Spelmansstämma in Ramsjö = KING

Helgen har varit mer än skitbra, lätt bäst om jag får erkänna! Saknade Ciccifis bara, men de tar vi igen med dig!

Igår åkte vi, jag Daniel & Sofie tillsammans med Nilsson och Carro till Sunn i Ramsjö! Först hälsade vi på LillLina och familjen Grundin, sen for vi iväg till stugan där vi skulle sova och tillbringa kvällen innan stämman.

När vi kom dit började vi med att fixa i stugan, dricka alkohol och grilla kött :D Det var riktigt mysigt och gott och efter ett tag kom det bara mer och mer folk som umgicks med oss. Senare kom även Lina och Henke ner och Lina ville såklart busas, så jag och hon lekte taga och efter ett tag var de flesta med HAHA, så vi alla mellan 4-20 år sprang och lekte taga haha!

Efter ett x antal timmar drog vi vidare mot stämman, jag, sofie och carro eftersom dom andra hade en tumme i röven. Och sen kom vi till en jättestor och då menar jag jättestor åker som vägen gick runt. Så då kom jag med den smarta idéen att vi skulle gena över åkern, vilket var de sämsta jag gjort på länge eftersom vi blev PISSblöt i fötterna. My bad.

När vi kom fram till mässan så träffade vi på en hel hög med roligt folk och vi fick även massa gubbar att spela dragspel och munspel för oss ;) Riktigt bra gjort av dom, ska lära mig spela ja tills nästa år har jag lova ;) Eftersom ordförande i föreningen sa att jag skulle bli nästa ordförande (vi skakde tom hand påt)

Sen var det ju även en liten person vid namn -pip- som snodde en jävla permobil xD haha asså jag och Sofie garva tills tårarna sprutade, samtidigt som vi skämdes ihjäl eftersom -pip- fick världens utskällningar eftersom han välde med den och ja gick sönder. xD Ne usch vilken kväll!

Haha bästa kvällen på länge iaf, orkar inte skriva mer men de händer 1000 gånger mer saker som man sent kommer att glömma. Hua ligen, detta gör vi om snart brudarna och grabbsen <3

Bilder kommer imorgon troligtvis!

:D

Helgens planer!

Ja då är helgen här. trimprovet i fredags (igår) gick bra, kommer nog klara det, hihi! Vi fick inte reda på betygen på projektarbetet heller, sugit!

men alla helgens planer fixade sig igår och Sofie följer med till FrameLake ;) Vi ska sova i Nilssons stuga tillsammans med Carro, Nilsson och babe :D KOMMER BLI GRYMT!

Fick även hem mitt handsmycke i torsdags som jag vann av Emmelist, tack så jättemycket det var ursnyggt!

Men ska snart dra så jag ska packa de sista. Idag kör jag på snelugg igen som jag hade i 9an (3 år sen) blev jättefint :D


Jag idag! Naglar med rosa tippar, grymt!






Projektarbetet alldeles strax helt klart!

Nu är redovisningen av projektarbeteredovisningen också avklarat, känns kanon! Det gick jättebra också, mitt bildspel var så jäkla snyggt alltså, grymt!

Idag ska nog jag städa min lägenhet eftersom Daniel kommer senare och mamma kommer imorgon och då måste man ju fjäska lite ;)

Annars ska jag nog mest feta mig och ha de bra, vänta på att min übersnygga handsmycke ska ramla ner i brevlådan! :D Funderer skarpt på om de blir de på balen, gryymt!

Åh imorgon blir de kanske utgång tillsammans med några av mina absolut bästa partybrudar Jennifer och Sara, om inte jag ska till Ramsjö tillsammans med Daniel imorgon . Men de blir nog att vi åker dit på lördag ist.

Men nu ska jag dra hem! Byebyebyebyebye!

Mindre glad

Fick nyss reda på att Daniel troligtvis inte kommer att få åka hem från lumpen på min student.. Jätteroligt vill jag mena.. Liksom den dagen man sett fram emot sen flera år tillbaka kommer jag inte att få fira med den jag älskar? Känner mig otroligt depp nu kan jag lova..

