trång men mysigt ;) när vi kom fram blir de först lite prat sen gick vi ut & fick leka med hundarna & testa dom lite (lek & samarbete) Edda var iaf väldigt social när hon mötte "henne" men sen när dom skulle gå blev de väl lite sådär ^^ men hon är ju somsagt en jämthund och dom är/ska ju inte vara såå "samarbetsam" och inte heller "kampen/leken" gick inte heller så bra, men jämtar är ju till för att jaga så de gjorde inget :) wiie.
och mer än att leka/samarbeta gjort vi inte .. så är besviken på dagen eftersom vi fick info att vi skulle få testa på ett "mentaltest" men fick inte göra nått av de som vi alla förväntat oss. men jaja man får ju vara glad för de lilla vi fick iaf.
även att vi var ute hela dagen typ, inte såå bra för förkylningen + att de var blött & kallt, men bra med friskluft oxå så :)

imorgon blir de hundmassage + hundsim för edda som nu ligger och sover efter en hård dag :D
/ Puss, jennie k ericson ..


en av morgondagens aktiviteter !

kvällen !

sitter och dricker hett te nu för att "värma" halsen lite, eftersom den gör så ont och jag viiill bli frisk nuu! pratar även med simon på msn och han gör allt för att få mig på toppenhumör vilket jag uppskattar masssor! hatar att vara ensam när jag är sjuk, de är tråkigt & jag har 1000 saker att göra men orkar inte göra nått tyvärr :/ men jaja, de löser sig säkert!
får se om jag orkar följa med till järvsö imorgon, egentligen gör jag inte de men viiill så jag ska nog göra de ändå, men får se (: Edda ligger på golvet och sover, har gjort de hela dagen ^^ sötpluppen! kul med sällskap iaf :)

puss

MÅNDAG = akutsjukvård hund.

idag började vår "hundvecka" och dagen bestod av Akutsjukvård hund! var mest massa rep ifrån saker vi läst & hört förr, så var inte såå mkt nytt att ta in iaf. fick lära oss att göra "tass bandage" och "svans bandage" & "öron bandage" inte så svårt. tog även lite bilder fast dom lägger jag in senare. daniel skulle även komma ikväll, men kunde tydligen inte, så nu får jag väl sitta själv ändå tills på torsdag ... -.- eller ja, jag sja sitta själv hela veckan + att jag inte får träffa han i helgen förhoppningsvis eftersom han ska på kalas och jag dricka med alla andra (dom bästa såklart ;)
så ja, får väl vara med han nästa vecka, förhoppningsvis ? om inte nå annat kommer ivägen då oxå vill säga! ...

imorgon blir det brukshundsklubben i järvsö och MH-test med hundarna. spännande. hoppas att jag hinner bli lite mer frisk till de så jag överlever dagen -.-

/ jennie


SJUK !

oh gode gud hjälp mig! är så fruktansvärt sjuk ;o de bara small till igår och nu är jag verkligen jätte sjuk.. feber, maaassa hosta, vita prickar på halsmandlarna &illröda blodådroro? = SKIT ONT I HALSEN, ont i huvve & ont i hela kroppen :( även att jag inte hittade ngn hostmedicin, inga halstabletter endast alvedon, höll på att deppa ihop helt och kokade mig lite te + massa honung och HEJHOPP HAALSTABLETTER :D jag hittade fisherman, yeeeah! har aldrig blivit så glad över att hitta halstabaletter i hela mitt liv :D så nu ska jag knarka de :D plus att jag skulle ta alvedon men kunde inte svälja dom pga att halsen är så uppsvälld :o jag måste blir frisk tills helgen så jag ska verkligen klä på mig & äta mkt bra & knarka alvedon och halstabletter + att jag får hostmedicin på tisdag, yeah!

krya på mej ! :)

puss alla underbara!

myskväll!

igår blev det myskväll med daniel, helt underbart!  började med att jag åkte och hämta han tillsammans med pappa, passade på att övningsköra lite med, går superbra :D sen gick vi ut och gick en sväng, jag tog med mig dampanfallet rex , fick lite psyk eftersom han är så jävla dryg men påvägen hem gick de skit bra iaf :D efter de fikade vi lite sen blev de film, vi tittade på Valkyria, jag fattade noll av den så jag tyckte den var tråkig ^^ men de var ju iaf mys att bara få vara med daniel :) sen blev de sova och sen har han vart med mig hela dagen idag också, åkte hem typ 4 och sen skjussade mamma mig och eddis till ljusdal. eftersom vi ska ha hundveckan nu så ska skönheten vara med mig hela veckan ^^ 
även att jag har blivit jätte sjuk :/ hostar så jag hostar sönder hela halsen, har feber & mår inge bra alls -.- suck.  menmen de går väl över får jag hoppas :D
nej nu ska jag gå ut en sväng med edda sp hon får kissa lite xP
PUSS

