HELGENS GALENHETER & VM I HUNDSPANN RESULTAT

Ja då var snart helgen över och jag tänkte slänga in ett inlägg om helgens galenheter. Hade tänk att skriva tidigare men eftersom Daniels dator kraschade så blev de inget internet fören eftermiddagen idag, hehe.

Men i alla fall så blev de ju Hennan igår, tillsammans med Tomas, Daniel & Jennifer åkte vi iväg med skoter, jag och Jennifer satt i Bamsepulkan och skrek som idioter eftersom de var en nära-döden-upplevelse att åka i den :o haha men vi överlevde i alla fall och när vi kom fram till Tomas stuga öppnade jag och Jennifer vår första öl vid ~ 12.30 mumma! Sen flöt dagen på och de kom folk dit hela tiden, mycket roligt :D Vi grillade korv, hamburgare och toast. Tyvärr slutade dagen med nå slags migrän för mig -.- haha. Men sånt är livet, hade jävligt roligt iaf :D Och skoterturen hemåt var ännu värre än på vägen dit, herre gud trodde verkligen att jag skulle flyga ur den där pulkan, haha usch va man flög.. Men jag överlevde dagen, ohyes. Bilder kommer kanske ut när Jennifer lagt in några :)

Idag har jag och Daniel mest tage de lugnt, käkat gott och myst mest :D Jag har även städat typ hela dagen, såg ju bokstavligen förjävligt ut i lägenheten!

Sen måste jag ju berätta om VM i Tyskland som Tarja varit på i helgen, alltså hon jag var hos under min praktik förra veckan :D Hon slutade i alla fall på en åttonde plats (om jag nu hittat rätt) vilket jag tycker är superbra :D Sen tog även Lisa Lindblom hem guldet, Grattttis till henne :D

Men nu ska jag och babe kika på film, byebye!


Sötvovvarna Donna & Ivan


UNDERBAR DAG HEMMA HOS MORMOR + TÄVLING

Hej alla glada ! :D

Dagen har tillbringats hemma hos mormor, min underbara mormor <3 Vi har fikat, ätit god mat = pannkaka och bara pratat och myst :D Man ska passa på medans man har de bästa i livet kvar!

Det börjar i alla fall ordna upp sig för min del angående morgondagens planer och de ser ut att bli helt galet bra ! Blir nog Hennan först i alla fall med fylla, körvgrillning och födelsedagsfest + skoteråkning tillsammans med the absolut best partypeople in daaah world, you know how ;) och det kommer att bli helt GALET.

Vi ses i dimman älskade änglar säger jag bara, hihihihi. Nej men i alla fall, sen får vi väl se vart vi alla hamnar, men de kommer i alla fall att sluta med brak! Looooovely.

Sen är det ju även så att min underbara pojkvän kommer hem imorgon, mjaow och jag längtar massor & sen blir han även hemma i en hel vecka :D GREAT! <3

Men nu ska jag försöka vara social, byebye!


I know you want med ;)


*Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från Victoria Dreams
hos denna balla brud -> Lina,
håller alla tummar och tår för att jag ska vinna :D Var med ni mä vettja!


PRÅMÄNIX MED MAMMA OCH HUNN

Japp då har man gått en runda tillsammans med mamma och Edda :) De var faktiskt skönt men ändå svinitkallt åt ansiktet.

Har i alla fall kommit fram till lite angående lördagen och planerna ser kanonbra ut om de blir som jag tänker ;) Så de håller jag tummsen för..

Åh idag ska vi käka keeebab, NIIZZZE! :D


fy dehär såg riktigt äckligt ut, men äsch då!


FÖRVIRRAD KRÅKA PÅ VÄG MOT GRAVEN

God morgon folket!

Igår kväll hade jag väldans svårt att somna, var säkert allt kaffe som jag drack igår, att man aldrig lär sig! ;)

Men i alla fall så är jag helt förvirrad nu, blir ju party i helgen men blir alldeles förvirrad för alla planeringar har typ gått i botten, eller okej nej de har dom inte men jag har fått för mig det.. Men i alla fall, såhär ser de ut än så länge... Ljusdal på lördag, om jag och babe åker till Hennan (på fest som vi blivit bjuden på) är ett stort frågetecken än, vore ju sjukt jäkla roligt att köra "lilla långfredagen" men frågan är då hur man ska ta sig till Ljusdal på kvällen och Hennan på dagen? Men sånt som märks och löser sig. Men de lutar i alla fall åt en kväll i Ljusdal tillsammans med Daniel & Jennifer :D

Men ja, nog pratat om lördagens strul & festade ;) Imorgon ska jag i alla fall till mormor då, funniiiie :D

Men nu ska jag och handla med mammi, hörs sen sockertoppar. BYE



KOFFE IS MY BEST FRIEND

Alltså kan tiden gå segare än den gör för mig just nu eller? Men egentligen så förstår jag det för jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Har letat runt på facebook efter något roligt spel men kom fram till att alla är tråkiga eller beroendeframkallande.. Sitter och dricker kaffe hela tiden, kommer väl inte kunna sova på flera veckor..

Längtar till på fredag också för då ska och hälsa på mormor :D Lutar nog åt att jag sover där, men vi får väl an sii.. Då ska hon i alla fall få göra pannkakor ´till mig, har inte äte de iår än, SJUKT! Jennie utan pannkakor är inte Jennie...

Men nu ska jag och mamma åka och handla, sen ska vi åka till farfar och fika :D Måste ju hälsa på släkten medans man är hemma :) <3


Jag är även med och tävlar om Fokis outfit från Kii.se 
håller alla tummar för att jag ska vinna denna gång! :D
Nya kläder i gareroben behövs verkligen!


