Före & Efter!

Här kommer före och efterbilder sen min färgning av håret. Beklagar den asdåliga kvalitén på min camkamera men hade inga batterier i systemkamran och hann inte vänta på den.


Jag blev i alla fall nöjd, men ångrar mig redan lite, haha. Jag är såååå himla fjantig.

Hårfärgning på G!

Nu ska jag färga håret, äntligen har jag fått fingret ut rumpan att göra det!

Min nuvarande hårfärg är eller ja ska vara Röd/Svart (är väl typ orange/röd/svart/mörkbrun)

Nu ska jag färga hela mörkbrunt

eftersom jag ogillar de oranga otroligt mycket och de blir orange efter kanske en vecka efter att jag har färgat rött = fult!

Kommer med före o efter bild sen :D

Lägenhet Check!

Glömde ju om att berätta om lägenheten igår, var så himla trött!

Kikade ju på lägenhet i Loos och den var pörfekt, så den tog vi. Kommer dock inte att kunna flytta in på en gång med tanke på att han ska göra om tvåan som är nu till en etta.

Så det kommer att bli ett rum och ett kök, men lägenheten i sig är faktiskt riktigt stor, eller ja den är så stor man behöver, större än min gamla x)

Så vi kommer förhoppningsvis att flytta in inom några månader, kommer att bli så himla skönt! Inga måsten från andra, bara ta allt i sin egen ordning och bestämma själv när man vill städa, diska och inreda!

Idag ska jag ringa runt, har redan hunnit med 2 samtal var av ett sket sig haha, ne men inget svar.

Men nu ska jag göra någon sorts frukost och sedan hämta pösten!




Arbetslös vare ja!

Ja igår var det ju min sista dag på jobbet, men vid 21.00 på kvällen svänger de in en bil hem på gårn, och de var ingen mindre än Örjan som frågade om jag ville jobba natt på bageri eftersom han var en "man" kort, så självklart sa jag Ja och min första dag som arbetslös var inte längre arbetslös. (y)

Försökte i alla fall somna några timmar innna jag skulle iväg igen (01.30) men misslyckades fett mycket så jag har inte sovit någon sedan igår natt = jävligt trött, lätt retlig och less brud.

Men dock blir jag väl arbetslös imorgon iaf :p

Sen direkt efter jobbet bar det av till Bollnäs, därav ingen sömn. Eftersom jag och mamma skulle dit och handla, och jag handlade väl ungefär de jag skulle ha + en sjal bara. Känns bra! Dock fick jag inte tag på att jag skulle ha, trök.


Söndag, sista dagen som icke arbetslös!

God morgon alla !

Idag jobbar jag sista dagen på gruvan eftersom vi nu kommer att stänga för säsongen! Det har varit en rolig samt icke rolig sommar. Roligt att Lovisa jobbat och icke roligt att jobba själv sega dagar!

Imorgon startar jag min första dag som arbetslös, känns okej faktiskt. Ska till Bollnäs för att skaffa mig lite annat "jobb" ;p Sen ska jag ringa Kommun också!

Justja, har fått tag på lägenhet i Loos också, eller lägenhet och lägenhet kan väl säga radhus. Ska iväg och kika idag, kommer nog bli asbra tror jag, vi kommer att ha garage och allt, kanon!

Men nu ska jag och Tilo planera iför morgondagen då vi tillsammans med mamma ska bege oss mot Bollnäs för "shopping" av NÖDVÄNDIGA saker, inget annat.


lickli licki .

God morgon Lördag!

Idag ska jag jobba, tar självklart med min lilla Tilo som just nu ligger i mitt knä och drömmer söthönan!

Efter jobbet ska jag nog börja leta lite lägenheter i Loos nu då ist för i Ljusdal, känns mysko men ändå bra! Håller tummarna för att den som är på "g" inte är allt för dyr, för då är det bara till att leta vidare.

Föresten så vaknade jag i morse med typ Ryggskott .... ? Har Galet ont i ryggen :( hualigen!

Här kommer nästa veckas planer, vilket är en heeeel del!


Lägenhet sökes, vart ?

Nu har jag letat lägenhet som en tok i Ljusdal och nu när jag äntligen fått en om jag (vi) vill ? Så funderar jag på att tacka Nej..

Mamma och Pappa gav oss några goda råd och jag måste nästan medge att dom kanske har rätt ... Även om jag inte vill...

Så nu funderar vi på att ta en lägenhet i ... Håll i er... Loos .......?

