DU

skyll dig själv, du tog inte chansen när du hade den och när jag går vidare så är allt mitt fel?
du säger att jag är en idiot, efterbliven i huve och allt skit. herre gud, väx upp!

jag blev trött på dina bortförklaringar, dina lögner, ditt sätt att säga saker, ditt raggande på alla andra, ditt sätt att alltid vara emot mig.. konstigt att man inte orkar med sånt ?! haha men nej allt är mitt fel.. alltid (:

förlåt för att jag skriver hur jag känner här, men blir bara så jävla förbannad på folk som är så sjukt jävla omogen och dryg! F.Y.

-

iaf, första dagen på praktiken, trivs som fisken i vattnet! :D
och jag tycker om min Daniel Halvarsson så mkt! tack för att du finns & gör allt för mig!  <3

LYCKLIG.

jag är nog den lyckligaste personen på jorden just nu, helt sjukt glad & mår bäst! har världens bästa vänner & världens bästa allt.

Idag blir det Hamra med pojkarna och träffa folk & titta på när folk gör bort sig i vildmarksbanan :D ska bli skit kul :) ska få åka med jimmy och sen ska daniel, kanske tomas & kanske jens med :D skojskoj! :)

Ikväll blir det till att fira Sara som fyller år :D hoppas att det blir skit kul som de säkert blir :D och hoppas inte att det blev som i onsdags när jag spydde 3 gånger innan jag skulle sova ;D hihi.. fast ingen spya ingen fylla ;D så de var lätt värt de (: saknar sofie som inte kunde komma :( fast klarar mej nog ändå hoppas jag :)

jag och daniel har även mätt hur långt det är till min praktik, det är hela 4,2 km bara dit, så jag kommer att cykla 8,4 km varje dag i 3 veckor typ (: najs! fast vill ha tag på en annan cykel -.- :)

men nu ska jag dra Puss på er! :)

<33

skolan ...

Började funder lite & jag har kommit på att jag inte kommer hinna göra klart allt i skolan innan praktiken, vilket får mig att må bajs. Vill inte ha kvar rester till 3an men ja ser ganska lurt ut att jag är tvungen att få det. Går endast 3 dagar denhär veckan och vi ska göra huuur mkt som helst, jag har 3 redovisningar, 2 prov & flera uppgifter som ska in.. jag kommer vara helt slut efter domhär dagarna. Efter denhär veckan är det praktik som gäller, ska vara på Ljusdals djurklinik, kommer att få cykla till storhaga varje dag, kul ... men jaja kommer ju iaf få motion, så de är ju bra! :p
imorgon kommer jag måsta stanna kvar i skolan efter vi har slutat med jonna, eftersom vi ska redovisa två saker på tisdag och vi har inte ens börjat!

längtar tills imorgon sjukt mkt, ska bli så underbart, efter de börjar ju helvetet. fan va skönt det ska bli att slippa skolan!

jävlar, nej fan nu måste jag plugga kom på ännu en sak jag inte gjort. FUCK less jag är nu ...

PUSS


HAMRA!

hallo bloggisch :)
blev hamra igår kväll, fick en flaska vin och ngr öl som jag drack, fast jag och jonna delade typ på vinet :D vi pratade ut om allt och det är sånna tillfällen som Nu man verkligen ser hur komiskt det kan vara med missförstånd, vart "ovänner" i typ 2 veckor och egentligen har ingen av oss vart varken sur, arg eller velat vara ovänner m,en båda har vart för feg för att prata med varann. är så otroligt glad att vi är vänner igen, du är min absolut bästa vän Jonna och dig tänker jag aldrig mer bråka med, du är min själsfräde! <3

jaja tillbaka till festen ^^ när jag kom dit var redan efterlängtade Angelica, Emmelie, Simon, Mathias, Johan & Jonna där :) började dricka lite och eftersom kom det mer och mer folk :) det var en trevlig kväll & jag blev inte alls lika full som jag brukar bli, kände knappt av det så det kändes super bra :) allt flöt på bra & inga problem kom upp, känns super kul att träffa alla igen :) får se om angelica & jonna lägger upp lite bilder som jag kan lägga upp sen :)
fick även skjuss med Anna från voxna hem, tackitack :)
tack för kvällen alla :)

klockan 17.00 åker jag med bussen tillsammans med BästisKullebyttabajsbarnet till Ljusdal igen, längtar mest tills imorgon typ vid 6 på morronen, längtar mest! <3

PUSS


sveg!

idag var jag och mamma till sveg, de var roligt, jag körde runt i seriöst hela sveg ^^ körde även dit och hem, gick skit bra, längtar som satan till körkortet tillhör mig nuuu! :)

