TISDAG

igår kväll skrev jag inget mer eftersom kvällen blev sen, eftersom jag följde med jonna upp på åsen och sen blev de färgning av ciccis hår mm mm ...

idag har jag iaf gått i skolan och jag är så sjuuuukt skoltrött, vill inge mer! vill bara att studenten ska vara här nu och känslan av att inte plugga på ett tag ska fånga min hjärna och kropp! längtar sjukt mkt, sjukt!

saknar Daniel gör jag också, du är så sjukt bäst! finns inte ett enda minus med dig, allt är helt perfekt. längtar tills du kommer hem igen babe, i love you most ! <3

ikväll ska jag inte göra ett piss antar jag, bara slappa och ja vara :)

byebye!

MÅNDAG

hejhej folk1 & bloggen! ;)

idag har man gått i skolan då, började med biologi sen lunch, efter de religion och redovisning om indianerna och sist men inte minst svenska. dagen har gått rätt så segt och den har varit jätte tråkig.

efter att jag kommit hem har jag typ. plockat bort en massa skit som låg framme i lägenheten såg ju förjävligt ut.. och sen gjorde jag middag som bestod av mackor i ungnen, mums! :)

ja och sen har jag väl inte gjort mycket & kommer nog inte göra så mkt mer nu ikväll heller, tänkte försöka gå och handla lite och ja sen blir de väl mest datorn och tven, skönt de åh.

men iaf så är vi ledig på fredag, så åker nog hem på torsdag och åker tillbaka till ljusdal på fredag eller lördag! och sen blir de toligtvis stadt med brudarna på lördag, skojjjjj!!! :)

längtar tills jag tagit studenten och daniel muckat så vi kan göra allt vi planerat :D blir så glad bara jag tänker på allt ^^ ska bli sjuuuukt mkt kul! :)

skriver mer sen :) byebye!


Helgen!

i lördags kom äntligen Daniel hem, och sen åkte vi till Ramsjö och Daniels mammas familj, dom är bäst! :) vi käkade blåbärspaj och tacos innan vi åkte hem. Lina gullungen och jag lekte massor och hon hade dansuppvisningar, hehe så sjukt söt unge :) ja men efter Ramsjö återvände vi till Ljusdal. Som vanligt började jag få huvudvärk, så sjukt trött på mitt huvve nu.. ja men iaf så började vi smådricka lite hemma hos mig först jag och daniel medans jag gjorde mig i ordning, sen gick vi vidare till Jimmy. Vi skulle nämligen på Linns födelsedags fest eller va man ska säga. men kvällen slutade tidigt eftersom jag mådde så jävla dåligt, hade migrän och sen så mådde jag dåligt eftersom de tage bort jäger då.. så vi åkte he ist..

idag så vaknade vi runt 7 och sen myste vi och sen gic vi och handla mat och gjorde mackor i ungenen, mysmys! sen har vi mest bara lega och kika på tv och så :) mått mkr bättre idag men ska gå till skolsyster någon dag i veckan och kolla blodtrycket pga min huvudvärk.

men nu har Daniel åkt igen, skit jobbigt. :( sen kommer han inte hem nästa helg heller :/ så jag har ingen anning om vad jag ska göra då faktiskt.. men de visar sig..

byebye everyone and sweet dreams.


R.I.P Jäger!

nu har mitt älskade hjärta Jäger fått flytta upp till "hundhimlen", har väntat på denhär dagen hur länge som helt men sen när den kom blev jag sjukt ledsen ändå. vet att du har det bättre nu och att du haft ett helt perfekt liv först hos oss och sen hos farfar! tänker på dig hela tiden och blir så ledsen när jag tänker på att jag inte hann säga förlåt och att jag var ute och gick med dig för precis en vecka sen idag :'( usch..
fick reda på det igår, fast han dog i fredags, mamma berättade det och som tur var var daniel med mig och fanns där, tack<3



Älskar dig Jäger, vila i frid nu ! <33

vi ses sen någon gång :'(

Bilder från Orsa & Tarja

Här kommer en liten bildbomb.
Först från när jag var hos Tarja & sen Orsa björnpark, se och njut ;)
alla bilder är självklart tagna av mig och helt oredigerade!




En av Cleo's valpar, sjukt söt!

