Hudik imorgon..

skoldagen har vart SEG. började med att vi jobba om potatis och te. näsa lektion bestod av indianer och lektionen efter de möss .. :s hm segt. men sånt är livet.

imorgon ska jag till hudiksvall tillsammans med sandra som fråga om jag ville ha sällskap och varför inte? :) så måste sluta tidigare i skolan och dra till hudik då, sen blir de nog stan efter och kika på lite skojsiga saker :D NICE. hoppas jag hittar nå fint, helst kläder för de är jag typ helt utan nu, eller okej nej, men roligt med nytt haha!

saknar Daniel skit mycket, jobbigare och jobbigare för varje vecka som går ju :/ menmen ser iaf fram emot lördag när han kommer hem igen, myspys. hoppas även att kanske komma iväg på hudikmarknaden vore kul :) sen får vi väl se vad som händer. mamma har iaf lägenheten i helgen så i ljusdal kan vi nog inte vara :/ bajs. jaja..

ha de brao hinner säkert skriva nå mer innan jag lägger mej :)
byebye people !

Måndag = skoldag ..

jahapp, då är det måndag igen och skola .. vill INTE. känner redan hur irriterad jag blir på att bara tänka på de plus allt annat då som jag troligtvis kommer störa mig sjukt mkt på idag, eller ja som vanligt.

idag ser min dag ut såhär : klassråd, biologi, religion & svenska B ... woho vilken rolig dag. not. men de värsta är att alla dagar ser ut sådär, bara bajsämnen.. sitter nu och håller tummarna för att jag ska bli mer sjuk så ajag kan få vara hemma ngr dagar ;P hoppas..

aja, skriver väl mer senare ikväll, ska även försöka ta mig ner i läskiga källaren och sno mej en tvättid idag eller imoron ;P

byebye people.!

Helgen !

tjabba..

första skolveckan har gått, helvete kan jag ju börja med att säga, schemat suger & ALLT har gått alldeles för sakta och allt har bara vart SKIT. denna höst kommer bli MKT seg och jag vill inte ens tänka mer på skolan för den verklig sög b*lle.

ja, i fredags var jag tillsammans med klassen till Orsa för att kolla på björnarna :) de var en rolig dag och fick en hel del bilder knäppta, men dom får ni inte se fören till helgen tidigast eftersom jag råkade glömma kameran i daniels bil .. klantarsel jag som vanligt.. menmen. efter de så hoppade jag av i Loos påvägen hem och kvällen var lugn satt mest vid datorn och nörda (a) ..

på lördag morgon kom älskling och väckte mej, busmys,, vi låg kvar i sängen kanske länge och bara mös och var, så jävla skönt att få träffa honom igen efter en hel vecka upp i Boden, sjukt jobbigt att vara ifrån dig gubben.. ah iallafall så hade mamma åkt på vinterkräksjukan ... nice, nej! så sen på kvällen skulle vi äta kräftor och så tillsammas med folk hemma, men ändrade planer blev de ju såklart, så vi drog till lomsjön ist till Håkan & Monika, drack lite öl & vin och sen åt vi en hel hög med kräftor :) sen åkte vi hem & sov :)

idag söndag så har jag inte gjort så mkt mer än att vara med Daniel eftersom han åkte ikväll igen :( fan! så har väl mest bara varit och ja.. Daniel skjussa iaf ner mej o peter till ljusdal och sen mös vi sen åkte han då :( bläää... de suger mer än man tror och blir bara värre och värre.. hm. inte kul alls.. :( men jag får väl kämpa in i de sista och "göra det bästa av situationen" som daniel sa :) får väl se hur de går..

nu ska jag inte skriva mer, byebye people!

GAH JAG BLIR GALEN.

efter lunch så bara small de till i mitt huve, tror jag aldrig haft såhät ont :/ kämpade mig igenom mikrobiologilektionen och de var inte de lättaste kändes som jag skulle svimma hela tiden.. :/ usch!  sen fick vi sluta tidigare *tack gode gud* och när jag kom hem var jag tvungen att sätta mig i fotöljen för jag höll på o svimma och sen tvärsomna jag, och sov en stund och pratade med mamma mellan jag somna. usch fyfanken va ont jag har/haft .. jag tror jag blir galen den går inte bort heller. men jaja..

nu ska jag nog kuta upp till jonna en sväng & prata & pyscha ;)
byebybebye!


skolan & orsa

gick upp till skolan 10 i 8 imorse, hade hund i 40 min sen var de ledigt framtill lunch :) (y) super. så nu är det ju såklart blogga, bilddagboka & facebooka HAHA som gäller.. lol va dedär lät fult men jaja.

fick iaf reda på nyss att på fredag ska vi iväg till ORSA GRÖNKLITT och kolla på bjööörnarna :D:D HAPPYFACE :) måste skynda måste skynda, back of b. 

jaja. orkar inte sitta här men de läre jag väl få göra ett tag till eftersom min nästa lektion inte börjar fören 12.20 :( segt. men jaja.

byebye sålänge!

