fynd och jobb!

HEJ ALLAAA !

igår va de jobb, jobb, jobb som gällde, men ganska lagom skön dag ändå så ska inte klaga :)
när jag kom hem blev de god mat och efter de tårta eftersom bittan och johnny skulle komma :) myste även med min eddis i solen och sen fick jag present av dom, en blomma, godis & två prydnads hundar :D thanks!
även att jag gjorde världens fynd igår :D shoppade akvarium + massa tillbehör för endast 150:- var avundsjuk ;)
så ska göra rent de plus skaffa grus till de, sen ska mina söta fiskar + daniel få flytta till mitt alldeles egna akvaríum :D

även att jag jobbar just nu, haha Radio Ljusdal kom nyss, men jag vägrade prata och Linus hade inget val, moaha *fniss* happy. :D men jaja.
¨
längtar även SKIT mkt till helgen.
fredag: åka till kårböle där älsk hämtar mej :) åka till Ramsjö. bada tunna och mysa med bäjb på kvällen/natten :)
Lördag: FYLLA med bästaste brudarna + älskling och hans kompisar ;P
Söndag: Bakis (?) sen hem till gayLoos -.- hoppas bäj följer med, märks.

nej nu ska jag göra lite nytta, puss och kram + nyp HÅRT i stjärten :)

I  LOVE MY DANIEL <3


födelsedag & jobb

jajjemän nu är man 18 år fyllda ;) hade en supertrevlig kväll/dag med underbart folk. allt var perfekt och saknade faktiskt inget dendär dagen, sjukt kul & tack för alla fina presenter :)
på kvällen blev de stadt och dom sjöng en låt för mej :D typ "oh lalala jag vill ha dig" ;) haha de var kul :D även att alla utom lilla sofie kom in på krogen :( ^^ :) super kul kväll iaf, tack alla :)

igår morgon var de baakis som satan som gällde, men gick över efter ett tag, Älskling följde med hem till Loos så de blev mys, badning, filmtittning och ja sånt där som gällde hela kvällen :)

idag började allvaret igen, jobb. jobbar fulltid denna vecka, dvs 10-17 .. :) får ju pengar iaf, men hade vart härligare att ligga på en strand nu kan jag lova ;) iaf åkte daniel hem idag :( men ska ju till ramsjö & älskling på fredag vilket jag längtar SJUKT mkt till, då blir de fylla, bada tunna, fylla, skratt, fylla & träffa underbart folk.

Puss på de och där med var mina sista ord skrivna ;) BYE sålänge ;)

natti!

nu ska jag sussa, pratade nyss med min Älskling i telefonen som ju tyvärr inte kunde komma ikväll. annars har min kväll spenderas tillmestadels framfrö datorn och skriver med bästa sofie på msn, som jag alltid gör på kvällarna :D har alltid nått skoj att prata om jag och min älskade partypingla som jag saknar skiiiit mkt. tack för att du alltid finns för mig så som jag finns för dig med gumms :)


jag älskar min Daniel Halvarsson och ja till alla er som inte trodde på oss kan jag säga er att jag aldrig vart så kär och har aldrig blivit så älskad som nu. så till alla er som "varnat" mej kan jag säga att man alltid ska tro på sig själv och följa sitt eget hjärta och inte någon annans.

puss på er.

depp

23/6 - 09 och 4 dagar kvar !

jobbat idag igen, börjar redan tröttna .. tur att man har linus iaf som sällskap så man inte behöver sitta där själv .. men men. när jag kom hem så duschade jag och började längta tills kväll eftersom min daniel kanske skulle komma. tyvärr så jaa.. blev de inte så, så ja jag längtade helt i onödan :'/ så nu sitter jag här.. själv .. och kommer väl få göra de hela kvällen igen, plus hela veckan som är kvar..
alltså jag hatar sommarlovet och äckelhålan loos..
jag har ingenting här ... inga vänner som jag kan vara med, ingen att prata med, ingen familj som är hemma.. Inget ..

längtar tills jag flyttar här ifrån och flyttar dit jag har ngn att umgås med, vara med och prata med.
jag hatar att vara ensam.. hatar fan de.. men ja de är väl bara att börja vänja sig .. tråkigt men sant.

längtar iaf tills helgen, hoppas att den blir lyckad iaf!

puss


Rabarberkräm och tråkigt.

alltså vilken helt sjukt seg och tråkig kväll :(
hade tom så jäkla tråkigt att jag drog hem till farfar, fika, hämta rabarber och åkte hem och gjorde rabarberkräm, imorgon blire paj tror jag. eftersom imorgon kommer jag troligtvis ha dubbelt så tråkigt med tanke på att jag och pappa kommer vara ensam hemma imorron, (y) ..
ingen mamma och peter är ju inget att nämna tyvärr.