Ina, en av Tarjas Samojeder!


Grönklitt.

Isbjörnen

Isbjörnen igen

Kamtjatka, honan!

Sandra ska "fånga en säl" haha

Jaa sen banga allt ur som ni kanske ser, björnarna var inte så rolig längre.

Jag ligger på den söta isbjörnen :D

Jag och Jonna vid nå isberg? lägg märket till grisen Jonna ;)

Jonna ligger på den coola isbjörnen

Jag posar på renskinn !

Jag & Jonna på börnen ^^

Ja och sist men inte minst en till pose bild tsm med isbjörnen ;P
har fler bilder, ja typ 200 st, men dom orkar jag inte lägga ut :)

kommentera gärna !  :)


Torsdag!

hej hopp !

ja nu kommer en sammanfattning av min hektiska dag med sjukt dryga & putta lärare.

Första lektionen började med småföretagande, fick tillbaka provet & gick G vilket jag är nöjd med eftersom jag inte tänker satsa på högre betyg i den kursen! Men kan ju i alla fall säga att den lektionen var dryg och att vår lärare är lite småknäpp.. Bara för att typ halva klassen gjorde alla uppgifter medans hon prata blev hon putt på oss och sa lite kaxigt "ja men va bra att vissa av er kan göra flera saker samtidigt" och ja typ pikade oss för att hon själv inte kan göra två saker samtidigt. drygast!

Andra lektionen hade vi Jens och samhällskunskap, var väl helt okej, sen var de lunch!

Efter lunchen hade vi Lena och jobbade med kroppen och skulle fylla i alla skelett delar, muskel delar o.s.v. var hur mycket som helst men de gick bra för mig och Jonna vi hann med rätt så mycket. (y)

Ja och efter de, alltså sista lektionen hade vi projekt och företagande... de gick ju som de gick och blev som de blev.. Började iaf med att vi skulle få se gamla projektarbeten, och sen sa läraren "ja ni får gärna läsa men ni får absolut inte gå här ifrån med dom!" ja så jag o jonna gick fram och hämtade ett ex och sen tänkt vi gå tillbaka till vår plats när hon plötsligt Skriker när hon står en halv meter ifrån oss "STOOOPP JAG SA ATT NI INTE FICK GÅ HÄR IFRÅN MED DOM, STANNA HÄR FRAMME" .. jag och jonna kollade på henne som om hon vore dum i huvet och gick tillbaka med arbetet. Alltså jag blev så jäkla irriterad. När hon säger "gå inte här ifrån" trodde såklart jag att hon mena lämna klassrummet, och om hon skulle säga till oss, måste hon skrika de rakt i öronen på oss, hade det inte varit bättre att bara sagt till oss. jävla kä**ing !!

ja de var min skoldag, haha.

skriver nog mer senare för nu ska jag äta fiskbullar och potatis. byebye!

Tisdag !

veckans andra skoldag, har varit seg men ändå gått rätt så fort. hade först djursjukvård sen prov i småföretagande (y) gick väl okej!

fick gulligull sms av älskling imorse innan han fick stänga av telefon för de kommande 48 timmarna.. uscha :( jätte jobbigt, men är ändå lugnt & är nog liiite jobbigare för hjärtat! :/ tänker på dig hela tiden, varje sekund som går.. längtar som bara deen tills på lördag. har planer, sjukt fina, mysiga och skit roliga planer :D ska bli kul kul kul :) älskar dig mest glöm aldrig de hun! <3

imorgon är de skola igen, seeegt. ska först till Järvsö på BK och kika på mentaltest igen.. suck! sen blir de mikrobiologi sen hem hem hem! skönt.

men byebye läsarna!