här kommer väldigt sena bilder sen grillfesten hos andreas :D


simon grillmästarn & en av dom bästa! :D


simon och robin, pöökar? ;)


mathias & daniel<3  sjunger ;D


YEAH ! :D

nej nu orkar jag inte lägga in fler för idag, PUSS :D

hosta & svinont i halsen ;o

god morgon, vaknade för ungefär en halvtimme sen med världs ont i halsen, de bara vrålsvider och jätte mkt hosta + ont i huvve, jooobbigt vill inte bli sjuk nu :( men men sånt man inte bestämmer över ju så får väl ta de lite lugnt så kanske de går över snart! ;p daniel ska även komma idag, han sa att han skulle försöka komma tidigare på dagen än på kvällen, så då blir de filmmys och gos med daniel :) längtas! men nu ska jag slänga mig in i duschen en sväng och försöka bli lite rent..
puss på er!

kvällen!

ieftermiddag har jag inte gjort mycket, mest funderat & äte pizza & fikat. håkan och monika var även hit ett tag. har även fixat camen till datorn, så nu vill jag cama med folk och fula mej xP kom igen! tror äntligen att vissa saker börjar klarna nu för dig med, skönt, kanske allt kan ordna upp sig en gång för alla ist för att allt ska sluta här.. för de är de sista jag egentligen vill. så hoppas att allt kommer att ordna upp sig nu :) så jag hoppas på de bästa och de mesta ser ljust ut nu så hoppas att vi får umgås massor i helgen och bara mysa så allt blir som förr igen!
puss !

j <3 d

tankarna flyger iväg!

snart får du som du vill, hoppas du är nöjd nu! :)
hoppas att du inser snart vad du håller på med..
hoppas att du inser hur dåligt du får folk att må..
hoppas att du en vacker dag växer upp.
hoppas att du en dag mår så bra själv att du inte behöver ge dig på andra,
andra som redan har de bra, bara för att förstöra..
för om du hade mått bra själv, hade du aldrig behövt förstöra för andra!
du kanske inte tror att du förstör, men se dig omkring..
om du ser att folk reagerar kanske du skulle kunna coola ner lite?
tänka efter ett tag och kanske bara ligga lågt och låta allt vara?
för om du bryr dig så mycket, borde du inte vilja att den personen mådde dåligt?
så varför inte bara låta folk vara isf för att starta oro & tjaffs ? ...

sorglit så himla sorgligt allt kan bli ...


fredag!

yes då var snart lovet över, tråkigt men jaja får ju träffa min underbara klass igen så då är ju allt lugnt och ska även ha en "hundvecka" nu så de ska bli roligt med lite "förstahjälpen på hund" , agility, mentaltest, rehab med sim & massage, så de ska bli en intressant och lärorik vecka :)
igår kom daniel till mej vi pratade lite & kom fram till så bra de kunde blir iaf :) känns skönt! vi gick även upp till halle och där var simon & staffan också så vi tittade på lite myskofilmer och sen drog vi hem och åt lite sen blev de mysaaa och sova! :) vaknade vid 9 och mös ett tag sen blev de gå upp och äta, gick ut en sväng i de super fina vädret & sen nyss åkte han hem igen men ska förhoppningsvis komma tillbaka sen, längtas :)
puss

suck!

sen jag skrev sist har jag ine gjort mycket, bara nördat datorn som vanligt och gjort tråkiga saker som, diska, dammsuge m.m.. och trodde att jag skulle få vara med daniel ikväll men tydligen inte -.- han har ingen skjuss. som om de är så svårt att fixa, ursäkta men nu är jag sur! endast en enda jävla kväll på lovet har vart kul o de var igår kväll, annars har fan lovet sugit apdase och inget annat! SUCK. vilket jävla onödigt lovjävel. SUR JAG BLIR.. ingen är ju hemma heller så finns ju ingen man kan vara med eller hitta på nått med... suck va sur jag blir, hur svårt är de att fixa skjuss mellan hamra & loos då? -.- skulle åkt till ljusdal med mamma som hon fråga men trodde ju att jag skulle vara med han ikväll men nu kan ju inte han, suck!!!
EMMELIE & EMMA KOM HIIIIIT NU! ni vill iaf vara med mig ! <3