får väl se vaffan jag hittar på hela jäkla kvällen -.- hm.. får väl städa rumme eller nått sånt skoj..

saknar min daniel. önskar han kunde komma och göra mej sällskap men går ju tyvärr inte :( <3
eller ja någon annan, vem som helst fan, är sjukt uttråkad och har fan inte vänner xD HAHA

nej men usch va jag har tråkigt :D längtar till helgen+ nästa helg OFC :D nej nu ska jag fan dra mig in i duschen eftersom jag sitter här och stinker svett som en apa :)

byebye!

måndag!

jobbat idag, fick lite mer sovmorgon imorse :D började 11 ist för 10 ^^ även att jag faktiskt Gick upp till gruvan idag, så har samlat på mig lite motion också, tog inte så lång tid som jag trodde så kom fram 10.40 -.- ^^ har sovit bra inatt, fast inte daniel sov bredvid ^^

slutade 15.00 idag, sen har jag sutte här och skickat lite med Daniel :) har ätit lite och nu har jag ingen anning om vad jag ska hitta på faktiskt.. funderar på att städa upp lite i rummet, men njae. vet inte ^^ funderar även på att dra upp till skolan och leka lite på agilitybanan med Edda :) vore skoj. hm.. får se :)

byebye !
jag älskar min Daniel Halvarson! <3



R.I.P Lillemor Olsson som omkom i en olycka igårkväll i Heden, blev påkörd att ett rattfyllo...

midsommarhelgen!

midsommarhelgen har vart helt underbar! här kommer lote kort om alla dagar :)

torsdag: jobbjobb, slutade 17.00 kom hem och där väntade älskling på mig :') min grymt efterlängtade Daniel! :) de vart en myskväll med honom ! :)
fredag: midsommarafton, tillbringades med Daniel & en ledig dag från jobbet! :) vi grillade hemma hos mej med familjen & daniel var grillmästare och allt smakade goddiie :) blev även lite smådrickande på kvällen, men mest mys såklart :) jag och daniel kikade på film och myste mest :)
lördag: gick upp klockan 9 eftersom de var jobb som gällde, 10-17.. kan lova att jag hellre hade föredragit att ligga kvar i sängen med daniel än att sticka upp till kylan och jobba :) men som tur är hade jag iaf Linus som sällskap eftersom han började och sen kom även älskliiiing upp och gjorde mej sällskap :) på kvällen åkte vi lite bil runt hela loos och jag "guidade" runt oss i loos ^^ haha. sen blev de mys hemma :)
söndag: jobb igen .. -.- hade även idag hellre vart ledig, men behöver man pengar så gör man ;) daniel kom upp och var sällskap :)) efter de åkte vi hem, åt lite, fikade sen duscha vi och myste innan han skulle bege sig av hemåt Ramsjö :( och sen åkte han :( saknar honom redan som bara fan, han ringde för ett tag sen och ja.. jag är så jävla lycklig med dig! <3

bäst helg, nästa helg är de födelseeeedag för mej & helgen efter de blir de en helg i ramsjö med daniel & kabarecupen (?) :) ska även mysas massor med skojiga saker då, längtar! <3

Byebye :)

Daniel Halvarsson!

vill berätta om min lycka i livet :D
jag är så grymt kär, sjukt kär, mest kär och allt.
det känns verkligen som att jag träffat den rätta för mig eftersom allt är så jävla perfekt, som en dröm :o allt är liksom för bra för att vara sant :)
han är helt bäst, så jävla snäll så de är sjukt, och ja jag vet att de går massa rykten om dig Gubben, men jag litar på dig!  du är helt underbar och har allt som alla andra saknat, allt som jag någonsin önskat mig och allt.
det känns som att du gör allt för mig och verkligen älskar mig för den jag är och inget annat!
tack för att du fanns där, tack för att du valde att satsa seriöst på mig och tack för att du älskar mig.
jag älskar dig så mkt så de finns inte Daniel, kan verkligen se en framtid med dig!

visst kommer det bli skit jobbigt när du går in i lumpen och blir borta från mig läänge, länge men de klarar vi! :) du kommer få mig att orka, för skulle aldrig vilja lämna bort dig!

Du är så sjukt underbar, tack för att du är du och att just du vill ha mig! <3


du är det absolut bästa som finns, mysmysmys <3

lunch!

sitter hemma nu, fick åka med hanna till ljusdal så åt hemma idag :))
idag har jag fått rakat en katt :D jag ska ha en långhårig katt enbart för att få raka av dom håret, för för de första är de skit kul och sen blir dom så jävla len & fin :D
och imorgon är det min sista dag på praktiken ;( sorgligt men ska ändå bli sjukt skönt med sommarlov ;o längtar även fast jag börjar jobba redan på måndag och då är jag där helt själv ;o jag kommer inte ihåg ett skit ju :o men jaja.

längtar till studenten & crusingen då blir de SUPA :D och mysa med flickorna + min daniel såklart!