Jobbigt!

skola idag eftersom de är "älskade" måndag igen och en ny vecka..

skolan idag har väl varit okej, haft sega ämnen men gick väl rätt så fort ändå. efter skolan fixa jag lite och sen gick jag upp till Jonna och drack kaffe tillsammans med henne.

efter de ringde Daniel och berätta att han skulle ringa hem till alla anhöriga och säga att han inte kommer att vara tillgänglig på 48 timmar framöver.. alltså kommer jag inte kunna prata eller kontakta honom fören på ... fredag. vilket kommer bli så sjukt jäkla jobbigt när allt ändå är så jobbigt :/ kommer väl deppa ihop totalt och bryta ihop.. men får väl försöka tänka positivt och ska försöka fokusera på helgen som kommer bli underbar tillsammans med honom! :) längtar som fan! sen ser jag även framemot höstlovet sjukt mkt.. sjuuukt mkt. de värsta är ju att de nog är 100 gånger jobbigare för honom också, men jag stöttar honom till 1000 och de komemr jag alltid göra. Älskar dig Daniel och du är min största kärlek i livet och den absolut sista! <3

nu ska jag försöka läsa igenom lite småföretagande papper eftersom jag har prov imorron, yey -.- ...

ha de bäst allehop :) byebye!

att ni ens orkar...

förstår mig inte på er, ni gör fan allt för att få mig att må sämst.
när ni vet att jag inte mår bra & är på dåligt humör,
måste ni göra mig på ännu sämre humör då eller ?
känns fan som att ni gör ALLT för att jag ska bryta ihop..
låt mig vara någon jävla gång ist tack...
trodde ni brydde er mer och att ni förstod..
men ni fattar fan ingenting & det märks helt sjukt mkt...
ge upp någon jävla gång, längtar tills allt med skolan
och allt är över så jag kan lämna allt bakom mig.

FUCK YOU .

Potatis

idag har jag hjälpt farfar att gräva upp hans potatis eftersom han är väldigt dålig i knäna och inte kan göra det själv pga det. de tog ngr timmar men nu är jag iaf klar, har även duschat och letat efter ett jävla papper i typ en timme, och har äntligen hittat det.. gaah blir så jäkla arg när papperna inte ligger där de står att dom ligger bajs va less jag blir..

ja idag kan man väl säga att jag "vaknat på fel sida" eller ja de är ju egentligen inte mitt fel utan en efterbliven idiots fel. vaknade iaf imorse och trodde att jag skulle explodera.. rex var ute i hundgården och han är väldigt rädd eller osäker av sig.. också står de de en 17-årig idiot och slår med pinnar och skit så Rex blir skiträdd och kryper under hundkojan, som han aldrig gör annars.. alltså jag blev så jäkla arg!! är man 17 år och ser att hunden i hundgården där man står och slår med pinnar är livrädd och försöker komma bort går man väl fan där ifrån eller slutar skrika och slå med pinnar.. ? så efter ett tag gick jag iaf ut och skällde på honom.. tycker faktiskt att man borde förstå bättre när man somsagt är 17 år gammal, okej om de hade vart ett barn som stått där.. och sen tycker jag inte att man gör de mot andras hundar som man inte ens känner heller.. ja ett ord för de IDIOT !

jaja, nog om mitt arga jag!
ska snart äta och sen ska jag bege mej tillsammans med bussen till Ljusdal, tråkigt som fan menmen de är ju skoldax igen så...

men skriver kanske mer senare, byebye!

dagen & ork.

har varit hos tarja idag, kul kul. myste med hundarna och massa annat. orkar inte skriva så mkt idag. mår rätt så dåligt både psykiskt och fysiskt.

har ont i ryggen och magen.

sen kryper allt bara närmare och närmare, allt menar jag med saker jag inte orkar gå in på här. dom två jag berättat detaljerna för räcker de med att dom vet.  tycker iaf att de är jävligt jobbigt och vet inte vad jag gör snart. vet inte hur jag kommer att reagera när jag väl står där när allt är klart. får väl se hur de går med det. de är iaf jävligt jobbigt nu och de kommer nog bli ännu värre...


saknar dig Daniel, nu har du varit ifrån mig tillräckligt länge, så kom tillbaka nu och stanna... <3


sova snart!

snart är det dax att sova, tråkigt att sova självis och absolut när jag vet att jag kommer att få göra de i en vecka till eftersom daniel inte kommer hem fören om ja en vecka och en dag. suck!

men iaf, på måndag tänkte jag iaf "ta tag" i allt som inte blivit av tidigare. tänker sätta igång med allt jag lagt på hög, och då menar jag såklart inte skolan för skolan är jag så trött på. så tänker satsa på att göra roliga saker och nyttiga saker ist :) inte ska jag banta heller om de är någon som tror de, för de klarar jag mej nog utan (y) nope, ja men de är mina planer. haha jag är bra, ne men jag ska iaf försöka..

