MOT JOBBET

Ska snart ta och fara upp till jobbet, tänkte ta cykeln igår igen för att röra på mig lite men det har spöregna hela morgonen så jag åker bil istället!

Ikväll ska jag hämta min andra hamster, vet inte vad de är för hamster, hur den ser ut, hur stor den är, vet inte ens va den heter, bra koll där ;) Men ska försöka komma ihåg de i alla fall.

Tänkte egentligen åka till stugan idag, som jag gjort de senaste två dagarna, de har blivit så fint där sen vi började att röja upp! Kommer att bli ännu finare, ska åka dit en helg sen och sova, bada och mysa :D

Har haft med Eddis var jag än varit nu denhär veckan, hon har varit lös hela tiden och inte stuckit en enda gång :D SÅ GLAD, och det är jag som fått henne att vara lös, så jäkla stolt ;)

Men nu ska jag åka o jobba, byebyebyebye!


UNDERBART!

Nu har jag börjat jobba igen, helt underbart! Kommer att bli så himla gött när pengarna kommer in rullande och jag inte behöver snåla som en fattig student längre! (y) Har jobb ändå till sista augusti och jag jobbar 10-17 varje dag hela månaden vilket betyder money money money :D

Även att jag har två spännande saker inplanerade nästa veckan och veckan efter, fan håller tummarna att de går åt rätt håll men de tror jag nog de! Kommer vara så jävla underbart så asså, sjuuuuukt!

Men i alla fall kanske jag ska berätta lite om midsommar som var helt sjuuk haha!

Fredag: Förlovning och midsommar firande i Ramsjö tillsammans med de bästa :D Sofie pluttan följde ju också med, bäst bäst! Vi drack, grillade och myste :D Kvällen slutade i alla fall med att jag rev staketet på deras altan (a) Eller jag skulle luta mig men staketet föll rakt ut och jag föll med de rakt ner ungefär 1 meter i backen och trodde jag var dö men jag överlevde. Carro garva så hon höll på å dö och jag låg död..

Lördag: Var i Ramsjö först tillsammans med Daniel och Sofie, vi lekte med Lina och sen drog vi med Saaben till Hennan för att fira midsommar dagen på puben där ;) Riktigt röjj faktiskt, jag o Sofiepropp käkade pannkaka medans alla andra åt finmat, men d var riktigt gott! Kvällen slutade i alla fall med att hela Hennans camping och trubaduren sjöng "ja må ho leva" för mig, eftersom jag fyllde år efter 00.00 fick tårar i ögonen för dom sjöng så vacker :')

Söndag: GRATTIS TILL MIG PÅ MIN 19 ÅRS DAG DÅÅÅÅE ;) Åkte hem till loos och käkade tårta samt hälsade på farfar<3 som har blivit riktigt pigg, happy! :)

Ja de var min midsommar, helt jävla kung! Kunde knappast vart bättre!  Nu taggar vi tills nästa helg ;)

Men nu ska jag sova, jobbar ju imorgon också, imorgon tillsammans med Lovis :D


Jag & Daniel på balen <3


En sommarkväll


Jag och Pluttan <3
(dålig upplösning som fan vet ej varför)


Midsommarafton & kärlek

Glad midsommar alla bloggläsare ;) nerå men vänner iaf!

Dagen började med god mat tillsammans med Daniel, sen blev det cheesecake med jordgubbar, blev lite extra gott etersom vi hade en grej att fira förutom midsommarafton :D ...

Ska i alla fall snart bege oss till Ramsjö tillsammans med Daniel och Carro, gryyyymt :D Ska först åka och inhandla lite grejs till helgen.

Men nu ska jag packa lite, och plocka undan skit innan daniel blir sur, ha ha ha..


:D


Midsommar in Framelake!

Snart är veckan över vilket betyder Midsommar vilket betyder Ramsjö vilket betyder Födelsedag vilket betyder HELT KLART BÄST !

De bästa är ju att man får umgås och träffa dom bästa igen, kommer att bli helt galen grymt, precis som alla andra gånger man är i Ramsjö och de är röj! :D

Ska sova i Nilssons stuga och mysa massor med dom andra som ska sova där, hihi mys de kommer att bliii rå! :D

Men nu håller Daniel på och bråka sönder och ruffser mig i håret så läre väl brotta ner han så han blir lugn ett tag ;) hö hö hö!

