GOTT NYTT ÅR !

Nu är jag snart färdig fixad, vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig, men de löser sig!

Blir i alla fall till att börja hemma hos Miss.Stupman, den snygga bruden med blont hår ni vet? ;) Sen vet jag inte alls hur kvällen slutar, men den kommer garanterat sluta bra eftersom man ska vara med de bästa! :*

HA EN RIKTIGT BRA KVÄLL NU ALLA, TA DE LUGNT MED ALLT DRICKANDE OCH ALLA RAKETER.


DAGENS OUTFIT !

Nu har jag och Daniel varit nere på köpingen och uträttat de vi skulle få gjort. Var även in på apoteket och hämtade ut medicin till Rambo (en av mina jämthundar) som har infektion i en tand som gått av. Så mamma eller pappa kommer senare och hämtar den. Vi köpte även mat som vi ska ha till kvällen.

Så kvällens mat kommer att bestå av ...
Förrätt
~ Franska med skagenröra
Varmrätt
~ kyckling med wok, ris och currysås
Efterrätt
~ Öl


Tänkte även ta friheten att lägga ut en Dagensoutfit,
kvällensoutfit har jag inte ens bestämt än, panik!? :o


NYÅRSAFTON !

Woho idag är det nyårsafton!

Herre gud vad tiden går fort, det är helt sjukt. Jag har hunnit med så himla mycket detta år. Tänkte även lägga in en liten lista och fylla i, ska nog göra de i detta inlägg om jag hinner.

Ska nämligen hinna med en hel del saker idag, men de ska nog gå bra. Sitter iaf och väntar på min pojkvän som just nu gör frukost åt mig och honom, bortskämd jag vet (a). Sen ska vi kuta ner på köpingen en sväng eftersom jag måste hämta ut medicin till en av mina hundar som fått världens infektion i tandköttet stackarn. Sen ska vi även på coop och köpa mat till kvällen, tänkte äta nå lite lyxigare ikväll istället för typ makaroner och korv, hehe.

Men nu kom mitt hjärta med maten så nu ska jag käka, hörs senare :D

ÅRETS

Årets låt: svennebanan
Årets hårfärg: svart,rött,lila, brunt
Årets smink: kajal, mascara, foundation, eyeliner,
Årets klädsel: mest linne, tights, kofta
Årets roligaste händelse: Träffade min livs kärlek :D
Årets ville ha: Stuenten och Daniel ;)
Årets mest saknade: Daniel för de mesta
Årets drog: Familjen och vännerna
Årets tråkigaste: Skolan och vissa folk
Årets finaste: Daniel Halvarsson <3
Årets dricka: vatten
Årets bästa köp: systemkamera.
Årets godaste mat: pannkaka ofc!
Årets kärlek: Alf Per Daniel Halvarsson 19900108 <3
Årets mående: De har vart bra
Årets skratt: Jaru
Årets tanke: LOV och se framåt.
Årets irritationsobjekt: Ja, svår fråga, eller inte.
Årets just nu: Nytt år, nya möjligheter :D
Årets störtsta önskan: Att jag blir klar med skolan snart & Daniel med lumpen.
Årets längtan: Till alla lov och helger
Årets mening: "man lär sig av sina misstag"


GOD MORGON !

Vaknade för några timmar sen, är tyvärr mer förkyld idag så idag ska jag hålla mig inne hela dagen och försöka friskna till så man kan vara ute och parta imorgon.

Jag och Daniel har varit duktiga idag, eller ja mest jag eftersom jag plockat massa och även städa köket som alltid ser ut som ett bombnedslag efter att Daniel varit där. Sen har vi även gjort pannkaka så nu ska jag käka lite :D

Efter maten blir de hårfärgning och får väl se hur resultatet blir efter, hoppas det blir bra trots att jag kommer att färga lila, hihi!

Ha de bra så länge !


Idag blir det detta märke på hårfärgen! :)


I'M BACK !

Hej allehopa!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev igen, men eftersom de händer saker hela tiden så hinner jag inte med plus att jag hellre myser runt än att sitta vid datorn.

Men i alla fall ska jag berätta vad jag har gjort för spännande alla dagar.

Torsdag : Julafton spenderades hemma i Loos med älsklingen, fick massa fina julklappar av alla och sen fick jag även äta god julmat och mysa, bättre kan de knappat bli.
Fredag: Juldagen, jag och baby gick upp tidigt och åkte hem till hans mamma i Ramsjö, vi fira jul där med hans familj och jag fick även en julklapp där :D hihi. På kvällen blev det Ljusdal och sen ramlade vi såklart in till Tomas och där blev det till att hinka i sig öl och spela våghals, roligt roligt spel, men spela om det igen gör jag ej.
Lördag: Annan dag jul, bakis som ett as, mådde inge bra alls, sen åkte vi till Gävle för att än en dag fira jul fast hemma hos Daniels pappa. Där vi också fick julklappar, jag fick 2 tunikor :D Sen på kvällen/dagen blev de dricka igen, svepte i mig lite grogg och vin trots bakfyllan, men vafan man måste ju offra sig.  
Söndag: var bara lugn, var fortfarande kvar i Gävle, åkte på nå affärer och köpte en parfym, lukta gött. Blev även lite vin denna kväll.
Måndag: Jag och Åsa åkte in i stan för att gå på lite mellandags rea, hittade faktiskt lite, en lång stickad myströja, en tunika, en längre kofta, hårfärg, smycken och ja massa annat. Det var roligt som satan! :)
Tisdag: Vaknade tidigt, åkte hem mit Ljusdal igen och kom hem till kallvädre och snön, bleh! Sen när vi kom hem städade vi lägenheten och sen har vi kika på film och mysit :)

Så puh, nu är veckan beskriven och nu tänkte jag ta lite annat.