älskar dig Daniel! <3

BYE!!!!!!

praktik & tröttis!

hej bloggen!
helgen har vart helt underbart mys,
lördag: jobbade i djuhuset & efter de åkte jag, Daniel<3 & Jens till "underbara" Ramsjö :D hem till deras mamma och familj :) fick träffa mamma, lillasyster, lillebror och henrik :) trevligt som den, åt lite & bara mös och skrattade som ett as gjorde jag, blev även lite käri deras lillasyster Lina som var helt underbar ^^ på kvällen blev de dricka öl ofc! var med trevligt folk = daniel, jimmy, elin, tobbe, mm :) rooolit. och sen när vi kom hem till mig kom daniel sötboll på att han skulle göra rabarberkräm, så jaa.. de gjorde han ^^ duktig min kärlek :)

och igår blev de jobba igen, sen bara ta de lugnt & ut på lite eftersom min alkis till pojkvän skulle dricka lite öl med ngr kompisar ;) nej han är inte alkis men typ ^^ HAHA :)

studenveckan nurå, praktik i  3,5 dagar till, sen äre supaaaa som fan i två dagar, ska bli sjukt full & spy som en gris :D hoppas veckan går fort, ska även vara ledig på fredag och sluta tidigare idag eftersom jag ska hämta min nya skor, som är lila :)

nope, nu ska jag dricka kaffe sen kuta ut för maggan kommer om ett tag :)

BYEBYE älskade läsare ^^

praktik & kämpa!

hello allt folk, eller allt o allt, ni som läser min blogg iaf  (:
andra veckan på praktiken är klar nu, endast 4 dagar kvar känns skönt men ändå tråkigt :(
känns kul att man får testa på så mkt olika saker iaf, så de är kul! :)
i helgen ska jag jobba i djurhuset också, vi har även fått en liten nymfparakitbebis och fler ägg så jag ska hålla koll på äggen utefall de blir fler bebisar (: mysmys!

idag har jag köpt växter till itt akvarium, skit dyra enligt mig men jaja, är man rik så är man -.- och har man inget annat val så har man väl inte de så jag köpte dom ändå ;p
efter de åkte jag och mamma och handlade lite och sen har jag beställt nya skor på skoaffärn som kommer på måndag, härligt hittade precis sånna jag vill ha också så de känns super! och sen städade jag åt mössen så nu har de nytt spån och ommublerat :)

har haft sällskap av mamma ikväll också men nu åkte hon och jobba så jag hade tänkt ha en myskväll med godis och massa mys och sånt, men njae nu blev de ju inte som dumma jag hade tänkt mej så jag får väl sitta själv hemma och "mysa" då .. :'/ dum i huvve som jag är tar jag alltid allt förgivet.. besviken på mig själv att jag aldrig fattar! sen blir man bara ledsen, ledsen för man förväntar sig saker hela i jävla onödan :'( så nej nu sitter jag själv och ska deppa klart sen sova :) Keep smiling!

GRATTIS till underbara emmelie som fyller 18 år dag :) <3

hejdå!


praktik & saknad!

hej bloggish!
inte skrivit på ett tag nu, har haft fullt upp med praktiken och annat som är viktigare! :)
trvis iaf jätte bra på praktiken men blir helt slut på dagarna, så på kvällarna blir det mest mys med min älskade Daniel, som tar hand om mig som om jag vore hela världen, så jävla underbar! <3
gjorde även klart svenskan nyss, tråååk men nu är jag iaf klar, yes!
idag åkte daniel till elmia, typ 80 mil från lilla mej :( saknar honom så de gör ont :/ men han kommer ju iaf hem imorron natt och kommer hem till mej direkt såklart :) mysmys längtar sjukt mkt!

har även skaffat ett större akvarium hemma nu, fick låna av annika sålänge, så jag o mamma ska köpa växter och lite sånt på fredag :) och blir i ljusdal hela helgen eftersom jag ska jobba i djurhuset i helgen, gott med pengar :) plus att jag får vara med daniel som är bäst! ska nog åka hem till han i ramsjö en sväng också, har aldrig vare där så de ska bli spännande faktiskt :)

nej nu ska jag nog lägga mig i sängen, alldeles ensam, ha de bäst folket!

/ jennie ericson!


du är det finaste som finns, både på insidan & utsidan, du är sjukt bra! <3

RSS 2.0