VECKA ETT DAG SJU & BILDER FRÅN DAGENÅh då var sista tävlingsdagen över och vi gick hem med en seger :D
Så grattis till Tarja & Bessie, Bjarke, Renulat & Heidi :*

Ja, dagen har flytit på kanonbra, bättre än igår helt klart!

Starten var kanon, inge krångel alls, gick toppen! Monika fick hjälpa till att vara handler idag eftersom jag var tvungen att hålla i Renulat eftersom han hoppar fram och tillbaka, upp och ner osv! 

Sen kom det även en tant som skulle hjälpa till att hålla i Bessie, men hon blev jätte rädd för henne och försöke krypa till mig ist, vilket hon inte kunde/fick, så tillslut var jag tvungen att säga till tanten att hon fick släppa henne och jag tog över och de gick mycket bättre även fast jag fick hålla i två hundar. Tyckte så synd om Bessie gumman :( Men starten var kanon!

Sen när dom kom i mål sprang dom direkt till mig och sket i alla andra, kändes superskönt. Till och med Tarja sa att de känner sig helt trygga hos mig nu och trivs bra med mig, så jag känner mig jätte stolt! Finns ju inget bättre än när hundar känner sig trygga hos en, kärlek (a)

Alltså jag har blivit helt knäpp sen jag kom till Tarja, haha! Tror att det är för att hon är så knäpp själv, haha! Nej men alltså jag menar, jag har blivit så knäpp i alla hennes underbara hundar, <3

Sen efter allt var slut skulle jag ut i spåret med tokhundarna nummer 1, och efter mig kom Joesfin med sina blandisar och sist Camilla med sina Samojeder, så vi åkte på led! Var lite krångel i början och några gånger efter vägen, men annars gick allt kanon! Tarja knäppte till och med kort på oss haha, så de bjuder jag på nedanför ;)
Här kommer jag med söthundarna Esto, Evil, Cess, Kiuru :D


Tarja vid Starten
Ledarhundar (längstfram fv) Heidi & Bjarke
Wheelhundar (bak fv) Renulat & Bessie


Här har jag precis tagit emot och klappat om alla duktiga hundar :D


Jag kopplar Heidi som ska få gå till bilen & vattnas


Här springer jag och leder hundarna :) hehe.
Pappa har fotat korten, tack pappi<3

(c) Jennie Ericson
På alla bilder, även dom jag inte skrivit de på


Sen är det så att jag är med i en tävling om ett par söta örhängen hos Sofia, så jag håller tummarna för att det är jag som kommer att vinna :D


MIN KONSTIGA DRÖM

Hej alla morgonpigga!
tänkte skriva ett litet inlägg innan jag åker till Hamra eftersom jag blev klar 1,5 timme för tidigt, suck så himla typiskt mig!

Måste i alla fall berätta om min helt sjuka dröm som jag hade inatt, helt störd bokstavligen!

Först drömde jag att jag och Tarja var ute och gick? Också var jag påväg hem och hon skulle följa med mig en bit och sen mötte vi en gubbe med ett strykjärn? :S Också hade han massa blod på huvudet och brännmärken från strykjärnet, han var i alla fall psykiskt sjuk! Också helt plötsligt skulle han våldta mig med strykjärnet? xD Haha, hur nu de skulle gå till vet jag inte, men ja de var i alla fall de han sa, så jag sprang iväg och Tarja spöade ner gubben, haha! Så sjukt så de finns inte.

Sen drömde jag också att jag var med en tjej, vet inte vem de är men de var i alla fall en tjej och jag hade snopp haha men jag var fortfarande tjej! Jag var tillsammans med Daniel, fast han visste inte att jag hade snopp. Men tjejen visste de och ville ligga med mig xD HAHA, så hon försökte men jag ville inte vara otrogen mot Daniel, så jag skickade sms till Daniel och fråga om det var okej att jag var med en tjej, hahaha! SÅ jäkla fult. Slutade iaf med att jag visade min snopp för Daniel som blev lite förvånad hahaha!


hihi, jag förra året, inte speciellt fint kanske, men jag bjuder på den!


VECKA ETT, DAG SEXIdag var det alltså tävling som gällde, i Hamra och jag skulle vara Tarjas handler, alltså den som servar henne hela tiden och håller i hundar, leder dem osv.
Idag var det juniorerna Bjarke, Bessie, Heidi & Renulat som skulle få köra.

När vi kom dit så började vi med att sätta ut stake outen, och fixa allt tills bangenomgången skulle börja. Sen fick vi starttiden och den var inte förän 12.10 så vi hade massor av tid över till att strosa runt och prata med folk, skoj!

Sen när klockan började närma sig satte vi igång och gjorde iordning hundarna, selade på och förde dem till start området och satte dit dem på släden. Sen när det var två minuter kvar skulle jag leda dem fram till startlinjen och de gick kanonbra, den enda som hoppade omkring och så var Renulat, men jag höll i honom så då gick de bra! Och sen bar dom iväg med en väldans fart!

Medans hon var ute och åkte stod jag och prata med mamma och pappa som var där och hälsade på. Sen när hon kom i mål så fick jag leda dem fram till bilen och sen blev det vattning och massa grejs :) Hon ligger i alla fall etta efter dag ett men det är ju en dag kvar också, men jag håller tummarna för att hon vinner :D

En ytterst trevlig dag, ser framemot morgondagen som kommer att se likadan ut! För utom att jag kommer att få köra imorgon igen :D Med valparna, kiuru & Camillas Cess, roooligt!

Åh nu är det verkligen såhär att jag är helt såld i både Sibirian husky och hundspann, undra hur lång tid det kommer att ta innan jag skaffar massa egna hundar och spann/släde/allt? ;) Tror då inte att de tar så många år, helt sjult roligt. Verkligen ett av det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Lovely!

Älskar dig Daniel, du är verkligen mitt allt, alltid du gubben vi passar verkligen ihop som två pusselbitar :) <3


Tarjas Samojed Kia, myshunden! :)


Oj va litet de blev ^^ Är iaf ett Samojedspann som nyss kommit in i mål!


Tarjas ledarhundar Heidi och Ivan, Heidi närmas & Ivan vilar :')

(c) Jennie Ericson på alla!


VECKA ETT, DAG FEMDenna dag har varit händelserik kan jag lova, massor med skoj!

Börja med matning och mockning som alltid ;) Sen blev det massa bus och mys! :)

Sen tog vi fyrhjulingen typ en mil bort för att leta efter Tarjas glasögon som är helt borta, men hittade dem inte hehe.

Efter det skulle de bli dax för mig att köra för andra gången, den här gången skulle jag ta Donna, Kiuru, (valparna) Evil och Esto. Jag fick precis som första gången, ta på dem selarna själv, sätta på dem på spannet och idag fick jag göra precis allt innan och efter helt själv, otroligt roligt.

Och sen bare iväg, inte lika fort idag som förra gången men de är ju för att de är slut i kroppen så jag tyckte lite synd om dem så jag sprang och sparkade släden för alla uppförsbackar. Idag tog vi en annan väg än första gången, och tro de eller ej så gick det helt sjukt bra, inga stopp, inge krångel och ingen felkörning (a) hehe!
Så allt gick helt klart över förväntan idag och även att Evil inte slängde sig ner som han brukar, utan stod och vänta tills jag kopplade bort honom, dom är så duktiga! :') Stolt ja!

Sen har vi mest myst med dom och sen har jag även fått lära mig att valla skidorna till släden, riktigt coolt och de var inte i närheten av va jag trodde ;o haha!

Men imorgon är det i alla fall tävling, och jag är sjukt nervös ;o Eftersom jag ska vara Tarjas handler, vilket menas med att jag ska leda hundarna fram till start, vattna dem och göra massa andra saker, så jag är nervös. ^^ Men imorgon tar jag iaf med kameran och även söndag och sen hem till Tarja på måndag, så lovar att de kommer ut massa bilder inom kort :D Håll utkik! :)

- Sen vill jag även ge er några goda råd.
~ Ta vara på varandra och var rädd om varandra
~ De ni har som närmast, visa dem att ni älskar dem & bry er om dem
~ Ta verkligen vara på tiden ni har med varandra
~Njut av varje sekund ni är lyckliga & mår bra
~ Klaga inte så mkt och var glad ist
~ En dag kan allt detta vara för sent, och då kommer ni att ångra allt ni ej gjort.


VECKA ETT, DAG FYRA
Denna dag har varit lugn, hundarna hade vilodag så de skulle inte göra mer än att vila.

Dagen började som alltid med matning och mockning av hundgårdarna, sånt man kan nu haha även om det inte är det roligaste ^^ Sen blev det även lite bus!
Sen passade vi på att åka till Bollnäs och köpa filtar, täcken och allt sånt som vi skulle lägga i burarna i bilen tills helgen så de ska ha de mysigt och varmt, hehe. Sen köpte vi även lite annat smått och gott (y)

Imorgon ska jag köra igen, denna gång blir det Evil, Esto (valparna) Kiuru och Donna, iiih längtar så de knakar! Sen ska vi även förbereda oss för tävlingen i helgen i Hamra, jag ska få träna på att vara Handler, vilket jag trodde var enkelt men öh nej jag trodde fel höhö.

* Sen skrev även Sofie sms och berättade att det är en tjej som ska göra ett repotage om vårt företag (UF) som vi har :D KUL! Vi trimmar alltså hundar som UF om någon missat de, lite ballt då :D hihi skoj!


Ivan i bakgrunden & Heidi närmast, båda riktigt duktiga ledarhundar, mys!


VECKA ETT, DAG TREÅh måste bara säga att det blir roligare och roligare för varje dag som går, shit vilken lärorik & händelsefulldag :D

Började med matning och mockning som man gör alla dagar!

Sen skulle vi ut och köra igen, men idag var det ju inte bara att köra utan det var ju världens snöstorm! Men vi skulle ju ut ändå eftersom snö inte hindrar oss, så vi gav oss iväg med 9 hundar idag ist för 10, eftersom Bjarke var lite dålig i magen så fick han stanna hemma. Vi körde iaf iväg i snöyran och ja jag kan lova att jag var som en snögubbe efter endast 1 km typ, snö fulla ansiktet och fulla kläderna, men sånt är livet! Vi körde i alla fall ca 1,8 mil idag med dom och ja, vi var verkligen stelfrusna när vi kom hem, hehe.