Nej nu ska jag deppa sönder iväntan på att något intressant händer i mitt liv. Nej usch va depp jag blev, fan jävla skit bajs äckel lumpen .........

Men verkar ju bara vara jag som bryr mig också, men inget jag kan göra något åt så det märks väl hur de blir med allt, jag tänker fan ha kul ändå.. Fan va värdelöst! Förstår inte hur dom kan göra så, liksom hans flickvän som han varit tillsammans med i över ett år tar liksom bara studenten en gång och då kan han inte få vara ledig en ynka jävla dag när dom ändå muckar en vecka senare, jag menar hur mycket kan det finnas kvar att göra..

Och nu har jag inga pengar kvar på min jävla mobil heller, HAR JAG TUR IDAG ELLER?! FAAAAN!


GISSA OM JAG ÄR GLAD ?!

Emmelist hade en tävling på sin blogg där man kunde vinna ett sjukt snygg handsmycke och gissa vem som vann?

JO JAG, gissa om jag är glad :D Första tävlingen jag vinner också vinner jag det jag önskade mig mest, SUPERGLAD :D De ska jag ha på studenten, kommer att bli skitsnyggt!

Tack till Emelie! <3


Paow och Kissie har lika btw ;)


Huvudvärk och flumm

Denna dag har varit väldigt seg, men då är det tur att man har vänner som förgyller dagen med deras roande flumsaker! Uppskattar mina vänner enormt.

Förövrigt har denna "skoldag" endast bestått av betygsprat inom djursjukvården i kanske 1 min, sen blev vi lediga och har bara flummat omkring på skolan iväntan på att matsalen skulle öppna så man kunde få i sig lite middag, gott vare!

Sen har jag även fått ett migränanfall idag, får ett sånt ibland och de är inte alls roligt. Tog mig en liten power nap på en timme ungefär men de hjälpte tyvärr inte. Men efter 2 bamyl koffin blev jag bättre och nu lever jag igen. (y)

Imorgon är det frilufsdag på skolan, vi i hundgruppen ska på fårvallning, kommer förhoppningsvis bli en mysig dag tillsammans med flickorna och jag hoppas på toppenväder. Efter det ska jag ha muntlig redovisning i svenska nationella, skitnervös säkert därför jag fick migränen, rumpa. Men de läre väl gå Ok tänker jag coh örker inte lägga ner så mkt energi på de faktiskt.

Men imorgon ska jag även komma ihåg en hel hög med saker som jag inte ska glömma bort. typ som att ringa på ev. jobb - slädhundkennel (SÅ SKOJ hoppas jag får de) och sen ska jag även ringa Ylva mm mm mm.

Men nu ska jag kika på tv och mysa i sängen, i löööve my lovely säng, pöss på er.


Idag


Imorgon..



Måndag den näst, näst sista!

Gud va fort dagarna och veckorna går, hinner inte med.

Idag gick jag upp till skolan och gick tillsammans med Sofie & Cicci, efter det började vi att jobba med projektarbetet, jag gjorde powerpointen medan sofie förde in budgeten. Sen kom Jonna också efter en timme typ och då skrev vi våra slutsatser till projektarbetet, så nu är vi förhoppningsvis klar! Så skönt. Ska bara redovisa de på torsdag & på fredag sätts alla betyg, iiih spänt.

Imorgon vet jag inte alls vad som händer i skolan, vet att jag har djursjukvård iaf så de läre väl bli vrålsvårt plugg som vanligt, suuuuuck! Efter lunch vetefan va som händer egentligen..

På onsdag blir det i alla fall Fårvallning med hundgruppen, ska bli riktigt nice! Efter de redovisa svenska nationella, kommer ju gå "bra".

Torsdag redovisa projektarbete, eller ja UFe

Fredag, trimprov, phettnervööös!

Ja de var denna vecka och på tordag/fredag kommer äntligen min Daniel hem igen, happyfaaace!

Sen blir de Ramsjö i helgen troligtvis, beror på om vi hitter någon sovplats (y)


Min älskade Kusin Ulrika Falk kör freestyle med hennes hund :D


Konstigt

Igår kväll kom Gustav och gjorde mig sällskap, tur att någon ställer upp!