Eftersom min lön blev kass efter sommarn och sen är jag arbetslös = inga pengar och vilket leder till att vi inte kommer att ha råd med en lägenhet...

Men tar vi en lägenhet i Loos kan vi ju äta hos mamma och pappa om de krisar, jag har hundvakt om jag behöver Mycket lättare än om jag bor i Ljusdal..

Så nu lutar det åt lägenhet i Loos .... :/ Vilket jag egentligen inte vill, men vad gör man liksom ? Måste bara hitta en billig en, och de värsta är att dom typ kostar lika mkt som en i Ljusdal vilket är sjukt.

Åh va allt känns mysko nu, killlllll meeeeee.. Vet varken ut eller in just nu, men bara jag får vara tillsammans med min Daniel & Tilo är jag nöjd, då spelar bostaden ingen roll.




<3


Vafaaaan!

Hej hopp!

Allt bra med er ?
Ja tänkte väl de, helg åh allt ;) Själv ska man Jobba vilket jag Fan inte är pepp alls på faktiskt eftersom jag fick lön idag och fick hälften av vad jag trodde jag skulle få, FUCK! :(

Jävla skitskatt, skulle kunna jobba svart hela livet bara för att slippa betala så mycket i skatt, helskotta! De värsta är ju att de går till sånna som inte gör ett piss istället.... GAH! men men!

Hoppas ni får en bra kväll, själv ska jag ta de lugn och ta hand om djuren hemma = behövligt.

Sen ska jag jobba hela helgen, men slutar dock på söndag = SKÖNT.... Lägger in nästa veckas planer senare kanske :)

byebyebye nu håller Tilo på och tråkar IHJÄL bokstavligt talat och snart kommer pälski upp hit och gör mig sällskap, wiho!


Shoppingrunda? Ja tack!

Gemig detta nu TACK?

 

Men blir väl no shopping för mig tills dagen jag har ett riktigt jobb,

för jag tänker då inte krypa till mamma och pappa och tigga pengar och leva på dom! De jag vill ha köper jag själv för pengarna jag själv jobbat ihop! Här strävar man inte efter att bli bortskämd!


RoadTripp på G!

Planerna för min och Sofies roadtripp ner mot Rimbo & Cicci är i fullgång ! :D Satan va roligt de kommer att bli!

Vi ska bila ner i Sofies saaaaab, men först installera en CD i hennes bil så vi kan sjunga heeela vägen ner, haha! Kommer att bli grymt roligt!

Väl nere i Stockholm blir det partyparty som bara den, kommer alltså att bli galet kul det också! Gud va jag längtar :D Får se när de blir av bara!

Saknar er så de gör ont i tårna flicker, ihbiholahiiii! :D

Sen fick jag även ett väldans intressant samtal nu, wihooo! De går bra nu, kompis de går bra nu. Bara ett riktigt jobb som fattas nu då! (y) Men vill man ha de får man väl de åh antar jag! :)

Nu ska jag käka och ringa Daniel, byebye!



Kallt som i graaaaven!

God morgon alla godingar! ...

När ska detta skitväder ta slut egentligen, gud jag fryser ju ihjäl snart och inte minst lilla Tilo haha, han skakar som ett asplöv när han kommer in, skrattar för fulla muggar åt honom stackarn :')

Idag är det jobb som gäller igen, längtar tills på måndag då jag ska fara iväg till Bollnäs och införskaffa mig en hel hög med hundgrejer, bland annat saxar, borstar, liten klotång, mm mm som behövs till lille "Fido" ;)

Justja, har tid hos tandläkarn nästa vecka, men var tvungen att byta tid och jag har aldrig gjort de förr haha. Så jag ringde tandläkarn och kom till en spökröst fick sedan trycka in mit telefonnummer och sen babblade hon på en massa så jag la på och gjorde samma sak tre gånger haha!

Så sen fick jag alltså 3 samtal i rad fån tandläkarn, pinsamt att man inte ens lyckas med att ringa tandis ;)

Ha en bra dag! :)

Emmelist har roliga tävlingar uppe igen, gå in och kika ! :D


BANTA

Nu är det såhär att jag har gått upp otroligt mycket i vikt i sommar, och då menar jag otroligt mycket!

Eller okej kanske inte blivit smällfet, men jag har vaerkligen blivit större, kommer knappt i mina jeans som jag köpte för några månader sen, ILLA!

Nu börjar jag tänka framåt, tänk om jag blir ännu större och inte orkar nått. ÅNGEST vad har jag gjort egentligen.