Men då skulle även valparna & Bjarke och Kiuru köras eftersom de också ska ha motion som alla andra! ;) Och då säger Tarja såhär:
Ja men du hittar i 5 kms spåret nu va, du vet där vi åkte med skoter?
Jag: HAHA, njaaaee inte direkt.
Hon: Men nu gör vi såhär, du får köra tävlingsläden med valparna + Bjarke & Kiuru, jag säger vilken väg du ska åka ovh vart du ska sväng och så, de blir kanon de!
Jag: Ja men de blir ju bra, men ska du åka i tävlingssläden då eller?
Hon: Haha, nej jag stannar hemma så får du åka iväg själv, kommer väl med skotern om du inte kommer tillbaka ;)
Jag: SJÄLV, hahaha jaha ja men okej

Alltså, jag har aldrig kört ett tävlingspann, bara turishundar en gång, jag skulle ge mig iväg med valpar som endast gått i spann 4 gånger, ut på ett spår jag aldrig åkt förr + att de var snöstorm. Men eftersom jag var sjukt jävla sugen på att åka och jag visste att jag skulle klara det så Visst! :D

Så jag fick göra allt själv, göra i ordning dom med sele och släden och allt och sen bare iväg med en jäkla fart, satan va fort de gick hehe. Men jag klarade det, fast jag körde fel en gång HAHA, men jaa jag kom iaf ut på en väg ochy de var då jag fatta att jag var helt jävla fel, så jag skulle försöka vända spannet, hmmmm men de gick förvånadsvärt kanonbra! :o till och med valparna lyssnade på mig och skötte sig utmärkt, NÖJD Jennie!

Så resultatet av denna dag är alltså att jag ÄLSKAR att köra hundspann foooort :D jippi! Plus att jag aldrig kommer att vilja lämna dom sen när praktiken är över ;( Alla hundar är ju helt underbara, kommer fan flytta dit hehe!


Renulat, wheelhund ! Sjuktfin & snäll hund
(c) Jennie Ericson.


VECKA ETT, DAG TVÅJahapp då var dag två över och dagens händelser var roligare än gårdagens, så just nu blir det ju bara bättre och bättre, tummen upp!

Detta har vi gjort idag:
Började med att mysa med Ivan (hennes bästa hund) inne i köket medans Tarja åt frukost. Sen blev det matning och då passade jag på att mocka alla hundgårdar vilket är 11 stycken, då de tog ett tag ;) Sen började vi att släpa fram slädar och alla grejer till hundspannet eftersom vi skulle köra idag, jippi! :D Idag skulle jag bara åka, eller bara och bara, så jäkla kul & coolt. Så vi packade in släden och allt i bilen plus att vi satte på alla hundar selarna och slängde in dem i bilen :)

När vi kom fram till vägen var det till att skynda sig med att sätta fast alla 10 hundar i spannet, vilket inte är det lättaste men det gick faktiskt riktigt bra (y)

Seeeeen bare iväg med en j*vla fart kan jag lova :D Jag fick sitta och hålla i en GPS som visade hastighet och allt och måste säga att det var riktigt ballt :D Hundarna drog mig+tarja+en stor tung släde i 33 km/h och då måste man ju tänka på att hennes hundar Inte är till för att dra lass, alltså mig ;) hihi! Så det gjorde dom riktigt jäkla bra alltså! Grymt imponerad och de gick fan fortare än det låter och var riktigt läskigt ibland ^^

Imorgon ska jag få testa köra som de lät, jag kommer att få köra valparna + Donna & Kiuru om jag nu får/vågar köra ;) Sen ska vi även ut med hundarna igen (de 10 andra) fast imorgon ska vi åka efter en skoterled med alla 10 st, med maaaassa svängar och gupp, så bli inte förvånad om jag kommer att ligga på sjukhus imorgon! höhö.


Från förra vintern när vi körde med turisthundar med klassen!

Full fart, men som sagt turisthundar håller ca 6-7 km/h i genomsnitt
MOT FÖR
Tävlinghundar ca 25 km/h (+ last vilket de ej är vana vid) i genomsnitt

Jag har fått den lätt bästa praktiken man kan önska sig, jag menar att mysa, busa, leka, springa och åka släde med hundar hela dagarna, kan det bli mcyket bättre eller? Nej jag tror inte de! :')
LOVELY!

Älskar dig Daniel, du är det enda som fattas i mitt liv nu för att jag ska vara helt lycklig! <3


HOT OR NOT ;)
Märke : Rip Curl
Pris: Pengar!!

* Jag är med och tävlar om ett namnsmycke från Batties Galleria 
 på Fokis blogg, håller tummarna för att jag vinner! :D
VECKA ETT, DAG ETT

Tänkte börja med att tala om för er att min första dag på min 12 veckors praktik började idag, därför hade jag tänk att efter varje dag (om jag hinner) kommer jag att skriva om dagen som var. Och eftersom jag kommer att ha världens drömpraktik, så vill jag dela med mig av mina upplevelser med er.. Här kommer dag ett..
Idag var det första dagen jag skulle vara hos Tarja, eller första och första har varit där två gånger innan, men nu var det första gången på praktiken. Idag skulle vi bara ta det lugnt, jag menar jag hade ju ändå 14(?) stycken namn och utseende att lära mig vilket inte är det lättaste av rasen Sibirian Husky, men slutade ändå dagen med att kolla igenom alla och säga deras namn på rätt hund helt perfekt!

Men i alla fall, det vi har sysslat med idag är bokstavligen att tagit hand om hundarna, man kanske inte tror att det är så viktigt, men det är viktigare än man tror! Och det är Tarja ett levande bevis på, hon lägger verkligen ner ALL tid åt sina hundar, hon har alltid dem med sig och tänker alltid på deras bästa och det visar sig på tävlingarna eftersom hon vinner, ja jämt kan man säga, ligger alltid i toppen & är jävligt grym! Även att hon endast tävlat i 3 år med sina Sibirian, öh ja grymt!

Ja och tagit hand om dem menas alltså med att vi kardat igenom varenda individ, vi har klippt klor, lekt med dom allehopa, släppt ut dom så de har fått lekt massor och sen har vi även kört upp spår med skotern som vi ska åka i imorgon :D Så imorgon blir det alltdå hundspann och jag ska få åka :D

Det kommer att vara lite skillnad mot för att åka med turisthundar eftersom de har en genomsnitts hastighet på 6-7 km/h mot för Tarjas hundar som har ca 30 km/h och mer! Vilket är en anning snabbare än vad man tror.

Så, ni får höra mer imorgon vad jag sysslat med då :D
Ingen kamera tas med imorgon pga körningen men håll utkik och absolut efter helgens tävlingar i hamra!

PUSS PÅ ER :*


haha fail bild, men blev tomt utan nått.
/ saknar min Daniel, love you <3


LUGN DAG !

Idag har jag och Daniel bara tagit det lugnt, snart kommer kusin och hämtar Norton som jga varit hundvakt åt i helgen då, lägger in kort på honom imorgon så håll utkik allehopa! :)

Nu vill jag tipsa om en sak, det är så att min pojkvän har skaffat sig en blogg, haha! Han kommer väl mest att skriva om hur det är att vara inne i lumpen, vad man gör och visa massa bilder från lumpen, så ni som är intresserade av att veta lite om lumpen och så läs hans blogg. Klickapå bilden för att komma till bloggen!

Gå in på hans blogg nu och kika lite, hn har bara skrivit ett inlägg men ändå :D


LOVELY

Har nyss käkat middag tillsammans med bby, sen är jag ju även hundvakt. Ikväll ska vi bara mysa och kika på film eller nått, ha de bra helt enkelt eftersom han åker imorgon igen. Sen har vi även fulat oss massa framför min cam, hehe. Ja så här ser ni resultatet av vårt lilla anfall ;)


älskar dig <3Jag masserar älsklingen som ser ut som en grottmänniska, helt inne i tven x)


Ja vi slutar med en otroligt seriös bild på mej då ;)


Och såhär ser huvudmassage grejen ut som jag köpt, helt underbar!
Rekomenderas verkligen! Kostar väl mellan 50-60 :- kanske, beror på vart man köper den.
Helt klart ett tips till dem som älskar att gå till frisören pga att de är så jäkla skönt :D


GOD MORGON SÖTHÖNOR!

Sorry för att jag inte skrev något mer igår men tyckte att de sista jag skrev fick räcka, för då läste ju så många som möjligt det och det verkar ha tagit.

Igår kom ju Norton som jag ska vara hundvakt åt, han har varit jätteduktig och ligger och sover hela tiden typ, hehe.

Imorse ringde iaf världens bästa pojkvän, alltså min ;) Och han berätta att han stod utanför min dörr och väntade :D Liiiite glad jag blev då, och sprang och öppnade. Kommer att vara lite osocial denna helg eftersom Daniel endast är hemma denhär helgen sen kommer vi att vara ifrån varann i 3 hela veckor, så jag vill umgås med honom så mycket som möjligt :)

Men på måndag börjar ju iaf praktiken, ska försöka få med mig kameran dit och fota lite, annars kommer jag ha fullt upp eftersom de blir hundspanns tävlingar både vecka 4 och 5, men de ska bli jävligt kul :D


TIDSFÖRDIV & LITE AGGRESSIV

Hejhopp.

Nu vill jag bara berätta att hädan efter kommer jag att ta bort alla "Anonyma"s kommentarer, eftersom folk verkar vara alldeles för oärliga, fega & allmänt dumma i huvudet som kommenterar anonymt eftersom man kan spåra IP-adresser som jag nu gjort, så du är ju faktiskt inte helt anonyma om de är de du tror. Ska ni kommentera, snälla skriv dit era namn ist, annars kan ni hålla era åsikter inom er, punkt slut! Om ni ska skriva nå vättigt eller snällt så fine, men inte om ni ska klaga och vara allmänt puppiga! :*

Så nu ska jag skriva lite annat. Snart kommer Norton, min kusins hund som jag ska vara hundvakt åt, ska bli roligt. Sen har jag även suttit och rita lite i paint, höhööö ja paint, det är verkligen ett tidsfördiv men äsch!

Vad tycks om mitt konstverk? ;)


Näsan var helt klart svårast, hehe. Första bilden jag gör så klaga inte (a)


Orginalbilden


HISS & DISS.

Nu tänkte jag göra min första hiss och diss, känns som att jag härmar alla andra men kom tyvärr inte på något eget roligt ord så de fick helt enkelt bli hiss/diss, sorry!*~ Daniel
Han finns alltid där och stöttar och lyssnar, han är verkligen en av de personer som betyder mest för mig och han beter sig både som världens bästa pojkvän & vän! Han är den enda som aldrig sviker, tack för att du finns. LY <3

*~ Kaffe
Kaffe är ett av de jag använder mest i mitt kök, det är både gott och gör en mycket piggare, ytterst bra!

*~ Praktik
Ibland kan det vara skönt att avbryta allt pluggande och gå på praktik, det är både avkopplande och annolunda än att sitta framför böcker och försöka lära sig.


*~ Småbarn

Finns det något sötare än söta småbarn som nyss lärt sig att prata, så himla söta, eller när dom sjunger, de är ju nästan så att man blir tårögd! :')


*~ Folk
Vissa personer verkar ju tro att de känner en mer än vad de egentligen gör? Det är verkligen nått jag blir så trött på, personer som försöker styra en, äga en och utnyttja en. Liksom man äger väl sig själv och ingen annan? Man ser så mycket folk som försöker styra över andra hela tiden, stå på er och säg ifrån, låt er ej utnyttjas!

