MÅNDAG

Idag var det skola som gällde igen, kikade på en teater som vi sedan diskuterade om. Efter de var det lunch och då var det pannkaka, bäst! Efter lunch hade vi svenska hela eftermiddagen och jag fick faktiskt rätt så mycket gjort, skönt!

Men tyvärr så måste jag ju erkänna att imorgon är det prov i djursjukvård och jag kan absolut ingenting ... Jag orkar verkligen inte med skolan just nu och inte andra saker heller för den delen....

Men nu ska jag väl försöka läsa lite, även fast jag inte vill eller orkar..

Nu ska jag vara social i telefon med Daniel och Jonsson (en kompis åt daniel?) en stund.

Byebye!


LÖRDAG = FULLT ÖS! SÖNDAG = VÄRDELÖST!

Igår blev det partey med massa roligt folk, mådde toppen och fick äntligen glömma allt som hade med skolan att göra och jag njöt verkligen. Hände väl en del saker och blev lite missförstånd som inte alls var meningen men de var det enda som inte var bra denna kvällen. Det började i alla fall med att jag och Daniel satt hemma hos mig och väntade på att vi skulle bege oss upp mot åsen, Tomas kom även hit en sväng och sen gick vi uppåt. Så vi slog ner våra arslen hemma hos Carro och Sandra, men Sandra var inte där igår. Började dricka där då och de kom massa roligt folk och vid 10 drog vi ner mot Stadt, fick skjuss av Shelton hihi. Sen när vi precis ska gå in så märker Daniel att han tappat sin plånbok så han åkte och leta den och fann den som tur är..

Väl inne på Stadt så träffade jag på alla partypumor och pojkar och sen börjades det drickas för fulla muggar :D Hade även turen att Engmans kapell spelade igen vid midnatt så äntligen har jag hört dom live och dom är ju bara B Ä S T ! Jag, Jennifer, Jimmy och Daniel dansade, hoppade, skrek och sjöng, ägde hela dansgolvet helt enkelt ;)

Och här kommer lite fula saker som hände mer:
- Jag var präst, vigde Daniel & Daniel så nu heter båda Daniel Halvarsson Nilsson :)
- Jimmy var helt bestämd på att jag hade gröna linser ? :s x)
- Daniel fick vara med om en snusksak som jag och Jennifer (som tur var) slapp se.
- Daniel och Daniel mäte ......
- Nilsson bjöd in typ 7 pers in på krogen + drinkar, tack :)


jaa och mkt mkt mkt mer hände, tack för en kanon kväll alla!

Idag var iaf jag, Daniel, Mathias, Jonna och Elina ner på julskyltningen, jag köpte inte ett skit. Efter de så gick jag och Daniek upp till Åsa eftersom Mats (Daniels pappa) var där, så vi hälsade på lite :)

Ja och nu börjar allvaret igen och illamåendet och ångesten komma tillbaka... Jag orkar seriöst inte med skolan längre, nu är det för mycket och jag funderar starkt på att skita i allt.. Jag hinner inte, orkar inte och kan inte lägga ner mer energi på skolan än jag redan gör och det är vad som gäller nu.. Jag har ca 5 prov och flera uppgifter som ska vara klar innan jul.. Jag O R K A R inte... Bryter ihop för minsta lilla, mår kit dåligt och funderar starkt på att dö snart .... USCH.

God natt.

LÖRDAG

Äntligen lördag och lediiig! Somnade rätt så sent igår kväll, vaknade 02.30 av att det var några killar som skrek/sjöng och de fortstatte dom med i typ en och en halv timme, jag satte till och med i öronproppar med hörde dom ändå, dom skrek så jäkla högt trodde jag skulle få damp :o Men sen hörde jag en bil utanför och hoppades på att någon ringt securitas så att de var dom som kom och jag tror att de var dom som kom för sen blev det betydligt tystare. SKÖNT och jag somnade om.. Hann ju bara sova en liten stund innan Daniel kom hem :D Somnade om kanske 2 timmar sen gick vi upp.

Nu åkte Daniel iväg med Tomas så nu sitter jag i sängen i myskläder och kikar på swampbåbfyrkant hehe..

Ska nog börja steka korv snart, vi ska äta korv med bröd till lunch sen har vi köpt fläskfilé och nå potatisgrejs som vi ska äta senare :D MUMMA!

Har även vart på apoteket och införskaffat mej Försvarets hudsalva som Änipäni tipsade mig om och de känns redan mycket bättre, tack :D Tack för de andra tipsen också, de uppskattas mycket :) :*

Men nu ska jag försöka få någonting gjort innan Daniel kommer hem igen, lovade att hinna med massa saker innan de haha!

Ha en bra lördagkväll!

taggad till tusen!
D <3


HJÄLP MIG MED MITT MUNSÅR

Nu är det såhär att jag behöver hjälp!

För några dagar sen sprack min läpp i mungipan och nu blir det bara värre och värre.. Idag var jag ju hos tandläkarn och jag ska få en ny skena uppe i käften, och då skulle dom knäppa kort så fick en plastgrej som höll ut läpparna åt alla håll och ja de var inte alls snyggt tur jag själv slapp se hur de såg ut.. Men då sprack ju läppen upp ännu mer.. Jag brukar väldigt sällan ha munsår, så jag vet inte vilka knep man kan använda sig av :(

Jag har varit in på apotekets hemsida och kolla, det finns ju två olika munsårs salvor som går på reklamen, Anti och Vectavir, dom funkar säkert skitbra MEN, jag vägrar köpa dom!

Anti 2 gram (observera att 2 gram är skitlite) kostar 99.50:-
Vectavir 2 gram (observera även här att 2 gram är skitlite) kostar 104.50:-

Jag verkligen vägrar köpa någon av domhär två eftersom de är sjukt dyrt och kul om de inte skulle fungera då :o

Så nu behöver jag hjälp, hur gör jag för att bli av med munsår?


Vore mycket tacksam för svar :)



HUDIK HERE I COME !

God morgon bloggen!

Inatt har jag sovit väldigt bra, skönt att vara utsovd? Eller vad heter det? Aja.

Snart bär det av till Hudik, blä vill inte till Tandis, men men måste väl eftersom jag avbokat en hel rad tider där.. (a) Så idag är jag ledig från skolan, hua va skönt!

Ska försöka få med mig ngr julklappar hem, plus någon slags tröja som jag hade tänkt jag skulle ha till helgen till de nya kläderna jag köpte i Bollnäs, men de märks väl hur de blir med det :) I helgen lutar de iaf åt Parteeey med partypumen jennifer och partypumsen carrowlajn, fast vet inte alls än hur de blir faktiskt. Vore kul att hitta på något också faktiskt :)

Men nu ska jag borta gaddarna ;) Önska mig lycka till :o

Byebye sockertopps ;)


JULSTÄDNING !

Halloj.