Vi gick mest omkring på byn och var på skolan och prata skit, så skönt!

Idag har jag nästan hunnit med de jag skulle ha gjort. Jag har varit ner till valparna och fotat dom, plus att jag fotade gommen på dom eftersom Hans ville att jag skulle göra det. Bilderna blev jättebra och valparna har växt som bara den, helt sjukt :D 

Gud va jag längtar till helgen, kommer att bli GRYMT tillsammans med de bästa ever :D
 





Du är helt otrolig.


Jag saknar dig!

Idag har jag en sån där depp dag, de kommer en sån dag då och då och nu är den här. Jag är nära till tårar hela tiden och vet själv att de kommer att komma som en stor flod innan detta inlägg är slut, men de är skönt!

Jag är liksom inte sur och tvär, bara tänker på allt.. Allt ont och allt man saknar.

Det jag tänkt på mest idag är min farfar, Daniel & dig..

Farfar:
Det märks att åren flyter på och att du blir äldre och äldre.
Du är inte redo att lämna oss än och är pigg och kry.
Men man märker ändå att det blir jobbigare och jobbigare,
din höft, som du nu ska få operera hoppas jag kommer bli bra igen.
Det är så jobbigt att se någon man älskar så mycket liksom falla sönder ?
Men jag är samtidigt så himla glad att du är så pass frisk som du ändå är <3

Daniel:
Dig saknar ju varje sekund du är borta från mig,
men jag vet ju ändå att du snart kommer hem igen,
och inte nu & inte nästa men nästa gång efter de
kommer du hem för alltid och då ska vi flytta ihop, lovely :)
Älskar dig gubben <3

Dig:
Vill inte nämna ditt namn, vet att du inte läser här men
vill ändå skriva lite om dig eftersom det börjar gå för långt?

Du är en av de viktigaste personerna i mitt liv,
du har alltid funnits där för mig och du betyder allra mest!
Men jag känner hur vi glider längre och längre ifrån varandra,
jag saknar dig, jag önskar jag kunde få dig att förstå
hur mycket jag saknar dig & hur mycket jag behöver dig.
men jag har märkt hur olika vi ser på saker och ting,
och du valde att inte lyssna på mig och kanske gjorde du rätt?
Jag hoppas verkligen att det du valde blev bra och kommer
fortsätta att vara det, annars vet jag inte vad jag gör.
Jag hoppas allt väl i ditt liv och glöm aldrig att vad som
än händer, kommer jag alltid att stå på din sida <3






Booooooooring

Vaknade vid halv 10 imorse av att mamma kom in och väckte mig. Imorgon SKA jag sova tills jag själv vaknar och de ska bli Så skönt!

Igår kväll umgicks jag med min älskade hund Edda hela kvällen, hade henne löst på gården helt tiden och hon stack inte en enda gång :D Så jäkla roligt att kunna ha hunn sin lös utan att den sticker.

Idag har jag inte gjort mycket, var ute i solen och tvättade mammas bil för de fick jag mitt hundkörkort av henne, tack mammi :)

Sen badade jag även Edda, de var inte alls populärt så då stack hon iväg till andra sidan vägen och ställde sig där och kikade på mig..

Ikväll ska jag väl ha trökigt som vanligt, finns ju inte så jätte mycket att göra här i loos. Ska väl laga mat åt mig o pappa, för han läre då inte göra de.. Sen har jag för mig att mamma sa 1000 saker jag skulle göra, men kommer inte ihåg nått av de hon sa så... ja..

Men nu ska jag nog börja med maten innan jag dör av hunger. Bye sweetiiis!

Städdag

Idag har jag haft en ordentlig städdag av mitt rum hemma i Loos. jag började att städa när jag klev upp vid typ 9 och blev klar vid 2 kanske, men jag gjorde ju massa annat samtidigt och tog en paus på 2 timmar där emellan kanske, så de flöt på bra & nu är det göööörsnyggt :D

Idag kom även min älskade farfar och hälsade på, dock kom han för att berätta att han inte kan komma på min student :( inte ens äta pga att han ska in på operation två dagar innan :( Blev jätteledsen, men ja, hellre att han opererar sig och blir frisk, än att vara med på min student för att göra mig glad? <3

Åh det är så mycket jag ska hinna med nu, veckorna gårt alldeles förjävla fort, HINNER INTE MÄ!