KYLIG DAG NUMMER 956789034

 

Vaknade rätt så tidigt imorse, kikade på termometern och de stod -26 grader, gaaaah! Nu tycker jag att de får räcka med kylan. Brukar oftast störa mig på mamma som hela tiden klagar på att de är kallt, men liksom Okej, nu får jag ge mig, det är kallt..

Skulle egentligen ut och åka skidor med mamma idag runt kyrkbytjärn, men njae de lät inte som att mamma var så pepp på de tyvärr.. Får väl se, annars åker väl jag en vända själv, måste ju röra på fettet än att bara sitta still jämt.

Längtar till på lördag när de blir party, åker förhoppningsvis till ljusdal på lördag, vi får väl an siiii.
Ska även till farfar ikväll och hälsa på, sen blir det Hudik på måndag & kika på lite kläder maybebabe ;) Kommer bli najs.

Men nu ska jag tydligen ut med mamma och köra in ved, ni vet, när jag är hemma är jag en som en så kallad "negerslav" inge illa menat! ....




WIIHOO!

Har nyss varit ute och åkt skidor en liten sväng till med Splitt denna gång, gick riktigt bra faktiskt :) Sen ska jag snart iväg en sväng till fast på lite annat ;p

Åh jag längtar masssor till helgen, ska bli så jäkla roligt med baby, stupman, jonsson, sofie och alla andra :D Längtar som en jäkla tok alltså :D


Du är så himla pinsam, men de verkar du vara för dum att förstå själv. haha!


NÅGON AV DESSA KANSKE SKA BLI MIN BLIVANDE FRISYR?!

Satt och kikade lite på olika frisyrer, för det var väl ungefär 1,5 år sen jag var och klippte mig, så tycker att de vore dax, kanske någon av dessa skulle passa  ? ;)


Hej svamp


hej jag har en boll på huvudet


hej jag har också en boll på huvudet men denna är de lite mer stil på


hej Jag gillar sicksackigt hår

Denna tyckte jag faktsikt var riktigt snygg, skulle lätt kunna ha denna!
Gah, färgar nog svart snart, eller ska jag kunna hålla mig lite till? x)


GOD MORGON ALLA TRÅKIGA

Usch jag som såg fram emot denna underbara lediga vecka, men den är rätt så lagom tråkig om jag ska vara ärlig, haha!

Idag hade jag i alla fall tänkt att åka skidor igen, men de snöar ju så himla mkt och skoterleden som jag åkte i igår var redan full med snö och ja, då kommer det ju alltså att vara ännu värre idag, jippi.. Men men man ska se de från den ljusa sidan, eller vad är den ljusa sidan då? xD Jo jag kanske kan hitta någon bra film på tven, jepp jepp de ska jag kika efter :D

Hörs, nu ska jag släppa in katten för typ 25 gången & jag överdriver fan inte heller...



Mja.. sådär lagomt seriös.
Även att ni blivit väldans dåliga på att kommentera.. :o Kom igen nu!


SKIDÅKNING

Ja nu har jag pysslat med lite annat än att bara sitta vid datorn faktiskt, tummen upp!

Jag kom i alla fall ut även fast termometern stod på -20 grader så bestämde jag mig för att jag skulle ta mig en tur på skidorna tillsammans med Splitt, ena av våra hundar & det gick skitbra! Jag ramlade endast 2 gånger, trodde jag skulle ramla typ 10 gånger men Splitt var så himla duktig :D Sen testade jag även att köra med Rambo, vår jämthund och de gick också kanonbra även om han "haltade" bara för att jag skulle tycka synd om honom, haha de är så roligt med djur när de försöker lura en :) (Alltså han var inte halt, utan gjorde så för att han ville hem igen)

Sen gjorde jag lite mat och efter de åkte jag ut en sväng till med skidorna och Rambo, men eftersom pjäxorna inte passar riktigt med skidorna bestämde jag mig för att fixa nått så de passar bättre så de har jag också gjort ;D Duktig ja, lite händig faktsikt ;)

Annars så taggar jag mest till helgen, för då blir de Party med baby och brudarna :D Funniiiie!


Saknar min Prins, älskar dig baby<3


KAN DU LÄSA DETTA?

.
Jag kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät viart vitgkit!

Braa 55% av floekt kan dte.

Någon som förstod på en gång? :)

BLÅBÄRSGRÖN JEPP JEPP



I alla fall så har jag gjort blåbärsgröt idag :D Eller okej de skulle bli blåbärsgröt men de blev typ.. Blåbärssoppa? Men de gick i alla fall att äta och var gott.

Nej nu ska jag gå ut i kylan och testa selen som jag lånat av Tarja och sen kanske de blir skidor, får se om tålamodet är på min sida idag, om de inte är de kommer jag inte ens att tänka tanken på att ta hunden & skidorna ut i skogen!


KALLT KALLT KALLT !

Idag vaknade jag 05.45 eftersom jag skulle ta bussen hemåt imorse. Så de var bara till att kliva upp och klä på sig, när jag kikade hur många grader det var ute fick jag en chock, det var nämligen - 26 grader i Ljusdal, fyfy! :/  Men men jag skulle ändå gå ner till bussen i kylan och vänta på bussen som tog riktigt lång tid på sig men kom tillslut. Träffade Amanda på bussen också, länge sen man träffade henne nu :)

När jag kom hem så var det -29 grader hemma, usch blitr bara värre och värre och jag som tänkte få massa saker gjorda idag eftersom jag är ledig denna vecka ;) Men njae får väl se om jag ens kommer att sticka huvudet utanför dörren idag..