HAVE A NICE DAY PEOPLE!




New phone !

Igår tog jag bussen till Bollnäs där jag mötte upp mamma, vi började självklart med att gå på MAX och käka mat, Mums!

Efter det åkte vi och shoppade, jag kikade på en ny telefon eftersom min andra lagt av, typiskt! Men den har ju hållit i 3 år utan att krångla så tänker inte ens klaga! Köpte iaf mig en vit Samsung touch, bild nedan.. Och är riktigt nöjd än, fungerar som en klocka och lätt meny mm. Kanonbra!

Köpte även lite annat smått och gott till lägenheten och annat sköj!

Idag har jag varit ute på hal "is" ungefär hela dagen, helt slut !



Hundvalp

Hejhopp!

Först vill jag berätta min stoooooora nyhet! Jag har ju prata om att jag ska skaffa hund, och nu är min blivande hund född :'D Den föddes i måndags och tyvärr var förlossningen jättejobbig så det slutade med endast 2 valpar :( En hane och en tik och jag har förtur att välja valp först :D Lutar nog åt hanen, men tyvärr är tiken trefärgad och hanen två bara och jag vill helst ha trefärgad, men JAJA de märks väl hur de blir senare :D

Lägger in bild någon dag framöver, för jag fick nämligen bild på dom igår, übersöta :')

helgen har varit kanonbra! För de första har ju min ängel kommit hem, juppjupp!

I fredags tog vi de mest lugnt, tog oss en tripp ner på köpingen och inhandlde riktigt bra saker! Sen på kvällen drack jag lite vin och de slutade med att man hamna på partyparty, riktigt roligt. Men var hemma innan 12 så de var otroligt skönt.

I går var dagen lugn, vi kikade på bröllopet och jag diskade lite, eller mkt hade hur mycket disk som helst & nu är det lika igen :( Gjorde även köttfärssås och spagetti eftersom de kom in en beställning om det. På kvällen var det cruising och självklart måste man ju festa lite då också, var dock aldrig ens ner på den haha. Drog till Borr istället där Sara och Louise hade bjude in oss på fest, jätteroligt. Påvägen dit fick Matte in typ 4 taggar i benet från min buske utanför lägenheten så de slutade med att han fick åka på sjukhuset och plocka ut dom :( Stackarn!

Idag mår jag riiiktigt dåligt, älski är och handlar mat (a) blir bortskämd ja när han är hemma, hoppas att han köper nå gott, om jag nu kan äta nå idag! ...

Men nu ska jag dra, byebye!

Ahjustja, min dator har kraschat (?) så jag kommer troligtvis att dö om ungefär en vecka om alla mina bilder på datorn är borta, bara så alla vet! ... :'( min dator




Igelkott och Daniel

Gårdagens spenderades tillsammans med Elin nere på köpingen, gick kanonbra riktigt stolt :D

Efter att vi varit nere och gjort nytta så gick vi upp till mig och satte oss vid borden på baksidan också kollar jag lite åt höger och gissa vad?
Det kom en stor jäkla igelkott springande, så jag skrek..
Jag: EN IGELKOTT :o :D
Elin: Men uuuuuusch!
Jag: Dedär är inte normalt eh, den är hungrig :o
Elin: HAHA men va?!
Jag: JAA! Igelkottar är nattdjur och om dom är ute och går på dagen är dom hungrig och letar efter mat :D
Elin: Men va? xD Haha hur fan vet du de? xD

Haha så jäkla kul, jag blev helt överlycklig, första igelkotten jag sett i de vilda, och de är liksom mitt i Ljusdal, BALLT!

Sen på kvällen städade jag lägenheten lite :)

Idag kom babe hem igen, sen höll han mig vaken så nu är jag skittrött men kan ändå inte sova, rumpaaa!

Även att jag ger Nässmycken (piercing smycken) en STOR FET DISS!
jag har köpt 4 st på två veckor och ALLA pärlor har lossnat, BAJS nu kör jag på ring igen. fan..




Får bli sånhär hädan efter som sitter i snoken på mig.