TUMMEN NER !

fy fasiken vilken dag, vill inte ens prata om den blir bara arg & less...

hatar dehär,
hatar skolan som fan, blir så less.
schemat sög & lärarna är dum i huvudet.
att behöva gå upp till skolan varje morgon
gör mig helt förstörd, vill fan nästan hoppa av -.-
jag ska inte göra de men är jävligt sugen...
allt bara är åt helvete och jag vill ingenting, ingenting!
fanhelvetesjävlaskit va less jag är.. Punkt slut.

Skola & helgen!

hejhej bloggen !

har inte skrivit på ett tag, har haft lite annat för mej :)
i fredags åkte jag iaf till Ljusdal och mötte upp min älskade pojkvän som hjälpte mig att bära upp alla mina saker till Jens lägenhet och sen drog vi ut på köping och kika lite :) sen blev de mest mys och så med honom, var även och åt pizza ^^

lördagen var de mest mys hela dagen med Daniel, sen började man dricka lite, var först hemma hos tomas, sen jimmy, sen jens & sen slutade vi hos tomas igen, tomas och daniel tvinga med mig hem dit för dom skulle göra mat åt oss ^^ så först åt vi mat sen kom sofie, jonsson, carro, nilsson & fler ;P najs. sen blev de krogen, järnvägs & stadt :D
hade en superkul kväll med alla :D skit kul, hoppas på att göra om allt snart :)

söndagen (igår) va de mest lugnt :) daniel åkte tillbaka till Boden igen :( blä! men men :) sen tänkte jag dra upp på åsen en sväng men de blev inte av så jag stanna hemma ist och la mig och kika på batman ;) haha.

och idag måndag var första skoldagen, blä vårt schema var de värsta jag sett ;o fan i hellllvete. bara tråkiga ämnen förutom två.. suck :/ typ mikrobiologi, samhällskunskap, biologi, religion. ja de är våra veckor.. blä :( depp..

men fick iaf reda på att om 4 veckor drar nog vi :D (klassen) till Prag eller Holland, NAJS :D fast de kom lite hastigt ;o men de gör absolut inget om jag ska vara ärlig :) ska bli najs som fan. så nu måste jag planera in att åka till hudik snart och skaffa paaazz.. :)

nej nu får nu dra vidare :) nu ska jag & jonna byta presenter (bättre sent än aldrig) ;)
byebyebyebyebye ! :)

älskar dig Daniel <3

packa, packa, packa.

bussen avgår från loos 06.30 , alltså måste jag vakna tiiidigt imorgon, gå till bussen & sen innan de ska jag.. packa klart, bära ALLT jag har packat, vilket är väldans mkt, skiter i datorn ^^ , äta frukost kanske?, sminka mig, klä på mig, fixa kläder innan jag klär på mig, få med mig allt och ja gå.. :) meeen lika glá för de är jag, för jag ska änligen få träffa Baby efter 2 veckors väntan :)

imorgon måste jag iaf komma ihåg att köpa hårspray! och kanske nått mer smått och gott :D jiiho.

hoppas även att någon kommer ha fetingfest i helgen, så man inte blir sittande ute, för de vill jag inte, men de visar sig :)

nej nu läre jag väl packa, vill inte och får inte plats med nå mer heller för den delen ;P bajs.

pusshej barnen.

Ändrade (till bättre) planer :)

hejhopp bloggsopp, ne de blev inge bra ... xP

ändrade planer tills imorgon, bättre mkt bättre planer faktiskt :)
älskling skulle egentligen komma till mig klockan halv 8 imorron, men eftersom han måste köpa ny mobil så skulle han kommit halv 2 ist och sen går bussen tillbaka till ljusdal 4 igen, så kom vi på en bättre idée :)
imorgon tar jag bussen till Ljusdal halv 7 , älskling möter mig och sen går vi hem till Jens och kikar lite, sen blir det Köpingen och shoppa lite med Daniel, mys mys :) och mkt efterlängtat :)
sen på kvällen blir de väl bara till att vara hemma och mysa och tagga tills lördagen ofc! ;)

nej nu ska jag packa & håller på att färga håret så nu har jag inte tid med bloggen mer, hejdååå!