Så nu börjar jag fundera på att gå på diet ... HAHA sorry men jag har alltid tyckt att dedär med dieter är så jäkla fjantigt och överdrivet, men nej nu tänkte jag testa mig på de... kanske...

Så nu frågar jag er, vet ni någon bra diet eller något annat som bränner fett, på riktigt och funkar ?
P.s Hatar att röra på mig, så helst ingen som man måste springa 6 mil på en dag ;)

?

Skitväder!

Åh vilket himla väder det har varit idag alltså, helt Galet! Regn och storm kan det bli värre?
Ja självklart kan de blir värre.

Idag har det varit en rätt sådär lugn dag, förutom bussen som kom för ett tag sen med 33 pers, dom var riktigt roliga (y)

Idag har Erki (galen finne som jobbar här) eldat för fullt utanför här = korvgrillning så klart. Han grillade även en korv åt mig eftersom han inte tyckte att jag skulle bli blöt, så ställde han sig ist och blev blöt haha. Sen ville han även att jag skulle sjunga för honom, men nej där gick gränsen!

Ska snart hemöver, först hämta hem Tilo från farfar, vilket betyder att han kommer vara sjukt bråkig ikväll nu när han inte blir bortskämd hos mig som han verkligen blir hos farfar, sööööck!

Men nu ska jag snart stänga för dagen och ikväll ska jag försöka hitta någon intressant film på Peters dator, wiho!

I Love You Most In The World Babe ♥


Jordgubbar och mjölk!

Hej Hej Halllloooo!

Vad har ni för er ?

Själv ska jag snart häva i mig jordgubbar (m.mjölk) som farfar nyss kom hem med, plus ett grisöra åt Tilo = Båda vi ytterst nöjda ♥

Vissa säger att man inte ska ge grisöra till hundar, men folk säger så jävla mycket hela tiden och jag har aldrig haft nå problem med det förut och har alltid gett våra hundar de, så de skiter jag i fakltiskt.

Någon av er som hört att de är farligt/ej bra att ge hundar grisöra?


Nej nu ska jag äta jordgubbar m socker och mjölk och senare ska jag se klart på Wallander - läckan som jag började se på igår men tyckte på nått sätt sög (plus att Daniel somnade) så jag stängde av och tänkte kika vidare idag!


The last week!

Måndag morgon, jaa känns ganska bra faktiskt, dock lite trött eftersom Tilo vaknade 5 imorse och ville inte riktigt somna om på en timme, men sen la han sig på mitt huvud och sov! Och bara han sov fick han fan sova vart han ville.

Sitter uppe på gruvan nu, än så länge är det lugnt och schööönt, men de kommer folk om ca 1,5 timme från hödik så då får jag gå ner och frysa röva av mig igen.

Imorgon kommer de en buss med 50 pers i också, då blir det k-a-o-s 3000!

Längtar tills nästa helg då det blir Ljusdal och hälsa på Mats och Åsa, käka middag och sen järnvägs (antar jag) då ska Peter vara hundvakt åt Tilo mohaha, då kommer han få något att göra.

Nu ska jag ta och skicka iväg 100 mail till olika personer, kanske avslöjar någon annan dag vad det gäller ;)


KallSkitÅdern!

Morgonen började med att Tilo var askalasbusig och jag trött. Hoppades på en lite sådär lugn dag med möttes att ett smått kaos! Vilken dag, tror inte det varit såhär mycket folk på hela veckan innan. Ne okej kanske överdriver men mycket folk har det varit.

* Dagens roligaste var i alla fall en grupp med 3 vuxna och 3 ungdomar som kom. "Mamman" som inte var mamma men som följde med ungdomarna sa iaf
Hon "lyssna noga på vad hon säger nu för sen blir det läxförhör" ;)
Jag "Här har vi Kalcitådern och de endast i den och runt om koblten finns"
En kille (15 år?) "Ja de kan man ju komma ihåg som KallSkitÅdern"

HAHA, jag trodde jag skulle dö av skratt och gick snabbt vidare för att inte dö!

Jag ska färga håret, nu frågar jag Er hur.
Svart eller mer mörkbrun eller som ja har nu, röd/svart?

Väldigt tacksam för svar! :)


God morgon!

Kvällen igår slutade bra, jag, Daniel och tilo myste i sängen tills Tilo somnade sött på kudden bredvid mig, som vanligt :')


Ska snart bege mig upp mot jobbet, hoppas att det blir en lugn dag med tanke på att jag idag är helt själv uppe där, även  Tilo blir hemma idag :(

Ikväll blir det ju iaf kräftskiva, mums + bakad potatis och krabbpaj, läääängtar!