Nej men jag måste testa selen på Splitt och Rambo idag, för jag ska ju åka skidor med dom någon dag :)


Just ja!
Jag är med och tävlar om ett fint halssmycke från bradford.se hos bloggaren Millah,
Håller tummarna för att jag vinner, men de gör jag ju aldrig så vet inte ens varför jag är med :)


EN AV MINA STÖRSTA FOBIER ÄR FÖTTER

Eftersom Daniel envisas om att göra maten själv, så har jag lite smått skittråkigt och de är inget bra på tven så då tänkte jag passa på att skriva om en av mina största fobier här i livet ;)

Det är nämligen Fötter!
Jag tycker att fötter är fruktansvärt äckligt, jag skulle inte för en miljon kronor ens slicka på någons fot. Det värsta är gamla gubbars fötter när de har sandaler på sig på sommaren och naglarna är  äckliga och missfärgade, ja behöver jag fortsätta?
Nej jag tycker verkligen inte om fötter, förstår inte hur fotmassörer kan vara det, skulle jag aldrig i hela mitt liv ens fundera på att bli. BLÄ. De enda fötter jag ens kan ta i är en bebis fötter, det är en helt annan sak, men alla andra fötter är skitäckliga.


 


Bilderna är självklart lånade från google.se, hoppas inte att ni tror att jag knäppt dessa otroligt spyfärdiga bilder ^^

FUNNY DAY YESTERDAY ;)

Igår blev de ju party då, även fast jag och baby planerade att ha en skön hemmakväll, men äsch de hinner vi med nästa vecka när vi båda har lov :) Vi började iaf hemma hos Tomas och efter ett tag kom Johanna & Linn och sen välde de in några fler också. Jag och Linn satt och prata mycket om praktiken jag varit på med hundspann och skrattade och hade massa roligt :D

Sen skjussade Tobbe hela gänget hem till Kristin, där var det ölspelet som gällde, men eftersom jag redan var så pass full så stod jag över ;)

Vi kom i alla fall hem vid 12 redan, och Daniel somnade rätt så fort medans jag kikade i taket och inte var nå trött.

Nu håller Daniel på och gör kaffe och vi funderar även på vad vi ska äta idag? Alltså ibland står det helt still.
Någon som har ett bra tips på en billig och lättlagad maträtt?


Min fisk Jens :)


TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT!

Idag har jag och baby bara tagit det lugnt, försökt att hålla oss inne så mycket som möjligt eftersom de varit svinkallt ute och blåst massor, brr som fan!

Men eftersom vi upptäckte när klockan var 14,30 att bolaget fortfarande var öppet i 30 min så kunde vi inte låta bli att kuta ner dit en sväng. Baby köpte lite blandat med gottis, så de blir nog lite "ferre" ikväll ändå, fast vi tänkte ha en lugn kväll! (a)

Så jag borde väl egentligen börja göra mig lite i ordning men de känns ytterst jobbigt, så får väl se när jag får fingrarna ur arslet och börjar helt enkelt!

Men hoppas allehopa får en bra kväll! ;P


SISTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN HOS TARJA ;(



Åh idag var det sista dagen hos Tarja, fyfasen va jobbigt det var att säga hejdå till alla hundarna, fy!

Idag har vi sytt alla selarna inför VM, eftersom Tarja ska vara med i VM och åker redan på måndag så fixade vi de sista nu idag :)
Men sen va vi iaf ute och körde idag, Tarja tog storsläden & jag tävlingssläden också fick jag ligga på och jaga henne. Jag fick även köra 2 av hundarna som ska ingå VM-spannet + två av reservhundarna som också ev. ska ingå i VM-spannet, alltså gick de jäkligt fort idag, men så jävla kul :D

Men när jag skulle säga hejdå och så, så sa Tarja att jag fick komma tillbaka hur mycket jag ville och köra hennes hundar och så! Fick även otroligt mycket beröm och högsta betyg på praktiken, så jag är supernöjd :D Kommer garanterat att komma tillbaka, kommer nog tidigast på sportlovet v.9 & sen ska jag ju vara hundvakt åt henne helgen v.10 & då ska jag köra vovvarna som är kvar hemma :D

Ska snart åka iväg till Ljusdal, imorgon kommer Daniel hem :D Men vet tyvärr inte om jag kommer att ha något internet i helgen, beror på om hunnie tar med sin dator eller ej, annars blir det ingen uppdatering förän på måndag, men de är väl skitsamma, tror inte att jag är så viktig faktiskt x)

HA EN BRA HELG ALLA :D


HUR KAN MAN GÖRA SÅ?


källa

Själv kommer jag att rata Let's dance hädanefter, hur ska man nu kunna ta detta program seriöst? Dom kanske myglar med programmet nu med?
Nej nu dissar jag Let's Dance!


THE LAST DAY




Denhär dagen har till mesta dels bara bestått av slapp, hehe!
Har iaf åkt skidor med Kiuru & Ina sprang löst med, gick bättre idag än förra gången (y)

Jag ska även få låna en sele av Tarja så jag kan testa att åka med mina hundra, yey!

Imorgon är det sista dagen hos Tarja, tråkigt att lämna alla vovvarna :( Jag är helt fäst vid dom nu ju och dom sitter alltid och väntar på mig på morgonarna så tycker synd om dom nu :(

Men jag ska ju troligtvis vara hundvakt åt 8 av dom om några veckor när Tarja ska på SM så då får jag träffa söthönorna igen :D


LEK MED HUNDARNA I DJUPSNÖN

herre gud vame snö det kommit idag, och då måste man såklart passa på att busa ute i snön :D

Så jag tog ut hundarna en i taget och busade med dom i djupsnön, hur mysigt som helst vettni! Rambo, vår jämthund tyckte att det var riktigt kul :D


min älskade man Splitt

hm, detta var inte rätt tillfälle att komma, ibland är det svårare att tro på nått man vill tro på!