Lomsjön!

hejhej alla..

kom nyss hem fårn Lomsjön, vart och hälsat på först hos Monika som hämtade mej :D och sen gick vi över till Tarja och de var som att komma in i en dröm tamefan :D fullt med underbart fina hundar, samojeder & huskys (a) även att de kom tre små skitsöta huskyvalpar springade fram till en när man kom, loooovely. kunde knappast bli bättre! (y)
Tarja var skit trevlig och började prata massor om hundarna och sen pratade vi praktik :D fick vara där hur många veckor jag vill, happyface! :) skulle även komma ngr dagar under hösten och lära mig hennes rutiner eftersom min praktik kommer vara Draghundar, (tävling) så kommer jag få praktik som "Handler" och jag kommer få möjligheter att följa med henne på tävlingar och då ska jag hjälpa henne med allt, och därför måste jag lära min innan tävlingarna. som ni kanske förstår :) kommer bli helt SJUKT kul och jag kommer stormtrivas :D

fick även möjlighet att följa med henne och tälta tillsammans med massa olika personer som håller på med samma saker som henne, men de är nästa helg och kom lite hastigt så jaa jag får väl an see hur de blir med de :) fick även ett till erbjudande som jag håller för mig själv ett tag tills jag har bestämt mej :D vore SKIT kul, men vi tar praktiken till å börja med :) yeao...

nej nu ska jag tvätta och sen ska jag färga mitt hår, imorgon kommer Älskling så jag ska fixa allt så vi förhoppningsvid tar oss till Ljusdal imorgon eller på lördag :) längtar efter alla mina älskligsbrudar :)

hörs mer sen kanske, byebye sockertoppar och saltstänger ;)

morgondagen..

imorgon ska jag kliva upp vid 9, och göra mig iordning för dagen :)

klockan halv 11 kommer Monika och hämtar mej och sen blir det Lomsjön som gäller, ska hälsa på Tarja och kanske få kika lite vad hon gör med hundarna och sen ska jag mysa med valpar :D älskaaa, sibirian hysky valpar, mumma kommer säkert sno med en hem ^^ haha nej! :)
och innan halv 11 ska jag ha hunnit, duscha, klä på mig, slänga i min ngr koppar kaffe och fixa lite hemma :)

hoppas att dagen blir skit kul, ser fram emot den :)

nu är de sängen som gäller och hoppas att baby D ringer snart :)
byebye & sov sött.


snygg hunden

hemma igen :)

ljusdal hela dagen, gick skapligt fort att fixa peters rum eftersom han inte hade ett skit med sig. såg helt dött o tomt ut där inne så vi åkyte och shoppade lite saker åt honom :)
träffade även lite känt folk där, åh va kul att träffa carro, helena, erik, kringen, galven och alla igen som man sett, inte för att jag liksom pratade speciellt mkt med dom men bara kul att se deras face igen ;)
träffade även rebecca, shelton & tildis :D:D mihhii, me like :) miss you sweetiiis, kul. Hoppas vi ses en sväng i helgen också :)

gaah, inte lång kvar nu, längtar ihjäl mig efter Daniel & flickorna :D även pratat med sara.c nu, så hon hakar också på, SKÖJ :) bättre än såhär kan de knappast bli, lovely!

Puss på min Älskling för han är bäst & på alla flickor för dom är bäst! :) <3

Elevhemmet!

snart bäre av till Ljusdal igen, ska hjälpa min hjärndöda bror att flytta in på elevhemmet, läre ju sluta i blodigafighter eftersom morgonen redan börjat med det.. menmen de är ju bara att vandra ner till lägenheten om jag får nå psykbryt som jag troligen till 99% kommer att få. :p

imorgon ska jag mysas med hundvalpar, meee like :D häälsa på Tarja som jag ska ha praktik hos, me like också :D

längtar tills fredag & sen lördag <3 ingen kommer att kunna förstöra, allt kommer bli pörfäkt ;)

byebye!

hemma nu! :)

kom nyss hem från Ljusdal -.- ^^ fetat mej där hele kvällen tills mamma slutade jobba :) men ska ju dit imorgon också..
sitter och väntar på att min fina pojkvän ska ringa snart, hoppas han ringer nununu, så jäkla skönt att kunna prata med han igen nu! :) han får mig att må bra när alla andra sviker. tack Daniel, finns ingen som du! <3

och ord finns fortfarande inte till hur mkt jag längtar tills helgen, hell no! lovely. <3

nu ska jag tvätta bort allt smink och göra rent näsan höhöh... :) byebye!

