ensam är stark!

sitter här i min ensamhet :( näerå men har tråkigt & vill inte sova än, så skriver lite blogg då :) kvällen har jag vart med signe, var ett bra tag sen. vi var ute & gick i den värsta kylan, kallt kallt kallt kan jag lova att det var till storbena :/ vi var även hem till henne en sväng och där blev man skjuten av rickard :( men jag överlevde som tur var! imorgon händer? ingenanning jonna kommer väl hit o äter iaf sen får man se vart man hamner, hoppas på något roligt ställe där även min daniel befinner sig på :) saknar mitt bus! :( saknar din enorma närhet & kärlek som du ger mig! <3 PUSS på dej :* :)

du gör mig lycklig :)

helg!

åh va skönt med helg! hade prov idag, hade inte läst en enda rad så de gick ju åt .... helvete! har ingen ork till att plugga längre, det känns som att hela mitt liv består av plugg.. om jag inte sitter o pluggar varje dag så hamnar jag efter, långt efter.. tråkigt.

men i alla fall så åt jag årets första hela semla idag, wilmars semlor, godast! me like! kommer säkert äta en till semla sen, hihi jag är en tjockis och jag gillar det :) ikväll ska jag nog umgås med signe lite :) var ju ett bra tag sen så nu fåre bli av. :> och även att jag vill ha peengar.. :( är väldans fattig just nu vilket suger!!

imorgon vill vill vill jag på hundspanns racet i hamra, men vet ingen som ska dit så de blir väl att jag får skita i de :( men imorgon på eftermiddagen tror jag att jonna skulle komma hit o sen ska väl vi dra vidare till hamra eller nått och umgås mej boysen när man har chansen :) men nu ska jag dra mig vidare, byebye ! :)


ge mej pengar & en hel vild fest! :)

torsdag.

jag tycker inte om det "det" gör. blir bara räddare och räddare för varje dag som går, vill verkligen inte förlora dig! det känns liksom som att det alltid är någonting som ska sitta ivägen när jag verkligen vill någonting.. snälla kan inte det sluta snart, snälla.. jag blir bara mer och mer irriterad och snart kan jag inte vara tyst, blir så le! fuck you.
ge mig närhet, kärlek & styrka nu :(

(c) Jennie Ericson!


 


fääst.

igår vare fest, först satt jag, jonna, daniel, mathias, elina, cicci & fia hos mej och började dricka, sen drog vi vidare upp på åsen till jannike, där vare skit mkt folk och skit kul!! lätt den roligaste festen i ljusdal! ägde totalt & blev lite för full kanske ^^ som aldrig brukar hända mig -.- men kul som fan vare verkligen!! måste måste måste göras om, fast inte än på ett tag för idag mådde jag då inte bra..

vaknade 8 för jag skulle ju till tandläkaren 9 -.- borstade tänderna 3 gånger i typ 10 min varje gång för att man inte skulle luktar för mkt bakfylla ^^  fick gå dit och ta rönkenbilder och jag fick kväljningar hela tiden så jag höll fan på att spy x) men aja, sen gick jag hem och myste med daniel eftersom jag ändå inte skulle hinna till ngn lektion. och inga hål hade jag heller så de var skönt :) sen åkte han o jag åt sen gick man till skolan, hade matte men jobba inget, men böt iaf vatten till firrarna mina :) och nu sitter man här o nöter, trevligt de å :) men nu ska jag nog göra ngn nytta en stund. byebye! :)


inte min käft på bilden! höhö.

mej mej mej -.-

idag är det ingen vanlig dag för idag är jag inte så jätte glad, hurra hurra hurra.. -.-
jag är så irriterad, negativ och skit sur.. vet inte varför men bara är det :/
måste börja med att peter var så sur och då blev jag sur på han och nur är jag sur på typ allt? orka? vill inte vara sur o negativ men blir så irrterad på vissa saker så de är helt sjukt. typ som vissa, skit dryg! varför gå in 630563 ggr på min lunar i veckan? orka vad är det med mig som är så intressant? :s suck! och imoron äre skola, jippi! -.-' nejnej idag är jag verkligen inte på humör så det är bäst att ni passar er för vad ni säger till mig idag, för fyfan! ... förlåt, ville bara få ur mig allt, och det fick bli här x)

jag är sugen på att slå någon, någon frivillig? :)

helgen!