Jag har bliivit jätte sjuk, jätte förkyld, hostar, snoror, hes och halsont, hoppas jag verkligen blir frisk till nyår.

Jag har äntligen kommit fram till vilken hårfärg jag ska färga till och de blir lila, och blir de inte bra färgar jag svart igen, vilket jag VET att jag kommer ångra, men pallar inte med de röda jag har nu :(

Sen har även planerna för nyår blivit ändrade helt, så jag vet inte riktigt hur de blir men lutar nästan åt Ramsjö ooooor Ljusdal, får se!

Skriver mer imorgon för nu kommer baby med mackor som han gjort åt bortskämda mig (a)

HA DE BRA ALLA, hörs imorgon! (förhoppningsvis)

Jag älskar min Daniel mest av allt, förstår inte hur du och jag kan gå ihop som två pusselbitar, du&jag, nu, sen, idag, imorgon och föralltid ! <33


tummen upp för att färga håret purple imorgon ;)


24/12 2009


God Jul alla mina fina vänner och alla andra!
Hoppas att ni får en fin jul med många julklappar,
idag firar jag jul med familjen hemma i Loos
och imorgon blir det Jul i Ramsjö med Daniels familj :)


Har redan fått en julklapp av älsklingen, tack :)


DAN FÖRE DOPPARDAN !

Hej alla imorgon är det Äntligen Julafton och jag är mer taggad än någonsin, är som ett litet barn ! ^^

Skirver ett inlägg om de senaste dagarna sen skriver jag även de kommande dagarnas planerande för jag har nämligen nästan hela lovet planerat nu :D

Åkte iaf till Ramsjö igår med Daniel, Stocksell och Jens. Ja de blev väl mest till att leka med Lina, Daniel och Jens lillasysten som typ älskar mig ? Ska hon gå på toa ska jag med, ska hon in i köket ska jag med och INGEN annan får vara i samma rum som oss, absolut inte mamma, då blire ett jäkla liv ^^ Busunge. Sov i alla fall över där, på kvällen var vi hem till Patrik en sväng och spela poker med Elias, Stocksell, Viktor och Patrik då. Sen dagen efter vaknade vi upp till - 25 grader. Jag hade såklart lovat Lina att vi skulle leka i snön, men de blev verkligen inte av haha. Sen åkte vi hem till Ljusdal igen.

Idag vaknade jag av att min Darling bäddade ner mig medans han gick upp, fast jag låg inte kvar så himla länge jag heller. Men nu är han ute och handlar julklappar till mig (a)  Längtar tills imorgon så jag får ge honom mina julklappar :D

Så i eftermiddag åker vi till Loos, ikväll blir de uppesittar kväll tsm med Bingolotto och familjen och darling såklart, ska bli så sjukt mysigt att fira jul med honom och familjen. Imorgon kommer mormor, morbror, farfar, yvonne och sen kommer ju vi andra också vara hemma, kommer bli mys :D

Men nu kommer resten av alla planer för jullovet.
24 dec - Loos
25 - dec - Ramsjö
26 - dec kanske Gävle
27-?  dec Gävle
Nyårsafton - ÖN, hoppas på gött folk,
jenniiiifer ! ;)
Sen blire bara mys.


Snart har det gått en vecka av jullovet, och gud va mycket jg har hunnit med, och jag har inte haft tråkigt en enda dag, utan verkligen njutit av varje dag som gått, underbart!

Älskar dig Daniel, du ör verkligen mitt allt! <3



HELGEN & FJÄRDE ADVENT

Hej alla !

Jag vill börja med att säga att jag uppdaterar väldigt dåligt och ill säga att det nog kommer att fortsätta med dålig uppdatering, men varför sitta och blogga när man har underbart väder, underbart mysigt och världens bästa pojkvän hemma för en gångs skull? Så nu har jag jullov från både skolan, internet och allt annat ;) Hoppas ni läser sen när jag börjar uppdatera på riktigt igen för då kommer jag bjuda på massa från min praktik :)

Men i alla fall, så har min helg varit bäst, här kommer en sammanfattning.

Fredag, älskling kom hem, dock 4 timmar efter beräknad tid, hehe men han kom hem iaf :D Sen gick vi upp till skolan i kylan - 23 grader, birrr.. Sen tog vi 13.30 bussen hem till Loos och där blev de mys och lite dricka :)

Lördag, åkte jag, älskling, mamma och pappa till Mora och shoppade julklappar, eller ja jag köpte en julklapp till mamma o pappa sen saker till mig själv bara. Det blev en bh med matchande trosor, skit snygga! Sen blev det två trosor till och en tröja, är super nöjd, kikade även på skor men var för feg för att köpa de jag ville ha haha! Sen blev de pizza och mys på kvällen.