KALLSVETTAS SOM ETT AS

Hej alla :D

Inatt har jag sovit riktigt dåligt, vaknat säkert 7 gånger och bara vridit och vänt på mig. Sen när jag vaknade kallsvettades jag jättemycket och det har jag fortsatt med hela dagen :( Vet i´nte om jag börjar bli sjuk, det orkar jag verkligen inte med och absolut inte nu när jag kommer att ha 2 veckor lov.

Idag har vi iaf åkt skoter på praktiken ;) Haha släppte löst alla hundar så de fick springa med skotern upp i bergen :D Snacka om toppen praktik :D Jag menar, vem skulle tacka nej till att köra hundspann, åka skoter, åka hundspann, mysa med hundar och sånt skoj ? Inte då jag iaf.

Grattis till Björn Ferry som tog guld i OS :D

Älskar & saknar min Daniel, längtar till lovet :D <3


SNYGGASTE BRUDEN I SVERIGE


Jackie Ferm
Hon är så grymt snygg & ball, henne gillar jag skarpt,
ni hittar hennes blogg HÄR!


VECKA TRE, DAG TJUGO

Dagen har varit kanon, åh vill inte sluta där på fredag :'/ Kommer att sakna alla hundar sjukt mkt, nästan mest Donna hjärtat, den blygaste tjejen av dem alla som numera älskar mig :) Hade jag inte haft något för mig nästa helg så hade jag varit hundvakt åt henne och Cleo nästa vecka :)

Dagens aktiviteter har i alla fall varit att vara handler åt Tarja och hennes 8-spann och sen kört 6-spann men efter en liten stund bara bytte jag plats på Kiuru och Ina, för Ina vägrade springa i spanne så jag släppte löst henne så hon fick springa bredvid spanne som Kia :)



Föresten, om ni har lust & är gulliga gå in HÄR och rösta på mig för fulla muggar, skriv bara nummer 9 (a) 


BILDER FRÅN PRAKTIKEN!

Här kommer lite bilder från dagen, som ni ser är det (c) Jennie Ericson på alla bilderna.




På fotot: Bessie, ca 1,5 år gammal, Sibirian Husky


På fotot: Donna, ca 1,5 år gammal, Sibirian Husky.


På fotot: Ivan, ca 4 år gammal, Sibirian Huksy


På fotot: Ina, ca 9 år gammal, Samojed


På fotot: Donna & Ivan, Sibirian Husky


Jag i fullfart med mitt spann! 
Synd att bilden blir sämre här än den är i verkligheten :(


Tarja i full fart med sitt spann
synd på kvaliten här med.


Jag myser och klappar om duktiga valpen Evil efter mitt racande :D

Nej, nu får det vara nog med bilder för denna gång, lägger kanske upp fler senare!


VECKA FYRA, DAG NITTON



Idag fick jag köra hundspann igen, är verkligen helt såld i det & det roligaste är att jag får åka ut helt själv och de har jag fått sen dag 1, lovely!

Idag körde jag ett spann med 5 hundar, det blev samojeden Ina på snart 9 år, resten Sibirian Husky, Donna, Esto, Evil & Kiuru. De skötte sig helt utmärkt, jag körde 7,5 km och inte ett enda stopp :D Första gången och de kändes helt sjukt bra! Plus att jag inte höll på att tappa balansen en enda gång, stolt! :D

Just ja, Tarja knäppte även kort på mig i starten och målet, sen knäppte jag på henne när hon åkte iväg med sitt 9-spann :D Kommer in bilder senare, har inte hunnit lägga in dom än.

Daniel Halvarsson, tack för världens bästa helg, allt har varity sjukt underbart! Jag älskar dig mest av allt, finns ingen som är bättre än dig!


HELGENS UNDERBARA DAGAR

Åh, sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp med allt annat och nu tänkte jag berätta för er vad jag har sysslat med.

FREDAG.
Party like a rockstar
med alla bästa partybrudar Jennifer, Sofie, Sara, Carro, Annika & Sandra som fyllde 19 år plus många fler. Hade så sjukt roligt, var nog lätt roligaste kvällen tillsammans med alla brudar, tack alla. Började iaf tillsammans med Sofie som kom ner till mig och vi satt och snacka, drack och väntade på Sara och Jennifer som aldrig kom. Så vi gick till Thomas, och festade, sen blev det Järnvägs trots att jag inte hade ett öre att gå ut för, men sötaSofie bjöd in mig så klart jag följde med då :D Lätt roligaste kvällen ute också, det enda som fattades var Daniel då som var påväg hem från Boden. Men en sjuk rolig kväll iaf :D

LÖRDAG.
Vaknade vid före 6 eftersom Daniel kom hem, låg vaken ett tag men mådde lite smådåligt så vi somnade om en sväng innan jag skulle upp igen eftersom jag skulle jobba i djurhuset. Blev lite smått irriterad när jag såg vad Malin hade skrivit att jag skulle göra eftersom jag skulle skriva upp precis allt jag gjorde + hur lång tid det tog? Så bara de tog ju sin lilla tid. När vi kom hem gjorde vi Tacopaj, hehe duktiga vi :D Sen blev det mys framför massa filmer hela kvällen, såg bland annat Sommaren med Göran, sjukt bra! Beck - ett öga rött, bra! Avatar, skitbra!