helgen har vart hel najs :) fredag vare röjfäst hos a.h och där var jag, jonna, danne, mathias, stefan, staffan, pelle, jonas, emil, simon & andreas då :) trevligt vare! drack finfin dricka också, najsnajs! bilder kommer när som helst när jag kommit hem och lagt in alla heta bilder på min laptop. jag och danne kom hem vid 1 ungefär och vaknade vid 10 och sen blev det som vanligt grillen :) åt en korv med bröd och en toast som det rann (jag lovar det rann verkligen) fett av.. men den gick att äta :) sen gick jag o jonna hem till mej o danne o mathias åkte hem. vi slöade bara hela dagen, kika på film o åt godis :D men senare fick vi damp och gjorde uppkammar och målade oss som punkare, det var roligt och sen ringde tobvbe och fråga om vi ville med till sandsjö så ohyes vi åkte dit med våra kammar x) snacka om blickar vi fick ^^ x) men kul vare ^^

om några timmar är det bussen till ljusdal som gäller, fisen åker med så idag får jag iaf lite sällskap :) i veckan händer ... ingenting tror jag, prov fredag så måste väl plugga lite antar jag -.-' men annars äre nog lugnt :) hare bääst!



underbart!

igår kom daniel till mej, happyface! efter skolan gick jag, jonna, daniel, mathias & torbjörn ner till järnvägspizzerian och åt pizza, gött! efter det hade vi lite snöbollskrig ^^ kulkul! och sen bar de av upp till mej o dricka biiira! sen drog vi upp på åsen, stefan var snällis och skjussade upp oss, tack :) och där hamnade vi först hos PD tills det kom lite för mkt folk så då åkte alla ut som vanligt ^^ så då drog vi in till kempe & tallisch men de säg där så då gick jag o daniel hem till mej, åt och myste, sen somnade vi :)

idag; vaknade klockan 7 och trött som ett as men drog mej upp till skolan ändå, engelska sen smek per som jag nog hatar mest av allt.. sen blev de att träffa älsk en sväng innan han åkte hem igen :( men imorgon får jag ju träffa han så jag hinner nog inte dö av saknad som jag brukar göra ^^

längtar grymt mkt tills imorron kväll, fäääst för helaste slanten, HAPPY! :D ska blir det roligare på länge hoppas jag verkligen på, köpt lite lyxigare dricka å, xider & aqua tini :D GÖTT MOS! hoppas även på att få träffa lite roligt folk som jag säkert kanske inte kommer att få träffa men blir nog roligt ändå ^^

jag älskar dig daniel, du är bäst! <3


line dance



idag hade vi line dance på idrotten, det var roligt men kommer säkert få en väldans träningsverk under fötterna x) men de var roligt och jag ska fan köpa ett par cowboy boots tror jag, dom är så balla ^^ ett par vita vore najs. har även haft engelska & matte idag, trööök men matten går helt okej just nu tror jag iaf. ^^ ikväll kommer Daniel och får se om man kanske häver i sig ngn öl eller om jag skiter i de :) blir ju festis på fredag så funderar på att vänta ist :) men de blir väl mys ikväll då som är efterlängtat :) härligt!

mej <3 dej daniel !

damp i datasalen.

sitter i datasalen nu med jonna och hon har damp :o vet inte rikgit vad som har fallit in i hennes huvud? men aja de kanske fixar till sig innan dag är slut :) först så tacklar hon mej med stolen efter att jag gjort det före (a) och nu sitter hon och skriker ? ojoj, hon har nog flippat ur helt denna lilla brud! ;) men som sagt det kanske går över med åren ;) och nu har vi åkt lite rullstols race, eller datastolsrace ;D och leker anka, det är en väldans rolig grej att göra, ni borde tresta och sen kommentera hur de gick och om det va roligt ! :) även att jag luktar svettapa nu, men de behövs ibland de å! ;)

men aja idag har vi dissikerat råttisar, inte så jätte mysigt kanske men de var intressant :) senare ska jag äta & då ska jonna som vanligt göra mej sällskap ;) trävligt ^^ och sen kanske förhoppningsvid daniel och mathias kommer :) så då läre de väl bli lite mysdamp :) hihi! byebye ! <3

dagen citat; jonna: vaddå jag fattar aldrig någonting!   kommentar; sant ;)