Ljusdal idag igen :)

nu sitter man i Ljusdal,dag 2 och sista dagen att spruta edda :) så nu blir de inga valpar, skönt.blir även ljusdal imorgon eftersom jag ska hjälpa bror att flytta in på hemme, kanske får träffa lite folk då :) TREVLIGT. på torsdag blir de mys med valparna hos Tarja :) superskoj! även att jag längtar som en Tok tills på fredag för då kommer Daniel äntligen hem :D sen så längtar jag som en tok tills på lördag också, massa planerat tillsammans med baby, sofiepropp hunni, carro dah partykung, jonsson das snygging, jennifer min älskade partyhandikappade sak (a) och måånga fler :D längtar längtar längtar, ska ha så jäkla kul & ingen kommer kunna förstöra, inte ens du! ;p de ska bli superkul!
idag har jag även shopppat lite, kaffe haha, nagellack, eyeliner & hårsnoddar :D

jag har även kommit på att jag vill ha en såndär kamera som bilderna kommer ut på en gång av ;o fatta kul med en sån, jag vill haaaa!

3 dagar kvar nuu baby, längtar ihjäl mig :D


saknar er så jävla mkt, finns ingen som er. <3

Äntligen!

kvällen bev ljusare än väntat :) gustav & stina kom hit så vi kikade på Zozo, för andra gången denna vecka i know men den är skit bra :) pratade även med sötsofie i telefon i en timme typ, undertbart och vi pratade en hel del skit bara. och de var så skönt att få prata med någon annan än familjen ett tag :) saknar dig pullan & tack för att du är så jävla söt :) ses snaaart :)

sen ringde även mitt älskade hjärta, Underbart! har inte hört ett ord ifrån han sen i torsdags eftersom han vart ute i fält eller vare nu heter :) så var så sjukt underbart att prata med honom igen och få prata av sig om allt som händer när han är borta. känner mej genast mkt bättre efter detta :) saknar även honom som satan, du får mig att må Bäst älskling <3 du är värd mer än 1000 diamanter & nu är det 4 dagar kvar, 4 dagar älskling sen kommer du hem till mej :D MYS. ÄLSKAR DIG MEST! <3 finns ingen som bryr sig mer om mig än dig, du är allt tack för att du finns <3PUSS!

så såhär ser min vecka ut just nu:
tisdag, onsdag - Ljusdal (men sover hemma på natten)
torsdag - loos och hälsa på Tarja tillsammans med Monika
fredag - loos på dagen tillsammans med Älskling som kommer hem, HAPPY<3 kvällen ljusdal troligtvis.
lördag - party med älskling, sofie, carro, jonsson & alllllla andra som jag inte vet säkert ska festa än :) <3
söndag - bakisdag (a) älskling åker igen, fan :(
måndag - SKOLA. -.- / :)

börjar även tröttna på att bilddagboken har fel på sidan hela tiden, hm... avregistrera snart?

aja, älskar min Daniel Halvarsson & mina underbara vänner <3

Ljusdal med Edda & shopping!

kunde inte sova inatt, kul.
kommer seriöst få nå fel om mina sömnproblem kommit tillbaka :/
orkar verkligen inte med de igen, de tar på en som f*n..

var iaf till Ljusdal, åkte imorse med pappa :) hade såklart min helt klart bästa vän Edda med mig, du uppskattar en så sjukt mkt och man rikigt ser hur glad du blir av att se en :) Gullhund<3
så de blev lite shopping alldeles själv, superskönt faktiskt! bättre än jag trodde. inhandlade foundation, parfym, hårfärg, näspiercingar, pudersak, fiskbullar & en fransk hotdog ;D imorgon blir de troligtvis lite mer shopping eftersom de blir ljusdal imorgon också (y) efter shoppingen gick jag bara hem till lägenheten och edda och kika på tv iväntan på att pappa skulle sluta sitt möte :) efter de blev de veterinären :) sen hem! :)

åh de var så jävla kul att komma tillbaka till veterinärerna i ljusdal, där jag hade min praktik. de första dom säger när man kommer in är : "HEEJ Jennie :D kul att se dig! :) kommer du hit och praktiserar nått iår också?" jag : "njae jag vet inte, vi får väl se :D" sen så hade dom skaffat massa nytt också sa jag "ååååh har ni skaffat nya saker :o :D gud va kul :D" och då ska dom: "JAA då nu måste du ju komma hit igen och praktisera, de är bara att ringa!! :)"
skit kul att dom var så nöjd med att ha mig där :D känner mig helt rörd :D IIIH kul! :) och imorron ska jag tillbaka! :)

hopppas ni alla andra haft en bra dag, för de har jag! BYEBYE!


