Gävle !

Hejhopp!

Igår var jag och mamma till Gävle, eftersom jag skulle till tandläkarn på käkkirurgin på sjukhuset, skitläbbigt! Såg alla överläkare med dressar de stod "Operation" på, åh jag är så himla nervös ... :'/ Men ja de gick då bra igår iaf!

Var dock världens jäkla snökaos där och då menar jag verkligen de, de yra snö så man såg ingenting när man körde bil, olyckor överallt och vi fick köra runt halva sverige för att komma hem, vi skulle varit hemma vid 7 men kom hem 10 :/

Men jaja nog med snö :D Vi var ju och shoppa också! Var in på Ikea, köpte massa skojskojskoj :)

Var även in i Valbo köpcentrum och köpte ngr trjöjor örhängen, diadem, mm mm. Köpte även lite julklappar åt b.la pappa och Tilo :)

Men nu MÅSTE jag dammsuga, har fortfarande inte gjort de och skulle gjort de för mååånga dagar sen haha...

Byebye!


Ljusdal today with bestis!

Goder morgon alla glada!

Nu är de helg!! Årets första adventhelg också, dock har jag inte hitta några ljus till min advendsljusstaka än :( Men de hittar jag nog på måndag då jag ska till Gävle sjukhus/tandspecialist bajs och göra en undersökning på 15 min, Suck! Men men, dom läre kolla innan operation så lika bra att åka & efter blir de Ikea.

Idag ska jag i alla fall träffa min puma Sofie i Ljusdal, vi ska käka mat, snacka skit och sen dra på fest och sen krogen, låter som en uuunderbar dag!!! :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, men först en stor kopp kaffe, löööve coffiiii! <3

Men skriver säkert mer sen om jag hinner, har liite och göra!!

Ha en bra helg annars!


Onstahg!

God morgon snöflingor!!

Vaknade nyss av Tilo som ville ut och kissa, så javisst då vare väl bara att kliva upp då! Har fått lite småhosta också, big nooo!!

Idag är jag ledig, eller ja nu har jag inge jobb planerat framöver, paniken kommer nästan krypande .. O.o nerå men ska iaf upp till Ica innan de stänger och lära mig massa saker som man ska kunna och jag läre nog vara med en gång till haha. Ska även då få reda på när jag ska jobba där igen :D Längtar!!

De snöar som satan ute alltså, riktigt mysigt men mindre mysigt när man ska skotta gårn.. :(  Äsch de får Daniel göra ;) Jag sköter ju allt inne så x)

Ska gå och hälsa på mamma idag tänkte vi (jag och Tilo), får hoppas på att dom plogar vägen bah!!

Men i alla fall har jag och min bästevän Sofie planerat att köra en spårad kväll på fredag , de ska bli riktigt skoj! :D <3

Nu ska jag kika på nyheterna (y) sen ska jag hoppa in i duschen!! :)

Ha en bra dag!


Montagh!

Hej hopp och god eftermiddag!!

Idag började jag morgonen med en stor kopp kaffe, sen bare iväg till farfar med Tilo, drack kaffe där åh, sen drog jag till Ica där jag skulle gå intro idag.

Kom dit vid 9, fick skriva på lite papper, plocka upp varor och lära mig allt sånt som man ska lära sig :)

Fick börja med att sitta i kassan, hade Johan bredvid mig de tre första kunderna sen så fick jag vara helt själv haha, gick väl si och sådär, de värsta var ju när inte rummre fanns inne så man var tvungen att knäppa hit o knäppa dit.. haha.. Men de gick ändå bra :)

Sen har jag plockat varor och gjort noter och blablabla skitsköj faktiskt :)

Imorgon ska jag dit igen, då ska Tilo till mamma och sen farfar igen haha!

Ikväll blir de halv åtta hos mig, ung och bortskämd sen svenska hollywood fruar och sen sängen (y) låter so ne jävligt bra kväll!!

GLHF JKE

En helt vanlig söndag!

Haft en bra helg alla ?

Jag har i alla fall haft en bra helg, skönt.