jag vill ha höstlov NU ska göra massor då, all tid ska ofc spenderas med Daniel, inte en dag utan honom då, punkt slut..

men nu ska jag sussa, byebye!

fredag & helg!

idag var vi i hund gruppen till järvsö på bk och gjorde lite mentaltest delar och kollade hur hundarna reagerade. var rätt så kul men ändå sjukt långtråkigt och segt. men jaja.

efter skolan åkte jag hem till mormor, där åt jag som en gris, vet inte hur mycket jag åt, typ lika mycket som jag brukar äta på en hel vecka hemma :s åt sjukt mycket som ni kanske förstår då. men gott som satan vare. först blev de potatis och köttbullar med kantarellsås mums! sen blev de en hel hög med klappgröt, mums mums mums, plus massa kaffe och massa bullar :D sen åkte jag vidare hem till loos.

imorgon ska jag till Tarja, ringde henne nyss och ja, de kanske inte blev helt som jag hade tänkt mej ;o haha. trodde de skulle bli en lugn dag, men de kunde jag nog glömma som de lät, fast skönt de åh somnar jag gott sen :) vi skulle gå igenom Alla hennes hundars tassar och kolla efter förslitningsskador, jobbigt men intressant. sen skulle vi även städa ur halm och lägga i ny i alla hennes burar (OMG de vill jag inte) och sen skulle vi även gå hundarna massage, blir väl en lärorik dag och de blir även en av mina praktikdagar som jag tar ut i förväg (y)

men nu ringde daniel så skriver kanske mer sen :)

byebye :)

torsdag !

hejhej bloggen!

igår kväll blev jag väldans trött, la mig och sov klockan 22.00 och somnade nästa på en gång, trött efter allt pluggande till de kommande provet i biologi B eftersom inget fastnade utan flög bara iväg.
vaknade iaf i morse, var lika trött som när jag la mej ;( så att jag la mig tidigare gjorde visst inget .. men iaf. dagen började med att vi hade kerstin på slotte (sög), efter de hade vi jens och samhällskunskap, efter lunchen hade vi lena och provet som jag verkligen kände att de gick åt helvete! och efter de sist men inte minst biggan och projekt och företagande.
men iaf fick vi tillbaka provet på en gång. max poängen var 50 och när jag fick tillbaka provet stod det 48 p ? :s jag blev jäkligt förvänad och fråga lena om hon skrivit fel eftersom över 45 p var MVG och jag hade 48? men icke sa nicke så jag fick MVG på provet jag inte ens trodde jag skulle klara G på :D GLAD eller vad? :D

men aja, imorgon ska vi iaf till BK i Järvsö -.- tråkigt. hålla på med mentaltest och ja jag som ej har hund läre väl få stå som "figurant" eller nå sånt skit som är sjukt tråkigt.

jaja nog om skolan som jag förövrigt är sjukt trött på xP

imorgon efter skolan ska jag till mormor och hälsa på :) ska bli roligt som bara den faktuiskt, mys! efter de blir de väl hem till Loos då, ska till Tarja på lördag och mysa med hundarna och även lära känna dom lite mer innan jag ska börja praktisera där :) ska bli sjukt kul och snällaste Monika som hämta mej i loos, tackisar :)

men nu ska jag kika på tv, duscha & mysa ner mig i soffan :) byebye!

ännu en skoldag!

gaaah allt pluggande tar luften ur mig, har bara lust att lägga mej ner och sova. vill kunna allt vi ska kunna, vill fatta vad jag har skrivit, vill vara bara lite intresserad iaf så jag orkar lägga ner intresse och energi på allt, men nej de går banemej inte! ska iaf ha prov i biologi imorgon, kommer nog gå åt ******** men hoppas på de bästa och att lena har vart jävligt snäll med frågorna.

men ialla fall, värdelös dag, började nere på klubben. hon vi skulle ha var sjuk = att vi inte hade nått att göra.. carina (vår lärare) passade då på att träna sin hund och vi kika på eftersom vi inte kunde göra nått. även att de spöregnade så man var lagom blöt och mysig till fotograferingen. men iaf så gick väl fotograferingen helt okej, jag hade med mig lilla fideli ifrån djurhuset, en sköldpadda, min favvo (a)

ja sen efter skolan har jga inte gjort mkt eller jajo lite, diskat, tvättar just nu och ja sen ska jag väl kika på idol och kändisdjungeln ofc! :)

även att min musbur Stinker jävligt mkt piss och bajs, ska nog kanske börja på att fundera att göra rent den snart kanske? får väl bli på måndag eller nått, kanske imorgon men tvivlar starkt på att jag har lust då ;p

men nu ska jag läsa lite, byebye!