de är inte sant.

allt går emot mig nu, jag blir så besviken på mig själv att jag inte kan stå emot.
men de är inte så lätt när allt faller tillbaka på en hela tiden..
förväntar mig saker hela tiden & när de inte blir som jag förväntat mig faller jag.
när det är något jag planerat att göra & det helt plötsligt inte blir så, spricker allt!
jag orkar inte med mer nu, allt är redan så tungt som de går att vara..
åh får nå fel snart på allt & alla :'(

kom hem nu Daniel, du gör allt så mkt bättre :'(
nu har jag inte hört ett ord ifrån dig sen i torsdags :'(
det gör så jävla ont & känns helt fel.. fan!!


du gör illa mig, jag blir less, arg, besviken & ledsen.

sista sommarlovet snart slut :(

började nyss fundera lite, och kom på WTF detta är troligtvis mitt sista sommarlov ever :o och vad har jag gjort? INGET jobba,jobba,jobba som jag troligtvis kommer göra resten av mitt liv ändå. shit inte alls kul..
sista sommarlovet, låter helt mysko när man har haft sommarlov sedan man var 6 år = 12 år ... lite sorligt när man tänker på det. alltså sluta skolan och börja jobba :o är fan rädd för att bli "vuxen" att betala alla räkningar alldeles själv, betala hyran själv, jobba för att få pengar, göra mat & diska Varenda dag, handla helt själv för egna pengar, tvätta kläder, och allt. okej lite av detta gör man väl redan själv, men alltså då ligger Allt ansvar på en själv, och då har inte föräldrarna nått att göra med ens liv längre..

hm, läskigt när man tänker efter .. menmen kanske blir bättre när man kommit in i de :)

och alla fina läsare får gärna kommentera för de är mkt roligare att skriva då, och jag är inte storbloggare så ni behöver ju inte klaga över de HAHA :)

*även att jag är taggad till tusen till nästa helg, kommer bli obeskrivlig! :D


sovproblem, check!

vaknade nyss, skönt att sova ut och jag kan sova jättebra nun på nätterna, mot för förut :/ då somnade jag vid  och vaknade 8 så de var lite drygt. men nu lägger jag väl mig vid 11 och sen sova till 11 dagen efter, känns kanon!

idag har som vanligt ingen anning om vad jag ska göra :/ ska nog gå ut i köket och göra iordning lite kaffe nu till och börja med så jag blir lite piggare (y) och innan dagen är slut ska jag iaf ha röjt upp på rummet, fixa hundmat & dyr till edda, duschat håret, fixa pengar tills imorron, ja ni ser typ ungefär vilken rolig dag jag kommer att ha ;)

imorgon blir det iaf Ljusdal som gäller, ska dit med Edda eftersom hon ska till veterinären för "tjuvparning" låter värre än vare är ^^ sen ska jag och jonna ut på köpingen och drälla omkring, shoppa lite, äta på kina & förhoppningsvis ska jag även pierca min näsa (a) får väl se hur de blir med de men hoppas de blir brao :)

hörs mer sen! caio!

filmmys .. själv...

ikväll har jag kikat på film tillsammans med min hund edda eftersom pappa tog med alla hundarna ut i skogen utom min skönhet :( tyckte synd om henne så hon fick komma in till mig och ha de mys :D :) fast hon släppte sig en riktigt äcklig fis och sen åkte hon ut i hundgårn igen.. fyf*n va de lukta, tur att jag inte höll på åh äta iaf!

fasiken va jobbigt och tråkigt de är hemma, längtar till jag skaffar ny lägenhet också eftersom mamma kommer bo hos mej fan jämt -.- orka, jag vill bo SJÄLV. punkt slut är trött på att ha mamma o pappa upp i sig hela tiden nu, borde dom väl fatta själv också tycker ja. hm!

men iaf så är de endast En vecka kvar nu tills jag får träffa alla bruds igen :D LÄNGTAR! :) helskotta va skoj de kommer att bli :) så nästa vecka vid denhär tiden är man förhoppningsvis aspackad tillsammans med en hel hög sköntfolk som man saknat en hel del (y) taggad till 1000 och då är de en hel vecka kvar (y) nice!