även att mamma ska skjussa mej till hamra sen, ska umgås med folket och vara så gott som nykter typ :D hoppas att jag får tag på ngn skjuss hem annars får jag väl gå hem då (:

hoppas på en trevlig kväll utan bråk, tjaffs, krångel & störiga saker som händer (: hoppas allt blir bättre än förra gången :)
även att allt är löst med jonna, vilket känns super bra! <3

men puss på er!

kärlek!

jag är så glad att jag har de vänner jag har, ni ger mig sån kärlek & lycka att det inte finns ord till det. helt sjukt underbara personer det finns! som till exempel min "bror" Gustav Karlsson, finns ingen som förstår, lyssnar och ställer upp mer än vad han gör, skulle jag få önska mej en till bror från alla i hela världen skulle det bli du Gugge, BÄST!
och sen till alla andra, min helt (för tillfället) underbara klass, ni är helt jävla underbar, min älskade sofie westh som jag kommit väldigt nära nu de senaste veckorna, du är bäst, finast & helt klart en av mina bästa! sen finns det fler i klassen som är helt underbart bra! tack för att ni finns, ni är bäst!
finns även folk utanför skolan och min klass som simon magnusson & dom andra som jag ska träffa imorgon, du är bäst du med och alla andra! BÄST, alltså ni ska bara veta hur mkt jag uppskattar sånna som dig/er i mitt liv!

och att du kommit in i mitt liv är ju helt underbart, du är bra, bättre, bäst! finns inte ord! du får mig att må bäst, massa närhet & hjärtan till dig som betyder mkt för mig! du med din glädje får mig att vara så glad.

helt sjukt va glad jag har blivit, en helt ny människa, fått nya/fler vänner, känns underbart! nu börjar resan i mitt nya, glada, underbara, lyckliga liv. VÄLKOMMEN! :)

hejhopp gummisnopp, ett glatt inlägg ist för depp :D  1 poäng till mej (:


jag & min kärlek för länge sen! <3

UNDERBART!

just nu känns bara allt så himla bra, nästan för bra för att vara sant, så nu snart läre väl nått hända antar jag som slår ner mig till botten igen.. hoppas verkligen att jag kan få må bra nu ett bra tag framöver, känns så skönt när allt äntligen börjar ordna upp sig med allt, hoppas även att det lilla sista som är kvar kan ordna upp sig snart, vill inget annat än att bli vän med dig igen... annars är allt superduper bra! det som är skönast är att du snart anländer och jag de som är skönast är att du inte har nått med mitt liv att göra längre, vilket är helt sjukt skönt.

varit i skolan nu i två dagar, fast jag vart ledig, jag och sofie planerade att göra hur mkt som helst men slutade med att vi inte gjort ett skit. inte bra! så nu blir det hårdpluggning nästa vecka ändå :( men jaja!

imorgon ska jag och mamma åka till sveg en sväng, ska bli roligt att åka själv med mamma en sväng och även att jag ska få övningköra lite som de var länge sen jag gjorde sist :) på kvällen blir de väl hamra & hälsa på Angelica & Emmelie :) måste bara fåtag på skjuss dit & hem .. men de löser sig alltid hoppas jag :) blir nykter men de blir nog kul ändå :) men hörs!

PUSS
jennie ericson !

<3

hemma igen!

yeah hemma nu! superskönt kan jag lova! ledig både idag och imorgon men eftersom ljusdal är bäst (hihi not) så stannar jag både idag och imorgon, tar sena bussen hem så jag kan umgås lite med folk. ska även försöka få lite jobb gjort som jag ligger efter i men de är sååå jobbigt att bara ta de första steget att börja skriva. men nej nu efter dethär inlägget ska jag börja okej! vaknade vid 7 imorse, fast somnade om efter lite mys i sängen & halvsov till 10 sen gick jag upp till skolan!

hemma från stockholm, som egentligen har vart helt sjuk? haha länge sen jag garvat så mycket som jag gjo4rt dom här tre dagarna fast dom har sugit rumpa. men jaa de har ändå vart kul, massa skratt och massa fula saker har hänt. roligt! har åkt massa tunnelbana, vart på naturhistoriska riksmuseet, kollat på film i cosmonova, helt sjukt kul :D mm..

nu SKA jag plugga.
hörs!