Nu har jag julstädat i lägenheten, från golv till tak, jag har dammsuge, städa toaletten, dammat, torkat golv och allt som har med städning att göra. Jobbigt men skönt att det är över. Själv så smygstartade jag med julpyntningen tidigare i veckan eftersom jag fick massa saker av mamma så då orkade jag inte lägga in allt i garderoben så då fick allt åka fram. Lite för tidigt kanske, jag vet men vadå jul är mys och jag gillar mys :D

Imorgon blir det Hudik klockan 9.05 med bussen, sen blir det tandis och sen shopping med mamma som kommer så sen åker jag hem till Ljusdal med henne. Så imorgon blir det Julklappar till Älskling, lillebror och kanske mamma och pappa :)

Just nu pratar jag med Daniel, imorgon åker han hemöver, Äntligen! :) Men nu ska jag vara social med honom och äta mina ägg som står på spisen :)

Natti natti !


GOD MORGON !

Igår kikade jag på Bonde söker fru, helt klart bäst heh!
Fast hade sån migrän så jag trodde seriöst att huvve skulle sprängas på mig, och att jag skulle s*y upp allt innehåll i min mage, så igår 21.00 somnade jag och sov typ hela natten..
Kunde inte hålla mig vaken utan att hålla på att kräkas, så lika bra att sova..

Idag har vi bara tråk lektioner. Först samhälle, lunch, biologi?, biggaahhn -.-

Ikväll ska jag nog inte göra mycket, ska mest ta de lugnt och städa lägenheten kanske.

Imorgon blir det Tandläkarn för mig, usch :( Men efter tandis blire shopping med mamma ;) mys! :D

Men nu ska jag kasta på lite smink, hejdå!

ONSDAG OCH PROV.

Hej bloggen!

Hade ju som sagt prov i hund genetik och avlen första timmen, tyckte väl att det gick sådär inte helt 100 men helt klart okej, efter provet fick vi fortsätta jobba på höftledsfel typ, som jag och jonna jobbar om. Det gick bra och vi hann till och med redovisa idag, så då slipper jag gå upp till skolan på fredag och redovisa istället.

Men sen fick vi i alla fall tillbaka proven som Carina rättade på en gång och till min stora förvåning blev det MVG och en superglad Jenniepennie :D

Sen hade vi Lena och genetik på eftermiddagen, alltså jag var så sjukt trött, somnade flera gånger under en film vi kikade på, usch! Och det resulterade i en fruktansvärd huvudvärk som vägrar gå över, blääh!

Men nu ska jag fortsätta kika på Paradise hotel ;)
I'm a neeeerd I know and I like it ;)

saknar min pojkvän massor, massa pussar, kramar och kärlek till världens helt klart bästa person<3

SOV GOTT !

Nu ska jag sova tror jag, har läst lite till provet men mycket är det inte och jag kan typ... Ingenting.. Känns skit, men ändå orkar jag inte bry mig? jag som alltid brukar bry mig? Det är något som är fel, det är en sak som är säker ...

En sak som påverkar allt är ju att Daniel är borta hela tiden, behöver ditt stöd darling.. Och värst är det såndana dagar som just idag, när han är ute i fält så då kan vi knappt höra nått ifrån varann alls, nått sms hit och dit bara, känns skit.. Längtar tills sommaren när allt detta är över och när vi äntligen får hitta på allt vi planerat att göra, kommer blir heltklart bäst!

Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och gå till skolan, blääää! Är sjukt trött på skolan, nu är det bara FÖR mycket, igen ...

Ha de bra och sov gött...
:* jke

SKOLA & EN MÅNAD KVAR TILLS JULAFTON !

Hej bloggläsarna!

Imorse när jag vakna var jag mycket trött, trodde knappt jag skulle ta mig upp.. Men det gjorde jag, orkade till och med gå upp till skolan fast jag tvivlade på att jag skulle göra det också.

i alla fall, så när vi kom till skolan så hade vi djursjukvård, uscha det är verkligen ett av mina favorit ämnen, men just nu är det alldeles för mycket och tråkigt. Men vi fick i alla fall tillbaka provet jag klagade om tidigare i häst sjukvård, och jag fick VG och 72 p vilket jag är mycket glad över eftersom jag trodde att jag skulle ligga på IG-G gränsen, så tack gode gud! Sen blev det till att plugga på som tokar, måste ha prov på tisdag nästa vecka i skiten som jag inte fattar något av :(

Efter djursjukvården slutade jag, men jag och Jonna var duktiga och satt kvar i skolan och började på vår Djurpark, som vi har i Etologin, ena är klar, så nu är det bara den andra kvar, känns bra!

Imorgon har vi prov i Hund, typ hundens avel och genetik, hoppas att det går bra. Ikväll får man väl sitta och plugga hela kvällen, usch! :(

Men idag är det ju iag bara en månad kvar till julafton, s¨å nu måste jag börja inhandla lite julklappar, men vet nog iaf vad jag ska ge till min pojkvän och sen har jag och Daniel spana på lite åt Lina & Lukas (Daniels småsyskon) Men vad jag ska ge resten är ju ett stort ? ...

Men nu ska jag nog äta lite sen försöka få fingret ur röven och läsa.... -.-

Byebye! :)

SKOLDAGS !

Hejhopp!

Har blivit dålig uppdatering i helgen, sorry för det men har gjort en massa saker så de berättar jag om nu.

I Lördags morse kom då Daniel hem, sen kom mamma och hämta oss och sen drog vi iväg till Bollnäs. Där jag handlade bland annat ett par leggings, ett linne, fiskar 2 nya Jens och 5 st skitsnygga Platys. mmm kommer inte riktigt ihåg va jag köpte mer haha! Fick iaf massa av mamma också, tack för de världens bästa! :)

Sen när vi kom hem (till Loos) blev det mest mys i sängen och städa akvariet. Sen blev det till att kika på Robinson Karibien, men jag tyckte att det var rätt så tråkigt? :s Tycker att de bara händer samma saker och att allt redan är så uttjatat, men de är vad jag tycker de.

I går så vaknade vi runt 10 typ, åt lite frukost och sen blev de mys i sängen igen, haha! Skönt att vara utvilad till veckan. Sen blev det Ljusdal med bussen på eftermiddagen. När vi kom till Ljusdal gjorde vi inte mkt heller, haha! Samma som vi gjort hela helgen typ? :p

Men men, snart är det skola som gäller igen, jag är inte de minsta pepp alls, fyfan för skolan. Ska iaf försöka få ihop så många som möjligt i klassen att gå till rektorn, för nu är de fan för mkt med allt... Får väl se hur det går, hoppas att de går bra!

Ha de bra, hörs säkert sen!
:* / J.E

TV PLAY

En sak jag verkligen tycker är en sjukt bra sak är alla kanalers TV PLAY, de är så sjukt bra om man missar något program, inte har kanalen eller helg enkelt inte orkade se de just när just de programmet gick.