snart slut på loovet :(

igår kom daniel till mej, vi drog upp till andreas tillsammans med mathias & jonna. vi drog ut och gled lite bil och busade lite (a) nu är jag glad igen, känns super bra! sen drog jag och daniel hem till mig och spela poker med peter & oskar, jag gjorde allt för att förlora för de är så segt med poker (a) men ist vann jag hela tiden i början -.- haha. men sen åkte jag ut, skönt. sen vart de sova och fick vakna upp bredvid daniel igen, de var inte "igår" skönt. sen åt vi lite och han åkte hem igen.
duschade nyss håret så ska snart blåsa det & sminka mej lite sen jaa inte gör ett skit xP
har även hittat min kabel till kameran nu, så snart kommer bilderna från festen hos andreas ut som var för typ en månad sen xD men men bättre sent än aldrig och simon kommer iaf bli glader ;)
puss på alla underbara / jke !

vänner !

först vill jag bara säga att jag har världens bästa vänner och de har jag verkligen insett nu, är så jäkla glad att jag börjat prata med alla er som jag knappt vart kompis med förut, det är verkligen sånna som er alla borde ha, TACK till alla er och ni vet precis vilka ni är! :) e, a, s & j ... ni är bäst! tack för att ni förstår de vissa andra inte gör och att ni stöttar & får mig att se allt ljust i mörkret! <3

idag har jag inte gjort mkt, träffade jonna & mathias en sväng åkte upp till a.h och hälsade på honom och skratta av mej lite eftersom alla lagt upp sina kort nu och jag har märkt att de roligaste är att alla, absolut de flesta håller med mig om allt jag tycker och de är så jävla skönt, nu är jag glad igen & hoppas att de fortfätter så för ni är bara bäst!! även att daniel kommer snart, ska bli skönt eftersom vi inte träffat varann på typ en vecka nu, eller träffat har vi men liksom inte hunnit umgås nått. så nu äntligen får vi vara med varann igen, ska bli skönt! annars vet jag inte vad som händer.

oh noo, upptäckte nyss att de SNÖAR ute :'( lyckan är över -.-

PUSS på alla underbara! :*


god glad morgon, än så länge!

vaknade typ 9 av att hundarna skällde som tokar, fick damp kuta upp och skrek på dom, blir så arg! och sen efter de kunde man ju sova -.- smsade lite (a) sen somnade jag om ett tag ändå moahah. vaknade ännu en gång av att hundarna dampskällde, skulle seriöst kunna kasta en träsko i huvve på dom -.- så nu håller jag mig vaken :)
tommie ringde igår/inatt och bara pratade om allt, så skönt att bara få prata av sig och absolut till han som jag känner så pass bra! så han gav mig några goda råd som jag ska försöka lyssna på och sen var de god natt :)
får väl se vad som hände ridag, daniel skulle försöka komma men vi får väl se hur de blir med den saken eftersom de brukar sluta med att han inte kommer ändå xP men jaja får väl se förfan! xP
puss

<3

emmelie hansson-westlund, jonna lund, simon magnusson, rasmus cedenman, angelica nord, ,mathias hallgren, emma halvarsson, gustav karlsson,peter ericson,  daniel halvarsson, cicci ljunggren, emil halvarsson, sofie westh, mathilda bengtsson, emelie jansson, therese uhre, mikael jonsson, kim dahlberg, johan kempe, klassen och många fler.

tack för att ni finns, utan er skulle jag inte orka mer, ni betyder mest och jag älskar er alla olika mkt ! tack för att ni ställer upp på mig i vårrt och torrt! puss! ett jätte stort hjärta på er !


- man vet inte hur mycket man egentligen tycker om någon ... fören man förlorat den!


jag hatar dig!

nu är jag aaaarg, skulle du stått framför mig nu vet jag inte vad som skulle hända,
KAN DU GE FAN I ALLT SOM HAR MED MIG ATT GÖRA ?
du är bara ute efter att förstöra allt som kommer i din väg för att Du ska må bra & för att Du ska ha alla runt ditt jävla finger som du för tillfället kan stoppa upp i din fula och äckligfa jävla hivsmittade röv! BLÄÄ
jag är sååå arg!!!! ge fan i mina vänner, ge fan i min pojkvän & håll dig till ditt jävla misslyckade liv ist för att tränga dig in på andras!! ÄCKEL! jag har alltid hatat dig, sen första gången jag såg till och kommer alltid att göra. du har fått mig att må så jävla dåligt så vill inte ha in dig i mitt liv igen, snälla?!!!!!  FUCK YOU !!