SÖNDAG ~ "Alla hjärtans dag"
Vaknade rätt så tidigt eftersom jag åter igen skull upp till skolan för att ta hand om alla söta djur, vi har även fått nya djur där, två Strumpebandssnokar eller nått, ny spindel och nå mer vare säkert. Sen fick jag även byta ut all torv i ett terrarium eftersom det ska komma två Pilgiftsgrodor imorgon, åh jag vill se dom sjukt snygga :D

Sen var även jag och darling ut och åt eftersom de är "Alla hjärtans dag" sen fick jag även en söt nalle av honom & ett par strumpor hih. Söt han är <3 Och inte nog med det så står han och lagar mat till mig nu, en överraskning, hoppas de blir gott nu då! Värst vad jag blir bortskämd ibland alltså ;o Tur att jag är så gullig mot ha och diskar jämt ;) Plus att jag alltid plockar upp hans blöta handduk som alltid ligger på golvet.

Nej nu ska jag väl städa bort lite saker eftersom de lät som att Tobbe skulle komma förbi en sväng, byebye!


FREDAG & SNART HELG

God morgon alla underbara!

Idag åker jag tillbaka till min lägenhet i ljusdal igen, blir party på kvällen, ska börja tillsammans med min älskade stupman och älskade sara :) Sen blir det till att fira Sandra somk fyller 19 år idag, Grattis gumms! ♥

Men i alla fall, så vet jag inte alls hur jag kommer att kunna blogga i helgen, tror att jag kommer att ha internet imorgon men idag blir det nog lite snålt med tid eftersom jag ska på praktiken snart & sen hinna med bussen till Ljusdal och sen party!

Det är ju alla hjärtans dag på söndag, Själv tycker jag att alla dehär dagarna som Alla hjärtans dag, fars dag, kanelbullens dag mm är jätte överdrivet, varför inte bara dela med sig av sin kärlek alla dagar om året än på endast en dag? Men ja de kommer i alla fall bli en mysig dag med älsklingen, vi ska mysa med god mat och pussas lite extra ;)

Men i alla fall tänkte jag komma med en liten fråga idag, så alla som läser bör svara, även om ni inte ska göra något speciellt :)


PARTY OR NOT?


Dagen har varit kanonbra hemma hos Tarja, började med mockning, mindre roligt men sånt som ska göras de med. Sen busade jag runt med hundarna medans Tarja körde in ved och sen kom Arne på besök :D Vi drack lite kaffe och prata lite, fick höra lite komiska saker som jag inte blir de minsta förvånad över, haha lol!

Sen vi var även ut och åkte skidor, jag hade Kiuru som drog? mig. Fast jag fick rövont i fötterna så vi åkte inte alls långt. Ska köpa nya pjäxor, någon som har ett par att sälja? ;) haha!

Blev även bjuden på lite party imorgon eftersom sötSandra fyller 19 år :D så jag funderar skarpt på att joina dem, länge sen man festa nu ju :D Och eftersom alla bästa partypeolpe som man gillar ska vara med, så kan jag ju inte banga? Men ja, jag ska försöka fixa lite andra grejor innan :) Men de ser ljust ut iaf ;)

I helgen ska jag iaf jobba in dah djurhus på skolan, segt. Men sånt är livet om man vill ha in lite cash, sen kommer jag äntligen att få träffa Daniel igen på lördag :D Lovely, finns inge bättre och sen är det ju även alla hjärtans dag på söndag, vilken jäkla toppenhelg det kommer att bli :D Yeah! :* Älskar dig Daniel <3

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!


Skönheten Ina, älskade hunden! <3


GOD MORGON!


bjuder på en osminkad bild, känner mig stolt att jag varit osminkad i en månads tid :D


Idag ska jag åka skidor med Ina eller Kiuru (samojed & husky)
Får väl se hur de går och om jag överlever, hehe!
Men de ska bli riktigt roligt :D Ska även åka med dom imorgon :)
Men vi hörs mer senare! :)


DET BOR NÅGRA I HUSETS KÄLLARE, ÄCKLIGT



Jag bor i en lägenhet i Ljusdal, det finnas sammanlagt typ 22 lägenheter eller nått sånt i samma hus.

Mamma ringde nyss (hon är nämligen i min lägenhet just nu) och berätta att min granne hade berättat att det bor några i husets källare :O I ett rum där så bor några ungdomar och satt där och rökte en dag när en gubbe kom ner & upptäckte dem :o SJUKT äckligt, och absolut att inteb veta vilka de är..

Och de värsta är att..
Jag och Daniel var nere i källaren för ett bra tag sen och jag skulle visa honom ett rum nere i källaren som man kunde hyra och jag rycker upp dörren och ser en massa möbler och fick en hjärtattack för jag trodde de var någon där inne så jag smällde igen dörren igen.. Sen gick vi och kollade in rummet och såg massa kläder + möbler mm. Men eftersom vi gick ner en vecka efter igen och kikade och allt låg som de gjorde innan så trodde jag bara att någon hade de som föråd.
Sen dess har jag inte gått ner dit själv.

Men tydligen så bor det alltså "några" personer i husets källare, vilka de personerna är vet jag ej och jag vill inte veta heller, en sak är då säker, att jag aldrig mer kommer att gå ner dit själv igen heller i fortsättningen.


HISS ELLER DISS?


HISS ELLER DISS ?

Själv tycker jag att Josefin är sjukt snygg, och hennes smycken är helt okej, vissa snyggare än andra!