6 dagar kvar, 6 alldeles för många dagar kvar. hm.. de tar på en, och de känns fel.

puss


nu ska jag gå och duscha, sen blir de väl sängen antar jag, natti!

shoooppinglista.. (behöver inte läsa) HAHA

okej nu ska jag skriva upp va jag ska göra/shoppa på måndag så ni behöver ju inte läsa detta inlägg. skriver de här för att jag inte har någon annan stans att skriva de ;P bajs :)

- eyeliner
- foundation
- pierca näsan maybe + smycke isf
- kinaresturang :D
- veterinären
- röd hårfärg
- parfym?
- mer smink + smycken kanske :D

åh skönt med peeeeeeeeengar & min älskade lön som jag fick IGÅR ist för på tisdag, därför massa shopping på måndag med jonnaponnapäääronpung :D :) PUSS på dom som läste ändå :)

lördag och har Inget att göra..

hallå folk :)

idag har jag inte gjort mycket, mest bara tage de lugnt & ätit mat :) haha.
längtar mkt tills måndag, för då börjar de hända lite, helgen kommer/är väldans seg eftersom jag inte har någon skjuss till ljusdal = inge fest och sen har jag inget att göra hemma heller och de är ju segt :/
hm, men jaja får väl an se vad som händer..

gustav var iaf till mej o hälsade på igår :D kul! vi åkte och kikade när stina och sandra fiskade :) sen blev de Charlies 'änglar :D den är så jäkla bra xD

men puss på er nu ska jag dricka Kaffe :) byebye!

dagen gått fort, nu återstår kvällen.

idag har jag inte gjort speciellt mkt om jag ska vara ärlig, skönt! första lediga dagen så hade inte tänkt att göra nå speciellt heller så ;P har iaf tage in tvätt -.- suck mammas jobb inte mitt.. sen har jag laga mat, inte mitt jobb heller så.. alltså när jag äntligen slutat jobba är de som ett jävla jobb hemma sit.. gör de och gör de och gör de.. gört själv....... jaja.

kvällen kommer troligtvis bli jävligt seg så ställer in mig på de så jag inte blir besviken. kanske tar och städar rummet om jag får ngn knäpp i huvve, får väl se.. annars kommer de nog inte att hända nå speciellt.. FAN skulle vart o köpt popcorn. BYE

min första dag på "semestern"

yes, idag kunde man äntligen sova ut! skönt som bara den. :)
vaknade vid 11 och sen gick jag upp och duscha, efter de blev de att göra frukost och idag lyxade jag till det, gröt, ägg, kaffe, fruktdryck & datorn.

funderar på att ha en fotardag idag och sminka mej & fixa håret som jag inte gjort typ nått alls på lovet, så idag kan jag väl ändå fixa till mig lite & sen funderar jag på att fota ja.. men vad det jag inte, läre väl sluta med blommor eller nått sånt dyr som vanligt :)

har iaf nästan nått att göra varje dag nu, såhär ser min planering ut :D
fredag: ringa vet och byta tid, måndag & tisdag och en tidigare tid. städa maybe.
lördag: städa om de ej blev av fre, fika kanske? upp till gruvan en sväng.
söndag: slappa inte göra nå, kanske kika på hundvalpar :)
måndag: ljusdal med edda och veterinären, plus shopping med jonna :D
tisdag: ljusdal med edda igen -.- xP
onsdag: kanske hjälpa peter att flytta in på hemme ;P
torsdag: ljusdal på eftermiddagen kanske eftersom D kommer på fred :)
fredag: Ljusdal, älsk kommer hem, ÄNTLIGEN.
lördag: feeeeeeeeest & mys med baby
söndag: feeeeeeeeeest om jag orkar & mys med baby som åker igen ..... -.-

MIN SISTA VECKA PÅ SOMMALOVET :'( iih va fort de har gått.. och jag har bara jobbat.  BYE!

torsdag!

blev inget skrivande igår, så jag skriver om gårdagen idag :)

igår var det sista dagen på jobbetm, jipppiii LEDIG .. det kom 3 tyskar vid 12 och sen var det lugnt framtill klockan 16.oo då det kom en gubbe och ville gå ner. och snäll som jag är gick jag ner med han även fast han bara var en person (y) efter de slutade jag :D lämnade även in timmarna så snart kommer de money money, hoppas bara jag hinner få dom innan måndag annars blir jag lite ledsen.. :/ får ringa bo imorron eller nått. yes! ..

igårkväll blev de inte mkt gjort heller, satt väl mest framför datorn och nörda, tiden gick fort & ändå gjorde jag inget (y)

hm, men jaja. sista dagen på jobbet & annars en skön dag får bli dagen två ord.

byebye! :)