I fredags var lillebror här och han o danel spelade ps3 hela kvällen medans jag drack cider och hade skoj..

Gårdagen var helt kaos haha, var på loppis på dagen köpte en jättefin tomte :) Sen var jag och fika på wilmars tillsammans med Kätrin, Peter och Daniel :)

Sen blev vi bjudna på mat hos mamma o pappa :) Jättegott!!

Sen drog vi upp till Christian och drck lite, hade vääärldens beslutsångest om vi skulle åka till Ljusdal o gå på krogen eller inte, men slutade med att vi stannade hemma för att slippa åka fram o tillbaka och betala massa onödiga pengar för en helt vanlig kväll, (utan sofie) i Ljusdal, så vi sket i de..

Stannade hemma, drack massa vin, bakade cheesecake (orkar inte kolla stavningen ni fattar ändå) som vi ska käka senare tillsammans med rökt kött, eller ja inte tillsammans med i omgångar då hha..

Snart kommer Dvärgpudeln Alfred till mig och ska bli "fin", hoppas bara att han inte hugger mig haha, nerå men hoppas iaf att de går bra och att min rakapparat inte fuckar sig så jag läre klippa honom för hand.. :)

Men nu ska jag ta en göteborgare och sen ska jag försöka få mig själv att se lite levande ut...

Hejdå!


Myskväll & Lägenheten

God kväll alla stramajäklar!!

Just nu sitter jag här med bror♥ & Daniel♥, sitter just nu och dricker lite cider+vin+smirre (y) Dom dricker självklart ölisch!

Dom spelar dock nå jävla spel på PS3, som vanligt dvs, väldigt tråkigt. Är lite smått irritejrad eftersom Daniel skulle ha diskar (de väller verkligen över med disk) men han har skite i de som vanligt :( jag hatar när de är disk och skitit i lägenheten, usch.

Varför är de alltid meningen att tjejer ska göra sånt skitgöra ? jag brukar oftast diska även om han ska göra de för att jag blir så vrång på att hand liv är SPEL och struntar i allt annat, men idag har jag tålamod och jag Ska inte diska idag..Nu är de han som ska diska och då ska jag Inte göra de..

Tycker de räcker med att jag städat hela lägenheten från grund till botten, laga mat och städat ännu mer idag.. Plus att jag var i Bollnäs och handlade massa saker till lägenheten igår + mat. Så då tycker jag att han borde kunna diska men icke sa nicke..

men men, man ska väl vara glad för de lilla antar jag ;p

Nu ska jag och Tilo gå ut en sista runda för kissning sen blir de sängen!

Lägger ut lite bilder från när vi gjorde om lägeheten, för de har jag helt glömt bort!!



Sovrummet innan, Gula väggar me nå blommer på eller nå, ganska fula..

ja fult.

Tilo somnade på sänge under tiden vi höll på :)

Efter, vetefan va D gör för min, men ja..

Fint fint, alltså Daniel kommer nog aldrig att bli någon modell haha. men tycker om han ändå.

KÖKET

KÖKET före...
(får ursäkta att de ser ut som ett jävla bombnedslag men de är väggen & kopparna ni ska  fokusera på)


Mähn jag öndrade ju.. skit samma den får vara sne.. EFTER
'
sådär..

äsch hej då o god natt hehe


Julhandlat!!

Hejhopp, nu är jag hemma igen, höll dock på att fetkrocka påvägen hem, vissa tror jag på allvar fått sitt körkort i flingpaketet... Men de var i alla fall inte mitt fel, jävla blådåre...

Har i alla fall varit i Bollnäs idag, gick runt och myspyste med mamma och Tilo :)

Jag fick med mig Massa saker hem, alldeles för mkt egentligen men äsch..

De jag bland annat köpte idag var..

- Ögonbryn/frans färg
- Bobbys hårprodukter (ska bli spännande att testa)
- Lösnaglar
- Julgrejjer :D
- Mat, mat, mat
- Två koftor
- MM MM MM

Allt slutade på... kanske liiiiite för mkt för vad jag har råd med just nu egentligen, men de skiter man väl i ;)

Men nu ska jag fortsätta städa, sen ska jag käka.. Byebye!