Denna bild lånad från google


LOVE



It's like forgetting the words to your favorite song
You can't believe it, you were always singing along
It was so easy and the words so sweet
You can't remember, you try to feel the beat

Eet, eet, eet
Eet, eet, eet

You spend half of your life trying to fall behind
You're using your headphones to drown out your mind
It was so easy and the words so sweet
You can't remember, you try to move your feet

Eet, eet, eet
Eet, eet, eet
[ Regina Spektor Lyrics are found on www.songlyrics.com ]

Someone's deciding whether or not to steal
He opens a window just to feel the chill
He hears that outside a small boy just started to cry
'Cause it's his turn, but his brother won't let him try

It's like forgetting the words to your favorite song
You can't believe it, you were always singing along
It was so easy and the words so sweet
You can't remember, you try to move your feet

It was so easy and the words so sweet
You can't remember, you try to feel the beat


VECKA TRE, DAG FEMTON

Denna dag har Tarja kört 10-spann 1,5 mil medans jag pratade med Gun och myste med Samojeden Cash :) 

Sen åkte Tarjas till Ljusdal igen, så jag fixade och körde valparna + samojederna, åh gud vilket krångel haha! Men men jag kom ju hem iaf så de är ju något positivt! Men de krånglade massor hehe.

Imorgon ska vi till Östersund och hämta hundmat, vilken slappdag ;) Men de kan behövas efter 15 dagar på rads slit.

Nej nu ska jag fortsätta med min soppa som jag håller på och gör xD Haha, vet inte vad det flög i mig, men jag håller iaf på att göra någon sorts soppa ;p


FRÅGA OM MIN POJKVÄN

För typ en vecka sen var det en läsare som skrev och frågade om min pojkvän vart han var och varför vi inte träffade varann så ofta & om det inte är jobbigt när vi nästan aldrig ses osv, så tänkte ta och svara på det! :)

Min pojkvän heter Daniel och han är värnpliktig, alltså han gör lumpen. Vi blev tillsammans den underbara dagen den femte maj förra året. Efter att vi varit tillsammans i ungefär 2 månader ryckte han in i lumpen, alltså den 27 juli för att vara precis, så han har alltså varit inne i lumpen i ca 7 månader och har ca 4 månader kvar.

Ingenting har hindrat oss från att vara tillsammans, utan vi tror på att man blir ett starkare par om man inte träffar varandra så ofta, för då tar man verkligen vara på tiden och uppskaffar tiden man verkligen får träffa varandra. Och det har visat sig att det är som vi tror, så det känns kanonbra, eftersom vi aldrig riktigt bråkat, klart vi har småtjaffsat men det gör väl alla, men vi har liksom aldrig bråkat riktigt som slutat illa, vilket jag tycker är underbart! :)

Så vi träffas ungefär varje helg (lördag/söndag) om vi har tur, annars så kan det gå två och ibland tre veckor innan vi får träffa varandra och vissa veckor kan vi knappt prata i telefonen, det är jobbigt men samtidigt nyttigt.
Det är självklart att det är jobbigt att vi inte träffas så ofta eftersom han är mitt största stöd här i livet, men har ju även vissa kompisar som också finns där, och de tackar vi för :)

Vi klarar allt tillsammans och efter han är klar med lumpen och jag skolan så är det världen som väntar för oss, tillsammans och då ska vi göra allt det vi inte kunnat göra under denhär tiden :) Skulle aldrig klarat mig utan honom nu, han betyder allt. Jag älskar dig Daniel! <3



klicka HÄR för att komma till hans blogg.


VECKA TRE, DAG 14



Idag har jag varit själv hos Tarja, eftersom hon varit iväg med bilen.

Jag gav dem mat, släppte ut typ hälften i taget så de fick springa omkring med mig medans jag mockade och allt flöt på bra! När jag höll på att bygga ihop släden eftersom jag skulle köra idag så ringde Tarja och sa att hon var påväg hem och hade lite andra planer för träningen!

dagen träning skulle se ut såhär. Vi skulle köra på led, hon först och jag skulle jaga henne. Hon delade upp hundarna så vi fick jämnbraa spann, alltså så båda skulle gå lika fort. Idag skulle vi alltså bara köra med tävlingshundarna och jag blev skitnervös eftersom jag bara skulle köra tävlingshundar och inte någon av de jag brukar köra.

Men vi kom iaf iväg och farten var ju en anning snabbare än det brukar vara, alltså det gick sjukt mycket fortare än vanligt haha och jag har tyckt att de gått fort förr. Jag höll iaf på att tippa 2 gånger, men jag fick tillbaka balansen och kom upp igen HAHA, alltså de var sjukt jävla kul! :D

Tarja har även sagt att jag Ska köra på tävlingen i Hamra nästa år och då får jag låna hundar och allt av henne, så jäkla kul, lätt att jag ska göra de iaf :D


jag saknar min Daniel, love you most baby <3


7 SANNINGAR OM MIG !

7 Sanningar om mig Jennie Ericson



1. Min pojkvän är mitt allt & jag älskar honom över precis allt annat! Han är både min pojkvän & min allra bästa vän, ställer alltid upp & finns alltid där för mig. Tack! Miss you<3




2. Jag har en stor fobi för fötter och utvecklingsstörda :/



3. Min dröm är att kunna leva ensam med min familj alltså Daniel + barn & massa hundar, slädhundar och köra turer med spann.




4. Jag har hellre få äkta vänner än många falska vänner, vilket jag känner att jag har & ni vet själv vilka ni är, guldvärda :*



5. Jag hatar skolan (även om jag faktiskt är duktig i skolan) & allt som hör till, jag längtar alltså till studenten oerhört mycket!




6. Jag saknar my lovely stupman :( och allt partysköj som man har med henne! <3




7. Jag har världens bästa mamma, pappa, farfar & mormor! <3




LITE BILDER OCH SKOJ IFRÅN HELGEN!