GRÖNTJÄRN

Dagen har gått bra, mycket bra! Träffade Elin en sväng och snackade lite skit med henne, haha!

Sen var jag och mamma till Gröntjärn som ligger en "bit" utanför Ljusdal, det är ett naturreservat och de är en tjärn som är grön, asball! Tog lite kort men orkar inte lägga upp dom nu, hö hö !

På fredag kommer Daniel hem och då är jag helt ledig hela dagen så vi ska hitta på lite bus och göra en hemlis ;) De ska bli roligt hoppas jag, kommer bli awesome :D

Nu ska jag plugga lite och ringa min chef, wiho får vi väl se hur de sluter ;)


I LOVE YOU,
världens bästa pojkvän, har aldrig träffat bättre kille än dig
världens bästa vän, finns ingen som ställer upp som dig!
Kommer alltid att älska dig <3


MONDAY

Första dagen på mitt "arbetslösa" liv, har ju sommarjobb men de varar ju ändå inte så länge..

Men jag känner mer o mer för varje dag som går va skönt det är att slippa skolan, helt sjukt! Är verkligen inte mycket jag saknar, finns väl ett fåtal personer som man skulle vilja träffa snart igen men dom ser man ju till åh träffa åh! Förutom min Ciccifis som kommer att bo i Stockholm, *gråt* men henne ska jag hälsa på såfort jag får hem min lilla "det" hihi!

Har även kikat lite på betygen och jag måste säga att de var bättre än jag trodde, hade ett fåtal G och resten VG & MVG, HAPPYFACE! :*

Men i alla fall har "allvaret" börjar idag och nu ska jag sätta igång som en tok så kommer dehär vara klart inom en staaar framtid och sen blir de lägenhet tillsammans med Daniel, massa shoppning, utlandsresa? skaffa hund och hemlis ;)

Längtar till Lillan ploppar ut valparna :D

Men nu ska jag gö nån nytta eller nått.

BYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYEBYE!

Just ja,
ETT STORT GRATTIS TILL MIN KUSINVITAMIN EMMA SOM FYLLER 19 ÅR IDAG <3


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

FYFAN VA JAG ÄR BRA!

Har inte blivit nått bloggande denna vecka eftersom jag har haft minst sagt fullt upp med att umgås med klasskompisar och andra roliga människor. Tar en snabbgenomgång..

Tisdag: Åkte till Furuviksparken tillsammans med klassen, åkte karuseller och drack cider på "stranden" med gött folk innan tågresan hem mot Ljusdal och Beach Party på Stadt :D KING kväll trots förseningar o skit.

Onsdag: La gräsmatta på skolan, ångrar de rövmycket eftersom jag lev JÄTTEsjuk efter de..

Torsdag: Åkte go cart med klassen + skogs och fikade hos Lena, drack någon cider på kvällen (y)

Fredag : S T U D E N T E N !!! Hände en hel del, fick massa fina presenter av nära och kära <3 TACK !
Krogen på kvällen, glömde plånboken + studentpasse hemma i loos (Y) BRAJOBBAT klantarsel Jennie (y)

Fredag kvällen var sjukt bra, höll på att böla ihjäl mig när jag skulle säga hejdå till min Cicci :'( Men de gick över efter En lång stund haha! GALET.

Tack för 3 underbara och absolut mindre underbara år klassen, kommer att sakna vissa av er sjukt mycket!


Jag, alla bilder på min var skitfula ;(


Fick min älskade önskade Hälsingering i Silver av min familj :D


Min skylt :D


Fick gå upp på scen för att hämta ett stependium, en hundbok och såhär stod de i den ..

:D


Nu är det dax och jag är så glad!

Just nu är det inte mycket som går emot mig och det känns så himla skönt! Men snart läre de väl hända nå så allt faller, känns för bra! <3

Det värsta som kan hända just nu är väl att farfars operation han ska göra, inte kommer att gå som de ska. Men jag håller verkligen alla tummar jag har och jag längtar tills han är hemma igen, love you <3

Men idag ringde i alla fall pappa och berättade den bästa nyheten på länge :D Om en vecka planeras Lottas valpkull komma, alltså kullen jag säkert nämt tidigare att jag kanske skulle köpa valp från :D Och Anders hade sagt till pappa att jag hade första tjing på en valp och jag får alltså välja först o jag vill ha en, SO HAPPY!