Jag har nyss suttit och nött Paradise hotel, eftersom jag älskade det när de gick för många år sen. Men nu har ju inte jag kanalen som de gick på, så jag gick in på nätet och sökte upp det. Jag tycker att Paradise hotel börjar spåra ur lite, haha. Jag menar att ha samlag med varann första kvällen framför alla kameror och sen "tror de inte att någon kommer se dom". Men men det ä ju sånt folk vill se? Men iaf så tycker jag att Jackie är ballast och Stefan, alla andra killar är ju gay! x)

Men nu ska jag krypa ner i sängen eftersom de blir en rätt så tidig morgon tomorroooww.

GOD NATT !

SNART KVÄLL OCH SOVA KANSKE?

Denna dag gick allt annat än fort, tror jag inte varit med om trögare dag faktiskt. Men men den som väntar på nå gott väntar ju aldrig för länge ? ... Och de jag väntar på är ju att Daniel kommer imorgonbitti.

Just nu kikar jag på Förkväll på 4an, de är inte så värst bra men jag har inget annat för mej. (y)

Ni får gärna lämna lite kommentarer
, för jag ser ju att de är folk som läser, men ytterst få kommenterar, så sätt igång och visa er, vill ju veta vilka som läser ;)

Byebye!

PRAKTIK

Nu har jag pratat med Tarja och nu är all hundpraktik klar, nu fattas det bara de 3 eller 2 sista veckorna på praktiken, känns kanon!
Så såhär kommer min praktik se ut..
v. 4-7 - Tarja, hundspann (+ en vecka tidigare)
v. 8-9 - Sportlov
v. 10-13 - Veterinärerna Ljusdal
v. 14 - Påsklov
v. 15-17 - ? .. har på g iaf.

Min praktik hos Tarja kommer ju bli helt klart bäst! Kommer bli skitroligt! Sen hos veterinärerna kommer också bli skitroligt eftersom jag lärde mig massor förra gången jag var där, niiizze!

Japp japp, hoppas att dom ringer tillbaka från de jag har på G sen nu då, ringde precis när hon var på akuten, uscha va pinsamt :o haha! Håller tummarna till tusen! ....

 


091120 - HELG

Nu har jag fått helg, skönt men samtidigt mycket tråkigt eftersom Daniel inte kommer hem förän imorgonbitti så nu kommer jag att få sitta själv hela kvällen och dagen, bläeee ! Sen blir det Bollnäs imorgon med mamma och baby, mys! Kanske springer in på Max och äter mat? Och sen ska vi handla lite och ska även kika på barstolar till lägenheten :) Sen efter Bollnäs blir det Loos och mysaaaa!

Men hittar säkert på nå "roligt" att göra, hehe! Men nu ska jag ringa ett samtal eller två ;) Hörs senare!

:*

ÖPPET HUS - VILKEN FLOPP

Hejhej!

Skrev ett inlägg igår kväll, men mitt internet la precis av när jag skulle publicera, så det blev inget inlägg..

Men iaf, så hade vi öppet hus ikväll på skolan då, shit vilken flopp. Vi i hundgruppen gjorde iordning massor, gjorde nytt snyggt bildspel och fixade massor i djurhuset och fixade glögg och massa fika. Och gissa hur många som kom och kollade då? Jo 2 personer, ink mor och far. Och dom fikade inte ens och kollade inte så mycket, sååå allt jobb helt i onödan :( Men men öra det har iaf varit roligt, kikade på modevisningen och drack en heeel del glögg!

Imorgon skulle vi egentligen ha prov, men jag frågade Carina, vår lärare om vi inte kunde ta de till veckan med tanke på att vi inte skulle komma hem förän vid 9 ikväll och de var no problemsss så provet blir nästa vecka, skönt! Så imorgon ska i kika på film och plocka undan från idag, sen ska jag och Jonna även göra klart blodpappret som vi inte hunnit gjort klart än. Sen ska jag hem och slapppppaaaa! Och försöka ringa runt lite och städa.

Men nu ringer pojkvännen min som åker hemöver imorgon:D <3 så nu ska jag vara social med honom.
God natt alla och sov så sött!

GOD MORGON !

Ska snart upp till skolan, fick lite sovmorgon idag, fast jag sov lika länge som vanligt ändå. Men ska i alla fall ha den berömda Illertanten idag, så vi ska alltså prata om Illrar hela dagen :D Jag tror att det kommer att bli superkul! Hoppas även att vi får gosa med dom lite, alltså illrarna och inte tanten ...

Efter skolan blir det nog mest slappa, äta mat och ja inte göra mycket, men vi i hundgruppen ska iaf planera lite inför imorgon eftersom vi ska ha öppethus på skolan, be there!

Men nu ska jag springa in på toa och kasta på mig lite smink och borsta igenom ruffset jag har på huvudet!



ETT STORT GRATTIS TILL ANGELICA SOM FYLLER 2O ÅR IDAG :* <3


PISSIE "the one and the only" ?


HMMMM ...

Idag är jag på grillar humör, men börjar faktiskt tycka att det är roligt att lägga märket till alla "perfekta" personers svagheter.. ;) Så kolla på bilden under, haha det är faktiskt roligt!




BUSTED B*TCH !

Jag och Jonna satt nyss och läste och kikade på lite skvaller bloggar, där dom avslöjade de stora bloggiskorna, sjukt roligt att se deras "rätta jag" innan de photoshopar om sig själva. Och efter att vi suttit och kika så gick jag in på en bloggiska och då ploppade denna bild upp och då lade jag direkt märket till en viss sak.

Är det bara jag som ser något som är fel?


Är det inte stor bloggaren D* (syns bättre på hennes egna bild) som super på 3,5 or? ;)
BUSTED!


BAMBI MED 6 ST BEN

Tjena mittbena!

Jag fick nyss syn på en film på expressens hemsida, den var ett rådjur som blivit fött med två stycken framben och fyra stycken bakben. Stackars liten, den går helt konstigt och jag undrar vart världen är på väg egentligen? Man kanske ska börja tänka lite mer på inaveln och hur man egentligen gör med djur, innan vi förlorar alla djur helt och hållet.. 
För att se filmklippet Klicka här! 


SKOLA & PLUGG!

Hejhopp!

Sitter just nu i skolan, har svenska men har för tillfället inget att göra eftersom läraren som jag har i svenska inte läst mina arbeten än så vet inte vad jag ska göra, bad for me!

Känner mig lite halv förkyld, men det är ju ändå en stor lättnad att man tage svinsprutan så det inte är svininfluensa på g iaf ;)

Ikväll ska jag tvätta, jippi, men sånt som man måste göra helt enkelt. Sen ska jag väl försöka få lite annat gjort också, får väl se hur de blir och vad det blir.