Söndag, jag och älsk hjälpte farfar att köra in ved, haha Daniel halka och välte hela skottkärran med ved haha! Och jag höll på att halka och sa "hjälphjälphjälp!" så Daniel fatta inte ens va jag höll på med. Sen har vi mest bara varit och kikat på tv, åker tillbaka till Ljusdal imorgon.

Ja det var en liten sammanfattning, Jullovet kunde knappast börjat bättre, LOVELY !

Nu härmar min prins mej med att säga "tråkigt,tråkigt,tråkigt,tråkigt,osv" så de är väl bäst att jag är social.

Ha ett bra Jullov alla, kram!


MYSKVÄLL !

Nu har jag gjort klart allt i lägenheten, ska bara packa klart imorgon till hemfärden.

Nu sitter jag och kikar på Bonde söker fru och har nyss lagt på en ansiktsmask för att frächa upp ansiktet lite. Jag har även rakat benen första gången sen innan höstlovet (A) Alltså jättelänge sen, men eftersom jag skar upp typ halva benet då så har jag blivit lite osäker eftersom jag hatar blod och att skära sig gör ju så fruktansvärt ont..

Men imorgon kommer iaf min efterlängtade Daniel, har inte sett honom på 2 veckor så de ska bli skönt att ha någon vid sin sida igen som stöttar mig och ger mig kärlek.

Sen bär de faktiskt av till skolan en sväng imorgon, skäms nästan hihi, men ska upp och äta mat och sen kika på några utställningar :)

Men nu ska jag kika på Bode söker fru, hare bra :)


JULLOV HELL YEAH !

Nu är det äntligen Jullov och jag njuter redan av ledigheten!

Idag gick jag upp till skolan i alla fall, även fast vi bara skulle käka julbord och sen kika på Julshow.
Och sen fick jag lifta med Sandra och Joss hem eftersom Sandra ändå skulle skjussa ner Joss, tack så mkt :) När jag kom hem satte jag igång med städningen igen eftersom jag inte fick tillbaka dammsugaren fören idag så blev de dammsuga idag istället :) Sen har jag även oljat in mina stolar och ska snart hoppa in i duschen.

Ikväll händer det nog inte speciellt mkt, ska mest städa och packa, eftersom Daniel kommer hem imorgon, Äntligen :D Och sen på eftermiddagen åker vi hem till Loos och julmyser :D


Sen vill jag säga en sak till alla de "Anonyma" läsarna, ska ni kommentera så kan ni väl ändå stå för den ni är, vad är annars meningen att kommentera ?! Läs gärna och kommentera, Men ni behöver inte klaga på vad jag skriver och hur jag gör eftersom det är min blogg, mina ord och mina åsikter, passar de inte så läs inte!?

Skriver kanske mer senare, byebye! :)

ÄNTLIGEN

Nu är veckans vrålpluggning över och det var nog värt det, veckans prov har bestått av .. Hjärnan, genetik och djursjukvård plus andra arbeten som djurparken, men nu är allt klart!

Idag hade vi Lisa Nilsson på besök, hon pratade lite om uppfödning och om hennes Berne senner uppfödning, det var rätt så intressant faktiskt och sen fick vi ju två tårtor att dela på också, åt så jag höll på att spy haha!

Efter lunch så skulle vi ha prov då i genetik, när vi fick provet såg jag ut som ett frågetecken och ångesten över att jag pluggat för lite kom på 2 sek. Men jag gjorde iaf de frågor jag trodde jag kunde och det visade sig vara 5 frågor av typ 20 ? Så de var inte de minsta lätt kan jag lova, men chansade på alla frågor utom 1 och när jag fick tillbaka provet stod det 43 poäng och max var 48 ? Så jag frågade vår lärare vad de stod för hon hade kluttrat massor och hon sa 43 ? Jag fattade ingenting eftersom jag bara skrev S-K-I-T saker på frågorna, men fick precis MVG så jag är Jävligt glad...

Sen fick vi även resultatet från förra veckans prov i projekt och företagande, MVG där också, så nu har jag fått tre MVG denna vecka, känns skitbra!

Det går bra nu! ..

Imorgon är det i alla fall sista dagen i skolan, underbart! Så imorgon ska vi mest äta Julbord och kika på julshowen på skolan sen blir det hem och slappa och njuta av JULLOV..

Men skriver nog mer sen för nu ska jag Städa !! :*


 


MYCKET JUST NU !

Hej bloggen!

Här kommer ett snabbt litet inlägg om början av veckan.

Måndag.
Hade jag prov i hjärnan, ett poäng från fullt, MVG och jag blev jävligt nöjd utan att skryta. Sen på kvällen blev de lite pluggande eftersom jag hade prov även dagen efter, men även lite annat.

Idag så hade jag prov i djursjuk, sista provet gick väl si och sådär, hoppas på G iaf, men de får man väl inte veta förän nästa år eller nått x) Sen har jag och Jonna suttit nere hos mig och pluggat lite, men ingenting fastnar så vet väl inte riktigt hur de kommer att gå imorgon men hoppas på de bästa.