*det senaste jag ville var att de skulle bli såhär, har redan sagt förlåt, hoppas allt går över snart! miss you!

la stockholmá!

sitter på vandrarhemme i stockholm nu med sandrii, saknar hemma!! vill hem, till lugnet, lägenheten, myset & min säng. vill inte ligga i en säng som 1000 andra legat i, min säng är ju fan sönderknullad eller nått, kommer ligga som en banan :( nej jag vill heeem!! nu?! helst nyss. längtar sjukt mkt tills på onsdag, HEM! ja tack.

träffade iaf bästaste tessi o emelie idag, underbart att träffa dom igen iaf! bäst!

har vart på två olika saker idag, till judendomen och islam, var väl intressant, iaf islam :) har även ätre thai/kina mat, och jag tyckte faktiskt att de var gott! :)
imorgon blir de annat, hoppas att de blir roligare! sen väntar ännu en natt på lortstället -.- x)

men puss på er, orkar inte skriva mer, även att jag inte har ngn mottagning nere i bunkern så svarar jag inte på era sms så ja, vet ni varför. BAJSSTÄLLE :(

städning på gruvan!

igår skjussade daniel hem mej :) när han åkte hem igen började jag tvätta och fixa lite :) efter de blev de robinsson & film och sen vart jag såå trött att jag la mig och sov lite :) vaknade klockan 9 eftersom jag skulle vara upp på gruvan 10 för att hjälpa jå och ylva och städa överallt. jag fick städa ute i kalla utställningsrummet i 2,5 timme, trodde jag skulle seriöst frysa ihjäl, men jag överlevde :) lyfte även alla stenar där ínne, vilket är typ minst 300 stenar, duktig jag :) damsög överallt och dammade där de behövdes. efter de stod vi och prata om mitt jobb i sommar, beställde lite saker som vi ska sälja & sen åkte jag hem igen, gött med pengar, fast får ju inte dom fören i juni :p

ikväll blir det Ljusdal igen, åker med bussen från loos -.- bajsbuss men jaja :) längtar till ljusdal, lugnt och skönt.

imorgon blir de stockholm, bussen går klockan 7 på morgon ifrån ljusdal -.- vill inte :( känns verkligen som att jag ska bryta ihop.. skulle göra vad som helst för att få stanna hemma, hoppas att bussen krockar, att jag bryter nå så jag får ligga hemma ist! höhö. VIIILL INTE :''(
men kommer iaf hem på onsdag kväll, ska vara kvar både torsdag & fredag tror jag, måste plugga lite så passar på då!

bajsvecka :/ men ha de bäst!
puss

gårdagen!

gårdagen slutade väl bajs, men som tur är var inte jag inblandat i nått skit vad jag vet iaf, kvällen började bäst hemma hos mej med gött folk, jag, sofie, carro, sandra, tomas, halvarsson, jimmy, jonas, tobias och sen vare ingen mer tror jag (a) efter ett tag drog vi upp till åsen, gick in på en fest, där de var typ bara 15 åringar, så vi drog vidare till skolan för att spela brännboll :D de var skit kul & rätt så mkt folk som var med faktiskt. tjejerna mot killarna och såklart vann tjejernaa ;)
efter de blev de fest hos bästis tomas :D där vare väl mest bara en massa skit, men jag hade iaf kul :D tomas är min bästis i alla väder iaf :D

även denhär dagen har vart mys :)  korv med bröd och fint sällskap! :) träffade även sofie en sväng så vi pratade lite :)

ikväll ska jag hem till loos, daniel skjussar hem mej :) eftersom jag måste städa på gruvan idag, suck! -.- ^^

puss

PARTY

ikväll blir det party med brudsen & pojkarna :D lite förfest hemma hos mej, bara en liten för mig, sandra, carro & sofie :D sen kanske pöjkarna kommer de får vi väl se :) och då ska jag dricka massa vin :D efter de blir de bakom skolan (?) och spela brännboll med allt folk :D ska bli väldans kul, sen har jag ingen anning om vart vi hamnar om vi hamnar inne hos ngn eller ute framför elden och mys :D hoppas att kvällen blir helt lyckad iaf som de verkligen ser ut som att de kommer att bli :D HAPPYFACE!

har även städat ur mitt akvarie idag tillsammans med sofie så nu är de klart ;D och har vart ner på centrum en sväng och köpt smink xP haha. sen har jag även städat lite & ska snart hoppa in i duschen och skölja av allt akvarievatten som finns typ överallt på mej xP blä !  :)

men nej nu ska jag duscha lite tror jag :)

Puss på er och hoppas att ni får en bra kväll :D

skolan & arg :)

har lektion med per nu, smkis, massa bråk (a) jag fick damp för att han sa att jag skulle få IG på en sak som HAN sa att jag skulle göra en annan vecka, de kunde ju han skita ner sig på jag skällde på han och nu ska jag få göra de ändå, IDIOT hatar han!! blä. men de löser sig :D

ikväll har jag massa saker att göra innan morgondagen.. plugga, städa, färga håret, diska, fixa med fiskarna, fixa dricka. maaassa mer också :)

imorgon ska de bli brakfest + brännboll jag, sandra & sofie var bäst och fixade brännbollsgrejjer hos kjelle ;D så jag längtar hoppas bara att allt fixar sig med allt bara :D hihi.