Så om ca 10 veckor kommer jag förhoppningvis ha en liten prins vid min sida att älska och ha som min alldeles egen, så glad! Som jag har längtat!

Det blir en Papillon med ~6% schipperke i, så de är nästan en renrasig papillon men ändå inte. Men jag behöver inte ha en renrasig heller eftersom jag inte är de minsta intresserad av utställningar och tycker de är bajs :D

men nu måste jag sova o tagga inför morgondagen som först spenderas på furuvik med klassen och sen party på stadt med folket :D


Sista måndagen som kommer innebära skoltid!

Då var det måndag och idag har vi såklart inga lektioner eftersom det är den såkallade S T U D E N T V E C K A N  och jag är rätt så taggad inför allt kommande skoj med de man gillar.

Idag ska jag i alla fall pallra mig upp till skolan för att käka lunch och prata med en lärare + skicka in ett papper. Sen är det även "mösspåtagning" men den tror jag att jag skiter i, vet inte ens vad det innebär?

Men ia lla fall så ska jag försöka städa min lägenhet nu, utan några större framsteg ... (a) men eftersom jag får hiut främmande på fredag så måste (!!!!!) jag försöka städa och byta sängkläder mm.. S.ck kanske? ;)

Men denhär veckan ser jag iallafall fram emot grym mycket, kommer bli massa mys, massa fest och massa minnen att ta med sig i "ryggsäcken" men nu ska jag städa, okej, JAG SKA.

PussiPuss


Balen 2010

Då var balen över och jag är riktigt nöjd över dagen och kvällen förutom att mitt huvud inte riktigt hängde med i svängarna efter dagens heta väder.

Dagen började i alla fall med att jag och älsklingen gick ner på köpingen och inhandlade de sista till balen och fixet. Efter de gick vi upp till Cicci och hon började fixa mitt hår& smink, blev riktigt snyggt tack så mycket Cicci! :)

Klockan 15.30 kom min älskade familj till mig och jag gjorde klart de sista innan vi skulle bege oss till balen, mammas jobbarkompis Kristina skulle köra oss i hennes volvo c70 cab, riktigt snygg!

Vi rullade i alla fall in på balen och det var verkligen jättemycket folk, många man kände igen och jättemånga som tog massor av kort, gud så pinsamt men ändå jätteroligt att alla kollade på en, hihi!

Sen flöt kvällen på, det var mycket "dötid" och vänta men de flöt ändå på bra, då hann man med att prata med alla och så. Maten var väl inte så jättebra tyckte jag, entricot (?) m. potatis och köttet var kallt och rått? Smakade inte mycket iaf, lite missnöjd, men de skiter man väl i. Efterrätten var dock jättegod, vanligglass med färska jordgubbar, men ja vem misslyckas med de?

Under kvällens gång blev de en hel del dansande, pratande och skratt, tack alla brudar och pöjkar för en otroligt bra och minnesvärd kväll.

Brorsan fotade mig massor men tyvärr ligger kameran hemma i Loos, så jag får den på tisdag? Så bilder kommer så småning om, håll utkik.

Puss!


sånhär bil åkte vi i ;)


Balen 2010 here I come !

Imorse kom min älski hem igen, vid 6 ungefär och efter de kunde jag inte somna om, suck! Men men sånt är livet.

Daniel håller just nu på att pröva alla balkläder som han ska ha på sig, blir riktigt snygg! Jag testade allt igår så vi kommer att bli så söta :)

Ska snarta dra ner på köpingen och inhandla de sista till balen, spännande!

Sen ska jag och Daniel ta och pallra oss upp mot åsen och till min privata frisör och make up artist ;) Cicci :D Orka lägga ut massa pengar på en frisyr man ska ha en kväll? Ja dom som har pengar kanske vill de, men jag har ingen lust med de faktiskt. Och ibland kan det bli finare om en kompis gör de för då vågar man säga ifrån om de blir fult ;)

Men nu ska vi kila ner på centrum och shoppa, hörs imorgon kanske? Kommer in bilder någon annan gång.

Önska mig lycka till ikväll nurå för jag är skit nervös :O :D


Balklänningen KLAR!

