Idag får jag hem min bäbis!

Veckan har i stort sätt bestått av jobb, jobb, jobb och åter igen lite mer jobb! Har börjat blivit riktigt mycket turister nu alltså! Fullt upp hela dagarna, längtar verkligen inte tills jag blir själv där uppe och måste gå ner varenda timme! Engelska som svenska och kommer de både och får jag översätta under samma tur, SKITKUL! Not!

Men nog snackat om jobb!

Igår ringde pappa och berättade att min bäbis (valp) var påväg hem till mig :D Skulle egentligen tagit honom efter att jag slutat jobba (sista augusti) men eftersom dom ändå kommer upp i helgen så tar jag honom redan nu :D wiho myspys! :D

Dock ska jag ju på grillfest ikväll, så kommer att hämta hem, hem honom imorgon, för då får han ju umgås lite mer med sin mamma och ta farväl :'( Edda får bli Gudmor till honom :')

Nu har jag bara ett stort problem och de är vad han ska heta? ..
Jag har många förslag men tycker inte att någon av dom passar till 100, men de kommer väl när jag ser honom! Happyface!

Men nej nu ska jag börja fixa till lite, hörs sen någon gång! Kommer nu framöver att ängna all tid åt Bäbis :D

Btw så är ju min dator fortfarande paj och alla andra datorer i detta hus har ju PMS och vägrar fundera och jag har inte de minsta tålamod när de gäller datorer, blir GALEN!





Mot jobbet!

Ska snart pallra mig upp mot jobbet, idag ska jag inte heller ta bilen upp som jag gjort alla andra dagar, varför gå när man har körkort liksom?

Men idag ska jag ta mig en promenad upp till gruvan eftersom jag börjar lite senare och sen ska bilen på lagning idag, bad for me!

Efter jobbet idag skulle jag egentligen åka till Ljusdal för att knäppa kort till körkortet som jag inte skickat in än, men får väl se hur de blir med det.



Bilden knäppt av mig
(c) Jennie Ericson!


Jag tipsar!

Någon mer än jag som verkligen hatar att noppa ögonbrynen? Förstod väl de ;) Här kommer mitt bästa tips denna månad!



Det absolut smidigaste sättet att få bort de allra svåraste ögonbrynsstråna. Man bara drar försiktigt med denna "ögonbrynskniv" och så skär man bort håret som man vill få bort. Hur enkelt och smidigt som helst. Ögonbrynskniven säljs i 3 pack och kommer i från "Depend Cosmetic", finns att köpa på det flesta ställen där de säljer smink och hudvårdsprodukter. För mer info om vart du kan hitta just din butik se http://www.depend.se/


Falu koppargruva !

Helgen vart precis som förväntat men ändå inte, skulle egentligen åkt till Dalarna på lördag och sovit över tills söndag, men istället blev det en mysig hemmakväll med Ostbollar och solsidan i sängen tillsammans med Daniel.

Istället åkte vi mot Dalarna i går (söndag) där vi gled omkring i de flesta orter mellan edsbyn, falun, rexbo, bolänge mm. Men vi stannde iaf till i Falun eftersom jag var helt besluten av att jag iår skulle gå ner i Falu koppargruva för första gången! Eftersom jag jobbar som guide i Loos koboltgruva så tycker nästan alla mina besökare som frågar om jag varit ner där sagt att jag Måste gå ner där så ja, var jag väl "tvungen".

Jag blev dock besviken eftersom man tyvärr inte fick fota med blixt där nere, en fet tumme ner för de! Men jag envisades om att få några bra bilder ändå och de blev väl kanske 5 av 100 som inte blev suddi, jippi! Men skitsamma, jag var i alla fall ner och de var riktigt spännande, dock tycker jag att vår gruva i Loos är mycket bättre och mer intressant ;) ha ha ha!

Men nu blev de mycket text, kommer att lägga in bilder sen, någon dag, om en vecka eller så kanske? Ja jag vet jag är jävligt seg!