ZOZO

kikade nyss på filmen ZOZO och den var helt sjukt bra! visar verkligen hur verkligheten är och man levde sig verkligen in i filmen okej vissa delar kanske var lite overklig som när en kyckling pratar men de gör inget. sjukt bra film som jag verkligen rekomenderar. och jag har Inte laddat ner den, jag är laglig och har lånat den från bibblan haha.
ja så den var bra, grät en skvätt också, den var lite sorlig då och då, men sen flina man även till ibland så den var skoj.

kom hem nu, det blir värre och värre.. :/ 9 dagar kvar, och det känns redan som att jag kommer dö av saknad.. men får väl kämpa mig igenom helvetet med gråten i ögonen och smärta i hjärtat.. helvete ily<3

även att jag NÄSTAN ångrar att jag slutar jobba imorgon eftersom jag ändå inte kommer ha ett Piss att göra i helgen eller i veckan.. men jaja. ska ju iaf träffa kullebyttabajs på måndag (y) funnniiie! :)

har nå fel i ryggen och de gör ont, samtidigt som jag hostar som en kossa.
BYEB

trött!

är sjukt trött, skulle lätt kunna somna nu om jag la mig och försökte, men de kan jag ju inte göra än som synd är. iaf så har vi köpt nytt kylskåp och tummlare eftersom åskan slage sönder de gamla. så äntligen blir väl maten samlad på ett ställe ikväll.. har ju haft alla kylskåpsvaror runt hela huset i ngr dagar nu och de är drygt.

har iaf jobbat idag, 10-17 och de har väl vart lagomt med folk. imorgon är det sista dagen på jobbet och jävlar va jag längtar tills morgondagen är slut! men tyvärr så kommer jag ju inte att ha något att göra heller i helgen som de verkar. tråk.

även att jag såklart ska festa helgen innan skolan börja, åh såklart så ska mamma jobba.. alltså okej dom betalar väl lite av min lägenhet, men den är faktiskt Min och till för mig, men hon frågar aldrig om hon kan vara där utan tar bara för sig. liksom jag kanske vill vara där själv när daniel kommer hem och inte ha henne där när jag ÄNTLIGEN får vara själv och slippa familjen som tjatar och gnäller. suck. jaja får väl se hur de blir, tänker inte ha henne där iaf när jag ska vara där. Punkt slut.

nej nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog film som står på schemat & kanske lite popcorn ;)
byebye!


äntligen något positivt!

daniel ringde nyss, äntligen! så jäkla skönt att höra hans röst & få prata av sig lite. eftersom de är torrt på smsfronten nu och även på callfronten sen hans mobil blev stulen.. men han berättade lite saker, och allt känns redan lite bättre även fast de inte är bra alls :/ har gråten i ögonen hela tiden men gör allt för att hålla de inna för de känns nästan bättre om jag ska vara ärlig. han kommer iaf hem om 10 dagar nu och jag längtar som aldrig förr, önskar du kunde vara hemma mycket oftare :( och på fredag åker han ut i "fält?" och då kan han inte ringa eller smsa eller nått på flera dagar.
så jag vet ju att helgen kommer supa appu*g .. menmen. jag kämpar på ändå. och hoppas att detta slutar som i drömmarna :) håller tummsen älskling, i love you most, remember that! :) <3

ingen som vill hitta på nått i helgen? .. är villig att göra nästan vad som helst bara för att få tiden att gå och att få nått att göra, så kom igen folk.. :)

kram på er & sov sött.


gissa om jag längtar till praktiken med Tarja, sjukt mkt :D slädhundar i ngr veckor<3

hektisk dag på jobbet - ja.

läste mitt horoskop imorse och skrattade lite som jag samtidigt hoppades på att de var fel.. de stod typ "datafel, strömavbrott och brist på personal kan ge dig en hektisk dag på jobbet idag" . och jag börja tänka. ja ingen dator har vi ju på gruvan som funkar så? och mkt folk o stress nu, ne de har de ju inte vart på 2 veckor.
men vad händer inte idag då? såklart.. skit mycket folk & jag är såklart ensam som jobbar bara för de.. sen så funkade ju innte kortmaskinen som den ska heller på hela dagen + att min dator har jävlats hela dagen (y) mitt horoskop kunde ju inte mer än stämma. läskigt oO

men i alla fall, två dagar återstå på jobbet, och jäklar va skönt de ska bli med Ledigt & att få en hel del slantar (y)

i helgen har jag då ingen anning om vad som händer ? vore väldigt kul att hitta på nått, men vad, med vem & ja ? .. förslag någon?

har iaf fått tid hos veterinären på måndag & tisdag, så nu ska eddapädda ej få några valpar utan dom ska sprutas bort ;) men störigt att jag måste dit två dagar :/ menmen. ska iaf vara med Jonna på måndag & ränna omkring på "stan" och funderar starkt på att skaffa mej ett hål i näsan då, så satsar på de nu iaf, men lovar inget haha. sen ska jag väl kanske shoppa lite också ;)