Längtar också till om nästa helg för då slutar jag jobba :D Ne tråkigt faktiskt om jag ska vara ärlig, men de ska bli kul också för helgen efter ska vi till Daniels pappa som flyttat hem till Ljusdal igen :D KulKul!

Har även lite annat smått o gott på G, HÅLLER fan TUMMARNA på detta nu, men de visar sig på måndag!


God natt!

Nu säger jag God natt och tar med mig Tilo och sussar i säng!

Börjar dock bli hungrig, men de är jag ju jämt så läre ju inte skada.

Hoppas på en lugn och skön dag imorgon trots att jag inte tror att de blir det, har dock kanske ingen hundvakt, så hoppas på de ändå.

Imorgon blir det iaf kräftskiva med mamma och resten av the family (förutom peter) (y) GÖTTMOS! Det kommer även att bjudas på bakad potatis m skagen och annat mums!

(här skulle en bild på en asfin kräfta vara, men datorn (som allt annat) kukar ju ur helt enkelt, så nej ingen bild för er)

Puss & Natti hjärtegullis!

Snart bäre av hemåt!

Snart är denna arbetsdag över och jag ska börja dra mig hemåt hade jag tänkt, hoppas att Peter (lillebror) lyckats med maten annars blir jag väldans arg :@

Nerå, men hoppas att den går att äta iaf! Vilket den Inte gjorde förra gången!

Idag har jag varit ner hela en gång, wiho med En person haha!

Ikväll blir det förhoppningsvis film kväll med Daniel som kommer hem :)

Förra veckan såg vi Beck - Levande Begravd - den var riktigt jäkla bra! Tummen upp!

Jag & Kusin Emil förra året på vildmarksdagen i Hamra :D




Lugn dag = skön dag!

Jobb idag, väldans lugnt vilket är riktigt skönt, även fast tiden går galet segt! Men snart är sommarn över och då står man där, arbetslös och ledig! Vad ska jag då hitta på?

Planerar att jag ska ha en road trip med Sofiepropp och åka och hälsa på Cicci :D  Saknar dom Galet mycket, studentveckan satte verkligen sina spår i <3



Ps, Emmelist har en tävling på hennes blogg där man kan vinna en assnygg ring, var med ni också!


At work!

God morgon alla goa och glaá ! :)

Min morgon har inte varit den bästa då jag började med att sova över en timme, men hann ändå som tur var!

När jag vaknade upptäckte jag även att min sötnos inte heller hade vaknat än, men han hade dock kissat en stor pöl i sängen :(

Sen när jag skulle åka och hämta matskålar hos farfar så pratade han så himla mkt så jag kom nästan försent till jobbet, gaaah!

Och nu när jag skulle gå och hämta mig en stor kopp kaffe hade jag självklart glömt att sätta på den, ÅH jag dööör :'(

Ne kanske inte, men hoppas att dagen slutar Bra ändå!

Här kommer lite bilder från gårdagens minigolf och kinamat käkande ;) ENJOY!

 

Jag smakar bajsmat för att återigen ge de ett försök, dock smakade de exakt lika illa som alla andra gånger, kommer aldrig att förstå mig på grejjen att äta rå fisk, FYFAN säger jag!

 

Ylva och Jag, sådär smått snygga båda två!

Jag och Lovisa lekte i lekparken :D

Vi testade även att sitta på den, men då blev en liten unge sur och sa "Man ska faktiskt STÅ på den" HAHAHAHA!

Lekte i bilen också, FULLAST KÖR!

Sen åkte vi ruschbana(?) åh :D

Haha!

Ylva var fotografen denna dag, tack för bilderna!

 

Sådär resten av bilder är Ännu fulare eller på annat sköj som är hemtligt för er ;)


Personalkalas in Ljusdal!

Idag hade vi på jobbet "personalfest" with no alkohol ofc! Endast jag (och ylva) som är "myndig" så det blev Kina eftersom kick saloon var stängt, SUCK!

Sen blev det minigolf och jag kom näst sist, suck på de åh haha men de gör inget var bara 5 p från ettan så ;)

Det hände i alla fall Sjukt mkt skoj där,

-Lovisa spydde i handen efter att hon satt en jordgubbe i halsen HAHA trodde jag skulle dö av skratt asså!

- Jag sa lite fel när jag skulle säga "Ja nu är det dax att börja ducka Aron" men istället blev det "Nu är det dax att börja JUCKA Aron" och alla vi bröt ut i skratt och jag skratta tills tårarna sprutade (har kanske hänt en gång tidigare) Roligaste var att ALLA hörde de, inte bara vi!