Bilderna är tagna av mig med min gamla (asdåliga) digitalkamera förra året i Loosgruvan!



Linus som jag jobbade med förra året


Påvägen ner.

En grön gubbe, haha!

Ska ta nya bilder med systemisen som jag har någongång när det lugnat ner sig med turister och besökare, lovar!


Wow helg!

Oj va dålig uppdatering det blivit denna veckan, men har haft främmande hela veckan och då har jag umgås med dom, jobbat och varit till Mora en dag! Här kommer en snabb resumé :

Emelie, Anki, Lasse och Max kom hit och hälsa på, riktigt jävla kul har det varit!

Vi tog bilen till Mora på onsdagen och shoppade inne i stan, åkte sedan vidare till Orsa och badade i Siljan och efter de drog vi och käka på Yran som var i Orsa, riktigt mysigt! Emelie shoppadre en fejkskitgrej som verkade vara skitbra men SÖG!

Sen har vi mest badat, myst och snacka skit, greate!

Vi badade även igår när det hade varit 4 grader på natten, riktigt jävla kallt, men skönt att bada och roligt att leka i vattne så vi kom ändå i efter mycker stön och stonk!

Idag var det ridbanans dag, såg massa finfina hästar och tog även bilder, kommer väl in senare någon gång när jag skrive namne på bilderna eftersom jag märkte förut att folk snor dom om man inte gör de, loel på dig!

Men nu ska jag försöka hitta på något att göra innan jag ärligt talat AVLIDER ... Fan..

i hate you.


Modell: Allra bästade hunden i världen Edda - min jämthundstik
Foto: Jennie Ericson (c) Så sno inte den utan lov, Tack!


Loppistour, första dagen på Loosveckan!

Ídag är det första dagen på den så kallade LoosVeckan 2010, grymt! Riktigt mycket folk har det varit i farten!

Kanske ska förklara ungefär va Loosveckan är för er som inte vet! ;)

Loosveckan är en vecka varje sommar i mitten av juli (?) där Loos visar upp sig typ? Det är något speciellt varje dag i en vecka som t.ex Loppistour, hembygdsfest, Gruvans dag, Lotta Bodens dag osv.

Så idag har det varit Loppistour och jag fyndade väldigt lite men blev iaf en ring, tunika, skål och ljusstake snöööggt!

Íkväll ska jag på dans med gänget, hoppas de blir riktigt mycket folk och att jag hittar någon förfest snart, fr jag vill helst inte sitta hemma först, trök x)

Men ne nu ska jag gö mat :D Dagens bästa är min älskade treo som trollade bort min äckliga huvudvärk som värmen orsakat!


Take Care !



Chafför!

Har jobbat halvdag idag = riktigt skönt!

Efter jobbet var jag upp till farfar en sväng tillsammans med mamma sen åkte vi och handlade lite åt honom, snäller ja!

Skulle egentligen vara påväg hem från Laforsen nu för att hämta Daniel men eftersom han är en segnöt och ringer aldrig så sitter jag fortfarande hemma (skulle låte han åka buss imorgon ist ;) ! Men ska väl åka snart antar jag!

Åh jag har så tråkigt och hoppas på att få åka snart, funderar på att åka ändå och vänta där ist .. Men segt att åka själv och läskigt när jag inte ens hittar haha!

Men i alla fall har jag o mamma planerat lite smått och gott, och jag själv har också planerat lite sköj :D

Såhär lyder mina planer :

Lördag - Loppistour på byn på dagen, dans på kvällen med roligt folk :D
Söndag - Jobba på hembygdsfesten o ha stånd...
Måndag - Jobba Gruvans dag, vara utklädd till gruvarbetare ? .. Emelie, <- pojkvän?, Anki o Lasse kommer :D !
Tisdag - Jobba
Onsdag - Ledig, hitta på nå skoj med sthlmarna !
Torsdag - Jobba
Fredag - Jobba
Lördag - Dalarna till släkten :D
Söndag - Dalarna till släkten :D

WIHO hur kul som heeelst (hoppas jag)


har tråkigt.