Annars så har väl inte humöret varit på topp nu ikväll, börjar bli riktigt less på att få skit kastad på mig hela tiden för något jag inte ens gör/gjort. Så nu och föralltid kommer jag att behandla vissa som luft för att inte hamna i något mer skit på grund av något jag inte gjort. Snälla sluta, du kommer ingen vart med det du gör ändå och sluta försök sätta mig i skiten, för du lyckas ju ändå inte så varför ens försöka? ... Snälla skyll inte dina misstag på mig.

Hoppas att de sista dagarna i skolan går fort och att lovet kommer bli underbart som jag redan vet att det kommer bli, jag hoppas att alla mina Vänner får ett bra lov om ni nu har lov.

Jag älskar dig Daniel och älskar alla vänner som står kvar trots allt som händer! <3



SAKNAD

Åh va jag saknar alla, Daniel, Jennifer, mamma, pappa, lillebror, mormor, farfar, hundarna, Jennifer, Emelie, Tess och alla andra. Saknar er så det gör ont, ni betyder så mycket och er litar jag på till 100 %. Så jobbigt att man nästan aldrig få träffa de som man egentligen vill ha vid sin sida hela tiden, de som bryr sig om en och alltid har gjort. Det är så synd att ni inte finns här i min närhet när jag som mest behöver det :'( Önskar jag kunde vara närmare alla er än vad jag är, behöver er för att orka, utan er faller jag och känner mig så ensam :'( Men men, jag överlever nog ändå ska vi se.

Jag älskar dig Daniel, det jag kommer önska mig i Julklapp är att du får komma hem tidigare från lumpen, orkar inte stå ut ett halvår till :( Men jag kommer kämpa ändå, kämpa in i de sista för sen är det bara du&jag! <3

Denhär veckan kommer bli sjukt intensiv (3 prov+ inlämnsing uppgifter på 4 dagar) och kommer nog sluta illa, jag får förvarna alla att jag säkert kommer få något psykbryt och annat "o'roligt" men hoppas att jag överlever.


Önska mig Lycka till denhär veckan ...

MEN VAFAAAAN !

JAG FÅR INTE UPP DEN, DET ÄR HELT OMÖJLIGT !

Igår när vi åkte hem från Stockholm var det en gubbe med som bjöd på drickor, jag tog med mig en cola en som jag tänkt dricka hela dagen, men det är bara de att jag inte får upp den :o Jag har försökt allt som finns typ, men Nej.. Så den får väl stå på bordet som prydnad..


(bilden lånad från google.se såklart)


RENT OCH FINT ... ?

Nu har jag städat åt mina möss Daisy och Lakritz, jag funderade och letade i en timme vad jag skulle kunna stoppa ner dom i medans jag städade eftersom ingen är här som kan hjälpa mig att hålla koll på den, så tillslut fick de bli en stor kastrull med glaslock. Det gick fort bara jag började och det var riktigt skitit men nu är det rent och lukten är borta.

Försöker även få in alla frågor på hjärnan som vi ska ha prov på imorgon, men vissa av dmom vägrar gå in och vissa av dom är så himla konstiga, onödigtvetande.se .. Men men sånt som hör till det åh, imorgon blir det också pluggning till 1000 och sen ska jag även få prata riktigt i telefon med Älskling igen som jag inte fått gjort på en vecka typ, ska bli underbart!

Åh tanken av att det bara är 4 dagar kvar till Jullovet är helt underbart, ska bli så jäkla skönt! Får se när jag och Daniel åker hem till Loos, det märks.

Men nu ska jag diska och läsa på mer till provet, ha en bra kväll alla :*


VINTER BILDER ~2009

Här kommer lite bilder från när jag var hemma i Loos för en vecka sen, alla bilder är oredigerade eftersom jag inte har något bra program eller har ork att fixa ;)









(c) Jennie Ericson 091204 på alla bilder.


Kommentera gärna, har ni snö där ni bor? :)


SÖNDAG 13/12 ~2009

God morgon allehop!

Jag vaknade 10.30 imorse :o Så länge har jag inte sovit på riktigt länge, så det märks att jag är rätt så slut, annars brukar jag vakna vid 08.00. Sen tog jag faktiskt tag i hjärn papprerna bara en liten stund efter jag vaknade, tänkte iaf läsa igenom de lite nu på dagen slipper man läsa som en idiot ikväll och sova då istället :)

Sen har jag även tänk att julstäda åt min små möss, nu är den riktigt skitig, ska bara se till att dom inte smiter och de är ju ett kapitel för sig själv ... Men de ska jag nog gå bra, hoppas jag.

Sen ska jag nog inte göra så mycket mer idag, har fixat lite jullåtar på Spotify så sitter och dunkar jullåtar och de är så mys :D Sen lyser även solen ute, kanon! Ska försöka lägga upp bilderna som jag knäppte förra veckan hemma nu idag när jag har lite tid, håll utkik :)

Hörs senare, :*

LYCKAD DAG 12/12 ~09

Klockan 04.15 ringde alarmet på mobiltelefonen och jag tänkte, är redan klockan "gå upp dax" och ja tyvärr var det ju så illa. Så jag kastade mig upp och började fixa och trix med allt jag skulle ha med mig till Stockholm eftersom det var idag jag skulle på Stora Stockholm 2009, hund mässa i Älvsjö.