<333 !

veckan.

har inte skrive på ett tag nu, så får ta och skriva lite om veckan.
måndags kom daniel & mathias till mig o jonna, då blev de lite öl drickandes för deras del, men jag och jonna var nykter och stolt! dom blev kvar till igår, onsdag. massa mys med daniel, vilket är sjukt underbart! <3
igår städade jag helt lägenheten, behövdes kan jag lova. Fläckar på golven överallt o dammet bara flög :/ men nu äre så rent som de kan bli. efter de ringde jag bb och pratade ett tag sen blev det sova för min del! :)

idag åker jag hem, ledig imorgon eftersom min mamma äntligen ska ta examen efter 3 års pluggande till sjuksköterska, grattis mamma! :) så då bäre av till kyrkan i gävle :) på lördag kommer en liten del av släkten och äter och bara hare trevligt. :) roligt att träffa släkten men hoppas även på att få träffa daniel :)

är så lycklig att jag har dig daniel, du är bättre än alla drömmar.
du har allt som jag någonsin drömt om att någon ska ha!
helt sjukt, både insidan och utsidan, undertbart!! :)
jag älskar dig Daniel Cedenman! <3

hälgen!

häj, sitter i ljusdal nu, helgen har vart hel najs, mest bara slapp och skön :) igår drog jag, daniel & mathias till ljusdal på eftermiddagen och hämtade jonna, sen blev de sladdning med bilar typ halva kvällen, sketa najs :) sen blev de upp tilla andreas och var social med han & simon :) sen drog jag o danne hem till mej & åt mackor med peter x) sen la vi oss och sussa :) när vi vaknade idag drog vi ner till backen, slalombacken då, eftersom vissa inte är så insatt ;) gick ner o prata med tobbe :) sen drog vi hem till han & sen åkte jag hem och sen blev de ljusdal, mathias var snäll och skjussa mej o jonna och då följde daniel med också så sen åkte vi hem till mig o kika på film :) sen åkte dom hem :) o då åkte jag upp till jonna sen gick vi/jag hem :) och nu sitter jag här o nördar! yey! byebye!

daniel cedenman, helt sjukt underbart! <3

helg!

igår kom man hem till loos, skönt men ändå ganska tråkigt. kullebyttafisen följde inte med heller, tråkigt! :( men iaf var med signe en sväng igår men de sket sig så stefan hämtade mej och så åkte vi till andreas, danne, mathias, staffan & simon, där vare skit kul, simon o mathias dampa som vanligt x) och jag fick damp på andra saker -.- förstör du dehär kommer jag aldrig mer att prata med dig igen och då är fan hela mitt liv förstört.. mår så jävla bra nu så sabba fan ingenting. längtar tills jonna kommer hit igen, då ska vi ha värsta röjjfesten har jag lovat henne, då kan ingenting stå ivägen för de ^^ men aja nu säg


skolstart.

jajjemän nu är skola i fullgång igen, vilket jag inte tycker om :/ vi började igår och på eftermiddagen kom daniel & mathias till mej o jonna :) sen var vi först hemma hos mej och "förfestade" lite, sen kom även torbjörn och stefan :) sen drog vi upp på åsen till anna & helena, riktigt mkt folk och trevligt :) roligt att visa upp daniel för alla :D och alla var glad och efter ett tag drog alla ut och jag o daniel började dra oss hemåt :) när vi kom hem gjorde jag makaroner, som vanligt ^^ sen efter ett tag kom torbjörn och stefan igen och hälsa på ^^ sen drog dom hem och inte senare än 23.00 låg jag o sötnosen i sängen :) dukitga var vi! men vaknade imorse och hade riktigt jäkla ont i halsen och huvudet så då bestämde jag mig för att stanna hemma :/ sov till typ 11 sen gick jag, jonna, mathias o daniel ner på köpingen o åt pizza sen har jag vart inne hela dagen med samma personer, har tittat på film o myst :) men nu har dom åkt hem så nu sitter jag med min mamma i lägenheten och saknar bb! så underbar som du är, ja de finns inte ord. har aldrig träffat en kille som är precis som jag vill ha, festa, party men ändå lugn och mysig :) helt sjukt äntligen! underbart! hihi. men byebye!