PUSS

tisdag!

dagen har inte vart bra än så länge, började med sällskapsdjur, hade ett spel och lite rep efter alla prov i haft. efter det hade vi kretslopp med lena som var lika kul som de låter :) sen blev de lunch och efter de hade vi pär och gjorde inte ett piss, eller jooo jag jag gjorde klar mig rest i kretslopp :D men annars lekte vi mest bara med låsas hagelgevär och dampade ^^ hihi! de var iaf kul, nu sitter man på Biggan lektion och ska prata lite med henne men vet inte om jag vågar (a) haha. men de löser sig hoppas jag! ikväll ska jag bara vara hemma,  kanske kolla på film eller nått..

puss på alla underbara!

skolan!

sitter i skolan, slutade klockan 13.00 idag tittade bara på en film, jippi när man inte har nått att göra när man kommer hem ändå ^^ så de blev att sitta kvar i skolan med fia & sofie ett tag :) har massa arbeten att göra men pallar inte skriva mer xP höhö.

snart ska vi gå och handla lite, äntligen får jag lite mat hem, har inte haft nå mat på hela helgen, har bara äte. två våfflor, lite makaroner & 3 prinskorvar, en toast & en macka sen i fredags! :) så nu ska jag köpa mat som fan och svulla! (a)

ikväll får vi se vad som händer blir väl de vanliga! blir iaf att se på ballar av stål förhoppningsvis! :)

puss på er !                          
<3

HELGEN !

det här har vart den lätt bästa helgen på väldigt länge, okej jag gör en sammanfattning.

Torsdag: Valborg, firades hemma hos Emmelie med gött folk & fylla som alltid! KUNG<3
Fredag: Åkte impulsivt till Ljusdal vilket jag inte ångrar ett dugg, blev öl & full (A) var med bästaste folket hemma hos Jimmy, fick även vara med Mathilda som de var 100 år sen sist. KUNG<3
Lördag: Rebecca kom till ljusdal, kunde ju såklart inte vara nykter då, så de blev öl & vin även då, tillsammans med mathilda & rebecca sen blev de fest hos tomas eriksson, min blivande bästa vän! ;) med gött folk!! KUNGAST<3

idag har jag ingen anning om vad jag ska hitta på, ska nog försöka plocka bort lite skit, duscha, äta & se på tv eller nått ^^ och idag blir jag nykter, är typ helt slut. :)

tack alla för en helt sjukt bra helg, imorgon blir det skolan och det är nått jag verkligen Inte ser fram emot, ge mig praktiken och ledigt, helst nyss!

Puss !

LJUSDAL & FEST

gårdagen tillbringades med mathilda till en början. hon mötte mej vid bussen, efter de drog vi till prix och sen hem till mej o fixa oss, fixade lite sprit & öl sen vare bara att sätta igång med drickandet :) gick till jimmy tillsammans med daniel, tobias & sara :) där var det rätt så mycket folk, roligt folk ofc! :) satt hemma hos jimmy tills alla skulle ut på krogen, sen drog vi hem till mej och efter de blev de väl mest till att sova!

idag kommer även rebecca till ljusdal, så jag o mathilda ska umgås med henne och sen vet ja inte vad som händer, de får vi väl an se :) hoppas på nå trevligt även denna kväll.

PUSS


* förlåt mig, men de känns som att det aldrig kommer bli som förr och jag mår bara dåligt.. önskar du kunde förstå men ja... .. förlåt.

VALBORG

valborgsmässoafton var helt underbar fast senare på kvällen blev den mindre underbar men eftersom jag fick träffa min partypinglor emma o emmelie blev allt super ändå :D full blev jag som alltid (: underbart folk var jag med uppe hos emmelie också, gick ner på näse en sväng, de SÖG.. tråkigt så gick hem o sov ganska på en gång..

tack alla för en underbar kväll !

ikväll blir de förhoppningsvis ljusdal, ska träffa mathilda som jag injte gjort på 100 år och vi ska nog festa lite med folk som festar, så hör av er om ni är i ljusdal dvs :D BYEBYE


RSS 2.0