älskling kom hem nu, har inte prata med dig på ett dygn snart, inte hört ett ord.
fan va jag hatar dehär, men jaja.

byebye sweeeeeeetis


#/*.@'-& !!!!!

varför boden nu när vi har de bäst? :(
varför försvinna från mig i 2 veckor? :(
varför få mobilen stulen just nu? :(
varför får jag inte bort gråten? :(
varför får jag inte bort klumpen i magen? :(
det enda som får mig att kämpa är Du.
eftersom du är det bästa jag träffat.
även hur jävla ont de än gör, ska jag kämpa.
hur mkt "gud" vill jävlas med mig, lyckas "an"inte.
jag tänker hoppas, hoppas på att allt slutar bra.
för vad som än händer finns du alltid i mina tankar,
det är du som får mitt hjärta att banka..
du som får mig att vara lycklig, förlorar jag dig vill jag inge mer.

kom hem nu Älskling, jag saknar dig så det gör ont ! <3

helvetetsdag

tjabbaaa..

soppatorsk, daniel åkt kommer inte hem fören om 2 veckor, daniels mobil blivit stulen, kylskåpet trasigt, tråkigt, edda tjuvparad, mm, ja de förklarar väl allt, vilken jävla Skitdag!

inte nog med att jag inte kommer få träffa älskling på 2 veckor, nu är hans mobil stulen så nu kan vi inte smsa med varann på kvällarna.. vaffan har jag gjort världen för fel?! .. allt jävlas med mig nu. mår redan piss av att han är borta från mig och är ledsen jämt.. och nu detta .. vafan va less jag är nu :'( hatar äckliga jävla folk som kan vara så jävla fräck och ta mobil & plånbok som låg vid han när han sov? herre gud vilka jävla iskalla människor de finns, DÖ.

så ja nu kommer väl jag deppa sönder domhär två veckorna.. två jävla veckor utan sms & massa prat i telefon :'( FAN..

och nästa vecka är jag ledig, vad händer dårå? inget.,.

usch va jag vill bort nu, tänka på annat än att mitt liv är helt värdelöst när man sitter i dehär hålet.. ingen att vara med och alla är 100 mil bort och jobbar :( SKIT..

nu ska jag deppa sönder och gråta en skvätt innan de är sovdax.. bye!

helgen..

hejhopp..

lördag; vaknade vid halv 11 och då kom Daniel hem, efterlängtad till 1000 :) vi åt lite frukost och efter de åkte vi upp till Linus på gruvan med glass x) eftersom vi var så snäll ^^ efter de blev de Doasen till min stuga tillsammans med Baby, hade helt sjukt mys ute på bryggan med honom :) låg i solen och jag tog mig även ett dopp ^^ skönt. sen åkte vi hem och åt grillat tsm med familjen :)
på kvällen blev det skräckfilm på gruvan tsm med Linus, och Daniel var såklart också med :) vi kikade på Barnhemmet ooch den var skit leeskig :D rekomenderar den :D efter filmen blev de hem och mös :)

söndag; vaknade rätt så tidigt och gjorde ingenting fram till 1 då vi åkte upp till gruvan eftersom jag skulle börja jobba på eftermiddagen och tog ett vackert farväl av Linus som slutade jobba idag ... -.- så nu blir jag helt själv där upe med ylva i 4 dagar sen har jag SEMESTER!

funderar starkt på att åka till mina kusiner & min morbror typ i helgen eller efter :/ vill liksom ifrån Loos/Ljusdal nu och passa på när man fortfarande har "lov" ..

men iaf så åkte nyss Daniel ifrån mig, så nu blir jag ensam i två veckor vet fan inte hur ja ska klara av skiten :'( känner mig helt jävla förstörd :'/ hatarhatarhatar dehär sjukt mkt .. :/ menmen jag biter väl ihop tills jag faller helt..

nu orkar jag inte skriva mer. BYE PEOPLE!


baaadar, älskling är fotograf och de är KALLT i vattne

jobbbbbb

jag håller tummarna, mer än någonsin!

jobbat idag igen, men imorgon är de en vecka kvar, sen har jag slutat (Y)
så helgen den 15 aug blir de party :D och helgen efter såklart! (y)
eftersom skolan börjar den 24e så blire väl party helgen innan :)

idag har jag & Daniel vart tillsammans i 3 månader <3 :)

ne orkar inte skriva mer ^^ bye!

RSS 2.0