*någon som hjälper till att döda, sötfis emmelie är du på?!!

förlåt till alla, jag är bara SKIT arg & haft en dålig dag, PUSS på alla underbara :* <3


påsklovet!

påsklovet har än så länge sugit, en enda dag har jag vart med någon o de var jonna. det har gått typ 5 dagar på lovet och är typ lika lång tid kvar, och ingenting verkar hända.. ingen är hemma, eller ja peter kommer hem ikväll så får väl umgås med honom lite men annars suger de ju. funderar på att dra till ljusdal och vara där några dagar, kanske är fler som vill vara med en där, verkar iaf som de ;p så ja funderar på att dra dit eftersom jag bara sitta själv hemma ändå och ingen är hemma. men har iaf duschat så har iaf gjort nått idag. ne kanske skriver mer sen!
puss


ormen in eskilstuna & parken zoooooo -.-

så sugen!

nu har jag nästan, nästan bestämt mig för vilken tatuering de ska bli, ska bara fixa pengar & samla mod :D vet inte riktigt vart jag ska ha den heller blir, handleden, svaken (lite på sidan om) eller på skuldebladet yes! tror nästan på skuldebladet fast vet inte xP svårt val när den liksom sitter kvar där hela livet ;p men men till sommaren kanske, annars när jag drar till prag med klassen fast de är ju om 100 år xP rawr jaja får se :D
idag händer .. ingenting, ingen är hemma idag heller, suuug lov ! men jaja skönt att bara vara hemma o vara ledig iaf, najs som satan!
men nu ska, SKA jag hoppa in i duschen skulle gjort de 10 imorse men de blev aldrig av xP
puss

kväll !

idag har jag inte gjort mkt, mest bara suttit och tråkat, tittar på Festival nu, sveriges bästa film, bäst bäst bäst! älskar den filmen! sitter själv ännu en kväll, tråkigt.. mamma jobbar. peter är i gävle & pappa är ute & kikar efter björn. så nu sitter man alldeles själv, daniel kom inte heller som jag trodde men jaja. kanske är bra om jag får vara lite själv och tänka lite oxå.. fast egentlige hade jag hellre vart med han nu .. känns som att vi behöver tid med  varann själv och prata och så !
men nu ska jag fortsätta titta på världens bästa film.
puss

fortfarande i "moppeåldern" and i love it! :D

igår kom jonna till mej, mathias & tobbe skulle upp till funäs och titta på skotercross och dom försökte tvinga med mig med men nono! så hon kom till mig medans dom åkte dit. vi åt lite & snacka skit efter de så beslöt jag mig för att hämta pärlan i mitt liv, min älskade yamaha fs1 :D så de gjorde vi och åkte runt byn lite & jag tror att jag aldrig kommer komma ifrån "moppeåldern" för de är så jäkla skönt att bara ta moppen en varm sommar dag och bara glida, <3 vi åkte upp till andreas för han, daniel & robin skulle spela så då satte vi oss och lyssna på dom eftersom vi inte hade nå annat för oss. kvällen slutade iaf att jag gick hem och sov, danne sov oxå här... fast han åkte hem typ precis när vi vakna.

även att jag längtar såå till sötbollen emmelie & kusinvitamin emma kommer, längtar så sjukt mycket! party! 

- hela mitt liv står still, orkar inte lägga ner mer energi på allt som händer. känns som att jag gjort allt jag kan så nu är det upp till dig hur dehär ska sluta.. jag kämpar & jag säger tack till alla er som verkligen bryr er, de betyder grymt mycket ska ni veta! puss på er <3


nu vill jag ha sommar & mys med alla söta lamm igen!!

gårkväll och god morgon.

halloj!
igår kväll trodde jag ett tag att jag skulle ta självmord, kändes så jävla värdelöst med allt eftersom man blev dissad av de mesta. drack vin med mamma och smsade med viktor & fredrik (stockholmare som har hus i loos) och dom ville att jag skulle komma o hälsa på, eller dom typ tvinga mej xD haha. så jag drog med mig davis och rasmus dit och vi satt och kika på tv och lyssna på musik, och dom var hel skön! :)  efter de kom simon o andreas o hämta upp mig, så då drog vi till andreas och drack öl och snacka skit, de var väldans trevligt :) efter de gick jag hem, satt lite vid msn och la mej o sov!
idag vet jag inte rikigt vad som händer, egentligen vill jag ut på das ice igen för de var mys, men då kommer jag väl bli ännu rödare så ja vi får väl se ;P höh.
puss

röd som en tomat & samma humör som vanligt. suck!

idag har jennie vart ute på sjön, övningskört och massa annat. började med att jag åkte ut på doasen med mamma, splitt & farfar skulle grilla korv och bara mysas i snön och solen, var ute några timmar och nu är jag röd som en tomatjävel i ansiktet och på bröstet efter U-ringningen, de är inte snyggt! men men. har även övningskört och måsta köra förbi polisen två gånger för dom tog en bild efter vägen xP vart bajs nervös. de fulaste var att jag var tvungen att väda och åka förbi en gång till -.- hihi.
ja och nu har jag klippt lite klor på rambo, hängt tvätt & nu sitter jag här, en till lika värdelös kväll. suck! vilket liv jag har, borde åka bort och lämna allt det här bakom mig som de känns...