- Ylva sket på sig, nerå men hon fes just när en mamma med sitt barn gick förbi, dom log inte alls lika mkt som vi gjorde.

- Ja den enda som inte gjorde bort sig var lilla Aron!

Blev lite shopping också, hundschampo, godis, plånbok och lite annat smått och gott, GILLAS!



Bra, bättre, bäst!

Det bästa som finns är min älskade hund Tilo, det absolut bästa som kunde hända mig! <3

Finare, mysigare och bättre hund finns inte, bästaste rasen :)


Han älskar att pussas, just like his mammi :')

"De bästa som finns är att sova"

"Va jag är visst vaken!"


Lugn dag!

Hej hopp!

Allt bra med er ? Ja/Nej okej då vet jag! :)

Min dag har iaf varit Bra, inte en enda tur ner i gruvhölet idag vilket har varit bra, men ändå inte eftersom dagarna går sjuktsegt då!

Men har gjort massa annat och de tänkte jag visa er någon annan dag, något att se framemot för er ?
Mjaaa kanske, håll utkik! hi hi hi!

Tilo ligger iaf och sover, därför jag passar på och blogga, hö!

men nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av livet med min lilla älski :)

Puss!


Imorgon är det personalfest som gäller,
då blir det Kick Saloon i Ljusdal (tänker ta de dyraste höhö) och minigölf skoj! :D


Vild kille!

God morgon!

Vaknade vid 6 imorse eftersom Daniel skulle iväg och jobba och efter de kunde inte lilla Tilo somna om!

Nu är han helt galen, springer omkring runt runt i huset och skäller och busar, helt galen lovar! Någon som vill vara hundvakt på morgonen? Ja varsegod!

ska snart dra iväg upp på jobbet, men innan dess, en stor kopp kaffe!

Hoppas ni får en bra dag!



(c) Jennie Ericson
(fick ej använda blixt, personer inte står still,
därav dålig men ball bild)


sköt dig själv och skit i andra!


Järnvägs!

Igår jobbade jag hela dagen, var lugnt så de gick bra!

När jag kom hem från jobbet så åkte Daniel iväg till Leif och jag satt hemma och tröka tillsammans med min jävligttrötta Tilo ♥

Sen fick jag ett sms av Daniel där han fråga om jag ville dra på Järnvägs (i Ljusdal 6 mil från mig) men eftersom jag har min lilla sötnos så tänkte jag att jag skulle stanna hemma + att de var jobb dagen efter, alltså idag!

Men efter mkt tjat från Leif och Daniel så blev de iaf pappa som fick vara hundvakt åt mitt ♥ och vi drog iväg mot Ljusdal i en väldans fart.

Var väl inte nere förän 11, men de blev en Sjukt bra kväll alltså, grym!

Ibörjan var det ingen jag kände ute och de var väl lite trökigt men de blir väl de man gör de till, men senare kom alla partypeople (utom Jennifer som fattades, synd!) och kvällen slutade med massa öl, sprit och cider fulla kläderna efter att ha varit på dansgolvet i 2 min kanske, AS mkt folk!

Tack alla för en riktigt trevlig kväll!

Idag mådde man som man förtjärnade, men lika glá för de va já för jag älskar mitt jobb just nu ;) höhö!

Nu ska jag mysa med Tilo, sen blir det filmkväll med min andra halva Daniel, Mys!

Ha en bra kväll alla ♥




Suddig bild på en busig kille!


No shopping?

Blev inte alls mycket shopping idag, vilket kanske är bra också?`

Blev ingen klotång eftersom den var så jävla dyr! Inga mat/vatten skålar för de var ändra för stor eller fula, och inge kort till körkortet eftersom automaten var trasig, för ovanlighetensskull!

Men de blev iaf en pipboll, ett koppel, tuggben och lite annat smått och gott!

För övrigt är jag på ganska dåligt humör, trött och less på D R Y G A personer som är asdryg!

Men nu ska jag fika och senare blir det förhoppningsvis något kul som händer? Daniel ska väl som vanligt vara med Leif så får väl se vad jag hittar på eftersom Mia inte är hemma!



Ljusdal!

Igår blev de ont om bloggande medtanke på att jag först fick jobba över, drygt faktiskt! Sen kom Daniel hem och då åkte vi till Mia och Leif en sväng, Mia packade förfullt eftersom hon ska åka till Afrika imorgon, är sjukt avis!