Idag är det exakt 4 veckor kvar, just nu sitter jag hemma hos mormor i näsberg tillsammans med släkt & vänner, åh jag längtar så sjuuukt mycket!

Men tiden går för fort.. Detta är vad jag ska hinna göra..
- Fixa klart Balklänningen (innan 5 juni)
- Fixa bil
- Projektrapporten ska in (senast torsdag till veckan!)
- Fixa inför studenten, mat, kläder, fix o trix mm (studenten då)
- Planera student veckan
- Fixa jobb?

Blä..



Då var helgen över

Jahapp då var helgen över och imorgon börjar "allvaret" igen, suck! Men snart är det över.

Ja de var i alla fall vildmarksdagen i går, började väl att knäppa första alkoholdrycken runt 13.30 kanske? Göttans, men tog det riktigt lugnt hela dagen faktiskt + kvällen, stoltis!

Träffade en hel del med saknade personer också, känns kanonkul att alla hem ifrån samlas en gång :)

Blev lite småstrul på natten också, tycker inte om folk som snackar skit om folk i ens närmaste närhet och sen inte ens kan stå för det. Bara så himla fjantigt och jag ångrar faktiskt att jag inte visade mer vad jag gick för, men kanske lika bra de åh... Blev i alla fall skapligt less.. Men nog om de..

Tidigare ikväll åkte min älskade pojkvän ifrån mig, jobbigt men ändå skönt. Skönt för att det snart är över, så jävla skönt! :)

*Obehagligt, drygt & bara allmänt fjantigt.


GAAH, kom nyss en spindel neråkandes framför mitt ansikte, fyfan den dog snabbt.


Imorgon smäller det

 

Då var veckan snart slut och det är helg. Gud va tiden går fort när man som minst vill det, men det är skönt att studenten närmar sig med stormsteg!

I onsdags åkte jag och älsk hem till Loos, sen hände det väl inte nått speciellt. Igår torsdag så spöregnade det precis hela dagen, men jag, daniel och pappa ställde oss i ösregnet och kapade farfars lass med vé som han fått hem. Duktiga vi är ;) Blev skitblöt, men de skiter man väl i ;)

Idag har jag inte gjort mycket, färgade underhåret svart iaf, blir rött till veckan eller nästa vecka? Färgade även Daniels hår med den överblivna färgen ;) Blev riktigt bra!

Imorgon blir det Hamra och vildmarksdagen, hoppas fan på finväder annars typ D Ö R jag ... Blir i alla fall dricka bärs hela dagen och grogg på kvällen, muuuuums!

Byyyyyyyyye



resten av veckans planer


Lite småle

Tänk om alla människor kunde vara lite mer ärliga,
då skulle inte jag få all skit som jag får nu, eller fick idag.
Men folk är ju för fega för att stå för vad de tycker, tråkigt.
Men jag står för vad jag tycker och tänker, men jag kan inte
stå för något jag själv inte sagt, utan som någon annan sagt.
Jag förstår mig inte på vuxna människor som försöker "sätta"
dit en ung tjej, vem gör egentligen så när man är typ 40 år äldre?
Ja den personen kommer iaf få tillbaka, de kan jag lova.
Pinsamt att personer orkar hålla på och skvallra, haha skrattretande tamefan!


Gävle by night, fylla & fight

Igår lördag åkte jag tillsammans med min mamma och pojkvän till staden Gävle. Daniel åkte iväg till hans pappa och jag och mamma gick in till stan och började vårat sökande efter alla saker jag skulle ha med mig hem.

Det jag skulle ha köpt med mig hem innan dagen var slut var..