*jag försöker vara postiv, hela tiden - men då är jag egentligen inte positiv!
inte om man jämnför med alla andra som är nöjda & glada över sina liv.
jag som alla andra stör mig på väldigt mycket folk.
men jag stör mig inte på "rätt folk" de som är dryga, kaxiga & dumma.
jag stör mig på dom som är fina, snälla & perfekta.
jag är så jävla negativ, vill inte vara de men jag är de.
de är folk överallt hela tiden, alla är perfekta och jag är så jävla avundsjuk på er!


:(

nu börjar jag ledsna, vet inte hur länge jag orkar med det här nu.
vill kämpa och gör de hela tiden men får inget tillbaka..
jag gör allt för att få vara med dig och du gör ingenting..
snart ramlar jag över kanten igen, hatar dehär..
mår så jävla dåligt när jag gör de, vill inte..
JAG HATAR DET HÄR!!!!!!!!!!! :'''''''(

påskmat!

var hungrig så jag höll på att dö så fick ett ryck och gjorde middag tills mamma o pappa kom hem igen. jag stekte prinskorv o köttbullar, koka potatis & ägg, ställde fram sill och massa saker :) kände mig väldans duktig och de är seriöst de enda jag gjort idag och nu när jag äntligen tänkte sätta mig o titta på tv börjar pappa tjata om att jag ska ge hundarna mat, jag har liksom stått o laga mat åt oss i typ 1,5 timme och sen börjar han tjata på att jag ska ge hundarna, medans han inte gjort ett piss på hela dagen, less jag blir. -.- även att jag läre åka o sälja bingolotter till folk som jag fan inte heller orkar.. vilken Jävla påsk, i hate it! denhär långfredagen har fan sugit röv, bara haft tråkigt, fått göra saker som är skit tråkigt och inte ett enda flin på hela jävla dagen.. less..
vill komma o festa till alla som har sagt att dom vill att jag ska komma till dom men har ju ingen skjuss :( sry!
åh damp, jag blir så jävla förbannaaaaad, nu ska jag ge dom där JÄVLA äckelhundarna så jag slipper dehär jävla tjatet!!!

hm..

har duschat och fixa lite idag, alla andra är ute & fiskar o har kul men jag sitter hemma.. peter åkte nyss mot gävle, mamma jobbar & pappa ligger i soffan bredvid mig och sover, jippi vilken händelserik dag, lika värdelös som de flesta andra dagar om inte värre. då brukar iaf folk vara inne på msn men nu är precis 20 pers inne av typ 200, känns ganska värdelöst.. borde hitta på nått men vet tyvärr inte vad, ska nog göra mej lite kaffe nu och feta mig sen kanske ut en sväng ? skulle ju kunna hoppas på att någon kommer hit o hälsar på men vem skulle de vara? gud? omg, bajs!

vad händer ikväll? ska jag ha lika tråk då? imorgon blir de .. sveg? vet inte va mamma planerat! :p


sköldpadds skal, a tomt då.. (foto: jennie ericson)

GLAD PÅSK!

glad påsk alla glada hoppas att ni får en super bra helg!
själv sitta man hemma, ingen att vara med, vännerna är borta, familjen är borta, så ja jag får väl sitta alldeles själv jag då, men ja sånt är livet och jag överlever! kanske följer med sajmon till ljusdal en sväng också, kul att någon vill ha med mej :p har även mensväärk så de skriker om det, inge kul alls, men ja somsagt jag överlever.
i helgen ska jag nog inte göra ett skit. funderar på att dra iväg en sväng imorgon med mamma, för hon skulle åka bort och bara slappa och då kan jag följa med och bara skita i allt här hemma, japp!
så helgen blir helt nykter :o fler som är de ? haha tror jag då inte.
men puss på er som är värd de!


min bild, på dom helt underbart snygga pilgiftsgrodorna PUSS på dom!

ledsen & besviken.