Nu är balklänningen helt klar, den blev riktigt snygg och de roligaste är att jag och mamma fixat till den helt själv!

Från början var den en helt vanlig, enkel svart klänning som var avskuren vid bysten. Med en vit spets under bysten.

Nu ser den helt annolunda ut, vi har satt dit silvriga kristaller på bysten och satt dit ett bredare band under bysten svart sidenband. Det blev en helt annan klänning och den blev riktigt snygg, mycket snyggare än tidigare!

Så nu längtar jag sjukt mycket tills imorgon när hår och smink som på plats också, hoppas att de blir galet snyggt. Ska även ha svarta handskar och en spets sjal. Kommer nog bli snyggt. Kommer gå tillsammans med min älskade pojkvän som också kommer att vara otroligt snygg ;)

Vi kommer att åka in till balen i en volvo cab, röd ! Håll utskik ni som ska dit ;)

Men nu ska jag käka, åker till Ljusdal senare ikväll, mamma skjusser hem mig :) <3


En dag kvar till BALEN, en vecka kvar till STUDENTEN

Igår kväll kunde jag inte somna, låg och kolla på klockan till den var 2, inte roligt alls.. Tänkte bara på balen och allt, gud va stressad jag är nu :o

Klänningen måste bli klar idag och jag åker redan vid 4, så vi måste skynda skynda idag .. Sen måste jag fixa med kameran och fixa allt annat. Ska möta upp Cicci ikväll åh så hon får testa balfrisyr på mig eftersom hon ska fixa hår och make up imorgon .. GAH stress stress stress, men de kommer att bli GRYMT.

Idag är det även en enda vecka kvar till S T U D E N T E N , helvete va jag längtar alltså!

Men nu vaknade mamma så nu ska vi fixa med klänningen så den blir klar någon gång, åh va jag längtar!

Skriver mer senare (y)


Köpte även ett nytt armband igår, skitsnyggt! På jobbet köpte jag de


Bilderna talar för sig själv.





Kommer bli så JÄVLA grymt.

Såhär ligger de till med go carten, om vi lägger gräsmatta som vi inte alls kommer ha en nytta av alls eftersom ci slutar nu så får vi åka go cart på torsdag! Men jag o Cicci funderar på att sitta o kolla på och grogga medans alla sliter med gräset för vi tänker inte slava sista veckan! (Y)


Home sweet home!

Hemma nu, åkte med mamma igår från Ljusdal. Köpte först band som jag ska ha till balklänningen, skulle hämta klänningen hos kusin, men den var tyvärr inte klar, panik!?

Idag har jag inte hunnit med så mycket än, städat hundhuset lite och diskat alla skålar, fyllt på nytt vatten och pylat på!

Sen ska jag göra mat, eftersom att mamma ska till frissan och jag blir hemma själv. Jag ska göra Isterband och stuvad potatis (y)

Imorgon blir det Ljusdal igen och då ska jag och Cicci testa balfrisyrer på mig eftersom de är hon som ska fixa mitt hår och make up till balen :D Wiho! De kommer nog bli kanon tror jag!

Men nu ska jag lära mig hur man gör stuvad potatis ;) See you soon !


Underbara tid !

Den här veckan började bra med svenska nationella, skriv i måndag, gick bra! Blev klar på ungefär 1,5 timme och hoppas på ett toppen betyg nu då ;)

Igår hade vi KFV - katastrofhjälp fågel vilt

Vi fick lyssna på två gubbar som pratade, de gav även varann pikar hela tiden. Sånt är alltid så roligt! Sen så fick vi lägga bandage på döda fåglar och harar, skitäckligt! Men de gick bra!

Igår kväll var jag med Cicci och Sofie, vi busade massor och färgade även mitt hår och planerade massa skojigheter de sista veckorna, wihiii :D

Idag ska vi typ visa vad vi lärt oss, hoppas man kan nå nurå för då kommer jag att gå hem med ett diplom i eftermiddag, wiho!

Men nej nu kommer snart mamma och hämtar mig så ska jag dra upp till das schüle, suger men äsch sånt är livet o de är snart klart :D


Bild från helgen, är jag inte "otroligt snygg"


RSS 2.0