*~ Härmapor
Ett av det värsta som finns är väl folk som härmar en med saker man köper osv. Jag tycker att det nästan inte finns något värre än när folk köper likadana saker som mig, liksom är det inte roligare med en egen stil, än att ha samma stil som någon annan? Nu ska man så klart se skillnad på att typ köpa ett baslinne som någon annan, men om vi till exempel säger en helt annolunda sak som man använder ofta eller en speciell sak som verkligen är JAG, ja men som tex Lady Gaga & Foki med deras hårrosett och nu kommer Kissie och tror att de var hon som kom på de, sånt stör mig!

*~ Att vara utan dem man tycker om
Det måste ju vara de värsta som finns, att sitta 100 mil ifrån den enda som egentligen bryr sig, men tur man har några få vänner som också bryr sig & ni vet nog själv vilka ni är så behöver inte nämna namn. Det värsta är ju att de som man behöver mest befinner sig längst ifrån en, som vännerna i sthlm osv, miss you :*


"DANMARK FÖRBJUDER "MÖRDARHUNDAR"

Satt nyss och läste nyheterna på nätet och hittade denna artikel om de så kallade "mördarhundarna" ska förbjudas att avla fram eller importeras eftersom att de är så våldsamma hundar osv. Det är alltså tänkt att hela 14 raser i Danmark ska utrotas pga deras våldsamma beteende osv.. Läs hela artikeln här!Jag tycker att det är så överdrivet att kalla raserna Pitbull terrier, staffeshire bullterrier osv. för "mördarhundar", det är faktiskt så att en helt "vanlig" hund så som Border Collie eller vad som helst kan bli en "mördarhund" om den kommer i fel händer. Nej nu väljer jag att kalla dom för kamphundar, även om det också låter illa men jag menar inge illa med det, för att de är just kamphundar. Men de är faktiskt så att raserna inte är framavlade för att attackera människor osv som vissa vrkar tro. De är framavlade för att hetsa upp byten vid jakt, alltså inte människor utan djur. Och det finns många seriösa hundägare till dessa hundar som försöker avla bort deras hetsiga egenskaper och har studerat deras beteende och så innan de köpte hunden. Alla använder inte sin hund till kamp och för att "mörda" folk. Det som händer är att hundarna hamnar i fel händer, okunniga, oproffsiga & oseriösa personer, det är det blir fel och det kan hända men precis vilken hundras som helst !


Så de jag tycker är att man inte ska utrota kamphundarna, utan att man hellre ska sätta striktare regler på vem som får köpa en sån avancerad hund, jag tycker inte att vem som helst ska få köpa en eftersom det är väldigt enkelt att förstöra en sån hund om man inte har kunskapen. För det är inte hundens fel att den blir som den blir, utan den som håller i kopplet, tänk på de !
LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES

Var ju på bio igår, luftslottet som sprängdes & nu tänkte jag skriva vad jag tyckte om den, men tänker inte riktigt skriva vad den handlar om för då blir det inte så roligt att se den faktsikt.

Det är ju den tredje filmen av Stig Larsson, Första heter Män som hatar kvinnor, andra Flickan som lekte med elden och den tredje Luftslottet som sprängdes då.

Jag tyckte att den var riktigt bra, men ändå sämst av de tre filmera, min favorit är Flickan som lekte med elden. Men det är ju den sista filmen så när man ser filmen så förstår man varför den är minst bra. Kan ju säga att det till mesta dels handlar om att sätta dit alla som misskött Lisbett, men om de lyckas eller inte får ni se själva ;) men den är i alla fall riktigt bra, älskar alla filmerna och rekomenderar dem starkt!

Sen tycker jag även att Noomi Rapace är en av Sveriges bästa skådespelare helt klart bland de tre bästa! Hon är så sjukt grym och sjukt snygg! Liksom kolla bara in bilderna nedan, ingen kan ju neka till att hon är grymt ball! Och sen är ju även Mikael Nyqvist med och han är ju också grym skådespelare så ja, tummen upp till filmerna!
bilderna lånad av google.se


(observera mina snygga stjärnor gjorda i paint xD)


SISTA DAGEN I SKOLAN = TOPPEN

Sådär, då var sista dagen i skolan avklarad, nu har jag praktik i 12 veckor så kommer inte tillbaka till skolan förän vecka 18, känns helt klart bäst! :D

Idag gick jag upp till skolan, först hade vi samhälle, det var faktsikt intressant och jag och Cicci hade lite andra åsikter än alla andra, hehe!

Sen satte jag och Sofie igång med att fixa de sista till mässan och pratade med lärare och rektorn, duktiga vi! Så nu är de mesta som vi kan fixa klart.

Måste bara berätta, HAHA. När jag, Cicci och Sofie stod ute så kom de tre killar från grusk/KY som stod och viska och tittade mot oss hela tiden så vi undrade vafan dom höll på med, sen kom de fram till oss och sa..
Han: Hej, jag skulle undra om ni har tid några minuter?
Vi: Öh ja?
Han: Ja jag undrar om ni skulle vilja byta något mot denna keps?
*han tog fram en knallorange keps, typ jaktkeps & var seriös*
Vi: Öh va? xD
Han: Ja, jag skulle undrar om ni skulle vilja byta den här mot något, vad som helst?
Vi: Öööhm, haha ne vi har inget att byta emot.
Han: Är det helt säkert, den har ju fin färg och den är i fint material blablabla.
Vi: Njaee vi är inte intresserade
*han gick iväg*
Vi: HAHAHAHA SKÄMTADE HAN ELLER?  x'''D


Sjukt kul kanske inte låter kul, men kul som satan var det xD
JAG TYCKER ATT JAG ÄR COOL OKEJ?

HAHA, gick in på facebook en sväng nu och titta vem som hade svarat på min vänansökan då? ;D
Annars så tycker jag att facebook suger för de krånglar jämt.

Franscesca från Paradise hotel ;o
Älska henne, känner mig så jäkla cool, så nu måste ni hålla med mig, OKEJ?! ;)

Svarar på alla kommentarer senare söthönor, hinner inte nu :*


BIO, LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES

Vaknade för en stund sen, inte bra alls! Tänkte sova en halvtimme men slutade med att det blev 2 timmar, ångest! Jag ställde alarm på telefon men trodde jag fick ett sms så tröck bort bara, smart Jennie smart!

Men men, så jag började nyss med maten som jag hade tänkt att börja med tidigare eftersom de är kyckling, tänkte även hinna med och duscha men det hinner jag nog inte innan mamma kommer.

Ikväll ska jag på bio med mamma, den tredje filmen av Stig Larsson, Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och nu Luftslottet som sprängdes, ska bli riktigt kul hoppas att den är bra bara.

Annars är jag faktiskt inte en "bio-människa", eftersom det alltid brukar vara något störande som t ex, lång person framför som flyttar sitt huvud var 5e min, folk som sitter och pratar, folk som prasslar överdrivet med godispåsar och allt vad det är och folk som sparkar en i ryggen. Nej jag gillar inte alls bio, hehe.
"LEDARHUNDS UNDERVISNING"

Jahapp, då har man slutat för dagen då och endast haft en skitlektion. Vi skulle ha undervisning om ledarhundar alltså sånna hundar som blinda går med och jag såg faktiskt framemot det jättemycket, men blev faktiskt besviken. Hon som vi hade har vi haft förr och ja, det är väl inget att skryta om och det vet även vår lärare så vet faktiskt inte varför hon tog hit just henne igen.

Men blev mest besviken för att hon pratade om massa annat & det var väldigt tråkigt och hon gick bara igenom saker som vi redan visste. Jag höll på att somna hela tiden, så jäkla jobbigt ^^ Men i alla fall så började hon inte prata om själva ledhundarna förän jag fråga hur de arbetade och då började hon prata om det ?

Sen efter rasten skulle vi få testa att gå med ena av hundarna som hon hade med sig, och vi skulle även blunda så det verkligen var hunden som skulle få föra oss eftersom vi skulle vara "blind". Hunden som vi skulle gå med skulle snart en blind ta över och den kostar 200-250 000 kr, sjukt mkt för en sån dåligt utbildad hund om jag ska vara ärlig. För när vi gick med honom så ledde han oss ut i vägen framför bilar, upp i diket/plogkanten och sånt. Tycker liksom att den ska kunna allt riktigt bra innan man säljer den för ett sånt högt pris.

Men jaja nog pratat om det, hehe. Idag ska jag inte göra mkt, tänkte lägga mig och sova men tror inte att jag kommer att lyckas ;( Så ja, vi får väl se vad jag ska hitta på en kall dag som denna :)


GOD MORGON !

Ny dag, nya möjligheter ;)

Snart ska jag till skolan, idag ska vi hålla på med ledarhundar tror jag, lät som att vi skulle få testa på hur det var att vara blind och ha en hund som leder en? Aja, berättar senare vad vi fick göra och om det var roligt. :)

Ikväll ska jag och mammi på bio, Luftslottet som sprängdes, hoppas att den är skitbra och att det är lite folk på bion!

Kikade även på Paradise Hotel igår, ofc! Denna gång var det ju en kille som skulle lämna och det stod mellan Kristoffer & Fredrik men Luiza valde Kristoffer & skickade hem Fredrik som blev lite upprörd. Jag vet inte vad jag tyckte om det, Kristoffer har ju varit där längst men ändå verkade Fredrik riktigt trevlig och läcker, så ne jag vet inte.
Vad tycker ni, valde Luiza rätt/fel kille ? 


DET GÅR BRA NU!

Kanske ska ta och köpa mig en trisslott denna vecka?
Eftersom allt verkar gå med mig denna vecka ist för mot mig som det brukar vara. Det enda som inte går med mig är väl att jag inte kommer att få träffa Daniel på 3 veckor, men sånt är livet!

Idag ringde i alla fall från praktiken jag ringde igår och sa att jag var varmt välkommen till dem de sista veckorna :D Så nu är hela min praktik klar, lovely! :* Plus att jag prata med Tarja igår och jag ska få följa med henne på ännu en tävling med hundarna, iiih KANONKUL! Så nu är allt klart och tänkte lägga in en till planering så ni får se mina veckor nu när allt är klart!

Nu har även sötnosen Norton kommit som jag ska passa ikväll och i helgen, kanske även någon mer sag denna vecka, sen väntar jag även på mamma som ska komma hem med mat åt mig, jag hungrar ihjäl!


Ser det inte helt underbart ut? :DPARADISE HOTEL !