*ibland är verkligen vissa personer inte som man tror, blir bara mer och mer besviken på sånna som dig. rikigt dålig stil och rikigt falsk kan man då vara, synd om en sån "fin" person som dig. tyvärr var du som jag anade ..


brukshundklubben & skolfoto.

ska snart iväg ner på brukshundsklubben, vi ska göra nått med fågelhundjakt att göra iaf, ska få åka med Cicci, tack så mkt :) slipper man gå ner dit iaf ;P sen efter att vi vart ute hela förmiddagen ska vi knäppa klassfoto -.- kul när man är svettig och allt :/ men ska iaf ta med mig kläder till skolan och smink så får man byta allt uppe på skolan innan fotograferingen :p

ja, mer om allt får ni höra senare ;P byebye people!

planering & saknad.

hejhej igen bloggen!

altså tycker de låter sjukt töntigt att säga hej bloggen men vad ska man börja skriva då? :S känns mysko att bara börja skriva också :s men äh.

iaf så har min baby åkt igen nu :( Minst 10 dagar kvar tills jag ser honom igen, paaain! men nu borde de vara påtiden att vänja sig, han har liksom "bara" ca 9 månader kvar i skiten! men man får väl helt enkelt tänka positivt och hoppas på de bästa, och skulle aldrig klara av att inte ha honom vid min sida även om han är typ 8 timmar ifrån mig med tåg, hellre dör jag! älskar honom över allt, längtar sååå tills vi båda är "fri" från våra egna små helveter (lumpen & skolan) ;p

har iaf pratat med Tarja nu, ska till henne på lördag och lära känna hundarna, eftersom jag ska ha en stor del av min praktik där, ska även få lära mig lite teori mm. ser verkligen ifram emot det, ska bli skit kul att gulla med hundarna och lära mig om draghundar eftersom de är ett stort intresse hos mej :)

sen ringde jag även mormor så jag ska komma och hälsa på henne efter skolan på fredag :) kul kul! sen ringde även kusin Ylva, och frågade om jag kunde tänka mej att vara hundvakt åt hennes sjukt fina hund Norton och ja men självklart, i slutet utan oktober skulle de bli typ :) ska bli skoj, finaste hunden ever :D whippet ofc! :)

nej fan, nu ska jag sova :) byebye people & lycka till med era liv.

(jag ska börja tänka positivt med allt som har med ja typ skolan att göra!)

helgen!

hello alla bloggischläsare!

helgen har varit kanon! här kommer en sammanfattning..

fredag: var sjuk, väldans förkyld. men iaf så åkte jag o mamma till bollnäs en snabbis, ville göra henne sällskap och man blir ju inte sjukare för att åka lite bil och sova i bilen eller hur? ;) men iaf påvägen hem drog vi in på smygstarten på veteranmarknaden i homna, jag shoppade ofc lite saker som jag hade tänkt att inte göra (a) men kunde ju inte låta bli. så hem med mig åkte.. ett par håriga stövlar, varma och mysiga till vintern för 35:- japp de är sant, så då kunde jag fan inte låta bli eh :) sen köpte jag även en cool ring & en näspiercing som jag sedan råkade tappa ner i handfatet :( haha bad for me, menmen sånt som händer.