Imorgon ska vi trimma igen, och även på ondag plus att vi ska fixa och dona till öppet hus som vi ska ha på min skola där jag går då, alltså Naturbruk/Djurvård och sen ska vi som går hund fixa ett bord och en liten myshörna där vi ska ´visa vad man får göra på inriktningen hund och visa upp lite saker. Jag kommer väl inte engagera mig speciellt mycket eftersom jag tycker att vår skola är dålig haha! men ska väl försöka bidra med något iaf.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar och får väl se om jag skriver mer ikväll.
/ jke :*


tänkte lägga upp en bild, men tyvärr är det väl som vanligt något fel med datorerna i skolan så sorry!

HELG !

Hej alla och sorry för en mycket dålig uppdatering nu i några dagar, men har haft annat för mig.

I fredags så kom ju nämligen Daniel hem igen, efter att varit uppe i lumpen i 2 veckor, skönt att han äntligen kom hem igen :) Den dagen blev det mest mys i soffan framför filmer, helt underbart och mycket behövligt !

I lördags så var jag och baby tillsammans mej jonna o mathias ner på köpingen en sväng, och jag blev lite sådär impulsivt sugen på att dricka och fick såklart med mig som andra på att också bli sugen på de ;) Så mathias sprang in på systemet i sista sekund och inhandlade viiiiin.. Vilket jag egentligen inte skulle druckit med tanke på att jag jämt blir dålig av de, men vad gör man inte när man vill ha alkohol men ej hr så mkt pengar ? Så iaf så började kvällen förs hemma hos Jonna, sen hemma hos Jimmy och slutade hemma hos Cicci, men där blev inte jag och älskling länge, eftersom vinet tog branog och jag blev som vanligt dålig ;) Så då blev det toa sen sängen!

Idag har jag och älskling varit ner på Salladsbaren och käka pizza, sen har vi även varit duktiga och städat lägenheten och diskat all j*vla disk, sjuuukt mycket disk! Sen har vi bara lega i sängen, käkat massa mums och inte gjort mkt alls :)

Men nu är det roliga slut och min prins har åter igen åka upp till Boden och lumpen ... Inte kul alls :( Men nu kommer han ju iaf hem till helgen, happyface! Så då blir det Loos :)

Men nu ska jag pysa ner i sängen, för jag ä jättetrött, sov sött allehopa ! :)
 jke :*

Min prins, uppe i helvetet, kom hem igen :( <3




VACCINATION MOT SWAJNINFLUU

Hejhopp,
nu är svininfluensasprutan tagen och de gick 100 gånger bättre än jag trodde, jag och joss gick tillsammans. Först tänkte jag vänta tills på lördag, men när jag ändå var där tänkte jag att jag lika gärna kunde ta den också.
Ibörjan när jag och joss satt och vänta så var det en unge där, och den skrek som att dom skulle ha ihjäl den typ AAAAAAAAH MAMMMMAAAAAA AAAAAAAAAAAAH!! osv!  Ja och de gjorde ju inte oss mindre nervös, alltså vi satt och garva för att vi var så jäkla nervös hahaha!

För er som inte tagit den så kan jag rekomendera er att inte vara nervös för de känns som en mygga, helt ärligt! Jag tycker att det är jätte obehagligt med sprutor, men de gjorde inge ont alls :)

Börjar känna att armen är väldigt tung nu och börjar även få lite "träningsvärk", men det är säkert värre imorgon, men hoppas inte att jag får massa symtom nu då, håller tummarna (a) ...

Har ni vaccinerat er eller ska eller ska inte mot svininfluensan ?
Fick ni några symtom efter eller klarade ni er helt?

Nu ska jag kika på tv, och sen ska jag nog sova, för om jag lägger mig tidigt så går natten snabbare tills min babe kommer hem imorgon :D Längtar sjukt mycket :) Love you most! <3

Natti folket och dröm sött.
Puss och kram och nyp i stjärten ! :*

DUKTIG KICKA ;)

Tjaaatjaa bloggeeen!  (a)

Skola idag igen, hade sovmorgon så gick upp till 10 och när man kommer upp kommer horan Jens och säger att vi inte har någon lektion med honom heller, hm så då hade jag egentligen haft sovmorgon till 12.20 ... Lite snopet, men fick iaf lite annat gjort, så de var ju tur.
Börjar äntligen få lite gjort, eller ja, allt är väl halvdant men har ju iaf börjat på de mesta och sen har jag även lämnat in en del också, känns kanon! Magen börjar lugna ner sig lite och jag känner mig lite mindre stressad, (y).
Sen jobbade även jag och jonna på som idioter på både biologihäftet & hos Biggan, gjorde klart alla uppgifter, så nu är allt klart! Ska bara dit och skriva in de första uppgifterna nästa gång, för har bara dom på papper :/ ...

Åh imorgon kommer äntligen min prins hem igen :D Känns som att det var en månad sen vi sågs sist, men men. Kommer blir sjukt skönt att han kommer hem igen :) Älskar dig mest av allt på denns jord <33

Ha de bra, snart ska jag följa Joss och vaccinera sig och hoppas på att jag också får mig ett stick på samma gång, men är väldans nervös ....

/ jke :*


ZUMBA MED BRUDARNA !

Igår kväll blev de inget mer skrivande för mig, jag var helt slut och hade helt enkelt bättre saker för mig!

Men iaf så gick jag och Jonna upp till Joss igår för att köra den omtalade Zumba som går på teveshop hela tiden, så vi tog på oss skitkläder och gick upp. När vi kom upp så satte vi oss först och kikade på lite roliga och äckliga saker på youtube.com men sen började allvaret. Haha, vi började väl med att vi tre ställde oss på en rad framför tven, försökte härma alla helt sjukt svåra steg de gjorde, haha! Alltså de var länge sen jag skrattat så mycket som jag gjorde då, de var sjuktkul! Det enda problemet var väl att man tydligen skulle ha världens gummihöft, för jäklarinama va dom shaka med höfterna och jag såg väl ut som en stålstope typ.

Men det var jätteroligt och de ska vi verkligen göra om ! Jag gruvade mig för att vakna i morse med tanke på att jag trodde att jag skulle ha världens träningsvärk, men gissa vad? Hade inte de minsta träningsvärk alls? :s helt fantastiskt, haha!

Men nu är de slut på inlägget om vår myskväll med zumbaaan!

/ jke


STUDENTEN NÄRMAR SIG!

Tjohej!

Skolan har varit seg idag, bara skrivit om genetik både på hund och genetiklektionen. Men men alla dagar kan ju inte älskas.

Men iaf så hade vi mössprovning till studenten idag, jäklar va skönt de känns att studenten närmar sig med stormsteg! Känns helt enkelt överdrivet bra!
Min mössan kommer att bestå av .. Mössan Elegant (eller va den nu heta), den var dryast, men hade mest saker och lät bäst, sen skrev jag dit "Jennie" och "Djurvård" på andra sidan, bak på mössan kommer det att stå 2010 se bild nedanför all text, sen kommer det även att vara hälsingebocken ovanpå mössan, en guldkant, vårat märke som går naturbruk och ja mer. Sen beställde jag även ett mössfodral i guld, ett band som man har över kroppen (sånt som de brukar ha på skönhetsgalor typ) som det står "Miss student 2010" på, en plånbok och ett par glassiga solglasögon.