Bollnäs

God morgon!

Just nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och ettan, möms!!

Tilo är jättebusig, gaaah ja undrar ja när han ska börja bete sig som en hund och inte någon slags blandning mellan hund och apa ? haha ne han är söt min lilla bäbbe!!!

Men ska iaf börja dra mig ut snart, ska packa Tilos bur eftersom vi ska åka till Bollnäs idag och då ska han få inviga sin nya, stora, fina bur :)

Vi hörs sen kanske, beror på om jag ska jobba eller ej, byebye!


Tilos små riskorn HAHA, alltså gud va jag garva när jag såg dom första gången...


Ny phone!

Då har dagen gått och nu är de bara middag ocg sova kvar, blev inge jobb inatt, tråkigt men samtidigt jävligt skönt eftersom de blir Bollnäs med mor imorgon och inhandla lite nödvändiga prylar, julgrejjer mm.

Måste köpa tomtar och sånt till jul, jag har liksom En tomte, En stjärna & En julduk, :D De är de jag har.. Och eftersom jag har en hall, ett kök, ett sovrum, en toalett och ett tvrum att fylla med massa mys, måste de inhandlad massa julsaker, MASSA!!!! :) Älskar julen!

Justja fick ny mobil idag, eller ja fick och fick, bytte med mamma (hihi) hon köpte nämligen en samsung wave genom nå skit, men redan innan hon fick den frågade hon om jag kanske ville byta den mot min samsung eftersom den är lite lättare att  hantera när man inte är van vid touch och ja visst fick hon de :)

Var i alla fall nyss ut och kastade ner mina nykokta potatisar i snön för att de ska svalna lite, för jag ska nämligen göra potatisplättar idag :D

Ikväll ska jag titta på 24 timmar, sen efterlyst och sen sova :)

Ha en bra kväll!


woho mera jobb jobb jobb!

God morgon!!

Natten gick bra, dovk kommer jag nog att hata lussekatter lite efter dom här två dagarna, packade väl "bara" över 2000 st + massa annat, men säger som Bittan "Nu är Mockfjärd klar för denna vecka" (y)

Vaknade i alla fall av att telefonen ringde, som vanligt VAD VILL FOLK MIG?!?!?! nerå bara skoja..

Men ja vaknade i alla fall av telefon och de var Malla från Ica som frågade lite snällt om jag kunde tänka mig att kanske jobba extra på Ica och självklart nappade jag! :D

Så på måndag och tisdag kommer jag att infinna mig på Ica i Loos för intro, woho :D

Så welcome my 5th jobb (y) (I LOOS så folk som säger att de inte finns nå jobb (xtra jobb iof), ha ha ha skitsnack)

Aj lööv maj lajf som extrajobbare överallt så att ja tom kan leva på de ... Njuuuter! Så kul!!!! Roligaste är ju att alla ringer mig, jag har inte ringt på ett enda haha. People here love me! ;) Nej men de ska bli riktigt kul!


Dooschen!

God eftermiddag !

Min dag har bestått av...

02.00 - hem och sova
07.30 - upp och hoppa, snacka med mammi i telefon
09.00 - Hem till farfaris och lämna lille Tilobus!
09.30 - Gruvan och ta en guidning, mjau!
11.00 - Hämta Tilobus hos farfar, fika !
~ Osv, Sullat omkring helt enkelt.

Nu ikväll har jag mest käkat, slappat, ska snart hoppa in i doschen! Sen blir de jobb aaalll night long! Packa 3 pallar lussekatter bland annat, weho.. Men de går bra hii..

Nej nu orkar jag inte skriva mer och tur är väl de slipper ni läsa mina långa noveller som jag brukar skriva, bye!



*jag ösnkar att jag bara kunde be er hålla kärten!


Zipp Zipp!

God eftermiddag bloggen.. höhö.

Igår var jag, Daniel och Tilo hem till mamma och pappa för att fira pappa & farfar på farsdag, Grattis <3 Vi åt kladdkaka och tårta, möms!!