Väska till balen
Axelbandslös Bh
Något "smycke" till håret
Smycken
Skor till balen
Handskar till balen, vita

Men jag kom hem med lite annat också, bland annat en t-shirt, leggings svarta, leggings mönstrade med mera. Struntade i att köpa handskar eftersom jag bestämde mig för att ha svarta handskar ändå så de kan jag låna av kusin min.

Tack mamma för en underbar dag & tack för sakerna jag fick <3

När jag hade shoppat klart kom älskling och hämtade mig & Jimmy som också hade kommit till  Gävle för att tillbringa kvällen/natten tillsammans med oss :D Så de blev en hel del drickande och tillsluta tog vi bussen in till Gävle, kikad lite på bilarna men de var faktiskt rätt så trökigt där mot för Ljusdals cruising, ärligt talat.

Men de slutade iaf med att Jens och Jimmy köpte en vattenpipa under tiden vi väntade på bussen hem till Bomhus och när vi kom dit satt vi ute på ballkongen och rökte vattenpipa. Vilken helg, riktgit bra!

Såhär ser mina studentskor ut, dom är verkligen jag & riktigt snygga!



Första veckan av sex avklarad, check!

Ja då har det gått en vecka i skolan, skönt! Nu är det bara fem kvar, wiho sen äre studenten 2010 och då ska jag fira en av de bästa dagarna i mitt liv!

Ungefär såhär har veckan sett ut.

Måndag ~ Babbel, svenska och religion
Tisdag ~ Projektarbete, babbel, film om orangutanger ?
Onsdag ~ Projektarbete, fn kommer inte ihåg O.o
Torsdag ~ Freeeeeeestyle med hundarn tillsammans med Frida Binette & Emma Willblad, SKITKUL
Fredag ~ Åter igen freestyle och skitkul, och jag fick ha världens finaste hund att tampas med, skoj!

Så nu sitter man här, nyduschad och nyss satt in en ring i mitt näshöl. Ser väl okej ut, men pappa kommer väl antagligen killa mig ;) Men de skiter man väl i.

Daniel är och dricker grogg med grabbsen, eller ja grabben? Skittrökig enligt mig, men de skiter man väl också i.

Imorgon ska jag och mamma till Gävle och shoppa :D Ja Daniel ska väl mä han åh men han ska till pappsen och hälsa på. Jag ska shoppa en hel del & kommer därmed bli helt pank... Ångest redan nu..

Sen blir jag och darl kvar i Gävle hos pappsen mats och ska dricka lite + gå at the cruising in Gavloe. Nice

Harä bra allehooooooooopa!

(tänkte lägga in en bild men de krångla så jäkla mkt så de skiter jag i)

DAY ONE AT THE SCHOOL AGAIN

känns väl sådär att börja skolan idag, men sånt är livet & det är snart över i alla fall vilket är skönt.

Igår hade jag lite sköj tillsammans med Daniel, Jenniför, Jonna, Mathias, Cicci och Cornelia, först satt vi ute och sen drog vi upp till Jonna en sväng.

Har även fått reda på att det inte blir någon utomlandsresa, att vi skulle ha haft hunn med oss tills på torsdag och att alla är kaos och att projektarbetet ska vara klart på måndag, fyfan de här kommer att gå åt * och informationen på skolan suger röv!

Men nu ska jag hålla tummarna för att regnet går över så jag och jennifer kan gå en sväng och sen ska jag nog köpa hem korv, bröd och räksalld, är så jäkla sugen på de så de är sjuuuuuuuuuukt!


Helgens tokigheter!

I fredags var det sista dagen på  min praktik med alla hundvalparna :'/ kommer att sakna dom massor, men jag får komma och gå som jag vill där så måste ju åka hem någon helg och hälsa på dom.

Sen kom även Daniel hem, wiho :D

På eftermiddagen grillade vi hemma i loos och sen begav vi oss mot ljusdal och borr där det blev askalas och skitskoj :D

Känns så roligt att man är "en i gänget" nu och man känner dom flesta av partyfolket man alltid varit på samma fest som men aldrig riktigt vågat prata med, känns kanon!

Gårdagen spenderades med älskling :) vi gjorde pizza och myste på, riktigt skn dag.


RSS 2.0