Ja och allt slutade på 1105 :- och de ska jag betala helt själv, stoltisch!
Men man tar ju bara studenten en gång och de ska bli en av de bästa dagarna i mitt liv så de får kosta va de vill.

Men nu ska jag käka lite pepparkaksdeg för de är ju ett av de godaste som finns :D
Byebye!

iih, nu längtar man ännu mer!


BARBRO BÖRJESSON!

God morgon!

Igår kväll blev det inget skrivande pga av jag kom hem typ 22.22 efter att ha varit på föreläsning i Hudiksvall. Vi fick lyssna på Barbro Börjesson, en ja "stor människa" inom hundvärlden. Hon är jätte duktig och hjälpa folk med deras problem och svarade på en hel del frågor som hon fick. Men det hon pratade mest var om hundens beteenden. Hon gick igenom hur hunden förändras och hur man ska hantera hunden från valp till vuxen hund.

Det var väl intressant, men de mesta kunde vi redan eftersom vi läser hund i skolan, och sen höll man på att somna hehe!

Idag ska vi ha hund hela morgonen, fick lite sovmorgon idag (a) Men ska iaf hålla på med avel och gener nu fram till lunch.. Efter lunch har vi Lena och mikrobiologi eller biologi, blandar alltid ihop dom.

Ikväll ska blir det nog zooombaaa hemma hos Joss, ska bli skitroligt hihi! Sen ska jag prata i telefon med min pojkvän som jag inte har gjort på två dagar nu eftersom han varit ute i fält :(

Men ha en bra dag så länge, byebye! :)


Snyggaste hunden, Renó.


SKOLAN & SUGIT PROV!

Hejhopp!

Sitter i skolan nu, hade prov i djursjukvård häst i morse. Vi hade väl ungefär 80 sidor att plugga in och jag pluggade som ett svin. Och sen slänger läraren upp provet framför en och de var en sketen liten sida med typ 8 frågor om saker vi inte ens hade med på alla 100 olika intuderingsfrågor, lite less man blir! Och sen var såklart alla hovens delar, ungefär 25 st, och dom hade inte jag tränat på eftersom jag tyckte att det var onödigt vetande. Men men tydligen så tycker lärarna att man hellre ska kunna hovens alla delar än själva sjukdomarna på häst när vi läser djursjukvård? Nej nu får de vara nog, jag börjar bli sjukt less på att lärarna gör allt för att trycka ner oss elever. Gud va jag längtar tills Studenten nu, gud vilken frihet och de kommer vara min livs lyckligaste dag, flrutom när jag träffade Daniel då såklart!

Någon mer som är trött på skolan?

Sen ska jag trimma en hund, ska börja tidigare och trimma eftersom vi ska på någon föreläsning ikväll. Vi ska lyssna på Barbro Börjesson, någon slags hund expert kanske? x) Men hon är i alla fall känd och är med på "God morgon" på någon kanal rätt så ofta och jag tror hon är skånsk och säger "duktig kika" typ hela tiden, ja vi får väl se hur det går. :)

Kommer nog hem sent ikväll, så de blir nog sängen direkt, ha de bra sålänge! :)


jag, en mycket gammal bild,
men sikte på rätt ställe....


DJURSJUKVÅRD

Finns det något tråkigare än att ha 100 sidor att plugga in, inom ett ämne man inte alls är intresserad av? Nej skulle inte tro det. :/

Imorgon har vi i alla fall prov i djursjukvård häst ...... Jag är tyvärr inte de minsta intresserad av häst, jajo visst kan det vara lite roande att rida då och då, men vad har man inte pojkvännen till? ;) haha Ne skojja.. blablabla.. Nu har ni nått att snacka skit om, hihi varegoood gumms! Brabra!
Men iaf, så kan jag väl i princip ingenting, och imorgon gäller det, 08.15 i klassrummet, prov... Vi får väl se hur de gåååår, men ska iaf kila upp till Jonna och plugga snart, eller ja vi får väl se hur mkt pluggande de blir. Men ska iaf försöka för att få in nått i hjärnan så det blir G iaf.

Men iaf så är det sjuuukt mycket i skolan nu, har minst 6 saker kvar att göra, not funnii. Även att vi ska göra de på kvällen och inte på skoltid, vilket suger!

Jaja, nog med allt klagande, har iaf fått bytt djurhusvecka nu med sötfisen Jennie, tack :D

Men nu ska jag plugga, 
Så önska mig lycka till, så önskar jag er lycka till med ert liv.

 



 


COMHEMs REKLAM = BÄST!

Alltså Comhems nya reklam är ju helt klart Bäst! Kommer och har aldrig funnits någon bättre, jag och Peter har suttit och skrattat åt denhär i helgen och därför tycker jag att jag kan dela av mig av min humor och länkar till reklamfilmen -> Comhems reklamfilm! 
















trött, less & irriterad!

VAKNA MED THE VOICE !

God morgon alla glada!

Själv vaknade jag 05.30 i morse hemma i Loos, och tog bussen till Ljusdal vid 06.30 och var framme i Ljusdal 07.30 haha. Just nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice! Idag har de besök av "Ullareds bögen" Mattias haha, och han är nog den mest femenina killen jag någonsin sett, herre gud :o Just nu sminkar han Paul med lipgloss, för att "han ska få större läppar" haha, ne men usch! Och hans låt är inge bra alls, usch!

Åh jag får psyk, ne usch han tycker jag inte om, väldans jobbigl förlåt, men han är det :o Nu är han äntligen Bortaaaa!

Ja, sen är det ju skola som gäller, biologi, religon och sen svenska, jippi vilken rolig dag ...

Nu ska jag duscha för jag är väldans skitig.
byebye!


HUNDSPANN MED FYRHJULING !

Hallo!

Nu är jag hemma igen efter att varit hos Tarja hela dagen.
När jag kom dit så började vi med att gosa med hundarna, gick igenom allas namn igen, de är ju ändå 15 namn att lära sig och dom är inte lätta heller :o de som jag kan är: Barro, Kiuru, Bessie, Bjerke, Cleo, Heidi, Busan, Reno, Evel, Esso, Homer, Ivan, Ina, Kina, hmmmm vadfan hette den sista då? ... nä nu har jag funderat i 10 min och kommer inte på det sista, så jag orkar inte tänka mer. Men de värsta är att nästan alla ser likadana ut, så när man antligen lärt sig namnen ska man lära sig att skillja på alla också, hm.. Ja de tar ju sin lilla stund, men sånt är livet.