Kikade på Paradise hotel igår, åh verkligen älskar det programmet, lätt bästa som finns ! :D
Måste erkänna att gårdagens avsnitt var ett av de bästa, sjukt roligt när Franis och Pontus fick uppdraget att sno saker av de andra deltagarna utan att avslöja sig själva. Det var sjukr spännande och tillslut lyckades de med uppdraget och fick åka och käka middag. På middagen fick de veta att de fick bestämma valfri person kille/tjej som de skulle få skicka hem, yeeeees tänkt jag nu åker Catja :D
Men efter att de började prata så blev jag nästan orolig för att de skulle välja någon annan, men tillsut kom de tillbaka för att avslöja och de andra var inte glada, haha!
Men de avslöjade tillslut att det var Catja som åkte ut, Tummen upp!
VARNING! Om du får ett mail som säger att du ska dra åt helvete, gör inte det! Det är ett lurmail! Det är asvarmt där och folk där är skitsura!


MUSJAKT & FETMA

Satt nyss och kikade runt på datorn och tven som tur var, för när jag skulle kika upp på tven vad det var för intressant så tyckte jag att jag såg något på golvet som rörde sig :o Så jag kikade igen och ser min jävla mus på golvet :O Fick panik och skyndade mig dit och plockade upp henne från golvet, samtidigt som jag tänkte shitshitshitshitshit.. Sen började jag fundera på hur hon kunde ha rymt vilket jag fortfarande inte kommit fram till?! Och de suger, tycker inte att de ska kunna ta sig ut genom gallret men man vet aldrig med möss eftersom de kan göra sig sjukt tunna och komma igenom i princip vad-som-heltst. Men sen kommer ju nästa steg? Buren står på en hög barpall, så hur hon tagit sig ner på golvet utan att slå ihjäl sig vet jag inte heller. Men jaja, nu måste jag försöka hitta hennes väg ut, så hon inte ska rymma igen, kommer ju inte kunna sova inatt -.-

En sak ni kanske inte visste om fetma, jag har abolut inget emot fetma, hörde bara en intressant sak.

Fetma brukar man alltid säga går i generna och i familjer med "feta" barn, är oftast föräldrarna till barnen också feta. Ofta brukar föräldrar skylla på att deras barn har fetma för att de går i genern och inte för att föräldrarna matat dem fel. Men det finns studier på att fetma inte går i generna. Men själv tycker jag att det är ganska självklart att om föräldrarna har fetma, så blir ju givetvis barnen lidande av detta eftersom de äter samma mat som deras föräldrar varje dag, klart de går upp i vikt då? Det fattar ju tom en 5 åring...


rymlingen! ;)


RIKTIGT SNYGGA SKOR, JA TACK!


Satt nyss och kikade på skor inför sommaren, ingen av dessa skulle jag tacka nej till i alla fall.
Själv gillade jag mest de längst ner till höger mest, ge mig! :*

Vilka gillade du mest av dessa?
KISSIE SKA FÅ FETA SILLISAR!!

Kom nyss hem från skolan, redovisningen gick helt utmärkt, (inteförattskryta) men läraren som är en riktig snålis på betyg satte MVG på både faktan och redovisningen, fast de som är synd är att det bara är en övning till nationella så det kommer inte räknas med tror jag ;( Synd för mig.

Har i alla fall ringt lite praktik och även pratat med kusin idag, så imorgon skulle de återkomma från praktiken håller alla tummar som finns för att jag får den! Sen kommer även Nisse med Norton (kusins whippet som jag ska vara hundvakt åt i helgen) imorgon så jag ska testa att ha honom själv och hoppas att det kommer att gå bra!

Ikväll händer inte myckte, diskade nyss så de behövs inte, skönt! Men ska nog ringa Tarja och höra över praktiken och sen ska jag självklart kika på älskade Paradise hotel, det-är-ett-måste ! :*

Men nu ska jag nog fundera ut någon middag även fast jag inte ät hungrig, måste vara första dagen på lääänge som jag inte är vrålungrig när jag kommer hem från skolan, hehe!

 


Längtar tills dagen jag får sätta på mig denns & njuta av att skolan är över! :*SNART SKOLA, BAIIIC!!

Vaknade vid 9 och kunde inte somna om, börjar inte förän 12.20, men jag gick upp ändå duktig som jag är.

Men dagen ser ut att bli en riktigt otursdag eftersom de bara jäklats för mig hela morgonen. Detta är lite av de som hänt,
~ rev ner hela gardinen jag har fom skynke för sängen
~ nöp mig på en tång så nu har jag en blodblåsa, blääh!
~ tappa ett ägg på golvet
~ kleta mascara över hela huvve så nu blire utan smink idag ist
~ inte sovit något på hela natten mm mm mm..

Ja men mycket mer, men sånt är livet de finns ju alltid som som har de värre, som tex stackarna nere i Haiti, fyfasen vilket kaos. Sänder ett hjärta ner till er <3

Men nu ska jag knalla in på toan, sen ska jag ta mig ännu en kopp kaffe och sen ska jag gå till skolan, jippi! Önska mig lycka till på redovisningen, blääh! ^^

Ha en bra dag, hörs senare sockertoppar :D
TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN!

Nu har min älskade åkt tillbaka upp till Boden igen, vilket är otroligt tråkigt men sånt är livet när man har en pojkvän inne i lumpen. Han har ju trots allt "bara" halva tiden kvar nu, vilket känns otroligt skönt. Det värsta just nu är att jag kommer att vara borta den helgen jag är ledig från praktiken och när jag är borta på helgen så får han långhelg, vilket är skitjobbigt för då kommer vi inte att få träffas på typ 3 veckor :( Men men, sånt är också livet, kommer bli underbart sen när vi båda är klara.

Imorgon är det skola igen, men börjar inte fören 12.20, lovely! Efter det har vi religion & sen svenska och då ska jag redovisa om ungdomsspråk, hoppas att det går bra. Sen på eftermiddagen/kvällen kommer det väl inte att hända mycket, ska iaf ringa Tarja och prata över praktiken och sen ska jag även försöka att städa lite, igen! Sen ska jag självklart kolla på Paradise hotel, längtar redan!

Just nu sitter jag och och kikar på Johan Falk på kanal 4, älskar filmerna ! Har redan sett alla, men verkligen värd att se en gång till. Men nu ska jag kika vidare, harä :D


17/1 ~ 2010

Jag tycker fortfarande att det känns fel att/skriva 2010, men det är väl bara att vänja sig.

Igår skrev jag ett inlägg på kvällen, men blogg.se krånglade som vanligt så det försvann och jag orkade inte skriva ett nytt.

Igår hade jag och älsklingen iaf en mysdag, skulle egentligen på party men eftersom darlings tåg var 6 timmar försenat så blev allt så himla tajt, så vi stanna hemma i ställe :) Åt god mat och myste och kikade på king of california & Beck money man. Daniel somnade efter halva Beck, men jag höll mig vaken och såg hela (y)

Idag ska vi väl göra ungefär lika mycket som igår, för utom att Daniel åker upp igen, värdelöst -.- Hinner ju aldrig hitta på något eftersom det är sån kort tid han är hemma, men heller lite tid än ingen tid alls. Det är sånna här tillfällen man verkligen uppskattar varandra och det är nog just därför vi typ aldrig tjaffsar eller något, och de är så himla skönt.

Åh imorgon börjar sista vecka i skolan, den är det praktik, och det ser jag inte något negativt med, kommer bli HELT SJUKT BRA! Jag kommer även att försöka knäppa kort och så, för att göra bloggen lite roligare kanske, men får se om jag hinner eftersom jag kommer att ha ganska mycket att lära mig inför tävlingen vecka 5 i Särna som kommer bli klockrent :D


Nu ska jag mysa vidare med Daniel medans han är hemma :)
:*


VÄRLDENS BÄSTA ARTIST !!

För varje dag som går längtar jag mer och mer till studenten! Ska blir helt galet skönt och en av de lyckligaste dagarna i hela mitt liv, känslan är helt overklig redan nu, längtar as hell!
Längtar även tills man får mössan och fattar att de är sant, åååh :')


RECEPT PÅ CHEESECAKE !

Nu testar vi igen, eftersom jag väntar på min pojkvän som skulle ha kommit klockan 05.30 och inte hört av sig än så passar jag väl på att blogga nu då.

Här kommer i alla fall receptet på cheesecaken som jag och Darling eller okej bara jag gjorde när ha fyllde 20 år, testar en gång till eftersom de inte funkade igår. Den är supergod och verkligen ett tips för de som gillar glass men även de som inte gillar glass för cheesecake är mycket godare än just glass !

Detta behöver du:
3 ägg
3 dl vispgrädde
2 dl socker
½-1 tsk vaniljsocker
1 ask philadelphiaost
Digestivekex

Så här går du till väga, eller så här gör jag helt enkelt:

Dela på äggvitan och äggulan, jag brukar alltid dela på äggen så det blir två äggskals halvor och sen tar jag två glas och ställer under, sedan häver jag äggulan fram och tillbaka mellan ägghalvorna för då rinner äggvitan ner :) Du behöver både gulan och vitan så släng ingen av dem.
Blanda äggulorna med sockret och osten, fördela osten i bitar med tex fingrar eller skedar, sedan kan du använda elvisp för att det ska gå enklare och vispa ihop smeten.
Rör ner vispad grädde i smeten, och rör sedan om.
Vispa äggvitorna hårt, vispa äggvitorna riktigt hårt, bättre för mycket än för lite, sedan häller du försiktigt! ner de hårt vispade äggvitorna i smeten och blanda försiktigt.
Krossa några digestivekex, lägg dem i botten av formen du använder, använd digestive efter smak.
Häll i smeten i formen & in i frysen, låt den stå i frysen till den är genomfryst

Sedan kan du garnera den hur du vill, man kan till exempel garnera med olika frukter, nötter, godis med mera. Man kan även pluppa ner blåbär, hallon, björnbär etc  ner i smeten, det har jag också testat och det har också blivit gott!

Har ni några frågor så är det bara att fråga!


Såhär såg min cheesecake till Daniel ut


Vi använde oss av stjärnfrukter och chokladsås med banansmak, mums!


TRÖTT PÅ BLOGG.SE !

Någon mer än jag som haft problem med blogg.se idag?

Jag skrev nämligen ett jättelångt inlägg tidigare om receptet på min cheesecake, efter ungefär en halvtimmes skrivande laddade jag upp den och då funkade inte och inlägget var borta .. ?! Blev så less så tänkte seriöst ta bort min blogg, för det är inte första gången det händer mig? Hela tiden är det någonting, ändra går det inte att ladda upp bilder osv, så himla drygt..

Så får se om jag orkar skriva om allt jag skrev tidigare, för vill ju lägga ut det eftersom ni frågade om receptet, men nu blev jag bara så less :/ De kommer iaf men vet inte när, kanske senare ikväll, håll utkik!

Men i alla fall så får jag besök senare av min kusin och hennes familj. Jag ska nämligen vara hundvakt nästa vecka fre-lör till hennes socketsöta Whippet Norton :) Så nu måste jag göra mat och fixa allt innan alla kommer hit, vill ju inte att de ska se ut som det brukar, alltså förjävligt. x)

Men skriver mer senare, funkar de inte nu så får jag P-S-Y-K ! :)


MORGON !