Tänkte lägga in lite bilder från helgen, men det blev inte så många bilder tagna eftersom vädret inte var de bästa för att fota idag och de var idag jag skulle fotat mest :( Men några bilder blev det iaf, även om de inte blev bra alls så enjoy!  & de är (c) Jennie Ericson på alla bilder, respektera ;)



Ett fyrspann närmas & ett 12 spann längst bak båda Sibirian Husky
Dålig bildkvalit'e i know, men som sagt vädret förstörde :(


10 spann Sibirian Husky



6 spann Samojeder,
henne var vi handler åt :D


Söt valp, ögonen var alldeles underbart fina! Därför jag skar av till bara dem ^^
Liten Sibirian Husky valp btw, tillhörande Disa :)


Bjarke vid bilen, står och sträcker på sig :D Bessie i bakgruden.
Haha, När Bessie pissar så springer hon samtidigt, så jag och Tarja var så trött och skojjade om att hon skrev "Bessie was here" och vi skrattade så jäkla mkt, snacka om dålig humor, haha!


Här är bilen & några av hundarna på stake outen :D


Här har vi Cess, han som jag körde i Hamra förra helgen :)


Här inne bodde vi :D Här såg de helt okej ut,
men utanför såg de ut som en byggnadsplats & toaletterna var inte ens dit skruvade x)
Och denna bild får vara den sista för idag :)

SOM SAGT (C) JENNIE ERICSON PÅ ALLA BILDER SOM VANLIGT!

Imorgon ska jag vara själv hos Tarja, och fixa matning, mockning & körning själv :D Ska köra två gånger, först Samojedsen + två Sibirian och nästa vända de rutinerade Sibirian för lite mer fart :D


TRÖTT EFTER HELGENS TÄVLINGAR!



Fredag : Vi kom till Särna, fixade med hundarna och på kvällen sprang vi omkring med dom på en åker och myste :D

Tävlingsdag 1 lördag:
Började med att jävlas, tanten som bodde i samma rum hade ställt klockan på 06.30 och vi skulle upp 07.30 och hon vaknade inte av sin klocka så den ringde i 5 omgångar tills Tarja kutade upp och skrek på henne (y) Bra start på morgonen. Sen började resten, spåren var skit, alltså tävlingsspåren som hundarna skulle köra på. Allt gick bara åt helvete, alla hundar gick igenom med tassarna, alltså rakt igenom ner till marken, så det var sån stor skaderisk så Tarja valde att inte köra idag. När hon kom i mål var hon skitförbannad, men de var hon inte ensam om, och alla 8-spann strök sig till dag 2 som en protest. 
Äh nog om de, blev bara skit iaf, men hundarna (våra) klarade sig iaf, skönt! Plus att Tarja låg etta med 1 minut och 40 sekunder före 2an, vilket är jäkligt mkt!

Tävlingsdag 2, söndag:
Idag skulle ju inte Tarja köra med tanke på de skitdåliga spåren, vilket jag tyckte var bra eftersom hon tänker på hundarnas bästa och låter inte tävlingssinnet ta över. Så idag skulle vi "handla" alla andra, så jag var handler åt typ 5 spann :D Skit roligt, även till Crille som körde Samojedspanne :D SÅ KUL!
Och helt klart vann rätt vinnare i Tarjas klass, Liselott, Grattis :D

Sen har Tarja även fråga om jag vill vara hennes handler på SM om en månad om hon ska vara med, så de ska jag fundera på och kika om jag är ledig och så! Roligt att hon frågade mig tycker jag :D

Alltså jag är så trött, s¨å vet inte hur jag skrivit allt, men hoppas att ni som orkar läsa fattar ^^ Men skriver nog mer senare, nu ska jag äta!


YESYES!

Jag är med och tävlar om en nokia på denna blogg -> Klicka här.
Håller tummarna för att jag ska vinna eftersom min mobil suger & jag aldrig vunnit något :)




Sen är jag även med i en tävling till där jag tävlar om ett Golden Bag, klicka HÄR för att komma till bloggen!


NIO MÅNADER TILLSAMMANS <3

Idag har jag och min Daniel varit tillsammans i hela 9 månader,
9 månader av äkta kärlek varje dag, varje timme & varje sekund.
Jag är så otroligt glad att du finns vid min sida, du har fått mig att växa så otroligt mycket!
Det enda som är jobbigt är att du är i lumpen, men samtidigt som de är jobbigt,
så gör det oss så jäkla mycket starkare gubben & det har vi själva märkt,
vi uppskattar de dagar vi får vara med varann, vi tar vara på varenda minut!
Jag har aldrig känt mig så omtyckt, älskad och uppskattad i hela mitt liv som jag gör nu!
Du betyder mest för mig, jag vill aldrig förlora dig, vad som än händer hjärtat.
Du stöttar mig genom allt och finns alltid där för mig, jämt, spelar ingen roll vad det är.
Du är min största bästa kärlek & vän någonsin, jag älskar dig så fruktansvärt mycket!
Min högsta önskan är att få leva resten av mitt liv med dig, bara dig & få en underbar familj!
Jag kommer alltid att älska dig, till sista andetaget är taget och längre ♥



Lycka & äkta kärlek är din dröm, men min verklighet! ♥


VECKA TVÅ, DAG ELVA



Idag fick jag köra 6-spann, tidigare har jag kört-spann, så idag skulle jag köra 6-spann för första gången.

De jag skulle köra idag var Cleo, Esto, Evil, Kiuru, Heidi & Donna :) Jag vet att namnen inte söger er mycket, men de är två valpar och sen är det tävlingshundarna :)

Turen gick iaf jättebra, Kiuru sackade som vanligt ner, så nästa gång får hon stanna hemma. Annars gick de kanonbra, endast ett stopp med trassel, Miss Heidi tänkte testa mig lite när m atte inte såg, fast de gick inge bra ;)

Imorgon kommer vi att bege oss mot Särna och Polarhundsmästerskapen 2010, kommer att bli helt galetroligt! Kommer givetvis att ta med min kameran och försöka ta lite kort! :) Vi kommer att bo på vandrarhem, så jag kommer inte att ta med datorn, eftersom jag inte kommer att ha något internet ändå!