Men iaf så efter allt gosande så var de lite kaffe och sen var det dax att ge dig ut i skogen och efter skogsvägar köra hundarna. Vi åkte ut i skogen med bil och släp tillsammans med alla 15 hundar i bilen. Det var väl ungefär en mil ut i skogen och när vi äntligen hittade ett bra ställe att parkera bilden på och öppnade släper där fyrhjulingen skulle stå och BORTAAAA ;) Hon hade glömt fyrhjulingen hemma i garaget haha, skrattretande. SÅ det var bara vända, åka hem och hämta den och ut igen.

När vi hade hämtat fyrhjulingen så satte vi dit stamlinan och sen började vi att sätta dit hundarna.
I denhär ordningen har man hundarna, börjar fram och går bakot. Ledarhundar, pointhundar, teamhundar och sist wheelhundar. Jag lärde mig vilka hundar som var vad, vad alla olika saker heter och massa annat skoj! Sen åkte vi iväg, men 11 st på ett spann med fyrhjuling efter, det var skit roligt att åka och se hundarna och hur de betedde sig. Sen blev det mer mys och sen åkte jag hem.

Jag kommer ju ha världens roligaste praktik, kan knappast bli roligare!!!

Imorgon ska jag PLUGGA, gud vilken rolig kväll det kommer att bli :/ not! Menmen vill man kunna så finns det ju inget annat att göra :/ ...

Men hare bäst!

D<3

GOD MORGON

Vaknade för en stund sen, tänkte gå upp i tid eftersom jag ska till Tarja (där jag ska ha praktik, hundspann) idag. Vädret ute är väl inget att skryta om, det är dimma, halvregn, ruggigt och blött.. Kommer nog blir väldans blöt när jag är hos Tarja, men sånt är livet. Det kommer troligtvis blir skitkul så de överväger faktiskt.
Mamma är snäll och skjussar dit mig och pappa har varit snäll och plockat fram kläder åt mig (a) Eftersom jag inte har några kläder hemma i Loos, utan allt är i Ljusdal :(

Men i alla fall, efter att jag varit hos Tarja ska jag iaf upp till farfar, för det är ju Fars-dag idag, så jag hoppas att ni köpt något fint till er far/farfar/morfar osv .. Pappa fick sin present igår + hallonpaj, mums! Eller farfar fick också sin present igår, men idag ska vi fika hos honom och sen skulle jag hjälpa han med nå också.

Men nu ska jag släppa in katten som hoppar på ytterdörren och skriker som om hon skulle vara döende..

Byebye!

KVÄLL !

Åh nu har jag skrivit lite, alltså det är så otroligt mycket tills provet på tisdag. Hur mycket papper som helst och massa krångliga saker, tex 40 olika häst sjukdomar och massor, jag är inte ens lite intresserad av hästar och sen vet jag knappt vart hovarna sitter ens en gång. Eller jajo okej hovarna, men typ vart kronleden sitter osv, det är massor. Men längtar ändå tills på tisdag för då är det över. Och jag tänker plugga och försöka få så bra betyg som möjligt eftersom jag ligger så pass bra till i djursjukvård redan. Så hur jobbigt det än är ska jag fanemej plugga!

Funderar även på att beställa en Iphone snart, eftersom jag lånat pojkvännens ett tag nu och fått testa lite, så ´är jag ganska säker på att jag ska införskaffa en ;)

Men nu ringer babyboy så nu ska jag vara social med honom ett tag, byebye!


det finns ingen människa som är så patetisk som du, haha! jag vet att du strävar efter att vara som mig, men du kan väl försöka dölja det lite iaf? ...


HEJ MITT VINTERLAND

Igår blev de massa strul, gjorde saker jag aldrig gjort förr och de är ett stort tecken på att jag inte riktigt vet vad jag gör just nu och hur mycket det egentligen är för mig, alltså för mycket. Jag mår absolut inte bra, stressar snart ihjäl mig känns de som, går och har ont i magen hela tiden och stör mig på allt och alla. Och ja de gick ju som de gick igår, blev helt enkelt för mycket för mig och de kunde inte stoppas ... Jag vill säga förlåt, men då ska jag ha ett förlåt av dig vilket jag vet att jag inte kommer att få.. Jag är nervös, mår ännu sämre nu, men hoppas allt snart går över ...

Men iaf så är det massa blötsnö ute x( Så jag funderar starkt på att hålla mig inne hela dagen, kanske åka och handla lite på ICA men annars tänker jag hålla mig inomhus framför kamin som värmer.

Igår så hörde iaf Tarja av sig mot kvällningen och frågade om jag kom till henne på söndag, och de ska jag väl göra då, så vi ska mysa med hundarna, ha teori om körningen, sen blir det körning. Jag vet inte alls om jag ska köra, åka eller bara titta på. Det är sånt som märks, hoppas på körning :D Men får jag inte köra imorgon blir det ju ändå massa körning när jag har praktiken där, NICE !

Men nu tror jag att jag ska försöka läsa igenom djursjukvården lite, men de är ju så himla tråkigt och jobbigt med allt i skolan. Men men, bara ett halvår kvar nu, KÄMPA!

Byebye, hörs senare tror jag :)


Daniel, tack för att du finns för mig, lyssnar och förstår. Du är den som betyder absolut mest, hatar att vara ifrån dig hela tiden :( men eftersom vi är bäst klarar vi allt. Så skönt att vi aldrig varit ovänner och du är den enda personen som aldrig gjort mig besviken eller ledsen, Jag älskar dig <3


HELG & FREDAGSMYS !

Åh äntligen är man hemma, skönt! När jag kom hem blev de mat, hemmagjord pizza, mums! Sen blev de att ta hand om älskat älgkött som pappa kom hem med, så jag har skurit i massa älgkött utan att ens nudda mig själv, tummen upp!

Sen blev det lite Idol, men tycker att de går så himla segt, känns som att Idol hållt på hur länge som helst nu. Men iaf så tycker jag inte att de var rätt personer som hängde löst.. Inte alls. Jag vill ha ut Eddie, han suger mot för alla andra och Rabih har sån jävla ball röst och Mariett är grym, så dom som skulle hängt löst vore Eddie & Eddie ;) Ingen annan! BAJS PÅ EDDIE SOM HELA TIDEN KLARAR SIG!

Men nu ska jag kika på tv med mamma! :)

byebye!

SORRY

För väldigt dålig uppdatering, men har verkligen haft fullt upp nu i några dagar.

Kan ju gå igenom lite av det jag hållt på med domhär dagarna :)

Onsdag, började vi med Etologi i skolan, alltså läran om djurens beteende. Vi hade en som jobbar på Skansen i Stockholm som har undervisat oss nu i tre dagar, jätte rolig gubbe. Tyvärr så pratade han mest "skit" och inte så mycket om vad just etologi är, fast de är roligare att höra "skit" ist men ändå, man lär sig ju inget av skiten bara att det är en väldans konkurrens mellan alla djurparker mm mm.
Efter skolan så skulle vi trimma, eftersom Sofies tuss fick åka akut till veterinären blev jag och Jonna själv med två cocker.... Men de gick bra, vi fick stå och klippa i ca 3½ timme plus 30 min vänta på att hon skulle komma och hämta odjuren. Hann prata lite med Daniel innan han var tvungen att sluta iaf, skönt!