God morgon alla, även om jag inte tror att de är många av er som är vaken och inne på min blogg redan :)

Snart ska jag gå till skolan, fick lite sovmorgon imorse, tummen upp! Men ska upp till skolan och prata om projektarbetet, eller mitt och mina två kompisars ungtföretagande, riktigt kul. Ni som går sista året nästa år, satsa hellre på UF, roligare än projekt arbete och du kan tjärna pengar ;)

Senare idag tänkte jag skriva om en eller flera av mina fobieer, så håll utkik! :) Och sen tänkte jag även försöka komma ihåg att lägga ut receptet på min goda cheesecake som ni frågat efter, jag ska komma ihåg det idag, ska lovar!

:*


(c) Jennie Ericson
åh sommar!


BILDER PÅ BLOMMOR !

Tänkte lägga ut lite bilder på blommor som jag knäppt för ett tag sen!
Det är (c) Jennie Ericson på alla !


Kika & kommentera gärna!


Hos mormor


Från mammas examen


Från mammas examen


Rabatten hemma i Loos


Rabetten hemma i Loos


Vid dammen hemma i Loos

Som sagt (c) på alla bilder


DAGEN

Dagen har bestått av skola, kom som vanligt upp i tid och hade ingen lektion, tummen ner! Men vi hade information om balen, vilket var bra men vet inte riktigt säkert än om jag ska gå eftersom det kostar så jäkla mycket, och de är ju inte bara klänning som kostar utan allt annat också..
Men ändå vill jag gå, men äh jag vet inte och de märks!

Men i alla fall så är jag sjukt trött, känns som jag inte sovit på en vecka vilket gör mig på dåligt humör ;o
Men ikväll ska jag iaf inte göra mkt och inte nu heller.

Imorgon blir det skola, sen ska jag städa lägenheten, eftersom mina kusiner kommer på kvällen med deras hund som jag ska vara hundvakt åt nädstan vecka fredag, lördag :) Så de ska bli skoj.

:*


VARG, NEJ TACK & VARNAR FÖR BILDERNA !

Nu tänkte jag skriva om vad som hänt idag, vilket inte är mycket ;p
Skolan, första lektionen och enda lektionen var hund, vi fick jobba själv om olika bruksgrenar, tex agility, spår, sök, skydd mm. Det var väl intressant men ändå tråkigt. Efter de slutade vi.

Efter skolan har jag inte gjort mycket, mest slappat, hade tänkt att städa men de blir ju aldrig av... Hade även tänkt att gjort lite annat skit som behövs göras men de blir inte heller av, gash ge mig energi!


VARG

Sen har även en åsikt om alla bittra j*vlar som skickar in aggressiva klagomål till jordbruksverkat osv angående vargjakten. Vad gör det egentligen om man skjuter bort några vargar, det finns för många vargar och sen är det även sjukt mycket inavel! Man får skjuta både älg, björn, lo, räv, mm mm men det säger ni inget om? Bara för att det är ett nytt skadedjur som måste börjas tabort pga all inavel och att de hotar oss som bor på landsbygden och våra djur.
Det är ni som (ursäkta) sitter i stotstäderna som inte är påverkad om vargen, det är ni som klagar & vill ha dem kvar. Men ni kan ju testa att sätta er här där jag bor och släpp lös din hund får du ju se hur länge den finns kvar, ja så illa är det egentligen. Har flera kompisar som släppt hundarna (inte för att jaga) och deras hundar kom aldrig tillbaka utan deras ägare hittade dem halvt uppätna, är det egentligen det vi vill? För det är vardagen för dom som inte bor i en stad utan bor på landsbygden ute i skogen. Kan förstå er som inte påverkas att ni kanske tycker att de är ett fint djur, men även fina djur kan vara ett jävelskap, som vargen är.
Jag är emot varg och de står jag för, jag har mina anledningar och kommer troligtvis aldrig att ändra mig, är sjukt glad att man har börjat jaga varg igen, och hoppas inte att alla bittra jäklar kommer att påverka det..
Är det egentligen värt att klaga över ?!
Det tycker då inte jag iaf, usch fyfan! Blir ledsen när jag tittar på bilderna, USCH!
Om vi inte börjar skjuta varg kommer vargen börja ta sig in på våra gårdar och leta mat, ingen kommer ens kunna ställa barnvagnen utanför huset, ska de egentligen vara så? ..


Är ni för eller emot varg ?
.Helt sjukt enligt mig.


Helt sjukt.

Usch, vill inte ens veta hur det känns att hitta sin hund uppäten..


Det syns ju inte ens vad det är..
(Alla bilder är lånad från google.se)

Och snälla, skriv ingenting om detta om ni inte vet vad ni pratar om, bara pinsamt att försöka argumentera när ni inte ens sett en varg i de vilda och fattar vilket skadedjur det är.


GOD TRÖTT MORGON

Vaknade för ett tag sen, ännu tröttare än vad jag var igår, alltså sjukt trött! Trodde nästan jag skulle somna om och inte vakna och råka "missa" skolan, men har jag aldrig gjort de innan ska jag inte göra de nu heller.

Idag ska vi ha hund, egentligen är vi inte ens säker på om vi har lektion och när den egentligen börjar så jag hoppas att allt är som vanligt annars vet jag vad djävulen på min axel kommer att säga.. Sen efter hund helt förmiddagen vet jag inte vad vi har? Undra om vi ej har några lektioner då? Vore skönt, men måste ändå sitta kvar och jobba med projektarbetet, tummen ner. 

 Om vi slutar i någolunda till ska jag iaf ta mig en tupplur när jag kommer hem, behövs verkligen!

Men måste ju skriva om Paradise hotel ofc, lovely !
Min älskade Franscesca tillbaka, sjukt bra! :D
Jag tyckte att det var bra men ändå dåligt att Rami åkte ut, han snackade mest skit men de var ju samtidigt bara han som fick allt att hända, nu kommer ju allt vara lugnt?
Haha undra vad det är för fel på den nya killen egentligen, han Pontus? ;o HAHA alltså helt knäpp ju? HAHA när man fick se vad som kommer nästa vecka när han smyger i buskarna ? XD HAHAH alltså jag höll på att dö av garv, men jag tror dock att han endast spelar och att de är nått lurt som tv6 har hittat på för att göra stämningen annolunda inne i paradiset ;) längtar sjuuukt mkt tills nästa veckas avsnitt, sweeeeet! :*


LOVELY, HELT BESATT !
(bilden lånad från facebooks PH grupp)


VARFÖR HÄNDER DET JÄMT MIG ? :O

Alltså jag måste ha något fel i min hjärna, för om jag ska säga två till exempel namn så byter jag liksom en/fler bokstäver till vardera ord ? Vet inte riktigt om ni fattar men här är några exempel som jag sagt...

~ Bägg & Äacon = Bacon & Ägg
~ Mokan & Hånika = Monika & Håkan
~ Löp mig i näppen = Nöp mig i läppen

Helt knäppt, fattar inte själv heller att jag säger fel förän ett tag efter x)

Någon mer än jag som lider av detta "problem" som varje gång slutar med ett stort asgarv !? xD
LEDIG RESTEN AV DAGEN, YEAH!

Jahapp då var skoldag nummer 2 avklarad (y)
Vi hade ju djursjukvård först på morgonen 8.15, Gunnel (läraren) kommer in och säger att alla som inte ska skriva prov kan gå och jobba med saker de ligger efter med tills 9.30. Eftersom jag är en duktig kicka så är jag redan klar med allt och kunde alltså ha sovit en timme längre, bra start på dagen (y)

När vi samlades igen 9.30 fick vi reda på resultatet på de tre proven vi haft i djursjukvård, de blev VG,VG,G och på de sista var jag endast 1 p från omprov så de var till att andas ut av lycka att jag inte behövde göra om det, de två första klarade jag lätt VG gränsen. Så de är ju braaaaa..

Sen så säger hon den glada nyheten att vi ska dra iväg till ridhuset och göra en arbetsprov på hästar, alltså att man tar puls och andning i vila och arbete så man ska kika om hästen har bra kondis osv. Jag då som inte är nå speciellt intresserad av hästar visste inte ens hur man tog pulsen på en? Efter, men ja.. Men de gick bra (y)

Sen slutade vi, tummen upp även där! Men ändå tummen ner eftersom nu vet jag inte vad jag ska göra istället, hehe. Ska iaf ringa min kära farfar och fjäska lite, sen ska jag försöka göra mat och sånt som behövs.


Ser mongo ut, men bjusser på den ändå, sweeet!


MARABOU SENSATION

För någon vecka sen testade jag de nya marabou sensation, jag blev lite besviken, trodde att de båda skulle vara mycket godare än vad de var, men den ena gick iaf att äta, eller okej den var god, den andra smaka skit.
Den som jag tyckte var god var den med yoghurt och rasberry (y)
Men den med toffee walnut smakade typ wiskey ? Inte god alls.

Någon mer än jag som testat de nya, vad tyckte ni om dem?
Vilken av marabous choklad tycker ni mest om överhuvudtaget?


TOFFEE WALNUT = BLÄ  / YOGHURT RASPBERRU = MUMS!


KILL ME

Gah, jag är så fruktansvärt trött på morgonarna, helt sjukt, skulle kunna göra vad som helst för att få ligga kvar. Igår kunde jag inte heller somna, somande jättesent, suck måste snart börja äta sömntabletter tror jag :s Så jobbigt att sova så lite för man blir så trött och irriterad på dagarna.

Känner mig lite stressad, men tid att blogga har jag eftersom jag ändå sitter och äter frukost ;) Men sne måste jag platta håret och masssssssor, får se om jag bara sätter upp de i en toffs idag också? Men jag orkar inte, jag ska ju bara till skolan och ha djursjukvård sen trimma ? Då kan man lika gärna gå i toffs ^^
Hoppas vi inte behöver plugga så mkt på djursjukvården, men de läre de väl bli som vanligt tänker ja..

Nej men nu måste jag kila vidare :*

MENSVÄRK 3OOO

Nu har jag plockat lite och även bytt från julduk till vanlig duk, duktig ja ! ;) Hittade även 6 st öl lådor (alltså botten och lock) under diskbänken :o Känner mig som en alkoholist, fast de är från helgen och hälften köpte köpte kompisar. ^^ Sen har jag satte upp två tavlor och min nyckelhållare, så nu slipper jag tappa bort nycklarna hela tiden & slippa leta dem! Min darling har fortfarande inte ringt, men han läre väl ringa snart antar jag, ska nog gå ut och slänga massor av sopor nu sen ta en dusch! :)

Men nu kommer en fråga ;)

Något som har ett bra tips om vad man kan göra mot mensvärk?
Jag får sånna fruktansvärda mensvärkar så jag nästan svimmar typ.. Får både ont i magen och ryggen plus att jag blir yr, någon som har något tips ? :)

Nej nu ska jag dra ut med soporna, bläh!
STÄDTIME !