lördag: Daniel kom till mig rätt så tidigt, han hade pappa Mats med sig :) jätte kul att träffa honom igen och vi fikade lite hemma hos oss i Loos och ja de blev även lite pinsamma stunder där, men de var kul ändå :) sen blev de Homna och Lobonäs på veteranmarknad tillsammans med Daniel, Peter, mamma, Monika & sen kom även mormor och morbror :) efter marknaden blev de hem och fika lite. sen på kvällen blev de god mat och sen mys framför tven med min älskade Daniel och familjen :)

söndag: vaknade rätt så tidigt, men låg mest kvar i sängen och njöt av att ha Daniel hemma, vilket inte är ofta eftersom han är i Boden hela veckorna, får endast sova med honom en gång i veckan kan man säga, segt :/ menmen. sen skulle jag även jobba klockan 1, tjärna lite pengar är då aldrig fel ä. efter de packade jag och sen for jag o baby till Ljusdal och kvällen spenderades mest framför tven.

måndag: gick upp till skolan, fick även träffa söthönan Lina och Daniels mamma Kina innan skolan (y) kul! men sen var de iaf skola. sög bokstavligen och efter lunch fick jag världens huvudverk, trodde verkligen att skallen skulle sprängas på mej och inget hjälpte. spydde även så tror att jag hade någon slags migrän. inte kul alls :/ men blev iaf lite bättre efter att ha legat o vila ngr timmar.

tisdag: idag stannade jag hemma från skolan, hade huvudverk på morgonen och ville verkligen inte riskera att få samma huvudverk igen, hellre dör jag! så denhär dagen har jag bara degat! skönt de också!

men ah de var väl lite, hoppas att ni orkat läsa allt (a)

byebye!


God Natt Folket!

hejhopp.

ikväll har jag kikat på idol tillsammans med familjen och ätit gott! :) idol är ju bara bäst, sitter ju och garvar tills jag börjar tokhosta och knappt får nå luft alls haha, men de är de lätt värt!
efter idol var det kändisdjungeln och de var också rätt så bra, ska nog kika imorron också (y) sen tog jag mig en dusch och nu ligger jag här i sängen och skirver mkt intressant, inte sant? ;)

imorgon kommer ju somsagt mitt allt, den som betyder allra mest, alltså min Daniel utefall någon annan tog åt sig ;) nerå. men iaf så kommer han, sen kommer nog även mormor sen ska vi ut på lite skoooojjskoj och jag längtar skit mkt ska bli mysmys :) även att han har egen bil med sig så då slipper vi åka och trängas i bilen tillsammans med alla andra.

men nu ska jag pysa ner i sängen, byebye people!


sjukis.

idag var jag hemma frå skola, ville inte göra flrkylningen värre med att springa i en blöt skog och lägga spår.. :p men iaf så åkte jag o mamma till bollnäs en sväng, handlade typ inget utan bara typ schampo, balsam, diskmedel o.s.v sånt som är bra att ha. käkade även på max (a) gott! tog de lugnt där eftersom jag somsagt är sjuk .. ;p

imorgon kommer daniel darling, längtar! ska bli mysmysmys!!

byebye!

torsdag & sjuk.

vaknade imorsev vid 5 på morgonen, jippi.. försökte och försökte att somna om men de gick inte :( så jag klev iaf upp klockan 7, efter att ha legat vaken i 2 timmar.. synd om mig ;) haha nej men de är jobbigt speciellt när jag är sjuk också, hade jätte ont i halsen i morse och är även jätte snorig och hostar :/ not good. så i eftermiddag tog jag mitt pick och pack och åkte hem till loos.. alltså blir jag hemma imorgon, känner att jag inte rikigt kommer att palla att vara ute och kuta med hundarna i skogen imorgon hela dagen, de kommer bara att försämra allt, så nope imorgon ska jag vara hemma och vila..

sen ska jag även försöka få lite annat gjort också.

sen kanske jag även ska göra en liten hemlis, som jag velat så f*cking länge :D så jag håller alla tummar jag har för att de ska slå in och att de ska vara min lyckodag imorron (a) :)

men nu ska jag sussa lite och försöka bli frisk :) byebye people !

Torsdag.

Skola snart, vill inte ! idag kommer bli en sånhär dag när jag kommer vara sjukt irriterad och inte ha nå tålamod med någon alls :/ hoppas alla är rätt så lugn & inte pratar och störar sig med mig allt för mkt för de kommer jag inte palla idag.
aja, mitt hår är iaf jätte skitit idag ;o sjukt äckligt, men ska duscha ikväll när jag kommit hem ifrån skolan.

jag börjar även bli rätt så sjuk, eller sjuk har jag vart sen skolan börja men de blir bara värre o värre nu :/ nu har jag hosta, ont i halsen & jätte snorig :/ usch jag vill inte vara sjuk men men.. har inte tid att missa massa tid från skolan, men får väl an se, vore skönt att komma bort ett tag..

nej nu ska jag kila iväg och vänta ....

byebye people.