Jobba Jobba Joobbaa!

Vaknade för ett tag sen av att min älskade pojkvän begav sig mot Ramsjö för att jobba med mosters grund ännu en dag. Men jag ska nog åka och hämta honom i Laforsen imorgon (om jag hittar dit dvs) och om jag får låna mammas bil!

Åh gud va jag vill ha egen bil nu, då kan jag verkligen känna mig mer fri att kunna åka vart jag vill när jag vill! Kommer att bli så otroligt skönt!

Hoppas att dagen flyter på bra och att de kommer vara lugnt, vilket jag absolut inte tror att de kommer att bli men man kan ju hoppas! 
 
Nu ska jag dricka mig en kopp kaffe och sen ska jag ta bilen helt SJÄLV (:O) upp till gruvan, fan kommer säkert köra i dike!


ÅSKA & KÖRKORT

JAG KLARADE KÖRKORTET IDAG! Fyfan va skööönt!

Jag och han jag körde med pratade om hamstrar hela vägen, haha jag höll på åh dö av skratt när han berätta om sina haha!

Förutom körkortet då så har det åska tamefan Hela dagen och då skojar jag inte, helt galet! Började i morse vid 6 ungefär fy va de åskade och sen har det åska med jämna mellanrum hela dagen och även nu! Tycker inte alls om åskan men ändå är det mysigt på nå sätt :')

Nej nu ska jag dra mig ut i bilen och köra en sväng, undra vart man ska åka ja ... :)



Jag är så mycket bättre än dig och de känns SÅ  S K Ö N T !


Helgen har varit awesome!

Vill bara börja med att säga att helgen har varit helt kanon!

Igår jobbade jag först några timmar innan jag stressade mig hemåt för att byta om till maskeraden, men eftersom Böna som jag skulle åka med var så seg så stressade jag i onödan dock! Simon my BFF följde också med mig, king :D Vi åkte i alla fall här ifrån ungefär 5 och var väl framme vid festen halv 7 ? Segt som säten!

När vi kom dit fick man äntligen träffa alla underbara klasskompisar igen, måste faktiskt säga att alla kom mycket bättre överrens nu och de var inge dålig stämning alls mellan några, så himla kul!

Efter ett tag kom även Mathias dit och gjorde oss sällskap, king ja som tar med mig lite folk hem ifrån till maskerad i knöa! :D

Kvällen blev helt kanonbra och kunde knappast varit bättre på några hörn alls, eller okej jo om Daniel hade vart där då kanske, men annars icke sa nicke!

Idag mådda jag dock Skitdåligt som bara fan! Kräktes 8 gånger tror jag HAHA så jäkla kul när jag och mathias turades om att gå på toa hela morgonen medans alla andra mådde skitbra -.- Men de äre lätt värt, iaf nu när jag mår bra igen (y)

Får se om jag och Simon drar o badar senare :D Wiho!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten :*


Bjuder på en osmikad, bakfull Jennie;)


Stress!

Nu behövde jag en liten paus i all stress!

Tror att jag har packat allt till resan mot Knåda senare i eftermiddag! Eller jag hoppas rättare sagt för jag har bara en timme på mig efter jobbet innan skjussen avgår, stressiiis!

Jag har i alla fall kommit på vad jag ska vara och de visar sig efter helger för er ;)

Fick även med mig my BFF Simon :D Kommer bli gryyyymt :D  <3

Men nu ska jag åka o jobba, ha en bra helg BYE BYE

 

KAFFE är min bästa älskling på morgonen! Baa Baa Baaaaa!


Maskerad på G!