Så nu var det väl sista gången man träffade henne på 100 år ? Ne men på några månader antar jag? Eftersom hon flyttar till Sundsvall efter Afrika också, tråkigt!

Tråkigt nu när vi börjat att umgås så mkt nu också, men man vet ju aldrig om man kanske flyttar till Sundsvall själv någon dag? ;)

Nej men idag ska jag iaf åka till Ljusdal och köpa saker till min lilla fis :D Han är redan sjukt bortskämd, but he likes it! ;) '

Men först Jobb!

kanske knäpper kort på shoppinggrejernan senare, håll utkik ;)

 
Btw är Tilo sjukt jävla jobbig idag, treor jag D Ö R !

ÄCKLIGT!

Något jag HATAR är folk som inte tar reda på hundskit efter sin hund när det ligger t.ex på någonannans gård, vid postlådor, infarter, gågator mm mm!

Förstår inte "folk" att de tillhör vanligt folkvett och är en del av att ha hund?!

Okej om hunden skiter i diket, ute i skogen eller där folk inte går, de är en annan sak tycker jag, visst kan man plocka upp det också, men de är ändå Ok mot de som står ovan!

Nej blir faktiskt riktigt irriterad på sånt, jag plockar inte heller alltid upp skiten efter våra hundar, men jag gör fan de om de ligger på någon annans gård eller dyrl.


Nej, kanske man ska göra en sådan skylt och sätta upp på byn, eller varför inte på dörren åt dom som inte plockar upp det, vore nästan roligare?
vad tycker ni?












Sömn, ja tack!

Är så sjukt trött alltså, tror jag somnar snart hualigen!

Kan det vara för att jag har en sötnos i knät som håller mig vaken hela nätterna?

Ja kanske, men kan man mer än leeee när man vaknar upp till världens sötaste hunds pip efter mamma och när han ser en blir så sjukt glad så han inte vet vad som är ut och in, nej verkligen inte!

Ikväll har jag i alla fall inte gjort mkt, varit ute i solen, myst och kört omkring i älsklings racerAudi ;) Annars har jag bara tröka, hö hö hö! Längtar tills imorgon när Daniel kommer hem, då det även blir Pizza (y)

Nej snart går jag och Tilo och lägger oss!

Vad gör ni ikväll?
(vet att ingen kommer att svara men kan väl fråga ändå bara för frågandets skull? *massa fullip*)




Andra natten = mycket bättre!

Nu är natt nummer 2 för Tilo över och inatt sov han mycket bättre vilket betyder att jag också sov betydligt bättre, yiho!

Jobbat hela dagen idag med, var dock väldigt lite folk = jäkligt skönt och mer bus med bäbis! :)

Haha måste ju bara berätta mitt bästa citat från idag:
"Berget här i Loos är riktigt hårt, stenhårt kan man väl säga"

Haha de fulaste var att jag inte tänkte på de förän jag precis hade sagt de och började asgarva, men ingen annan! Pinsamt!

Alltså de är inte alls bra att säga samma saker flera gånger om dagen, varje dag hela sommarna för tillslut prater man bara TOK!

 


(c) Jennie Ericson!


Första natten hos riktiga matte!

Första natten Tilo sov hos mig inatt, det gick väl ... Sådär? Han vaknade väl varje halvtimme och gnällde 5 min sen somnade han om, tycker de är okej ändå för första natten!

Inatt kommer de säkert gå bättre :)

Idag har jag jobba hela dagen och Tilo fick självklart följa med och han älskart! Har typ sovit hela dagen mellan bus och promenader ute på parkeringen!

Ikväll har han även fått sprungit ute i skogen när familjen var och kika efter kantareller, de gillade han grymt mycket!

Nu har han slocknat åter igen i mitt knä, men ska hålla han vaken ett tag till så kanske han sover bättre inatt! (y)

Imorgon blir det jobb igen, längtar tills på måndag då vi på jobbet ska ha personalfest! Vi ska åka på Järvzoo och kika på djuren och grilla korv, efter de blir det Kick Saloon i Ljusdal och käka Asgott!

NattiNatti!


Trött pojke hemma!

Jobbat hela dagen, slutade 17.00 och efter det tog jag pojkvännens bil direkt för att hämta hem Tilo, på riktigt ;)

När vi kom hem fick han lite käk, sen har vi busat, hälsat på Rambo (pappas jämthund) och busa med han en sväng och studerat de andra vovvarna hemma som undrar vad det är för liten råtta jag tagit hem!