Dagen!

nu tänker jag göra mitt bästa för att hålla allt depprat utanför.. :p har iaf sökt med hundarna idag, jävligt tråkigt om jag får säga mitt men jaja. efter de var de skoljoggen fast den sket jag i, höh not good.
imorgon är de samma tråkiga torsdagar som valigt :/ segt..
men ska iaf ner till Stockholm nästa fredag och kika på nå dressyr grejs ;P hoppas de blir kul iaf..
sen ska vi även på kapplöpning med hundar vecka 43 tillsammans med hundgruppen. hm ja sen har jag inga fler nyheter.

längtar även sjukt mkt tills sista året i skolan är Över, vill inget annat än att tiden ska gå sjukt fort.. vill inge inge inge annat. ska bli det bästa i mitt liv.. om jag blir arbetslös blir jag de, de löser sig jämt.. huvudsaken är att jag slipper allt som har med skolan att göra och då menar jag allt. hoppas på att flytta ifrån ljusdal, långt här ifrån och lämna allt, hoppas på dalarna (a)<3. hoppas även på att jag och daniel flyttar dit tillsammans eftersom jag ser en framtid med honom.. sen har jag inte planerat mer som är nödvändigt..

du kommer bli så värd allt i slutändan, vänta bara en dag kommer det.

älskar dig Daniel, du ska bara veta hur mkt jag uppskattar dig, finns ingen som bryr sig så mkt om mig som du! tack för att du finns, när ingen annan gör de!


S U C K !

just nu går då tamefan allt neråt :'/
daniel måste stanna kvar i boden 2 helger denna månad.
en sak som jag inte orkar prata om, vet inget än..
skolan suger apballe..
saknar daniel som fan, har ingen att prata med..
vill inte vara ensam, men har väl inge annat val..
vill inge mer, inge inge inge alls.. vill vara lägga mig ner
och sova bort hela året och typ dö eller nått..
allt jävlas hela tiden, hela hela tiden .. less som bara den! ...

ge mig nått positivt snälla ?
är less på att deppa hela tiden..

....................................

vill åka bort, tänka på annat än allt här hemma... fan.

måndag, blä!

hejhopp pille*pip*!

måndag = skoldag, fyfanken va jag Inte vill gå i skolan, mår ju dåligt redan när man vaknar och tänker på skolan.. fy usch och blä.. :( hade biologi, fattar Inget.. sedan jobba om indianer, och sen hade vi svenska men ingen lärare så jag drog hem och sen hade jag tänk att plugga, men nej de blev de inte.
måste fan ta tag i skolan nu sista året, men har INGEN lust alls :o jag brukar faktiskt göra ifrån allt så jag slipper sen men nu händer inget, inget... suger. menmen.

imorgon är det iaf studiebesök på Delsbo slakteri som gäller ;) hoppas att de blir kul, men kan ju inte bli tråkigare än att sitta och plugga så?
nej nu ska jag kika vidare och snoka runt i andras bloggar, nice :)

byebye people.

all min kärlek till det aboslut bästa i mitt liv, Daniel<3


helgen..

i fredags var man ledig då, superskönt fast jag inte gjort nått typ :) på kvällen var jag med jonna & sen åkte jag tillsammans med tobbe, mathias, jonna o simon till kilafors och skulle kika på ett spökhus, det spökade inget va vi märkte och ja visst de var väl läskigt men inte alls så som jag trodde. skönt om jag ska vara ärlig.