det känns hela tiden som att du gör allt för att undvika mig och att du aldrig vill ha med mig dit du ska. det känns i hjärtat och gör fruktansvärt ont.. jag frågar liksom alltid om du vill med vart än jag ska, men du frågar typ aldrig... alltid jag som ska fråga om allt.. vet inte vad jag ska skriva blir bara så ledsen :'( hela påsken är helt förstörd och jag trodde massa saker som vanlig. ska sluta tänka så positivt hela tiden när de ändå slutar i skit, alltid. blir så less :''(

tack s !

påsken in my aaass!

påsk för mig har alltid vart angling med familjen + annika & örjan eller några andra och ha skit kul. så dum som jag är så trodde jag och har förväntat mig de hela tiden, och därför har jag inte planerat nått annat. och nu när man kommer hem fåt man höra att mamma ska jobba, peter ska till gävle & pappa vill inte fiska, nehe jag då? vad ska jag göra då. jag kommer få sitta alldeles själv :( hoppas på att någon orkar dra ut mej ut eller nått, men de finns ju några pojkar från "västsidan" som redan sagt att jag ska vara med dom o festa och grejer så kanske ska dra mej mot hamra eller nått då ... får väl se..
puss

PÅSKLOV!

nu är det pååsklov och de är så förbannat SKÖNT! ska bara slappa, vara med älsklingen min, festa, kanske plugga lite (a) & bara ÄGA, kommer förhoppningsvis bli ett underbart lov.
jag försöker ändra texten på min blogg men de går fanimej inte, den blev ändrad förut men nu är samma tillbaka igen, suck!!! tråkigt, nej nu ska jag ta mej nått att äta & vara lite social kanske :)
jiiho bye!

fullast kör!

hej bloggish!
hade sista "djurskydds" lektionen igår, vi spelade teater och skulle vara "diabilder" de var faktiskt skit kul! jag var med jonna, katarina & anna. och med katarina så kan man juinte sluta skaratta, helt sjukt klockren! :D
när jag kom hem fick jag reda på att min daniel hade köpt 6 öl till mig, för de felsta skulle festa och han ville att jag skulle vara med så ja, man fick väl ställa upp för laget och vara med då, var faktiskt väldigt länge sen jag festade på en veckodag nu. vi började hos tobbe & drack öl & lakrits skit. sen drog vi oss upp mot åsen tillsammans med, daniel, mathias, tobbe & jonna. hamnade hos johan & martin och de var skit kul tills ja haha jag började må skit dåligt, verkligen jätte dåligt, så det slutade med att jag låg inne på toaletten och försökte spy mend tyvärr så gick de inte så då halvsomnade jag på deras toagolv xD usch vilken jäkla kväll! men kul vare & tack för alla som tog hand om mig :D (a) hihi
även att jag tror att jag slagit huvve i badkaret för jag har SKIT ont i pannan & mathias sa nå om nå badkar, så ja ;)
är iaf hemma nu, åkt hem med danne, tobbe & tias. :p imorgon händer ... ingenting?
skriver mer sen (:


skolan!

hade prov i reptiler imorse, gick väl sådär vart väl gaanska sådär svårt men tror iaf att jag klarade det förutom att vissa frågor var ganska svårt fattade så jag fattade fel på en -.- suck! men jaja skit samma. hade vattnets kretslopp efter det och de var väl skit tråkigt höhö. nu ska vi skriva om chinchillor, fast jag o jonna är typ klar med de för vi skrev på rasten så duktig som vi är :D så nu blir det till att jobba engelska som vi ligger efter i så att jeff blir glader imorron när vi kan redovisa! förövringt så kommer älsklings pojken ikväll, ska bli MYS! :*

jag lääängtar till påsklovet :o ge mej de nu, helst nyss! 
längtar öven ihjäl mig tills nästa fest, är jätte festis sugen :D
puss

sova!

har skrivit i flera timmar och är så less på allt så jag orkar inte ens läsa igenom de, så yes de skiter jag i. har även slut på gratis sms på telefon och inga pengar kvar och jag blir gaalen, vill smsa med daniel innan jag lägger mig som jag brukar men de kan jag inte :( även att mamma ska sova här inatt hon slutar typ halv tio eller tio men har inte kommit hem än så hon fick troligtvis jobba över, som vanligt. åh jag önskar att morgon dagen i skolan redan var över så att daniel skulle komma han är väl typ den enda som jag känner mig helt lugn & mår skit bra med, så ja jag saknar han.
och jag är såååå skoltrött och jag vill ha kuul :( men jaja får kämpa denhär veckan sen blir de LOV och på skärtorsdag blir de fiska med skolan xD haha hoppas på att de blir lite kul iaf ^^
natti folket!

skriva, skriva, skriva!!!