Har sedan en lång tid tillbaka varit bjuden på maskerad i helgen, men eftersom min sk. pojkvän är sämst på att planera lovade han att jobba i helgen vilket betydde att min skjuss till byn sket sig! Men nu idag fick jag sms från Mr. Böna som fråga om jag ville åka med honom så jag kommer iväg ändå :D Wiho hoppas jag!

Skulle egentligen jobba, men eftersom så många andra som sa att dom skulle komma banga så kände jag mig elak om inte jag heller kom. Jag menar man träffar ju inte alla klasskompisar jämt och kan väl ställa upp en kväll i alla fall :)

Kommer förhoppningsvis att bli grymt! Lät som att en hel del med roligt folk skulle dit, nice :)

Men nu ska jag duscha efter att ha klippt och röjt gräs hos farfar, helskotta vemä småsvén och mygg, BLÄ!


Nytt linne som jag införskaffade mig igår (y)


Gjort lite nytta!

Nu har jag gjort en hel del med tråkiga och mindre tråkiga saker :)

Jag har städat rummet (lite iaf) städat lite åt Spruffs (min guldhamster) som pissar och skiter som en galning!! Sen har jag varit till farfar och vattna blommer, slängt potatis och sen åkte vi och handlade till honom. Nu ska jag snart börja med maten :D Idag blir det tacos, mums!

Efter maten ska jag antingen upp till farfar igen och röja (ser förjävligt ut!) eller så ska jag övningsköra en lång sväng, vart de bär av märks! :)


Ledig dag - regning dag

Idag är jag ledig från jobbet och körningen eftersom jag inte behövde den, så idag tänkte jag passa på att göra massa roliga saker som att sola, bada, mysa med Edda och sånt skoj. Men när jag vaknade upp för att säga hejdå til Daniel som ska fara hem och jobba några dagar upptäckte jag att det var regn ute, jippi!

Så istället hade jag tänkt att få massa annat överstökat, som att... 
- Städa akvariet [x]
- Städa rummet
- Hjälpa farfar
- Ringa över kameran?
- Ut och gå?

Ja sen tjatar ju mamma om maaaassa andra saker hela tiden som "du kanske kan göra blablbla" idag! Vilket är typ 500 saker, att dom alltid har något som man kan göra..

Men nu håller jag på och kokar ägg och sen ska jag läsa ljusdals posten och dricka kaffe :D Skriver säkert mer sen!


LYCKA SAMT OLYCKA!

Idag tog jag och Darling tåget mot Bollnäs eftersom jag skulle skriva upp för körkortet! Jag var faktiskt inge nervös alls innan, men när jag upptäckte att frågorna var SJUKT svåra så började det pirra i magen och jag fick verkligen anstränga mig för att ens fatta frågorna..! Men tillslut avslutade jag provet och de stod Godkänt med gröna bokstäver och jag fick ett stort brett leende som jag lämnade rummet med!

Nu är det bara den andra delen kvar, lämligen körning och eftersom provuppkörningen som jag hade igår gick kanon hoppas jag att provet också gör det :D

Efter provet gick vi och åt på Max och sen kom mamma så drog vi ner på stan och shoppade lite. Jag köpte en ny skinnjacka, ett blommigt linne och lite annat smått och gott, så nu är plånkan T-O-M .. :( Men måste ju fira med nått ;)

När jag kom hem så skulle jag knäppa kort på mammas bil eftersom den ska säljas och läggas ut på blocket och ja vad händer inte dårå?! Jo mitt jävla objektiv på systemkameran går självklart sönder, ska jag skratta eller gråta?!

Först pajar telefon, en dag senare datorn och nu kameran... Tror jag dör snart!

Men nu ska jag umgås med min fotbollstråkiga pojkvän eftersom han åker till Ramsjö imorgon, TRÅÅÅK!

 


FÖRVIRRAD

Sitter hemma i Ljusdal nu alldeles ensam eftersom min karl har dissat mig och åkt till Ramsjö! Ska vara här i tre dagar nu, hoppas att dom här tre dagarna kommer att gå sjukt bra och allra helst onsdagen!