Vi åkte ifrån Ljusdal 05.30 och var framme i Stockholm typ 10.00 eller något sånt, vi började med att gå och kika på Ras montrarna, som de låter så visade de upp olika raser i olika montrar och det fanns hur många raser som helst och allt var jättefint! Själv så tyckte jag såklart mest om Papillon montern (a) Längtar sjukt mycket tills jag köper min alldeles egna lilla Papillon och får köpa koppel och grejjer till den :D

Efter det kikade vi på Rasparaden, så alla raser kom en och en och vissa av deras husse/matte var utklädd till deras ursprungsland, eller matchande hunden osv. Det var jätte roligt och intressant. Efter det blev det Freestyle och de var grymt, det är lätt en sak jag själv skulle vilja börja med när jag skaffar valp :D

Aja, det hände väl mer och vi såg även en liten del av Finalen men sen var det dags att åka hemöver igen. Så vid 16.45 åkte vi hemåt och vi var hemma 21.00, kanon! Sen efter att jag kommit hem har det inte hänt speciellt mycket, eller min älskade pojkvän hörde av sig, satt eldvakt ute i skogen stackarn :( Tänker på dig hela tiden gubben, love you most!

Men nu ska jag ta mig i kragen och sova, imorgon ska jag försöka plugga till proven på måndag, tisdag och onsdag ... Jippi, men sen är det Över!

Natti ! :*


OTURSDAG TYP TIONDE DAGEN IRAD ..

Halloj!

Idag började vi klockan 8.50 men fika i matsalen sen skulle det bli lucia, klockan ringde och trött som ett as var jag och kolla på klockan, de var bara de att jag tyckte de såg ut som att klockan var 08,40 istället för 07.40 som jag hade ställt klockan på? Eller inte.. Så jag började alltså om 10 min och det tar typ 15 min och gå till skolan. Jag var rädd att Jonna väntade utanför på mig eftersom vi bor i samma hus, så skickade till henne medans jag klädde på mig, kasta på smink och fixade allt på 5 MIN, lite snabb för att vara mej. Men i alla fall så svarade inte Jonna så jag skicka igen och igen sen ringde hon och berätta att hon sovit över och hennes hunn hade pissa ner mattan, suck. Alltså hade båda vi hade ställt klockan fel, hur ofta händer de egentligen? .. Så Jonna fixa med pisset och vi kom iväg typ 09.15 ... Hann springa in på matan och ta pepparkakor sen kuta vi till aulan så vi hann se lucian, (y)

Sen hade vi betygs prat med Carina och det lutar åt rätt håll, håller tummsen ;) Sen pratade vi även om projektarbetet och sen jobba jag och jonna lite med djurparken som snart är klar?

Efter att vi kommit hem från skolan så drog vi ut på köpingen och shoppade julklappar, jag köpte en sak till en speciell person sen köpte jag även en ny näspiercing men får inte ut den andra så den får vl ligga kvar i påsen haha!

Imorgon ska jag upp 04.30 ... Eftersomm bussen till Stora Stockholm går klockan 05.30, hoppas att det blir roligt där nere.

Men nu ska jag diska, jippi ... -.-
HA DE BRA. :*


TORSDAG

Halloj!

Idag har det verkligen inte varit min dag och förvånad är jag inte för det heller tyvärr. Skolan pressar en för mycket som leder till konflikter och tjaffs i klassen varje dag .. Det ska faktiskt bli skönt att komma ifrån skolan hela 12 veckor efter jul, för vi har nämnligen praktik i 12 veckor från och med vecka 4, känns kanon! Hade ju prov idag också, kändes faktiskt Bra, men blir irriterad på andra saker som har med betygsättning att göra, tycker att lärarna har en väldigt konstig bedömningsteknik...

Men i alla fall så har jag och Jonna suttit och nördat The Sims 3 HELA kvällen, började väl kanske runt 5 och slutade för kanske en timme sen, haha?! Värdelöst liv jag vet? Men det är sjukt kul och sen har mina simmar även fått en liten bebis :D Stolt mamma ;)

Kikade även på Mammas pojkar och blev besviken vid första valet, mer besviken vid andra och mest besviken vid tredje, jag själv tycker att alla tre valde helt fel killar.. Har även sett att Bobby och Julia inte ens blev tillsammans efter utan att hon började dejta killar hon dejtat innan hon träffade Bobby.

Nyss satte jag mig framför datorn och såg att det 16 avsnittet av Paradise hotel hade kommit ut på play och jag blev överglad ocg satte mig och kikade. Blev helt nervös och hoppades av hela mitt hjärta att Erika (bajs) skulle ställa sig vid Andreas, men nej nej såklart skulle oturen följa mig även här och hon ställde sig vid Stefan så Franscesca åkte ut :( Men men livet går vidare och jag  måste verkligen sluta sätta mig in i serier som jag gör, för blir ju förbannad när fel person (enligt mig) åker ut. Inte bra!