i lördags kom babi hem, skönt som fan! vi mös och åt lite sen så gjorde vi inte så mkt mer, bara var hemma eftersom kvällen/natten troligtvis skulle bli lång i hudik. vi satt iaf hemma hos mej först och drack lite sen drog vi till jens. efter de så drog vi oss till staion i ljusdal och tog bussen till hudik, massa drickande på bussen och massa sång och skratt.. väl framme i hudik gick vi mest på marknaden. sen ballade väl allt ur helt enkelt, mest en massa bråk, tjaffs och allt. alla sprang i från varann och tillslut slutade det med att jag och Daniel åkte hem.. orkade inte vara kvar längre.. bussen hade gått (trodde vi) så vi skulle sitta i 3 timmar o vänta på en buss -.- men vi ringde omkring till massa sen hörde vi att dom skulle sätta in en ersättningsbuss som skulle gå o 10 min ;o så vi kutade ner till station och bussen kom, tack gode gud för de.. bussen var verkligen proppfull, de stod folk hela vägen fram till bak.. men iaf kom vi hem innan vi egentligen skulle åkt från hudik, skönare har de aldrig vart att få kommit hem.
älskar dig Daniel, du gör verkligen allt för att jag ska må bra och ställer alltid upp.. du är den enda personen som jag aldrig blivit besviken på, tack för allt. <3

idag har jag o daniel äte pizza och bara tage de lugnt, han åkte nyss från mig :( men men sånt är livet och han har ju inge annat val tyvärr ;p så jag får kämpa o kämpa in i de sista ... :( <3

byebye people, hoppas ni haft en bra helg.

Party!

hejhopp

igår kväll så skulle de vara en massa människor som skulle festa, och jag och jonna tänkte vara nykter och duktig men så slutade inte kvällen (a) ...

det började med att vi drog till jänsan och var där ett tag, efter de gick vi ut i skogen och till den berömda grillplatsen (y) .. där blev de mer grogg och öl, naaajs. var rätt så mkt folk där och de var jätte roligt :) fast de var roligast på slutet ^^ tobbe var iaf jäkligt smart och tog med ljud, så de blev dunkadunka ute i skogen också :D haha. så alla dansade på bänkarna runt elden och sjöng, sjukt kul faktiskt :) kvällen slutade iaf med att jag somnade hemma i sängen alldeles själv :( eftersom daniel är uppe i boden som vanligt ...

vaknade i morse, uscha hade ingen lust alls att gå till skolan och absolut inte när man hade kerstin griskärring första timmen, så den sket jag i helt enkelt. brukar faktiskt inte skolka men hade ingen som helst lust att träffa henne. fyfanken. jaja gick iaf upp till skolan till andra lektionen och efter en massa slit med pennan så var dagen slut.. Skönt. och jag kokade potatis och fiskbullar, mums :D sen har jag bara slappa, duschat & vart..

imorgon är jag leeeedig, skönt. så imorgon ska jag sovaut !! sen så hade jag tänkt att städa lägenheten och ska även tvätta, eftersom alla kläder från gårdagen Stinker rök efter elden :/ men annars ska jag bara slappa :)

på lördag morgon kommer babii hem igen, sköönt. sen på kvällen blire hudik till alla bästa :) nice..

nu ska jag göra nått annat, så byebye people!

onsdag och aaarg.

behöver inte läsa är bara om skolan & aggressioner xD

idag är jag arg, arg arg arg & arg.. skolan är ett rövhål och jag har sån jäkla lust att bara hoppa av och varne hela världen att inte gå skit naturburk för de SUGER..  blir ingen utlandsresa iår utan dom skjuter upp det tills nästa år 2 veckor efter våra 15 veckors praktik :S när vi bara har ngr veckor kvar i 3an :S när iprincip Alla har skolarbeten kvar att göra :S hur ska vi då hinna med dom? :S idioter. mer vill jag inte säga blir bara arg. dra åt helvete och hoppas någon av lärarna på skolan eller helst rektorn kunde läsa detta och lyssna på oss elever som verkligen försöker säga till dom hur jäkla dålig info de är på skolan och dom gör inte ett skit åt det. fan blir så less..


jaja tillbaka till allt utom skolan.
fick sluta tidigare idag, är även ledig på fredag (y) fast jag har ändå inget att göra men äh skönt ändå. :P men blir nog hudik i helgen iaf, cruising och marknad (Y) SUPERDUPERBRA :)


svar till jennifer min partypuma: ja men de lutar nog åt hudik och vi har några krokar ute och de verkar som att vi har ngr ställen att kanske sova på så de löser nog sig :D ska bara spara pengar :D <33

byebye skriver kk mer sen ;P


RSS 2.0