Torsdag, fortsättning på etologin, blev en väldans lång dag! Men fick iaf se en jätte bra film om hur man gör för att stimulera isbjörnarna i djurparker. Och jag blev förvånad över vissa saker som t.ex alla tror ju att isbjörnar i djurparker har de sååå dåligt för de inte har tillräckligt kallt mm. Men ärligt talat så tycker isbjörnarna om värme också, soliga dagar ligger de ute och solar, de visste ni kanske inte? Inte jag iaf! :)
Efter skolan blev de trimning igen, vi fick även tillbaka en av hundarna från onsdagen eftersom den tydligen hade för mkt hår kvar ändå, fast jonna klippte och klippte, jag lämnade kvar mycket mer på den jag klöpp på ..? Sen fick vi även in en till lurvtoffs som vi höll på med i ca 5 timmar ... Snacka om trött när man kom hem! Klockan var 21.30 när jag kom hem... Pratade mede älsklingen såklart innan sömn.

Fredag, sista dagen tillsammans med han från Skansen, idag blev de mest prat ... och skriva då såklart + kika på bilder från regnskogen.  Sen fick vi även en uppgift som vi ska göra, jag och Jonna ska göra tillsammans och den går ut på att anordna en djurpark, först en med ca 10 000 kr i budget alltså ska det bli en liten djurpark och sen ska vi göra en till anläggning åt djur och då har vi helt obegränsat med pengar alltså ska den bli stor och väldans bra! Sen åkte jag till Hudik för att hämta ut mitt otroligt snygga pass med min ännu vackrare handstil .... hm! Sen gick jag och Sandra lite på stan, hittade inte ett piss så åkte hem igen :)

Sen blir det inget prov i Etologi så alla vet ;P

Men nu ska jag äta i mig mina wokade grönsaker och packa klart, för idag ska jag åka hem till Loos igen och vara där en hel helg, vilket verkligen inte var igår :) Daniel blir kavr uppe i lumpen denna helg också, så därför jag passar på, annars vill jag ju vara med han (a)

Byebye! :)


Daniel Halvarsson <3


6 MÅNADER TSM MED MIN KÄRLEK !

Idag är det 6 månader sen min största kärlek någonsin kom in i mitt hjärta. Den värme och lycka du ger mig har jag inte känt i närheten av förr. Jag kommer ihåg första kyssen som om det vore igår, jag har aldrig känt det där pirret såfort med någon annan och allt kändes så himla rätt. Jag kommer ihåg precis vilka låtar som du lyssnade på och sedan nynna på för mig. Jag minns den parfym du använde i början, jag minns vilka kläder du hade och allt. Jag kommer ihåg dina blickar som du gav mig, smsen som fick det att pirra till lite extra i kistan.
Jag kommer ihåg att jag tvivlade i början på grund av många saker, till exempel att du skulle börja lumpen ungefär efter 2 månader efter datumet vi träffades och jag visste att det skulle bli en sjukt jobbig tid. Sen gick det ju även en hel del rykten om dig och folk berättade hela tiden för mig hur jag skulle göra och inte göra. Men jag sket i vad alla sa, jag följde mitt hjärta och jag ville ge dig en chans. Den chans du inte fått förr.
Efter vi blev tillsammans så har allt förändras, jag har blivit en helt annan människa när jag är tillsammans med dig. Du får mig att må så sjukt bra och du gör mig riktigt lycklig.
Sen du började lumpen som nu är ungefär 4 månader sen har jag inte slutat älska dig mer även fast det är sjukt jobbigt och ibland vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag mår mycket sämre när du inte är hemma, jag känner mig inte som mig själv när inte du är vid min sida. Jag har fällt en hel del för många tårar. Tårar som beskriver en sjuk saknad av den som betyder mest för mig. Men jag vill inte lämna dig, det skulle jag aldrig göra, för jag vet att jag alltid kommer att älska dig, vad som än händer. Och jag vill inte sumpa chansen med den som jag älskar som jag aldrig älskat någon förut för att du gör en sak som du inte har något annat val än att göra. För det tjärnar jag inget på, vill inte ha någon annan än dig.
Så som du behandlar mig har jag aldrig känt förr, jag har aldrig känt mig så omtyckt, betydelsefull och framför allt älskad som jag gör nu med dig!
En sak är säker, jag har aldrig och kommer aldrig att älska någon så fruktansvärt mycket som jag älskar just Dig. Jag saknar dig varje sekund jag är ifrån dig och vill vara med dig precis hela tiden.
Nu har ju vi haft världens otur att du var tvungen att dra till lumpen precis när vi började och de är såklart att lumpen förstör mycket, framför allt all tid som går bort när du är där uppe. Vi får ju trots allt bara 2 dagar och en natt tillsammans i genomsnitt per vecka, ibland får jag vänta mer än en vecka och de gör så jävla ont.
Att inte ha dig vid min sida när jag som mest behöver dig, när jag som mest behöver din famn och din kärlek mer än på telefon.
Men en sak är i alla fall säker, klarar vi av den här tiden, då klarar vi Allt, och vi kommer att klara av den här tiden, även hur jäkla ont det kommer att göra, så kommer jag kämpa, in i det sista.
För det är ju trots allt "bara" 7 månader kvar tills skiten är över. Skolan och lumpen är över och inget hinder för oss nå mer. Då är vi fri... Då kan vi göra precis vad vi vill..
Då är det du, du och jag mot världen och ingenting kan hindra oss! <3

6 månader tillsammans, och det är bara början!
Jag älskar dig mest av allt Daniel Halvarsson <3




ETOLOGI !

Hejhopp :)

Idag har jag lite sov morgon, börjar inte förän 11.00 men kunde inte sova så himla länge så gick upp rätt så tidigt ändå, finns ju alltid saker att fixa med när man har egen lägenhet och tusen andra saker att göra.
Men iaf så har vi Etologi nu i 3 hela dagar, Etologi betyder läran om djurens beteenden och vi har redan läst halva kursen Etologi på djurparken Järvzoo förra året och nu ska vi läsa klart andra halvan och ha en kille från Skansen i Stockholm, häftigt! Det kommer säkert bli mycket att läsa och så, men ska samtidigt bli fruktansvört skönt att slippa de andra lektionerna (a)

Sen ska jag ju även trimma efter skolan, 2 cocker spaniel som jag skrev i förra inlägget och dom ska vi inte trimma förän vid 16.30, då en sak är säker, detta kommer att bli en sen kväll!
Så vi får se om jag orkar blogga nått senare eller om jag skriver imorgon, ska försöka ikväll :)

Nu ska jag häva i mig det sista kaffet så jag orkar med denna dag också!
Ha de bäst!
/ Jennie Ericson.