Nu ska jag städa lite tänkte jag, eller iaf plocka lite kläder och skit som ligger på golvet, sen ska jag även sätta upp min nyckelhängare som jag köpte för några dagar sen? Ska även försöka få upp mina tavlor som jag fick i julklapp :) Ska försöka få lite saker gjorda, sen om jag lyckas är en annan femma ;)

Sen ska jag även snacka med bby och senare ikväll blir det Paradise hotel :D

Även att jag skulle koka kaffe och med mina skills så började hela kaffekokaren dampa, det började rinna kaffe bredvid kannan ist för i och sen rann de rakt igenom alla kablar och allt skit så nu vågar jag inte starta den.. :/

Behöver nästan tips ja, men vet inte riktigt om jag vågar skriva de här :s Tänk om den personer läser ? :s jag har faktiskt ingen anning? Men kanske ska samla mod och skriva senare, för den personen kommer ju verkligen att ta åt sig... ^^

:*


SKOLAN

Sitter just nu i skolan och har svenska, men ska snart gå hem till lägenheten och käka mat.

Idga har vi haft biologi och då skulle vi bara skriva ut ett papper, sen hade vi religion och då fick vi jobba i grupper och diskutera om olika ämnen, vi valde att diskutera om Djurs lidande, som till exempel förskösdjuren och så sen valde vi nå mer men kommer inte ihåg va de var, hehe. Sen hade vi svenska, eller ja de är ju de vi har nu, men jag är typ klar så har inte behövt gjort så mkt ^^

Men något jag inte fattar är att vi typ inte har några lektioner mer, allt slutade innan jul så jag är typ ledig hela tiden? Fast klaga ska man ju inte för vem tackar Inte ja till ledighet? Kommer ändå inte vara helt ledig för vi ska jobba med raporten till vårt projektarbete (y)

Någon mer än jag som börjat skolan idag? :)
 
Men nu ska jag nog kila hem, skriver mer senare gurkor & tomater! :*


(c) Jennie Ericson !


GOD MORGON!

Vaknade för ett tag sen och har fixat mig lite men orkar inte piffa upp mig för mycket för jag ska ju trots allt bara till skolan.

Sitter och äter frukost nu, brukar aldrig göra de för jag mår så illa när jag gör de, men tvingar i mig ändå (y)

Idag börjar ju skolan då, känner mig inge pepp alls och har sovit jättedåligt, men men sånt är livet. Vet inte alls va vi har idag, mer än svenska och religion tänker ja, men vet ej vad vi har nu på morgonen, men de återstår och se.

Det var någon av er som frågade om mitt recept på cheesecaken jag gjorde för ett tag sen, så tänkte skriva in de ikväll, så håll utkik du som frågade :)

Men nu ska jag käka vidare och kika på nyheterna (y)


Visste du att... efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig 0,5 liter urin, ganska äckligt va?Jag är även med i en tävling om läppglans här!


JAHAPP DÅ BÖRJAR HELVETET IGEN

Jahapp, då var allt de underbara slut då. Lovet är över, alltså skola imorgon och pojkvännen har åkt upp till Boden igen, måste ju tyda på att allt suger just nu? x) Fattas väl bara att man glömt något till skolan imorgon som kommer som världens överraskning. Men men, ska ju trots allt bara gå två veckor sen blire praktik = underbart!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är mest deppig eftersom Daniel åkt och vi har ju varit med varann konstant i 3 veckor och nu ska han åka och vara borta en vecka igen och kanske mer :( Blä!

Men jaja man får väl bita ihop, han har ju trots allt "bara" halva tiden kvar.

Nu ska jag titta vidare på Johan Falk - har redan sett alla filmerna men de är lätt värda att ses en gång till. Även att min kusins kille heter Johan Falk, tycker jag är lite ballt ja ;)

Ha de bra och sov sött, hörs imorgon gullhönor! :*


BILDER SEN VI FIRADE DANIEL :D

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder sen vi firade Daniel :) Blev inte så många eftersom batteriet tog slut i kameran eftersom alla knäppte på och av hela tiden ^^ Men lägger iaf upp några av dom :DFödelsedagsbarnet dricker och blev fullast & utslängd från krogen ;)
Grattis gubben ;D <3


Jag & Karlsson, han blev fullast igår så Grattis till honom ^^


Min partypumis Jennifer lekte arab? x)


Stupman och Sara :D


Tomas, Jag & Stefan drack Asti, men Tomas sprutade de över hela bordet (y)


Denna bild får avsluta !

Hade en grymt rolig kväll iaf, gillas massor :D


Sen har jag även kommit 3an i en tävling om veckans blogg hos sofia, sweeeet :D


PARTHEY

Blev party igår igen, först kom Karlsson Andereas hit och han var väl full redan när han kom hit. Men i alla fall så började Daniel och han dricka merr öl, Karlsson var ju iaf lätt fullast igår med hästlängder!

Jag tog de lugnt, blev inte ens full och de är otroligt skönt idag, men kul som bara den vare, mkt roligt folk och såklart partypumis Jennifer igen! :)

Har fortfarande inte hämtat kameran så bilderna kommer senare idag, ska gå och handla sen så då hämtar jag kameran påvägen hem :)

Har ni haft en bra helg? :)

Imorgon börjar allvaret igen, och jag är inge sugen alls att sätta mig framför skolbänken och plugga -.- Nog för att jag bara går 2 veckor sen är de praktik i 12 veckor, kommer bli underbart! Men ändå, allt med skolan suger :/

TIPS OM BASLINNEN

Någon mer än jag som köpt baslinnen gång på gång på gång hos Gina tricot på grund av att de rämsas upp nere i kante av linnerna pga att man hela tiden måste gå och dra ner dem ? Man hinner ju knappt ha de fler än 2 gånger förän de är trasigt och man måste köpa nytt?


Jag blev i alla fall trött på ginas linnen och köpte mig ett baslinne på Cubus, kostar precis lika mycket som hos Gina 99:- st. Och de är mycket bättre, glider inte upp lika mycket som gina tricots gör och är mycket skönare !


VILKEN JÄKLA NATT, WIHO!

Halloj  nu tänkte jag berätta om Daniels 20 års dag och allt sjukt roligt som hänt :D

Jag skrev ju att jag inte skulle skriva på hela helgen men eftersom det blev ändrade planer pga kylan så hamnade vi i Ljusdal.

Åkte i alla fall till Ramsjö med Kina (Daniels mamma) igår, där fikade vi och sen fick jag massa tips av henne som jag ska testa, roligt. Sen berättade jag även att jag var tvungen att köpa en ny plattång eftersom min "gick sönder" och då sa hon ba "men du jag köpte en plattång jag för ett tag sen och jag har aldrig använt den, ta den här du" :) Hon är så underbart snäll, förut har jag fått parfymer för över 600:- och massa annat, känns dumt att ta emot grejer :/

Sen hämtade Tomas oss i Ramsjö och vi begav oss till Ljusdal igen, jg fixade i ordning mig för kvällen på kanske ... 30 min ? Stolt, hihi! Sen gick vi till Tomas för han skulle bjuda oss på mat, de var sjukt god, godaste jag ätit på länge! Sen börjades de drickas och drickas och drickas. Min partypumis Jennifer kom också tillsammans med Sarabanana :) Slutade med att vi var ett helt gäng med ballt folk (y)

Sen bar de ut på krogen, jag och boysen eftersom flickorna är för små :( Me de var grymt kul på krogen, var även 29an så allt kostar 29:- toppen! Köpte drinkar och blev även bjuden av random folk? Haha men kul vare :D

Sen blev min skitfulla pojkvän utsläng av en  rövvakt så då gick vi hem till Tomas igen och hade efterfest, niiiize! Slutade iaf med att jag och Daniel däckade i soffan hos Tomas och vaknade idag och mådde inte så jätte bra....

Var iaf och käkade pizza nyss, orkade faktiskt gå ner även om jag mådde sjukt dåligt. Men när jag väl fick den efterlängtade pizzan kunde jag inte äta ... Åt typ 2 tuggor eller nått så tog hem den ist, så nu sitter jag och pressar i mig pizza för att kanske må bättre..

Bilder från festen kommer imorgon, eftersom kameran ligger hos Tomas, håll utkik! ;)

Nu ligger pojkvännen bredvid mig i sängen och vill mysa så nu ska jag vara social med honom ett tag.

PUSS :*


Min pojke <3 :* Lätt bästa som finns !


R.I.P

Kastade nyss sönder min plattång, bra jobbat Jennie ! (y) ...
Sånt som händer när folk stressar mig! Klarar inte av att vara stressad och denna dag kommer verkligen bestå av orden STRESS, är redan stressad som ett as och kommer att vara 100 gånger mer stressad senare idag ...

Ja så nu måste jag väl pallra mig iväg på någon B-affär och köpa en billig plattång (om jag hittar ngn) för min butget just nu är inte den bästa, bra tillfälle att kasta sönder plattången, eller inte!

Hörs på söndag nu ska jag stressa vidare, puss!


R.I.P min plattång
TRASIG.SE ! -.-
(bild från google, inte ens sån jag har)


OBSERVERA !

Hej alla, vill bara säga att jag inte kommer att kunna blogga på hela helgen, från imorgon (fredag) tills på söndag kväll kanske? Eftersom jag ska upp tidigt imorgon och stressa ner till bussen, så kommer inte hinna skriva något. Ska nämligen till Ramsjö imorgon och fira Daniel tillsammans med hans mamma och hennes familj, mys! :) Sen ska vi ha party för honom på lördag i Hennan i Tomas stuga (om det inte blir - 30 grader för då åker vi tillbaka till Ljusdal igen) Och kommer inte hem förän på söndag någon gång.

Hoppas ni har överseende med detta och fortsätter läsa även fast jag tar några dagar ledigt ^^ Kommer även ta med mig min älskade systemkamera för att knäppa massa bilder på festen och så, så håll utkik!

Fortsätt gärna att kommentera som ni gör nu, älskat! :) Kommer att svara på alla på söndag, lovar! :)

PUSS PÅ ALLA ! <3läsare från gårdagen tills idag, fortsätt så älskade läsare :)
Allt tack vare Emmelist skulle jag kunna tro :*


GRATTIS ÄLSKLING EN TIMME FÖR TIDIGT!Det är imorgon 8/1 han fyller år, men då kommer jag nog sova (a)
och imorgon har jag inte tid att blogga så lägger in de nu,
för imorgon ska vi hem till älsklingen i Ramsjö & fira honom.
PUSS på min älskling som är bäst i hela världen, älskar dig! <3


SHOPPING

Nu är jag tillbaka från shoppingen, de blev lite smått och gott. Sen har vi även haft besök av mor min och Daniels pappa :) Så nu har vi smakat cheesecaken som jag bakade igår, den smakade riktigt bra! Mammas recept, always gott! :)

Detta är iaf de jag köpte!