Sen blev de lite tvtittande innan sängen, gick väl och la mig vid 9 tror jag de var eftersom jag skulle upp igen vid 1 och dra iväg och göra bullarna och limporna sällskap på jobbet (y) Nattem gick bra men var rätt så seg faktiskt hehe.

Kom hem strax efter halv 8. la mig i sängen och somnade med bums, vaknar av att telefon ringde, de var rara Marie som frågade om jag hade någon tid för trimning av lilla söta pudeln Alfred i veckan och vi kom överrens om att vi skulle ta de i slutat av veckan eftersom jag har lite fullt upp innan.

Sen somnade jag om och vaknade vid 13.00 då jag gick upp och inväntade lilla Dora, en cocker spaniel som jag skulle klippa, och hon såg verkligen ut som ett litet troll, så himla söt och snäll! De gick jättebra förutom att jag klippte mig i handen efter kanske 5 min?! Gaah! Blödde som en pigg men satte på massa plåster och fortsatte och hon blev jättefin :)

Sen vare bara att sätta igång med lite mat eftersom jag snart ska iväg och jobba igen, börjar 8 tror jag? O.o ..

Imorgon måste jag upp tidigt också, för jag ska upp på gruvan och ta en guidning en sväng..

Många jobb hela tiden, riktigt jävla bra alltså!! Synd bara att allt kommer på en gång när de väl är något så de är svårt att hinna med, men än så länge har de gått bra ändå.

Är i alla fall jättemånga som frågat om jag klipper hundar nu, förstår inte hur alla ens vet att jag gör de eftersom jag aldrig ens nämt de till någon, men Allt sprider sig så fort på en sån by som Loos.. tro mig...

Sen blire nog jobb imorgon natt också, sen är de nog lugnt resten av veckan haha..

Jävlar va långt dehär blev, men skit samma... nu måste jag byta om och dricka 10 koppar kaffe .. woho byebye!




Weird!

Hej söndag!

Gårdagskvällen var bra, dock slutade den kanske på de stället jag aldrig någonsin trodde jag skulle gå, men jag överlevde.

Kvällen började i alla fall hemma hos oss, riktigt trevligt, Leif, Mia och Peter kom hit och vi drack lite vin, öl och snackade skit..

Sen bar de av vidare och de var väl trevligt där också, dock kände jag mig väl rätt så utanför (?haha) så jag och bror min (<3) gick ut och sen gick vi hem.. Höll på att frysa ihjäl på vägen hem, de var så jäävulskt kallt..

Ja men just nu sitter jag i alla fall med kanske husets suraste sill, vet inte varför de är så men de är väl för att han råkade dö (på tv-spelet) precis när jag frågade någonting, Inte okej från sillens sida..

För övrigt så snöar de apstora snöflingor ute = skotta gårn idag = inte så värst skoj! Sen måste jag diska också, och de är ju ännu tråkigare, dööö.. Sen ska jag hämta hem lillbus också, herre gudars vamegrejjer jag har åh göra..

Vet ej om jag ska jobba inatt, men de märks väl, ska i alla fall klippa Fam. Myrlunds lilla vovve imorgon, nervös som fan (........:'/) men de går väl bra antar jag...

Ha en bra dag!


Myggan!

Haha just ja måste ju berätta en rolig sak från igår, alltså de var så mkt tok igår och de behövdes Verkligen!

Jag och Mia hade väl druckit lite vin, haha, också satt vi ute och "tjuvrökte" lite hehe, hade även med oss Tilo ut så han sprang lös i snön och busade. och på min bro har jag en sten där jag upptäckte att de satt en Mygga ?! Japp de är helt sant..

Jag: Mäh nu är myggan borta...
Mia: Tiiiiillloooooo, ne men där är han ju...
Jag: Hahaha alltså myggan på stenen ...

och sen en till sak, alltså visst heter de Snöspade ? Ja visst göre de, ja jag sa ju de jag åh ;) Men i alla fall så lät de såhär...