nu har jag suttit och skrivit av lite reptilpapper och de är seriöst huuur mycket som helst, har kramp i hela handen, usch. men men de är ju faktiskt rätt så intressant ändå :) även att jag saknar daniel bby som åkte hem idag :( men de lät som att han kommer imorgon igen så de håller jag alla mina tummar för! :) ska även äta om en stund, börjar känna mig yr nu så kanske är dax för lite maat :) men de är så jäkla tråkigt att äta själv så läre väl bara bli en macka eller nått ^^ märkte även att jag tror att mina nya mus är förkyld :o xD för hon nyste i ett hela tiden när jag höll i henne :( stackars min mus, som förtillfället inte har något namn :)

' funderar även på att vara helt Nykter i påsk :o lät som att de kanske skulle bli nå skojj på måndag så då kan jag ju lika gärna vänta ngr dagar ist :) japp!

D.Cedenman, mitt <3

kort skoldag, me like!

började 10 imorse, fick skriva typ 10 sidor i 120 km/h om papegojor, blev skiiit trött i handen och hann inte ens med att skriva allt för hon var så snabb på att ta bort alla papper -.- men jaja. efter de skulle vi ha hund, men eftersom carina hade ont i huvet så pratade vi betyg sen fick man sluta :D valde ut en ny mus som flyttat in hos daisy det blev en svart/vit och jag har inte döpt den så namnförslag kanske? :D har även dammsuge lägenheten så nu är de rätt så rent iaf! mys väder ute, just nu är det 15.4 grader varmt, äntligen kommer sooommaren!
imorgon är de prov på reptiler, ifrån allt vi skrev i eskilstuna vilket var typ 20 sidor -.- jobbigt men jaja sånt är livet :D fick iaf reda på att jag har VG i hund så de känns superduper skönt jaow!
längtar såå till påsklovet och nästa fest med partypinglorna emmelie & kusinvitamin emmis :) ska bli så naajz & skit kul :D hoppas på att de blir roligare än i helgen, svårtslaget men vissa delar kan inte vara svårt att slå :) LÄNGTAR!!!!
puss / jke


jag med ORMEN :D jaow erkänn att jag är liiite ball iaf ? (A)

funderingar & planering!

har börjat fundera nu och de är verkligen inte många veckor kvar tills jag slutar tvåan, de ska bli sååå skönt, även att vi inte är i skolan alla veckor som är kvar heller så de känns ju mer superduper men ändå världens nackdel, eftersom vissa, ja som till exempel jag ... ligger efter i rätt så många ämnen nu & det känns som att jag aldrig kommer att göra dom heller. men jag får ta en storpluggardag nått tag, peppa mig ..

veckorna som är kvar är vecka 15-24 & då ska jag göra dehär :
15, skola & påsk, nykter kanske ? :)
16, PÅSKLOV, sjukt skönt och har inget att göra :)
17, Hundveckan, ska ha med eddis hela veckan.
18, Skola
19, Skola
20, Stockholm med skolan, besöka typ buda & harikrischna haha aja.
21, Skola, hoppas jag är klar med allt.
22, Praktik hos Veterinären in ljusdal ;D
23, Praktik hos veterinären in ljusdal + jobb i djurhus på helgen (pengar<3)
24, Praktik & SOMMARLOV!!

vilket betyder att jag har typ 4 veckor kvar I själva skolan! skönt men ändå stress!


andreas sedan loosgårn!

de slutade iaf med att jag gick till andreas, daniel mötte mig iaf. jag var på rätt så dåligt humör men sen kom partypinglan emmelie & emma så då blir de 1000 gånger roligare! efter att vi hade vart hos andreas ett tag drog vi vidare till loosgårn, där vare ganska dragit & jag o emmelie dansa som bara den & hade skit kul. de var mkt folk där o de var roligt att vara med mkt folk  (; sen hände de massa saker & jag blev förbannad, ledsen & grymt besviken! är fortfarande lika besviken och vet inte när jag kommer glömma dedär. men jaja kvällen slutade iaf med att jag & daniel gick hem, åt macka & sen somnade vi.
vaknade vid 9 imorse ungefär, låg kvar i sängen med daniel & mös o prata lite i flera timmar sen var han tvungen att häva upp sig upp till grillen & äta med pojkarna.