Kommer troligtvis att skriva ett inlägg innan jag åker imorgon :)


Lägger även upp en sjukt snyggt målad skiss av mig i paint!
Ringarna med kryss på ska föreställa hundar &  har skrivit dit namnen eftersom det var någon av er som frågade vad jag menade med de konstiga namnen för några dagar sen :)


Älskar dig Daniel Halvarsson! <3
Saknar dih hela tiden, nästa helg ses vi äntligen! :)


VECKA TVÅ, DAG TIO



Måste bara börja med att berätta så gulligt, hihi!

Imorse när jag kom till Tarja satt Ivan (bild nere) och väntade på att jag skulle komma, Tarja hade släppt ut alla hundarna som hon har inne och sen när hon skulle ta in dom kom alla in utom Ivan för han skulle vänta tills jag kom. Så himla gulligt, undra hur det kommer att gå när jag inte kommer dit längre :o Stackarn! :*

Idag har jag iaf kört några av Juniorerna, alltså de hundarna Tarja tävlar med, jippi! :D Så starten var riktigt snabb, tur att jag höll i mig annars hade jag nog flygit av, hehe! Fast eftersom jag hade Kiuru med mig så sackade tempot ner efter en stund! Hade även ett Samojedspann efter mig ett tag märkte jag, mys! :)

Det var en kortis om min dag, hehe. Orkar inte skriva mer, måste packa eftersom jag ska på tävling till Särna i helgen, så förberedd er på att jag inte kommer att blogga något lördag & söndag, hoppas att ni förstår det! :)

Imorgon ska jag köra 6-spann, för första gången med tävlingshundarna, så då jäklar kommer de att gå foooort, hoppas att jag överlever ;)

Och ännu ett Tack till alla söta läsare som kommenterar så fint om mina bilder, guldstjärna till er! <3


Här är sötnosen som satt kvar & vägrade gå in fören jag kom :)
Vet att jag la in samma bild som i förrgår men de skiter jag i :)


VECKA TVÅ, DAG NIO



Idag hade jag sovmorgon, började inte förän ~ 10.00, skönt :D

När vi kom hem till Tarja började vi med att fika, hehe slappast! Men sen började jag med att sela på alla hundarna som Tarja skulle ut och köra med, alltså 10 st. Idag skulle hon köra själv med dom, 1,5 mil, så då satt jag i bilen och väntade medans hon var borta, läste även Polarhunds tidiningar, intressant!

Sen när vi kom tillbaka hem, så skulle jag ut med småttingarna plus Kiuru och sen fick även Ina, alltså Samojeden (bild nedan)  springa i led med Kiuru idag. Det gick kanon! Tarja körde före idag med skotern eftersom det hade kommit massa nysnö och spåren var inte .. Men va heter de? De var inte, plogade/pistade? Ne men gud kommer inte på vad de heter.. Men skit samma. Så hon körde före.

Sen när vi kom hem efter turen var alla supertrötta, men de fick i sig lite vatten och annat gott. Sen så var det nästan dax för mig att åka hem, är skittrött idag, trots sovmorgonen, hehe inte bra!

Och eftersom det var så många som lämnade fina kommentarer om mina bilder från igår, så bjuder jag på några till! Tack alla! :*


Esto, en av valparna som jag kör :) Han drar som en tok!


Renulat, så jäkla fin, ser så snäll ut? :) Wheelhund


Gaphalsen Ina är i fullgång med skällandet & ylandet! :)


Men hon är ju för söt, så även fast hon skäller hela tiden, kan man inte bli sur (a)


Heidi, den andra ledarhunden! :)

som ni ser är det även (c) Jennie Ericson på alla dessa bilder med! Respektera! :)


Jag älskar min pojkvän Daniel massor, känns så tomt utan dig efter en vecka & ska klara hela två veckor till ;( <33


VECKA TVÅ, DAG ÅTTA



Som ni ser ovan så har det varit en vilodag för hundarna idag, vilket betyder att vi inte gjort mycket mer än att bara slappat, skönt! idag var jag verkligen trött efter helgen så de kändes super, haha!

Så idag passade jag på att fota i snöstormen, blev inte så många bra bilder eftersom Tarja fick främmande av "Samojedfolket" kallar jag dem nu eftersom jag inte kommer ihåg va dom heter, haha (a).

Här kommer några foton från dagen!


Ivan ledarhund, kungen av flocken, så sjukt snygg!


Bessie, Renulat, Evil och Cleo busar :)


Kia var också med och busade i snöovädret :)


Här är 8 av busarna ute och leker.
Längst fram Homer, Heidie, Bessie, Esto, Evil, Renulat, Bjarke & Donna.


Donna, den osäkra lilla tjejen :) Fast mig är hon inte osäker mot längre.


Fina Ina var min trogna fotomodell, har typ 100 bilder på denna snygging!


Busan njuuter av mattes närvaro :D
och denna bild får även avsluta denna dags bilder, lägger kanske upp fler imorgon.


Som ni själva ser är det alltså (c) på alla bilder, så sno dem inte ;)

 
Sen vill jag även säga att jag är med i en tävling hos
Alexanda där jag tävlar om en klocka från weardesign ! Håller tummarna för att jag vinner den, eftersom jag inte har någon klocka :)


RSS 2.0