Jag: Alltså jag höll på åh dö ja när snön kom, för jag kom ju på att jag inte har någon snöspade...
Mia: Hahaha SNÖSPADE ?
Jag: Ja ? haha
Mia: Men de heter väl spade bara? Ni i Loos är lägger Alltid till dubbelord, som Leif Jeans-byxor, men säger väl bara Jeans...
Jag: Haha ja men de heter väl snöspade i alla fall..
Mia: HAHHAA men hör du inte hur fult de låter eller ... hahahaha
Jag: ne ... haha?

Ne men nu ska jag gå och göra nummer 2, byebye.




Främmande.

God morgon!

Tänkte berätta lite om gårdagen då de hände en hel del och de slutade i alla fall med att jag och Daniel åkte ner till Ljusdal för att umgås lite med mamma och peter, sen åkte vi hem igen och peter följde med.

När vi kom hem så dröjde de inte så länge förän Mia och Lefi kom och hälsade på, mycket trevligt. Jag och Mia drack vin och snackade skit helt enkelt och grabbarna spelade tvspel och drack öl. En lyckas kväll som slutade vid  på morgonen.

vaknade för ett tag sen och satte igång och städa lägenheten efter nattens stök och bök, för nu kommer vi att få stor främmande av Daniels mamma, småsyskon, mostrar m familjer, trevligt de också.

Ikväll ska vi ta en till vinkväll med Leif och Mia, hade även tänkt att bjussa dom på mat, myspys ;)

Och sen vill jag bara säga att jag fortfarande är fruktansvärt trött på alla jävla frågor på facebook, trodde verkligen inte att vissa var så jävla nyfiken, men man håller ju koll på hur rykterna går (y) Kul att se.. De börjar i Ljusdal och drar sig mot Loos.. Hm undra vem nästa att fråga kommer att bli?

Och svaret på frågan som varannan person frågar är...
Nej de ska inte direkt bli Kul att bli de...... men vafan kan jag göra ?


Såhär känner jag...

Tog just bort föregående inlägg med tanke på lite olika saker. Men står fortfarande fast för de jag skrev men var väldigt väldigt väldigt arg, besviken och förvirrad när jag skrev de. Läste inte ens igenom de nu och kommer inte ihåg va jag skrev kanske lika bra?

Jag ville bara få ur mig all frustration, och ja jag kanske har överreagerat idag, en hel del också, har fan gått och grina hela dagen då och då, har inte haft någon att prata med heller så då läker allt ut i bloggen, suck.

Men de är bara att "gilla" läget, tyvärr, jag kan tyvärr inte trolla och de kan ingen annan heller vitt jag vet ..

Men de värsta var väl att allt läkte ut på facebook, de som var de värsta och omognaste jag varit med om tyvärr, tycker de är ett ganska stort behov av uppmärksamhet om man gör nå sånt, men ja de är väl va jag tycker de kanske.

Ordet jag kommer att Banka in i huvudet för några dagar, veckor, månader, år är i alla fall ordet STÖD.

Stödet för min bror, som egentligen inte vill något av detta, han kommer jag att ge mitt stöd, allt stöd han kan få behöver han och han kommer få de till 100%.

Självklart kommer jag även ge stöd till min familj som detta kom som en stor chock för... Jag själv kommer väl också behöva stöd som jag redan märkt, men vi får väl se hur de blir med de..

De drygaste är den ständiga frågan hela jävla tiden, för de är Mig alla frågar hela tiden, kan inte ens vara inne på facebook i mer än 5 min så har jag redan fått två chatt-medelanden...
Varför ens fråga om ni redan vet? Står de så, så är de väl så, förstår inte att folk är så jävla dryg jämt... Sköt er själv och skit i andra..

Tror fortfarande inte att de är sant, vågar inte inse, vill inte inse, kommer nog aldrig att inse..



Jobb Jobb Jobb!

Halloj!

Sitter hemma i soffan nu, ikurad min mysiga filt med leopard mönster och myser! Har nyss vaknat, och nej jag har inte tagit sovmorgon utan jobbt till 7 imorse!

Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ta bilen hem till farfar och hämta lillbusen! :)

Jag har för övrigt jobba hela veckan på Loos Bagarn (y) Haft en hel del skoj med Bittan & Bettan haha, inatt vare väl i alla fall värst, usch va jag gjorde fel HELA tiden, räkna fel, hicka i en timme, kasta grejjer på golvet mm mm ...

ska jobba inatt också, börjat 19.30 ikväll så förhoppningsvis tar jag helg runt 2-3 inatt (y) Woho!

Imorgon blir de städning eftersom vi får stor främmande i helgen, Daniels pappa kommer förhoppningsvis hit, sen kommer även hans mamma + mostrar, wiho skoj skoj!

Men nu läre jag hoppa in i duschen! Byebye!


Du skulle bara veta, men du skulle ändå inte tro mig,
du skulle som vanligt bara tro de som var lögn, för du är sån!


Helgen!

Hejhopp pillesnopp!

Min helg har varit bra, eller i alla fall kvällarna, men dagarna har väl varit mindre bra!

I fredags kväll skulle jag sooova hade jag tänkt, efter allt jobb jobb jobb hela veckan! Men de blev de ju självklart inte för klockan 18.00 kom Mats och Daniel innanför dörren och hämta mig hemma i Loos, sen bare av till Ljusdal!

Vi började kvällen hemma hos Mats, alltså Daniels pappi, han bjöd mig på rom och cola, capten morgan<3 och ja som jag misstänka spårade kvällen total, gött haha! Kom i alla fall på Järnvägs, drack kanske 6 groggar och ngr öl, vilket är ungefär dubbelt så mkt som jag brukar dricka.. jaja

Vaknade i alla fall upp hos Mats och mådde SKIT dåligt.. Jag spydde i ett från 10-15, trodde jag skulle dö där ett tag, spydde så de blev som ett lock i halsen och fick inge luft, ne fyfan!! Spydde i bilen hem till Loos också, haha i en påse då, och 2 gånger efter vägen haha. Ne fyfan!

Men sen vare bara att köra i gång igen vid 4, då jag skulle på inflyttningsfest hos Carina hemma i Loos, så vid 5 satte jag mig och drack grogg igen (y) Gick skitbra!

Var en otroligt trevlig kväll i alla fall, eller ja båda kvällarna..

Denhär dagen har väl inte heller varit den bästa på 18 år ... Usch. Alltså jag har inte varit bakis idag, men när man för en gångsskull mår bra och alla beskymmer är ut världen så dyker de väl upp nya..

Åh herre gudarnas skymnings skit säger jag bara, hur i helvete ska man veta va som är sant och ej ? De är så jävla tragiskt och de värsta är att jag inte är de minsta förvånad, fyfan för fläsk säger jag bara. Tur att du förhoppningsvis inte läser dehär, men fyfan säger jag bara far åt helvete.



Såhär såg jag ut på halloween ... HAHAHA, jag dör.


Pust, trött så inihelvete!

Hejhopp!

Hoppas allt är bra med er, jag är sjukt trött och orkar inte ens känna efter hur jag mår haha.

Ja, jag har i alla fall jobbat nu dag som natt sen i söndags och ja de är ganska skitjobbigt att hålla sig vaken dygna runt.

Börjar 20.00 på Loosbagarn, jobbar till ~ 3.00
Börjar 06.00 på Furugården, jobbar till ~ 13.00

Så när hinner jag sova? Ja bra fråga haha, kanske därför jag är som en levande jävla Zombi just nu! Kan ju även säga att de inte är de lättaste att lägga sig och sova på eftermiddagen efter jobbe heller, blir lite omvänt.

Men i natt ska jag i alla fall (förhoppningsvis) vara ledig, så då ska jag Sova som fan! Sen blire jobb imorgon på Furugården som vanligt (y) Sen imorgon natt blir de även jobb på Loosbagarn!

Så ja de går ju att jobba såhär i en vecka, men skulle inte vilja göra de längre tid haha.

Nej nu ska jag köpa lite grejer till Tajloo som han ska få i "julklapp" och de blev väl inte så lite kanske haha.
Häver in lite bilder på de jag ska köpa, ne de gör jag tydligen inte eftersom man inte kunde kopiera bilderna, Skitaffär.

 


RSS 2.0