även att min & emmelies klubb ägde fett igår, vi är bääst & vi vet om det! vissa går de bara inte att gilla! :D mihihi

*förlåt? för att jag är den jag är, men den är jag och duger jag inte så visst? gå vidare!
*även massa tack till mathias, emmelie, peter, emil & jonna som betydde mycket igår :)


ikväll blir de party!

igår kom daniel till mej, blev jätte förvånad för de trodde jag inte, men blev överlycklig, han var även hos mej hela kvällen & vi drog upp till andreas ett tag & kika lite. efter de gick vi hem och la oss och mös lite, busade även med daisy och märker mer o mer att hon saknar doris & sällskap för hon gör ALLT för att ta sig ur buren som hon även lyckades med när jag var uppe hos andreas men peter hann se henne springa på golvet så han hann med att fånga henne, Tack annars hade jag dött.. så nu blir de till att hålla koll på henne hela tiden så hon inte smiter och titta på en ny vän åt henne på måndag :)
vaknade ganska tidigt imorse, men låg kvar i sängen och mös i typ en timme minst, men sen gick vi upp och åt frukost & bara var :) sen åkte han hem och jag lekte lite med hundarna som jag även klippte klorna på igår, duktig jag! :) och nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräch till kvällen för då blir de PARTI utav bara den! hoppas på att hitta ett ställe att vara på bara men de löser nog sig :D BYEBYE!


hemma i loos nu!

vaknade runt 9 imorse, skulle packa och fixa lite hemma innan jag skulle åka hem till loos igen. daniel kom förbi en sväng innan han skulle på af & sen efter han hade vart där åkte jag hem med honom, vi stannade till i fäla och åt lite sen vart de raka vägen hem. skönt nu när han har fått körkort så man kan åka hem med honom ist för bussen som jag verkligen inte tycker om!
när jag kom hem såg jag att mina nybeställda kläder hade kommit, happyface* fast mina skor var slut, och de kunde dom ju såklart inte skriva på internet utan vänta med tills vi fick alla saker, arg! om dom skrivit de på internet hade jag ju iaf haft en chans att ändra färg, men icke sa nicke. suck. men fick iaf de andra jag beställt.
lekte även med Daisy och klappade Doris farväl en sista gång :( ska begrava henne såfort all snö smält bort hade jag tänkt. :(
nej nu kommer daniel till mej så nu ska jag vara social med honom, byebye!

även att de blir party party imorgon, das emmelie & emma kommer, partaj med dom + grabbarna ofc! :)

mitt liv...

mitt liv är som ett stort frågetecken, jag har ingen aning om vad jag ska göra längre. vissa delar har rätt ut sig och jag tycker de är skönare än någonsin, saknar de inte alls. men vissa saker som jag undrar jag egentligen om jag borde ha kvar... vet inte om jag skulle må bäst av med eller utan? det känns som att jag hela tiden blir nertryckt och att jag glider längre och längre ifrån det här.. känns som att alla andra utom jag har rätt, gör rätt, är bäst mm. och jag, jag är bara dendär.. men jaja vi får se vart dehär slutar iaf! känns som att det inte finns nått som är helt klart i min värld just nu, inte en enda sak, förutom att jag älskar min familj mest & saknar min doris :'( <3

in ljusdal!

idag var de sista dagen på parken zoo, den jaa sög väl lika mkt som alla andra dagar typ. ingen rolig vecka, förra gpngen vi var där var de mycket roligare! men fick iaf se en liten känguru bebis idag som satt i sin mammas pung så de var ju inte fått positivt. fick även jätte god mat så de var ju oxå ett stort + ! åkte ungefär vit 14,15 och kom hem nyss, de är ju ganska bra ändå, även att vi var in på mc allehopa. trodde även att daniel skulle komma till mig ikväll men de blev ju inte så.... så nu får jag sitta själv hela j*vla kvällen suck, de suger fan mer än att sitta i bussen. tänkte ha en myskväll men de sket ju sig.. punkt slut hej då!

JAG HAR HÅLLT I EN ORM, YEAH!

ännu en dag på parken zoo, denhär dagen sög typ lika mycket som igår, suck. men idag fick vi god lunch + att vi även fick se ormarna idag OCH hålla i dom :D fast först vågade inte jag för dom var SÅÅ äcklig och stor, men feg som man är föll man för grupptrycket och ville att jag var lika ball som alla andra så såklart, höll jag i ormarna jag med ;D dom var sjuuukt äcklig och obehaglig Men jag klarade det och de kan jag leva länge på :D och efter de fick vi ... bada sköldpaddor, jippi xD inte kul! men aja skit samma dagen har gått sådär fort och efter skolan blev de shoppa och köpte mej ett nytt linne & nya skor. Dumma mig jag har inga pengar & ändå handlar jag, FY! köpte även hårfärg så nu sitter jag med färg i håret, denna gång blir det typ.. lila! får se hur de blir.

helgen blir de party som de låter :D yeah ska bli skojjskojj!
puss

RSS 2.0