TISDAG !

Imorse hade jag prov, de gick faktiskt helt okej (y) Sen fortsatte jag och Jonna att fixa med djurparken som aldrig blir klar :o Men ska ju vara inne innan jullovet så är bara att plugga på ... Fick även reda på att vi har ännu ett prov innan jul, så nästa vecka är de prov måndag, tisdag och onsdag.. Ringde Lena, min lärare och fråga pm vi inte kunde flytta ena provet men då blev de dampanfall på mig så jag la på... TANT!

Nu ikväll har jag varit social med mamma, vi var en sväng till Järvsö och gick på Outlet fast jag hittade ingenting. Sen bjöd hon även mig på mat, Sibylla och en Parisaremeal blev de för mig (y) Mums!

Imorgon är det redovisning på hund som gäller, jag och jonna har väl en powerpoint på typ 20 sidor ? Och typ 6 sidor text, så de läre ju ta sin lilla tid antar jag ...

Men nej nu ska jag nöta The Sims 3, majow hejdå!



Less på skolan, Ge mig jullov ffs.


Mina kommentarer ♥
Postat av: Idjjaa,<3

Allt väl med dig? :).

2009-12-08 @ 21:12:57
URL: http://idjjaa.blogg.se/
Postat av: Emmelist

kan tänka mig att det är lite mer nu innan ni ska gå på lov. när är det lov förresten?

2009-12-08 @ 21:53:01
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: jennifer

kämpa på stupman! inte långt kvar nu :)



jaaa fan vad kul, det måste vi göra! :D elg? x) haha! om du lysnar på låten på youtube så är det en slags stjärna eller nå till höger om den, alltså det står en text vid den där stjärnan ;) då kopierar du den, går in på skapa då på bloggen sen klickar du på html-grejen och klistrar in det där! haha ;D <333

2009-12-08 @ 22:56:09
URL: http://elverstig.blogg.se/
Postat av: sandruh

va fin blogg :)

2009-12-09 @ 16:06:08
URL: http://hhejsandruh.blogg.se/
Postat av: idjjaa,<3

har feber men annars är det bra! :).

2009-12-09 @ 16:35:19
URL: http://idjjaa.blogg.se/

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0