Men i alla fall, så håller jag på att koka ägg nu, ska även käka lite annat gott så jag kan somna mätt eftersom jag är skithungrig :)

Sov gott alla :*

MITT LJUS I DETTA MÖRKER !

Idag går alla mina tankar och all min värme till Daniel som ligger ute i skogen och ska vara där i 6 dagar sammanlagd, sova ute, äta ute och göra alla lumpen grejer ute. Kan tänka mig hur kallt, jobbigt och tröttsamt det ska vara, jag själv skulle nog inte klara av mer än en natt ute i det kolsvarta mörkret med 100 andra killar typ. Tycker synd om min lilla älskling, hoppas tiden går fort tills lovet, då får vi äntligen mer än 2 dagar på oss att vara med varandra, jag älskar dig massor! Tack för att du finns, ingen bryr sig lika mycket som dig, tack gubben<3

Annars så ligger mest skolan och trycker på hela tiden, kan inte sova på nätterna och plugga till prov är ju bara att glömma, det är för mycket så ingenting fastnar. Imorgon har jag prov, plus måndag, tisdag och onsdag.. Usch detta kommer bli en jobbig vecka som är kvar, men de är väl bara att kämpa på och den som säger att jag är lat kan bokstavligen dra åt helvete, och du vet lika väl som jag vem du är! Det är du som är lat om någon. Inte konstigt att man får pms på folk.

Men nu ska jag lägga mig och kika på tv sen ska jag sova och hoppas på att provet imorgon är enkelt och att det går bra!


Du är det finaste som finns, så sjukt glad att du är min! <3


INGEN KOMMENTAR OM DENNA DAG!

Idag är allt upp och ner, idag kunde jag verkligen gjort mig olycklig på vissa prickar.. Och måste erkänna att idag var jag inte långt ifrån att göra nått jag aldrig gjort förut, men som tur var höll jag mej, eller var de tur egentligen?

Jag går Slottegymnasiet Naturbruk Djurvård i Ljusdal 07-10, och det är det största misstaget jag gjort i hela mitt liv, skulle inte gått i samma klass som jag gör nu om jag visste då vad jag gav mig in på, usch spy! Kommer att ångra det hela livet, vilket helvete rent ut sagt! BLÄ.

Men nu ska jag väl greppa tag i skolvöckerna och läsa till ett av de 4a proven jag har framför mig innan jullovet + alla andra saker, konstigt att man inte kan sova om nätterna ? ...

Har iaf köpt hem lite chips som jag ska vräka i mig, sen ska jag även kika på paradise hotel :*

Puss till alla underbara, och hat till alla ormar !

(Sorry för ett mkt deppigt inlägg men kommer tillbaka till mitt gamla jag igen snart, hoppas jag)


TISDAG !

Imorse hade jag prov, de gick faktiskt helt okej (y) Sen fortsatte jag och Jonna att fixa med djurparken som aldrig blir klar :o Men ska ju vara inne innan jullovet så är bara att plugga på ... Fick även reda på att vi har ännu ett prov innan jul, så nästa vecka är de prov måndag, tisdag och onsdag.. Ringde Lena, min lärare och fråga pm vi inte kunde flytta ena provet men då blev de dampanfall på mig så jag la på... TANT!

Nu ikväll har jag varit social med mamma, vi var en sväng till Järvsö och gick på Outlet fast jag hittade ingenting. Sen bjöd hon även mig på mat, Sibylla och en Parisaremeal blev de för mig (y) Mums!

Imorgon är det redovisning på hund som gäller, jag och jonna har väl en powerpoint på typ 20 sidor ? Och typ 6 sidor text, så de läre ju ta sin lilla tid antar jag ...

Men nej nu ska jag nöta The Sims 3, majow hejdå!



Less på skolan, Ge mig jullov ffs.


HJÄLP ?

Åh, imorgon har jag prov, i allmän farmakologi 2 och jag har inte läst en enda mening i boken ... Vad händer ? Jag brukar alltid läsa hur mycket som helst inför prov, men har helt och hållet tappat lusten för att plugga och få bra betyg, varför?

Varje dag kommer det nya ord, nya prov och nya uppgifter... Varför kan man inte bara få ta ett djupt andetag, andas ut, stanna tiden och njuta av lite fritid? Men nej, det är en sak man inte fått eller kommer att få uppleva fören jullovet kommer. När jag gick i ettan tänkte jag "De blir bättre i 2an" när jag kom till 2an blev de värre, då tänkte jag "de blir bättre i 3an" men en sak är då säker... 3an är helt klart jobbigast!

Nu är det väl ca 10-11 dagar kvar tills Jullov, där med ungefär 8 skoldagar kvar, på de nio dagarna kommer vi att ha 4 prov plus en stor uppgift som ska lämnas in plus att vi egentligen bör börja på raporten till projketarbetet.. Men man kan ju inte plugga ihjäl sig heller..

Så ikväll sket jag i att plugga och håller tummarna för att provet imorgon går bra ändå...

God natt folket, haha måste bara säga att jag och Jonna ägde på The Sims 3 idag ;) HAHA.


MÅNDAG = NY SKOLVECKA.

Måndag och ny skolvecka, jo tack de känns. Jag är grymt trött på skolan och grymt pepp på att det är ungefär 11 dagar kvar till Jullov och tills Daniel kommer hem igen, känns ju mer än BRA !