en enda dag kvar, suck!

snart börjar det allvarliga, vill inte, skolan tar kol på mig, jag orkar verkligen inte, och helt inte när man ligger efter i.. allt. det lätt bästa lovet ever är snart över, fan! tack alla underbara personer för det lätt bästa lovet/nyåret som jag vart med om! sparkrace, festa(!), nyår, pyjamas, sandsjö, julklappar, sos-grillen, fin middag  hos mej för två ;) , träffat världens underbaraste! höhö ja allt har man hunnit med på denna kortkorta tid, UNDERBART! och nu kommer man tillbaka, finns inget annat att säga än typ.. fuck, jag pallar inte! men aja, onsdag blir det träffa daniel igen, längtas! vara med jonna & festa kanske (a) naaajs! beror på om jag orkar. :) dagen har bara tillbringats i soffan, skönt. fast på kvällen drog jag mig faktiskt ut en sväng o var med signe & joakim :) gjorde ej mkt men skoj vare ändå ^^ men nu ska jag nog sussa lite bye bye! :D


jonna lund!

måste bara skriva en liten snutt om Jonna, för gud vilken pärla hon är!
har aldrig haft en komois som ställt upp så som du gör! du har räddat hela mitt jullov, fan va kul vi har hart fisen, du har ställt upp på mig typ varje dag, även fast du vart hos mathias, så du har åkt till mig ist för att vara med han som du egentligen kom för att vara med, SÅ gör en rikitg kompis! bra du är, helt sjuk att uppleva, helt underbart! :D tack kullebyttabusis för att du är bäst & inte bara är med killen hela tiden! :) <3



jag saknar dig! <3

nattii!

ligger i sängen nu, smsar med daniel som är sötast! åh har alldeles för mycket att tänka på just nu, snart skola, börjar bli sjuk, dryga personer, ensam i morron, najs/tråkigt, saknar vännerna + bejb! men aja man får ta en dag i taget och vara glad för de finns alltid dom som har de värre ^^ hm imorron blir de packa som gäller, ljusdal med miljarder saker på tisdag :/ och börjar skolan på onsdag, orättvist när alla andra på idiotslotte börjar på torsdag -.- men aja. imorgon ska jag verkligen försöka plugga lite, men kommer säkert inte bli så (a) hihi, dumma mej! men aja nu ska jag försöka sova. bye!


fick gullbilden av bejb :) mej <3 dej!

söndag!

iiiih massa massa kallt idag!! igår var jag lite med signe sen drog jag upp till a.h och där var även simon & daniel :) kom dit nykter och dom satt och drack, typ halv 1 kom även jonna & mathias, och jag hade öl kvar från nyår så tog mig ngr :) väldans kul vare och jag & daniel kom inte hem till mig fören halv 4 tihi, as kallt ute vare!  men mys när man kom hem iaf :) och idag gick vi upp till a.h igen och sen blev de grillen med dom från inatt som vanligt -.- kommer bli fet x) och sen umgicks vi lite sen gick jag hem och dom åkte hem :) nu sitter jag här hemma & myser & saknar sällskap :'/ hihi!


lördag.

iiih så kallt det är ute :o går ju inte ens att titta ut igenom dörren fören man fryser ihjäl. suck! aja vad ska man hitta på denna kalla lördagkväll då? inget läre de väl bli. -.- igår var jag och signe till andreas en sväng och drack lite öl, där var roligt folk  + daniel :) fast dom drog typ 12 och daniel med :( men sen när han kom hem så ångra han att han åkte ifrån mig så då fixa han skjuss tillbaka :') så gulligt!! så sov han hemma hos mej, mys mys! sen idag drog vi + signe på sos och åt hamburgare ^^ gott! och nu sitter man här, jippi! -.- men aja får väl se vad som händer senare :p lät som jonna tänkte vara lite social med mej så hoppas på de då ^^ byebye!