Annars är jag fruktansvärt förvirrad just nu, har redan bryte ihop en gång och jag kommer väl garanterat att göra de igen! Hur fan ska jag kunna välja, hur??? ... Hur kan man ens sätta en annna person i en sådan sits som jag sitter i nu? :'( Fan också! Men ska försöka göra mitt bästa för att de ska bli bra :'/ Får tårar i ögena nu bara, h!


Men ska väl försöka få nå gjort nu! Byebye!


KÅDA I HÅRET?!

Hur ofta lyckas man få kåda i håret då?!

Jag lyckas ju med allt ja, och de värsta är att de inte ens kommer från skogen som jag bor i, utan från år altan när jag lutade huvve mot snickarglädjen, suck! :(

Har i alla fall duschat håret 3 gånger nu och hoppas att det lossnat, annars ska jag testa margarin som jag nyss fick tips om att man ska ha margarin pårä så lossnar re, så ska testa de då.

Jahapp va händer nu då tro? Har ju Sveriges tråkigaste pojkvän för tillfället som fortfarande sover, slapp som ett as och jag är såååå uttråkad, ska nog plugga lite carcard ;)

Byebye Sov sött alla sötnosar :D

jag tycker inte om dig, inte för fem öre, gillar inte ditt beteende mot dina medmänniskor, gillar inte sättet du lägger dig i tamefan varenda ord jag säger... skaffa dig ett liv innan det är för sent, om de inte redan är det. Blir så sjukt irriterad! Sköt dig själv och skit i andra, eller ja sköta dig själv är väl de du kan som minst! Väx upp!

FÅGELSJÖ & FÖRSTA DOPPET

Puh va varmt det har varit i helgen!

Igår var jag och familjen på 111 års kalas i Näsberg, först var jag o D till Ljusdal och jag shoppade lite grejs (a) Bland annat ett linne och ny foundation (y) Behövdes!

Vi firade i alla fall min mormor Stina (80 år) kusin Eva (30 år) och kusinbarn Emilia (1 år) hade riktigt trevlig och otroligt roligt att träffa släkten igen, har verkligen världens bästa släkt, så himla snälla och glada allehopa!

Det var i alla fall otroligt, äckligt varmt där, jag svettades överallt och då menar jag verkligen överallt också! Men de gjorde väl inget, alla var väl lika äckliga och svettiga så ingen sa nå ;)

På kvällen drog jag och D vidare mot Fågelsjö där vi skulle ha en mysig kväll i stefans stuga, dit kom mycket roligt folk och en och annan snuskgubbe! Men hade en otroligt mysig kväll med grabbarna och Jennie :)

Tog även mitt första dopp igår, jag och Simon simmade omkring i vattnet och garva haha! Simon är så jäkla klockren, du skulle bara veta va han säger hahaha så j*kla kul xD

Fick ju även veta en och annan sak och jag säger bara HaHa LoL!

Men nu ska jag väl väcka min så kallade pojkvän för typ 100 gången ikväll :S Har sovit sen 5 kanske...


AT WORK

Sitter just nu på jobbet med Lovisa och Ylva, jag var nyss ner och guidade två glada göteborgare :D Gick kanonbra!

Har även använt mitt konstnäliga jag idag och gjort mini loos brynen ;) Eftersom jag sålde mitt sista bryne i förrgår! Kommer bli så snyggt!

Idag ska jag nog ta med min försenade födelsedags present från gruvan idag, har valt en blå medeltida flaska!

Ikväll ska jag nog leka med Eddis (min jämthundstik) sen blir det Ljusdal med Daniel och kanske lite shopping ;)

Men nu ska jag och Lovisa snacka lite skit och dricka kaffe :D

Byebye!

Woho, hittade en bild på den på google.se



RSS 2.0