Här kommer ....


HELGEN

Sorry för lite dålig uppdatering, men på helgen får man faktiskt vara lite stram och vara lite ledig.

I helgen så har ju Daniel vart hemma, lovely! Vi har faktiskt inte gjort så mycket annat än legat i sängen, kika på film, kika på Robinson och ja lite annat.. Sen har Daniel fixat ihop mina barstolar de blev skit bra faktiskt och de gjorde han medans jag lagade hemlagd köttfärssås och spagetti, alltså jag är ruskigt bra på att göra köttfärssås (utan att skryta ;) Den blev jätte god och jag har inget speciellt recept jag går efter utan tar de som finns i kylskåpet och de går faktiskt alltid att äta ;)

Idag kom mamma, pappa och lillbror på besök, de hade köpt med sig pizza till mig och baby som vi smällde i oss (a) Sen bjöd jag på kaffe till maten och sen oljade jag och pappa in barstolarna, haha pappa spillde olja på golvet som han halkade i HAHA, fast han ramla inte så de var lugnt.

Just ja höll på att glömma,
Igår firade jag och Daniel 7 månader tillsammans, känns helt underbart! <3

Men men, nu är det väl dagt att hoppa i säng, morgondagen kommer bestå av Biologi och film hela eftermiddagen på Religionen, kommer bli kanon! Kvällen kommer tyvärr bestå av en hel del pluggande till prov nummer 2 i djusjukvården, usch! Sen har jag även prov på torsdag, så ni kan ju förvänta er att jag kommer vara lite stram denhär veckan.

Sov sött alla sockertops :*


19910627 <3 19900108


IDOL OCH PARADISE HOTEL

Nu sitter jag hemma i Ljusdal, åkte hit med mamma ikväll och fick med mig lite grejer hem, bla mina nya barstolar som jag ska få i Julklapp haha fast jag tar hit dom redan nu eftersom de inte gör någon nytta hemma? Så imorgon har jag och Baby fullt upp att montera ihop alla stolar ... Ja en sak är då säker, jag kommer få psyk och Daniel kommer försöka lugna mej haha!

Har iaf kika lite på Idol och jag tycker att Tove ska åka ut, hon beter sig verkligen som är fjortis och är bara allmänt dryg, men bra på att sjunga är hon... Om man inte ser henne ;) Annars så tycker jag att Erik ska vinna hela skiten!

Har även kikat på Paradise hotel och jag tycker att Catja är helt slut, hon valde bort Peter för Andreas, hur dum får man vara? BajsBajsBajs, ut med Catja och Andreas NU! Jag hejjar mest på Jackie, Stefan och Franscesca.

Någon mer som är helt fast i Paradise hotel än mej? haha

Och nu kikar jag på Cirkus möller, och jag tycker att Sean banan är lätt bäst :D Ruuuumpaaaa ;)

Imorgon klockan 05.30 typ kommer Baby äntligen hem :D Ska bli mys, i helgen ska vi inte göra någonting alls, bara mysa, tvätta och montera upp de sablans möblerna då... :)

Ha en bra kväll och nu håller jag tummarna för att Tove åker ut (a) hihi!




Min prins, Älskar dig över allt annat! <3


ATT REKOMENDERA !

Nu kommer jag med en sak att rekomendera, en massagedyna! :o
Mamma och pappa har lånat en sån av någon och jag har suttit i den typ hela dagen? Den är sjukt skön och masserar faktiskt riktigt bra fast det bara är som en dyna? Man sätter bara in den i uttaget i väggen och wolá en masserande soffa t ex ? ;) Smart va?

Man kan även ställa in olika nivåer som full, low, blablabla. Alltså vart man vill bli masserad, man kan även få vibb på röva ;) haha mkt skönt, att rekomendera. Så här ser massagedynan ut ...

och märket på den vi har är OBH- nordica och den kostar ca 2800:- men lätt värt de.




FREDAG !

Hej bloggen.

Igår blev de inge mer skrivande, satte mig ner och pluggade lite eftersom man har prov på tisdag så jag inte ska behöva göra allt på måndag :)

Skrev ju igår att jag kanske skulle och hälsa på mig praktik idag, men det bokstavligen sket jag i eftersom dom aldrig hörde av sig som vanligt, tredje gången jag fått ringa tillbaka när dom sagt att dom ska ringa så jag åkte hem istället. Men dom ringde faktiskt idag klockan typ 10 och ba "Ja heeej..... Vi ringde igår men du svara inte, vi lämnade ett medelande, kan du komma nu på förmiddagen tror du (a)" haha. Jag har inte ett enda missatsamtal eller något medelande, så dom kan ta sig i röva och ganska svårt för mig att ta mej dit nu när jag är hemma så nu letar jag någon annan praktikplats, har mina tankar haha fast de blir nog inte så...

Men iaf så kom jag hem typ halv 9 imorse, skönt att vara hemma. Borstade Edda som såg ut som en skabräv, satan va hunn löser hår, fick nästan en hel svart sopsäck med hår :o Sen klippte jag lite hår och klor. Efter de gick jag ut i naturen och fotade snön och konst hemma, de är mer snö här än i Ljusdal och nu snöar de :D MYS!