Nu är han i alla fall helt SLUT, ligger nu i hans transportbur (som han konstigt nog älskar) och sover så sött medans mamma dammsuger!

Imorgon ska han följa med upp på jobbet, så jag hoppas fan att de blir en lugn och fridfull dag där!

Förövrigt är jag sjukt trött idag, kommer säkerligen inte att få sova nå inatt heller utan lyssna på en pipande Tilo aaall night long!









Idag tar jag hem Tilo!

Idag tar jag hem Tilo, har ju haft han hemma i en vecka nu men endast några timmar för att han ska kunna "skola" in sig lite och det har gått superbra!

Imorgon åker Tilos old family hem igen, då är han Min och då är det bara jag som kommer att uppfostra, skälla, mysa, busa och lära honom vad som är rätt och fel, happy!

Men de ko¨mmer bli sjukt mycket och göra, så bloggen hamnar nog på hyllan ett tag igen, tråkigt när statistiken klättrat högt uppåt mot för tidigare, fråga mig inte hur men de är sjuktkul!

Ska försöka hinna med att slänga in ett inlägg då och då, men självklart kommer Tilo gå i första hand!

Kommer väl uppdatering om någon dag hur det går på nätterna, tydligen brukar han skrika Hela nätterna (och då är han med sin famil) undra då hur de kommer att gå för mig ... ?


Min Papillon Tilo :)


Toppbloggarna!

Nu till er bloggare :D

Måste ju bara fråga om det var någon mer än jag som hann med åh se "Toppbloggarna" på youtube innan de tre avsnitten togs bort?

Jag hann i alla fall se alla tre och jag tyckte de var riktigt bra faktiskt, dock jävligt korta, men äsch! Tummen upp iaf!

* Vad tyckte ni om de isf?
* Vems sida är ni på, Jackie eller Kissies?



Jag är självklart på Jackie Ferms sida, hon är en av de ballaste människorna som finns, absolut den ballaste människan i Sverige! Go Jackie!


Movie - Mum & Dad

Igår kom ju mitt lilla hjärta Tilo hit, vi myste på ett bra tag till Daniel ringde och sa åt mig att gå ut och de gjorde vi, då kom han inrullade med en bil på gårn! Hans mamma och Henke hade kommit ända till Loos för att ge honom en bil, snäll dom! :)

Sen åkte vi ut och cruisa lite med den, Tilo låg i mitt knä och käkade på ett gottgott hundben och efter en stund somnade han, så otroligt skönt att de går skitbra att åka bil med honom!

Var även hem till Mia och Leif och kollade på när Bolt sprang mot Gay (haha stackars kille) och Gay vann även om de flesta trodde på Bolt, själv tyckte jag att Gay var en värdig vinnare för hans underbart balla namn!

Sen åkte vi hem och skulle kika på film, men hamnade inte framför filmen förän 22.30 ?

Vi skulle kika på Mum & Dad som jag hade hört var riktigt äcklig och bra, men jag tyckte att det verkligen SÖG, gud vilken otroligt tråkig film! Javisste den var fan vidrig, riktigt vidrig, men inte de minsta läskig eller nått. Nope Tummen Ner !


Bild lånad från google.se


Jobbig jobbdag!

Idag har det varit fruktansvärt stressit på jobbet, jättemycket folk och alla kommer liksom samtidigt, ulänningar som svenskar = stress, jobbigt och krångligt.

Men i alla fall blev det sjukt skönt att komma hem när det var tacopaj framdukat på bordet och efter ett tag kom min bäbi Tilo :) Underbart!

Får se när Daniel kommer hem igen, har och Lefi har nämligen "spel dag/kväll" och ska spela tv-spel & dator hela dagen, jävla barnongar! haha!

Men nu ska jag busa med Tilo så han sover sött inatt


Snebild, orkar inte vrida!
(c) Jennie Ericson at Falu koppargruva!


Ramsjö!

Idag har jag jobbat, varit en lugn dag faktiskt, riktigt skönt!

Skulle ju iväg till Ramsjö direkt efter jobbet och stressat upp mig inför de hela dagen och hållt alla tummar för att de skulle vara lugnt den sista visningen = att ingen skulle komma.

Men tyvärr kom en stor barnfamilj och jag blev helt galetstressad! Hade 10 min på mig att äta, byta om, fixa till mig lite och stänga gruvan, tog längre tid!