(c) Jennie Ericson

kortknäpparkväll

testade lite inställningar på min kamera idag, detta är resultatet & kom ihåg att jag är en väldans nybörjare så förvänta inte er super fina bilder nu ;D och de är inte heller redigerade, de har jag inte orkat med än :)


(c) Jennie Ericson


(c) jennie ericson.

ska föreställa ett hjärta xD (c) Jennie Ericson.

blomma? hihi (c) Jennie Ericson

SÅDÄR de var ngr det :) KOMMENTERA ? :D

fredag.

för varje dag som går kommer skolstarten bara närmare och närmare, men får en större och större klump i magen för man vet vad som väntar. det är inte bara skolan, alltså plugg utan allt annat, vissa längtar man efter att få träffa, vissa vill man helst inte ens se eller höra av. men aja det är i alla fall några få dagar kvar innan skolan börjar igen så jag ska verkligen passa på att njuta! ikväll ska jag nog vara med signe, var ett bra tag sen nu eftersom hon vart hos jocke i hennan sen dagen efter julafton typ. sen hoppas jag även på att få träffa daniel någongång i helgen, saknar dig!
uscha vad jag börjar bli less på tjat, skrik, irritationer, stök och bök nu, snälla var tyst..
aja ,men händer i helgen då folket.. hm inget skulle jag tro.. men aja byebye!

- jag spelar inte någon annan för att folk ska tycka om mig.
jag är mig själv och de tycker jag att även du ska vara.
jag är mig själv och är ärlig, spelar inte o är falsk för att försöka lyckas.

.

(c) Jennie Ericson!

kärleken övervinner allt!

vissa betyder mer än andra, vissa älskar man mer än andra och vissa ogillar man mer än andra.
jag har mitt eget liv och börjar tröttna på att folk försöker tala om för mig vad jag gör rätt och vad jag gör fel. man lär sig av sina misstag och tycker ni att jag är dum i huvve så låt mig testa på och se mig misslyckas och må bra över de då! alla misslyckas någongång så gör inte jag de så är det ju inte normalt. och om ni tycker att jag är helt störd som blir tillsammans med mitt ex storebror så tyck de då!? jag tycker ju liksom inte mindre om honom bara för att du slänger in en spydig kommenter om det. du kan ju försöka men du kommer ju knappast lyckas om du själv tror det. det är bara att inse, man kan inte tycka om samma person hela livet, iaf inte om man inte känner sig trygg, jag vill känna mig trygg!

tack för att ni finns, signe revalde, jonna lund, anna granqvist, gustav karlsson, peter ericson & daniel cedenman! <3

.


test fotade: Jennie Ericson.

nyår!

först vill jag bara välkomna det nya året som kommer bli helt underbart bäst!
sen vill jag berätta om mitt nyår som var helt underbart bra och lyckat!
det började hemma hos lilla mej, fisen kom hem till mig o fäga mitt hår svart, så numera är mitt hår helsvart :) den skabbiga "röda" färgen är helt borta :D sen åt vi o fixade oss inför den stora kvällen :) sen bar de av mot sandsjö där alla redan satt och drack lite smått så då började jag o jonna parta vi oxå, sen droppade de in mer folk o de blev mer o mer kul :D och tillslut så var det jag, mathias, jonna, daniel, staffan, simon, anderas, marie och roger som var där :) sen vid tolvslaget gick vi ut och skulle fira o jag skulle äntligen få min nyårskyss :D och vi alla räknade ner och sen small de fast vi såg inga raketer XD så simon tände sig lilla fina sak och ja den var fin ^^ hihi. sen så vare bara mysa, dricka, skratta, prata, sjunga, äta, sova mm kvar :D

helt klart det bästa nyåret ever, tack vare de otroliga sällskapet :D TACK! <3

RSS 2.0