Sen har jag även slagit in mina första julklappar för iår :D Det känns helt sjukt bra att julen närmar sig med stormsteg! Jag slog in till Älskling, mamma, pappa, Daniels mamma och pappa :)

Men nu ska jag nog sätta mej och plugga på lite till, ha de bra!




TORSDAG & HELG

cha cha bloggeeeen!

Idag hade jag sovmorgon, behövdes verkligen hehe, sen var det prov som gällde, not funniiiiiii men de gick väl skapligt om jag nun gjorde rätt vilket jag inte är säker på så hoppas på G iaf.
Sen satte jag och Jonna oss ner och vrålpluggade på som satan och sen upptäckte vi att klockan var  11.45 och vi slutade 11.20 såå vi kutade iväg till matsalen och käka sen satte vi oss och vrålplugga igen. Så vi gjorde klart hunduppgiften och sen gjorde vi även klart om Homo halibis som vi skulle skriva om på biologin, skit snygga individer må jag säga, grr! ;)

Efter de slutade vi, eftersom jag redan gjort klar alla uppgifter till Biggaahhn, projekt och företagande. Så klockan 14,30 typ var jag hemma och nu är det helg! (y)

Funderade ett tag på om jag ska åka hem ikväll, mamma ville de men de orkar jag nog inte, drar nog hem imorgon en sväng ist och hälsar på min Edda och sen läre jag väl kika till mina nya fiskar som jag fick av Cicci igår, två skalarer, se bild nedan. Tack :)

Imorgon ska jag iaf kanske på ett hemligt uppdrag ;) haha! Ne men kanske ska iväg och kika på en praktikplats, vore skit roligt men samtidigt skit pinsamt ju :o dom skulle ringa upp och säga om jag kunde komma imorgon eller inte lite senare så håller tummarna men samtidigt inte :o haha!

Ha en bra dag! :) Tänkte även lägga in bilder på de olika fiskarna jag har i mitt akvarie hemma i Loos.

skalar2qn8.jpg
såhär ser en Skalar ut, antal 2 st (bild lånad från google.se)


Platy,typ såhär ser mina ut, antal 5 st (bild lånad från google.se)


En Praktbotia (bild lånad från google.se)


Kardinaltetror typ 5 st (bild tagen av mig, ful men skitsvårt att fota fiskar xD)


2 st Jens (någon slags slöjstjärn bild tagen av mig)


Såhär ser mitt akvarium ut, (bild tagen av mig, gammal bild)

Sorry att många bilder inte är tagna av mig, men det är mycket svårt att fota fiskar som simmar omkring i 120 km/h typ, men sla försöka knäppa egna bilder imorgon kanske :)


KVÄLL !

Japp, nu börjar de bli kväller, sen jag kom hem från skolan har jag lagat mat, fick bli potatisbullar idag sen har jag mest pratat med Daniel som ringt. Försöker få tag på Jonna men hon verkat ju dött eller nå, ne men usch tänk om de skulle vara sant :s Hehe, ne men iaf får inte tag i na.

Ska försöka dra fram sängen som mamma kan sova i inatt eftersom hon ska sova här hos mig i lägenheten och jag vill inte sova skavfötters (hur de nu stavas?) för de är bland de värsta jag vet när någon annan än killen ligger bredvid en, kul om man skulle vänta dig om och pussa eller krama personer liksom? Nej.

Sen ska jag nog slå in julklappar snart, har lite julpapper här som jag fick med när jag köpte babes julklappar så kanske ska slå in lite, hihi kul! Skulle väl egentligen behöva plugga ist för att bara slappa, men jag orkar inte.

Men nu ska jag kika på lite skoj, så vi hörs!


Jag älskar sig massor söttupp! <3


TISDAG

Imorse hade jag prov i djursjukvård, det var rätt så svårt eftersom att jag inte läst på ett skit (a) Men hoppas iaf på att få G men ja de märks väl. Efter provet så pluggade jag och Jonna på som idioter och blev väl klar med halva häfte nummer 2 som jag ska ha prov i på tisdag nästa vecka. Inte kul alls men sånt är livet helt enkelt.
Skönt att man snart är klar med skolan, bara ca 3 veckor kvar till Jullov och de ska bli sjukt skönt! :D Men innan jullov är det som sagt plugga,plugga,plugga som gäller, bajs va tråkigt :(

Snart ska vi trimma en hund, de ska väl bli kul och jag hoppas att vi kommer hem rätt så tidigt ändå, för jag måste städa lägenheten hehe.

Lägger in lite bilder från förra året när vi var på Järvzoo och fotografera. 
ha en bra dag
alla, haha eller ne inte alla ;)
LOL!


Bild från fotografering förra året (c) Jennie Ericson.


Ren

ihjälfrysen geting.

varg, dålig bild, ´men ville ändå visa äckeldjuren..

usch, synd att dom ser ut som hundar, men är ett jävla skitdjur.

fjällisrävar, mys!

Järven

Utsikten.

OBS! Alla bilder är oredigerade, så inga klagomål ;) förutom renen med mitt namn, men då har jag bara skrive dit namnet.


RSS 2.0