Båda köpt på Fifty Fifty i Ljusdal
Byxa  299 :-
Linne 199:-


Lösögonfransar 79:- (parfym shoppen)
Ansiktsvatten ~ 30:- (apoteket)
Ögonfransböjare 90:- (parfymshoppen)


Nyckelhängare 100:- (Walins)


Present till Daniel ^^ hemlis!
JULAFTON

GLÖM INTE att gå in och rösta på mig här -> skriv bara "nummer 1", enkelt så gör de :D :*


hejjagärefter!

Tänkte lägga in lite bilder från Julen, eftersom jag inte varit hemma så mkt och haft kamran hemma så har jag inte lagt in bilderna från jul än, skäms ;)

Men här kommer lite bilder :D

LOOS (där mamma o pappa bor)


Klapparna hemma i Loos ^^


Mina julklappar :D + massa presentkort x)


Örhängena jag fick av Daniel bby <3

RAMSJÖ (Där Daniels mamma m familj bor)


Jag & Lina :D


Tar sån tid så orkar inte ladda upp fler bilder ^^


NU SKA DET SHOPPAS !

Mamma kommer snart hit, då ska vi ut och shoppa :) Jag ska köpa present åt min bby som fyller år imorgon sen ska jag även kika på kläder och kanske skor. Behöver egentligen inget av dom, men man får aldrig för mycket av skor eller kläder eller hur? ;)

Längtar hur mycket som helst till helgen också :D party like a rockstar with partympumis jennifer med flera, kommer att bli heltklart bäst! Om de inte blir för kallt nu då så vi inte kan vara där ;o :( Men ändå längtar jag verkligen INTE till helgen, älskling åker upp till Boden igen och skolan börjar på måndag, fyf*n!

Men nu ska jag göra mig i ordning, kommer ju även att få besök av familjen på bådas sidor idag, tummen upp!

GLÖM INTE att rösta på mig här skriv bara "nummer 1" , tack alla & jag ser ju vilka som röstar!


wb, bläh!


KOM IGEN RÖSTA PÅ MIG !Gå in på läken här -> Emmelist
 OCH RÖSTA PÅ MIG ÄR NI GULLIGA :)CHEESECAKE

Har nyss gjort en cheesecake, blev en impuls sak eftersom jag och Daniel kommer att få främande imorgon och sen fyller ju även Daniel år på fredag så tänkte smygfira honom imorgon med mamma och hans pappa. Kommer att bli roligt. Ska garnera den imorgon med stjärnfrukt, kommer bli kanon och riktigt fint :D

Men nu ska jag spela Sims 3 och sen blir de chokladpudding och glass, får se om jag skriver mer senare men tror nästan inte de. Ska nog även kika på Ink senare, så skriver sen eller imorgon vad jag tyckte om den.

Ha de bra :)MM = MINNEN & MISS

Satt och kikade på bilder & filmer från tiden jag bodde på elevhemmet, alltså cirkus två år sen och gud va jag saknar den tiden ibland. Jag hade så himla roligt hela tiden, gick inte en dag utan att man skratta eller hade trevligt sällskap på rummet. Alla jäkla filmer som spelades in, mest på mig och Joss, haha! Vi hade så himla roligt hela tiden då, nu sitter man mest i lägenheten och inte orkar göra nått, alla bor så långt ifrån varann och man är inte lika tajt med alla som man var bästa vänner med då.. Saknar tiden på elevhemmet massor!


OBS.Bilderna är tagna från filmer, därför dålig kvalité !

Ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden för några dagar, då skulle jag spola tillbaka till den tiden som är på bilder, för jäklar anama va kul jag hade då! Skrattade som f*n när jag såg dom nu ^^ Men de är för "snygga" för att läggas upp här.


SHOPPAT

Nu har jag och min underbara pojkvän varit och shoppa! Eller ja shoppat och shoppat, vi har handlat mat. Det slutade med att vi kom hem med tre fulla påsar med mat (y) Edda fick även följa med för att få en till promenad innan mat. Just nu ligger hon på golvet, jag i sängen och Daniel i fotöljen. Jag är helt slut efter nattens krångel.

Men nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe innan jag ska börja med maten, måste ju få lite energi.

Ikväll ska jag och Daniel ha en myskväll med chokladpudding och glass :D Det var faktiskt länge sen vi åt det du, förut åt vi de varje kväll vi var tillsammans, usch inte nyttigt! x)


OH NO !

Duschade nyss, när jag kom ut ur duschen och fick in för att sätta mig i sängen upptäckte jag en fläck på mitt täcke... Min underbara lilla hund löper tydligen så nu har jag precis tvättat täcket eftersom de gick igenom påslakandet.. :( Tur att jag har två täcken för de läre ju knappast hinna torka i min kalla lägenhet. Det kanske är förklaringen till att Edda drygat hela natten!

Men nu ska jag och Daniel gå och handla mat, har ingenting i kylskåpet :s

Åh jag längtar till middagen, för då blir det nämligen..
~ Chicken nuggets med ris
~ Grönsaker och road island sås
MUMS !PARADISE HOTEL

Någon mer än jag som är helt fast i Paradise hotel?
Vem hejar du på isf?

Jag tycker verkligen att de äger, så himla kul att se hur visse personer agerar och beter sig.

Igår var det ju parcermoni och Anneli åkte ut, helt fel entligt mig. Förstår inte vad alla höll på med? Alla ställde ju sig på helt olika platser mot för tidigare? Varför ställde sig inte Anneli hos Kristoffer och skickade hem Catja? DUMT. Jag vill att Catja ska åka ut, tycker inte alls om henne. Sen älskar jag Jackie, vilken jävla brud, heja henne :D


VILKEN NATT !

God morgon allehopa!

Vilken hektiskt natt jag haft..
Jag och Daniel åkte ju till Ljusdal igår och tog med oss min hund och hon har varit uppe bokstavligen hela natten! Hon har gått omkring i lägenheten, gnällt, pipit, hoppat upp i sängen upp och ner hundra gånger! Jag har haft henne i lägenheten förut och det har aldrig varit några problem men inatt var de verkligen de. Var till och med ut med na flera gånger utefall hon var pissnödig eller nått. Men men sånt som är livet.

i alla fall så vaknade jag för typ 2 timmar sen, tog en promenad med Edda i kylan.

Nu fick jag precis frukost, Looslimpa med skagenröra, mums! ;)TIPS !

Nu vill jag ge er ett litet tips i kylan.

Jämt när jag var liten och följde med farfar eller pappa och jaga älg så frös jag jämt. Eftersom jag varken drack kaffe, te och helst inte oboy heller efter att den hade koagulera när jag hade den i en termos.

Men plötsligt en dag testade jag och pappa
Ni vet Ice tea som man kan köpa på flaska och även på påse med pulver som man kan blanda till själv? Fast inte i kallt vatten utan i varmt.. Kanske låtar lite bakvänt men de är riktigt gott !

Alltså..
Varmt vatten + Lipton Ice tea påse = Riktigt gott att dricka tex ute på isen när man fiskar. (y)NÄSTA STATION LJUSDAL, LJUSDAL

Har precis ätit, är proppmätt. Åt kyckling fajitas och grönsaker, kanongott! Om ni inte har testat de så tycker jag verkligen att ní ska göra det, verkligen gott och lättlagat!

Idag så blev de sista vargarna i länet skjutna, inte en enda som blev skjuten var i närheten av Loos vilket jag tycker är väldigt synd eftersom jag vill ha mina hundar kvar när man är ute med dom i skogen. Men men tyvärr så får vi väl fortsätta lida mer med dom.

Ikväll åker jag och Daniel tillbaka till Ljusdal och lägenheten och myser. Tänkte ta med lite gamla videofilmer hemifrån och kika på ikväll, ska även försöka få in 6an på tven så jag kan kika på paradise hotel, hehe! Tänker även ta med min absoluta favorit efter Daniel, nämligen min jämthunds tik Eddis, hon ska få vara i Ljusdal med mig och Daniel tills på torsdag.


Min fina tjej, finaste hunden jag vet.


TÄNK TILL INNAN DU TAR BESLUTET !Innan man köper/skaffar ett husdjur, det spelar ingen roll om det är en hund, katt, marsvin eller fiskar tycker jag att man ska tänkta efter riktigt noga.

~ Har jag råd ?
Det är inte endast djuret som kostar pengar, utan även mat, försäkring med mera.
~ Har jag tid ?
Djur tar tid, det är ingen prydnadssak som man bara kan ha att se på.
~ Har jag erfarenheten ?
Att ha ett eget djur kan kräva en viss erfarenhet, läs om djuret innan.
~ Vad gör jag om ett upp till flera år ?
Om du till exempel skaffar en hund, hundar lever ca 10 år, då den är 10 år ska du även ta hand om den.
~ Hur gör jag när jag jobbar ?
Du kan inte lämna din hund hemma i flera timmar under tiden du jobbar.

Och det finns mycket mer att tänka på, men jag tog upp de mest vanligast som de flesta inte tänker på? Jag känner många som tar på sig djur för att de tycker att de verkar roligt och mysigt, men efter en kort tid så inser de att de inte har tid med djuret och ska ge bort de? Är det egentligen rätt att efter 2 månader ge bort sina djur som man strängt skulle ha från början ? ... Jag blir så irriterad när folk hela tiden ska ha och ha, men sen inte kan ta hand om djuren de skulle ha ?

Jag tycker att folk, absolut i denhär åldern som jag är i nu och yngre, ska tänka efter innan man tar på sig djur. Själv har jag velar ha en hund i flera år, men jag väntar.. Vet själv att jag inte kommer att ha tid just nu och jag har ingenting att förlora med att vänta...

 


PRESENT TILL KILLAR = SVÅRT!

Jag har börjat att fundera massor på vad jag ska köpa för present till min pojkvän som fyller 20 år redan på fredag. Men jag kom ganska fort fram till att det är så svårt att komma på presenter till killar. Man har ju inte så mycket att välja mellan smycken, kläder? ja och sen då? Jag kommer inte på nått mer.. :s Han fick ju tre tröjor i julklapp som han faktiskt använt, men han fick så mycket kläder så nu behöver han ju inte mer kläder.
Hm, det är så svårt att komma på något bra att köpa i present till killar.

Något som har något förslag på en fin present till en pojkvän? :)

Nu ska jag iaf käka lite, ikväll åker jag och Daniel tillbaka till Ljusdal igen.

 


8 MÅNADER MED VÄRLDENS BÄSTA !

Idag är det precis 8 månader sen jag och min Daniel blev till En.
Jag älskar dig över allt annat på denna jord.
Ingen betyder lika mycket som du gör,
ingen finns där för mig som du gör,
ingen bryr sig om mig på de sättet som du alltid gör.
Utan dig hade jag inte varit jag,
jag hade aldrig orkat med allt som hela tiden händer,
du har alltid funnits där och är den enda som aldrig svikit.
Du finns alltid där och stöttar mig, ger mig allt stöd ingen annan ger mig.
Tack för att du finns för mig, det finns ingen som betyder mer än du!
Jag älskar dig nu och föralltid !
GOD NATT !