Foto: Jag
På fotot: Isolde 
Jag redigerar sällan bilderna.


SKOLAN

Alltså jag har börjat att tänka efter nu, hur mycket jag egentligen ligger efter med i skolan, vilket gör att jag blir mindre och mindre pepp till att göra något av de överhuvudtaget. Jag förstår verkligen inte hur vissa kan rent ut sagt kan skita i att gå i skolan och inte vara på alla lektioner utan att ens känna av det och klarar sig, när jag som är på alla lektioner och sliter som ett jävla djur knappt klarar mig.. Jag tror jag tamefan ligger efter i varenda ämne vi har i skolan nu, har alldeles FÖR mycket att göra och jag går och har ont i magen hela tiden för jag vet att jag aldrig kommer klarar av att få in allt i tid, snart bryter jag ihop, igen...
Ibland har jag bara lust att hoppa från ett tak bara för att slippa tänka så jävla mkt, för allt som surrar i ens huvve hela tiden är ju allt jävla skit med skolan och att pojkvännen som är det största stöder och peppet sitter 100 mil ifrån mig och det gör inte saken bättre direkt.. fan.

Vad ska man göra för att orka?
Vad ska man göra när man inte hinner med allt?
När man känner att man snart bryter ihop och inte orkar mer?

Jag behöver tips och råd, för att ens orka fortsätta med skolan ...


helvete! :'/

DOGGY STYLE UF !

Hellu folket!

Kom hem för ett tag sen, har pysslat med lite grann sen dess. Tog mig en varm dusch och sen dammsög jag faktiskt lägenheten, ibland glimmar det till.

Skolan idag var SEG, hade bara lektion fram till 11.20, men hade djursjukvård och som vanligt var de bara skriva, skriva och skriva och skriva lite till. Jag tröttnade snabbt och sen satt man med lite klasskompisar i "fikarummet" och drack kaffe, skämtade och skrattade till häxan kom och hämta oss igen :(

Men iaf så sa jag ju att jag skulle trimma idag och tänkte berätta lite om mitt, Sofie och Jonnas UF (ungtföretagande)

Vårt UF heter Doggy style UF och vi är 3 stycken som driver det och det vi sysslar med är nämnligen att trimma hundar. Vi klipper, badar, fönar, klipper klor, borstar mm mm. Vi har än så länge haft 3 st "kunder" och nu börjar verkligen allt rulla på, det är skit kul! Så om ni hör någon som behöver ha sin hund Vardagsfin så kan du höra av dig här i bloggen så fixar vi de ;)

Idag har vi trimmat den lilla halvarga shih tzu'n Skorpan, det tog 3 timmar och vi var 3 stycken, hehe! Det tar sin lilla tid men det vi strävar efter är ju att kundernas ägare ska bli nöjda och glada, som de vi haft än så länge blivit :) Imorgon har vi våra fjärde och femte kunder och det är två cocker spaniel som ska klippas och säkert badas och så, ska bli roligt men kvällen kommer nog bli lång. Sen ska vi även trimma en till hund på torsdag, kommer tyvärr inte ihåg vad det var för ras just nu. Sen har vi även 2 hundar nästa vecka. Så nu är det fullrulle på företaget och det är skit kul!

Men nu ringer pojkvännen, så nu ska jag vara social med mitt hjärta, byebye! :)



GOD MORGON !

Skoldax snart och jag är fruktansvärt trött, fyfasen! Men iaf, snart kommer Jonna och då ska vi gå i kallvädre upp till skolan, uscha iiih kallt! :(

Och morgonen börjar med djursjukvård till 11.20 ... Segt, men men. Sen så har jag håltimme sen ska vi trimma en liten söthund, kan berätta mer om mitt och mina två kompisars egna företag sen, KUL !

Ha de bra i skolan eller va ni nu kommer att göra, byebye! :)


HALV ÅTTA HOS MOWA!

Tjabba tjena hallå!

Idag slutade det underbara lovet med att skolan började igen, noooo! ...
Och eftersom det är måndag betyder det, tråkiga lektioner hela dagen, jippi!
Började med biologi som Lena pratade bort en timme av typ, efter de blev de religion och sist men inte minst svenska B, jippi tummen ner på denna "roliga dag.

Efter skolan blev det Dellan och handla mat tills veckan sen gick jag och tokhuvet Jonna hem och vi kom även överrens om att vi skulle äta middag ihop idag. Så när jag kom hem kasta jag in maten i kylskåpet och frysen och sen kuta jag upp till Jonna och sen lagade vi Pasta carbonara, eller ja lagade och lagade, vi kör nämligen denhär stilen ;)

... Köper en påse med pasta carbonara (Findus) på Dellan ofc!
... Kokar upp 5 dl vatten, häver i pulvret och pastan
... Väntar 5 min, KLART !

Kan ju knappast bli lättare eller godare ;)
Det är verkligen ett mat tips om ni vill ha snabb & mkt god mat! 

Men nu ringer min kära pojkvän så nu ska jag prata med honom och lägga mig framför tven en stund :)


bilden tagen från google.se


HELGEN!

Hej bloggen!

I helgen har jag haft fullt upp, därför lite dålig uppdatering. Men iaf så beslöt jag och min älskade pojkvän för att gå ut i lördags (igår) så kvällen eller eftermiddagen startades hemma hos Stefan, och där blev vi lite folk innan vi fortsatte till Stadt, jag flängde väl mest omkring med Sofiepropp fast hon gick hem rätt så tidigt så sen flängde jag runt med Baby ist, roligt! Det blev en toppenkväll iaf och den slutade inte så sent och även med äggmackor som alltid (a) Har ju en sjukt underbar pojkvän som gör typ allt jag säger, så han ställer sig alltid och gör mat när jag är full eller halvsover hihi!

Japp och då var det sjukt efterlängtade höstlovet SLUT! Det har gått sjukt fort och varit det lätt bästa lovet någonsin! Jag har gjort en hel del och de bästa av allt är att jag fått vara med min älskling i hela 9 dagar, vilket jag inte fått gjort på 3-4 månader, kändes helt sjukt bra! Annars har jag faktiskt inte gjort så mkt mer än att varit i Gävle, kikat på film, druckit lite, äte massor med god mat, och varit med gott folk!

Idag har jag & Daniel kikat på de nya Johan Falk filmerna, eller 3 av dom, 3an var bäst enligt mej, hände nått hela tiden ju, spännande till tusen! Men som vanligt när det är jävla söndag så måste Daniel åka upp till Boden igen, nu blir han borta i 2 hela veckor igen, fan det är jobbigare ön någonsin nu.. :(



Tack hjärtat för att du är just den du är, lova mig att aldrig ändra nått med dig för det finns Ingenting som kan göra dig bättre. Du är den finaste människan på denna jord, det finns inte ord till hur mycket du betyder för mig och för hur mycket jag älskar dig Daniel Halvarsson!

RSS 2.0