Precis när jag skulle låsa 17.05 (vi stänger 17.00) och var ASstressad kommer de en gubbe och är käring och säger "vill du inte jobba över lite idag då, ha ha" Men jag höll minen och sa "nej tyvärr jag är SKITstressad, ska iväg på kalas så hinner inte, ha en bra dag hej dååååå" haha!

Så vi kom iväg i bra tid ändå och kom fram i rätt tid till maten, det blev Oxfilé m. gorgonzolasås och potatis, smakade UTSÖKT!

Vi var och käkade på Ramsjö camping, sväng in där och käka om ni åker förbi, rövgott! MUMS!


Tilo var helt GALEN igår, bet i precis allt, riktig busvovve!

Be


Jag (gammal bild) och mumsmumscider Peach melba <3


Regnig dag!

Idag har det regnat i princip hela dagen, hua va trökigt! Men de är ju ändå bra när man jobbar!

Idag blev det precis som jag trodde, massa folk = trött tjej (jag).

Hämtade Tilo efter jobbet och sen har de blivit massa bus, han sprang direkt fram till hans favvoleksak, ninen :D Busade massor och högg mig i handen och ruskade om i skinnet, vilket gjorde ont som fan, men ändå sött :'D

Nu ligger han och sover i mitt knä och har gjort de i en timme snart, sötaste!


Jobb, Jobb, Jobb

Åh jag vill vara ledig, men istället ska jag jobba hela långa augusti och två veckor alldeles ensam! Eller jag kommer att ha med Tilo upp så får väl sällskap av honom och spökerna, buhu!

Har ingen mat idag heller, men ska på kiosken vid 11 och hämta ut två paket till gruvan, woho undra va de innehåller för spännande, hoppas på glaset!

Känner på mig att de kommer bli mycket folk idag, hoppas jag känner lite fel haha! Elak jag är, ne men tänkte faktiskt ta och fota lite idag också, om jag orkar (a) höhö!

Nej nu ska jag dra. byebye sockertops!


(c) Jennie Ericson
Bild från falu koppargruva!
(fick ej använda blixt/stativ, därför bilden är sjukt fail)


Bilder på Tilo!

Nu har jag äntligen fått fingret ur arslet och lagt in bilderna på min bäbis Tilo, som ni kan se nedanför!

På bilderna är han 7 veckor, riktig skönhet kunde knappast hitta finare :')


(c) Jennie Ericson

(c) Jennie Ericson


(c) Jennie Ericson


(c) Jennie Ericson


(c) Jennie Ericson

Min lilla älskling :)


Tilo!

Nu har min bäbis fått sitt (nästan bestämda) namn och det blir Tilo, vill egentligen ha ett jättelångt och kalla den för Tilo men kommer inte på något bra!m

Tänkte även skapa en ny kategori för honom, för det läre ju bli ett himla tjatande om min lilla babe nu när jag har honom. Men för tillfället har jag bara honom på kvällarna eftersom jag jobbar och hans mamma fortfarande är kvar i byn, så då kan dom ju lika gärna få umgås på dagarna :)

Igår när jag kom hem från jobbet låg han och sov under Peter och Fredriks fötter, så himla söt :') Sen la han sig uppe på ryggstödet på soffan bredvid pappa och sov, han hade nämligen varit ute och busa med syrran hela dagen!

Ikväll tänkte jag hämta honom en sväng igen och mysa lite!

Tänkte även försöka få fingret ur arslet och lägga in bilder :D Men de kommer inom en snar framtid, vänta bara! Håll utkik!


Bäbis ligger och sover!

Åhherregud, idag vet man i alla fall att man lever efter gårdagen galenheter, fybubblan va roligt det var alltså! Alla blev måttligt skitfulla och de blev väl som förra året ungefär, förutom att jag inte ens var nära på att kräkas iår, wiho!

Igår hälsade jag även på min äskade lilla sötfis för första gången och jag bev alldeles kär :') Han var verkligen en skönhet och jag ångrar inte för en sekund att han ska flytta hem till mig och bli mitt lilla hjärta!

Idag tog jag även hem honom för att han skulle få vänja sig lite, och han kom hit vid 2 då blev de bus i en timme sen tvär slocknade han i sin lilla bädd med leopardmönster ;) Vaknade efter 30 min sen blev de full fart igen i en timme och nu är han däckad igen. 

Sötpojken min! <3 Har knäppt kort på bäbis med inte orkat lägga in dom, men de kommer!!

Namngivningen går det framåt med, han ser verkligen ut som en liten Oliver, så lutar åt det, men hinner ju ändra mig 10000 gånger ändå.. Well..

Ska käka nu, byebye! <3

RSS 2.0