Nu ska jag sätta mig och kika på film med min pojkvän som jag varit mycket osocial mot honom ikväll. Så nu säger jag god natt till er alla :D

Imorgon skriver jag mer, då har jag inget speciellt att göra men kanske har en lite nyhet att berätta, om jag vågar? hihi! Ni får väl hålla utkik!

Hörs imorgon sötnöter!


*bad hair day* bild från Orsa grönklitt.


PARKEN ZOO ESKILSTUNA !

Åh kikade nyss på nyheterna på 4an och fick reda på värsta coola saken :o

Jag går ju Djurvård i Ljusdal, och vi brukar ofta få åka ut till olika djurparker och läsa kurser. Vi har varit på Parken Zoo i Eskilstuna 2 gånger.

Ena gången fick vi lära oss om berikning och träffa Varanerna Nessie och Werner. Vi fick se dem i två olika burar och Werner var inklickad och Nessie fick spåra. De hade då inte fått träffat varandra och bo i samma bur. Nu kommer det..

Nessie har lagt ägg :o Och det är i princip omöjligt att lyckas få ägg av varaner i fångenskap, LITE COOLT :D Och att jag och klassen har fått träffat dem. Eller okej kanske inte är så skitcoolt, men ändå! Nu håller jag tummarna för att de kommer att kläckas och komma ut små varanbebisar..


HAR REDAN BESTÄMT MIG !

Jag och mamma har suttit och kikat runt på massa sidor med kläder. Har både kikat på balklänningar och studentklänning men inte hittat någon speciell jag vill ha, alla är så fula ? :s Men vet på et ungefär hur den ska se ut, ska bara hitta en som ser ut så och inte kosta flera tusen. Är inte ens säker på om jag ska gå på balen, men vore inte så roligt att missa den heller faktiskt.

Någon som har en snygg balklänning att sälja ? Skriv till mig!

Jag har iaf min drömstudentklänning i huvudet och vet precis vad jag vill ha, men de tänker jag hålla för mig själv så ingen annan snor min idée och kommer med likadan för de är aldrig roligt att ha samma saker som någon annan. Vet precis hur den ska se ut, nu ska jag bara hitta den!


TARJA

Nu tänkte jag lägga in bilder från när jag var hos Tarja första gången, alla bilder är knäppta av mig.


Ina, ras Samojed


Evil, ras Sibirian hysky


Cleo & Renó, ras Sibirian HuskyNu slutade det plötsligt att fungera med uppladdningen av bilder? ...
Aja, ni får väl nöja er med dom här tre då ^^


VECKANS PLANERING

Nu har jag gjort klart de mesta av de jag skulle göra. Jag har städat akvarie, som jag inte städat på huuur länge som helst men de var inte ens skitit? Sen har jag även käkat, klippt håret på pojkvännen och duschat! Så nu är jag klar med de mesta, skönt!

Nu tänkte jag slänga upp veckans planering.


FÖRSTA DAGEN PÅ VECKA ETT !

God morgon folket !

Inatt sov jag fruktansvärt bra, fick mitt duntäcke alldeles för mig själv för Daniel tog överkastet HAHA. Känner mig dum, men han valde ju de själv.

Men i alla fall så har jag ganska mycket att göra idag, är hemma hos mina föräldrar i Loos nu, så när man nästan aldrig är hem, så blir det mycket när man väl är hemma. Jag ska i alla fall börja med att städa mitt akvarie, tråkigt! ...

Sen har jag även lyckats att slå in handen i en dörr så jag har skit ont över knogen på pekfingret, de värker hur mycket som helst.

Men nu ska jag göra makaroner och korv, måste göra de nu för senare idag ska vi göra pizza, mums!

Vad gör ni en fin dag som denna ? :)

Hörs senare sötnosar!(c) Jennie Ericson


NU BÄRE AV ...

Nu bäre av hemöver till Loos, tänkte ta med mig kamran och försöka få lite bilder knäppta hemma. Sen tar jag även med mig datorn och sen tar jag inte med mig mycket mer haha. Idag kör jag en osminkad dag, är ju bara hemma ändå så skönt att vara helt utan, fast ibland känner jag mig lite naken.

Men i alla fall så tänkte jag berätta en sak om praktiken som jag helt glömt bort. Som de flesta redan vet ska jag ju vara 4 veckor hos Tarja på min praktik, hon håller på och tävlar i hundspann. Och nu har hon bokat vandrarhem åt henne och mig första veckan i februari, så jag kommer att få chansen att vara med på en tävling i hundspann, den heter Polarmästerskapen och kommer att ägarum i Särna. Vi kommer att vara där 3 dagar och jag tror att det kommer att bli jätteroligt, men samtidigt jobbigt eftersom de blir ännu en heög utan Daniel när han till och med kommer hem :( Men men det är bara att bita tag i de sura äpplet och ta chansen.

Så då kommer jag att ha en vecka tillgodo till min praktik. Så jag kommer att ha lov vecka 8-9 och vecka 14. Funderar lite på om jag kanske ska dra mig ner mot Stockholm, men kommer nog att ha ont om pengar, men vi får se.

Men nu ska jag packa ner datorn också hörs vi senare sötnötar :)


(c) Jennie Ericson
Evil/Essie :)


DAGENS PLANER

Här kommer dagens planer.
Kommer även att lägga in veckans planer lite senare men måste så till att packa innan jag gör något annat. Kommer självklart att ta med mig datorn hem till Loos, så jag kommer nog skriva mer senare.


GOD MORGON & FILM TIPS!

Vaknade nyss, är fortfarande förkyld, har varit det i över en vecka nu. Men men hoppas jag är bättre tills helgen för då blir det stortparthey för då fyller min älskling 20 år.

Men i alla fall, igår hade jag och Daniel en myskväll, vi tvättade, hade seriöst inte ett enda par strumpor eller trosor tvättade så de var på tiden.

Sen kikade vi även på Robinson och jag tyckte att hela rätt person kte ut, men problemet var ju de att hon åkt ut 2 gånger och ändå inte åker ut, så jäkla dåligt. Det är ju änd en tävling och ingen lek.. Jag tycker att det är grymt dåligt att Annika får vara kvar i Robinson trots hennes andra utröstning...

Efter Robinson kikade vi på film, vi började med The ugly truth, en grymt bra film! Den handlar om en tjej som har svårt att hitta den rätta, och en kille som hon egentligen hatar ska hjälpa henne att hitta drömkillen och han talar hela tiden om för henne hur hon ska gå tillväga för att fånga hans hjärta. Sen får ni kika efter själv om ni vill veta fortsättningen ;) Den är i alla fall jättebra, ett filmtips till dem som inte sett den.
Sen började vi även kika på Public enemies, men jag märkte rätt så fort att de var en "Daniel film" och somnade sött, men även han somnade så ska nog kika på den idag.


KLART!

Nu har jag dammsugit hela lägenheten, gjort rent mikron, diskat all disk och torkat av alla bord och bänkar. Känner mig riktigt duktig, och de är skönt att ha gjort, nu ser de iaf lite rent ut här.

Annars så är jag faktiskt inte på så jätte bra humör idag, är hungrig som fan men eftersom jag inte ville äta med alla killar fick jag vara utan. Hoppas på att jag kanske har nå mat i frysen men tror inte de...

Men nu ska jag hoppa in i duschen.


GOD MORGON !

Vaknade för ett tag sedan, kände mig riktigt pigg efter gårdagens drickande.

Igår var vi iaf hemma hos Tomas först, sen skjussade Jonas oss vidare till Jennifer och där blev de party. Fick även reda på att hennes kamera hade blivit stulen kvällen innan alltså på nyårsafton när hon hade fest då och jag säger bara idioter. Hatar människor som jämt ska förstöra för andra, när det äntligen är någon som ställer upp och har fest och släpper in folk, varför uppskattar ni inte de iställe för att förstöra? Så jäkla sorligt att du som tog den har råd att dricka och blir välkommen in på fest men ändå måste förstöra genom att sno en kamera.. Tragiskt. Och vi som hade knäppt masssor av kort, och ja nu är alla borta..

Men trots det med kameran så var kvällen riktigt trevlig, blev lagom dragen och kom hem i lagom tid.

Just nu ligger jag i sängen och äter toast som pojkvännen gjort åt mig. Skulle egentligen gå och äta pizza, jag tänkte att jag och Daniel skulle gå men ist skulle hans kilkompisar med så då sanna jag hemma, hatar att äta med 30 killar när man jämt är ensam tjej och oftast utanför.


Foto: Jennie Ericson.


FEST IKVÄLL IGEN ?

Nu sitter jag och myser i soffan alldeles själv, Daniel följde med Tomas till Hennan och gjorde nått. Ska nog snart ta och göra mig lite mat, vore gott med lite mer mat i magen eftersom gårdagens mat ej finns kvar inom mej, hehe!... Men i all fall blir det nog till att öla ikväll igen, funderar även på om jag ska hinka i mig min Asti cinzano som jag skulle dricka vid tolvslaget igår men glömde hemma.. Så typsikt mig.

Men jag önskar er alla en fin kväll där ute i de mörka Sverige. :)


Jag älskar min pojkvän över allt annat, ingen är dom du... Ingen! <3


DAG ETT ÅR 2010

Första dagen på året, känns kanon, även om jag inte mår så bra efter gårdagen, men sånt man får räkna med. Jag började iaf lite hemma hos mig med Daniel, Walther, Jens, Jonna, Mathias och Tobbe.W. Det var trevligt och senare drog vi vidare till Jennifer, där var det riktigt roligt. Mycket folk och mest omtyckta så nyår kunde ju knappast blivit så mycket bättre. Fick även min nyårs kyss av min älskade, underbart! :) Sen har jag även lova ut ett nyårslöfte, har aldrig gjort de förut, men iår blev de ett. Fick även ett sms från knäppMalin i djurhuset som fråga om jag varit i djurhuset igår ? :s  Idag blir det nog mest till att ligga i sängen eftersom min mage inte vill samarbeta med mig idag ... Daniel har iaf sprungit iväg på coop för att handla mat, snäll han..  Sen har han även diskat all disk vilket var huur mkt som helst. 

Men det här året kommer att bli de bästa, det är jag ganska säker på.

Har ni haft en bra nyårsafton och ser fram emot de nya året? :)

Detta är vad jag redan nu har inplanerat..
~ Vara tillsammans med världens bästa pojkvän <3
~ Ha 12 veckors praktik, 5 av dom hos en som kör hundspann :D
~ Ta studenten, Glädje!
~ Skaffa hund, förhoppningsvis.
~ Flytta ihop med Daniel :*
~ Börja jobba
~ Resa någonstans med Daniel :)
och massor mer, kommer bli kanon!
RSS 2.0