GLAD PÖSK ALLA :D

Hej hopp alla, roligt att ni fortsätter läsa min blogg varje dag även fast jag inte uppdaterar ^^ Ska verkligen försöka skriva oftare så ni slipper gå in på min blogg utan att ha något nytt att kika på.

Men i alla fall har det hänt en hel del sen jag skrev sist..

Jag har varit på praktik i nästan två veckor och de har hänt en hel del roliga grejer, kom in en valpkull med "flatar" och halva kullen var svarta (som vanligt) men sen var andra halvan bruna, värsta söta :D hihi! men imorgon är det min sista dag hos Ljusdals djurklinik  :( Så otroligt tråkigt så de finns inte, men men sånt är livet!

Sen har jag även varit på Mässa i Gävle tillsammans med "mitt" företag, eller mitt, sofie o jonnas företag rättare sagt. Vi visade upp lite vad vi höll på med och var även med och tävlade men vann självfallet ingenting så vi blev sura.

Men i alla fall så är det ju pösk redan imorgon, gryyyyymt! Och den ska spenderas med de bästa i Ramsjö & Ljusdal :D

Såhär kommer påskens aktiviteter att de ut:
Skärtorsdag ~ Babe kommer hem :D, Praktik, Ramsjö och mys + göra glassgrogg, muma! :D
Långfredag ~ Fiske och fylla på isen i Ramsjö, gött :D
Påskafton ~ Utgång i Ljusdal (?) :D
Påskdagen ~ Sova hela dagen?

Men nej nu ska jag sova och pysa ner i sängen och tagga ännu mer till helgens tokigheter med brudarna + grabbarna, wiho vi ses i dimman ! :D

Byebye!





BLOGGTORKA!

Hej alla!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, men verkligen varken orkat eller haft något att skriva om. Eller okej jag har väl haft en massa att skriva om men har inte orkat då, ska vara ärlig, hehe. Men här kommer en liten snabbis av veckan som varit.

praktiken har som vanligt varit kanon! Fick in lite blandat denna vecka, bland annat ett gäng hundar & katter som hade blivit omhändertagna av djurskyddet, förväntade mig det värsta men det var inte så farligt ändå som tur var! Sen har det varit en hel del operationer och så. Sen kom även min gamla lärare från Loos in med sina hundar, hon har draghundar och känner även Tarja som jag var hos tidigare och körde hundspann. Det roliga var att Tarja hade skrytit massor om mig till Ann (läraren) som hon berättade :D Åh saknar verkligen Tarja och alla hennes underbara hundar, måste hälsa på henne snart :o

Sen har även helgen varit helt underbar, fredags kvällen spenderades tillsammans med Jonna, Sofie och Joss ja och Mathias och Tobbe då :) Vi brudar körde omkring på Ljusdal och dryga oss med folk, samtidigt som Joss skämde ut sig som fan, haha så jävla kul! :D Så roligt att träffa er igen bruds <3

Sen så kom ju babe hem på lördagmorgon och skjussade ner mammi till station som åkte ner till Stockholm, jag vill också :( Men i alla fall så drog jag och babe till Ramsjö på morgonen, åkte först hem till Daniels mamma med familj och träffade Lina, haha! Alltså den ungen är ju för klockren! Det första hon säger till Daniel är "Du är inte fin i håret du eh Daniel" haha jag höll på åh skratta ihjäl xD Sen fick vi även en hylla av Kina och Henke som dom inte ville ha kvar, skitsnygg + lampa och massa skärp med mera, dom är så snäll ! Så vi mublerade även om hemma och tog bort min tvbänk och ställde dit hyllan ist, blev skitbra!

Sen myste vi bara framför tven hela kvällen och drack vin & öl, myspys! och denna dag har bara flytit på, har ätit lite pizza och bara varit, lovely! <3 Men nu har han åkt upp till Boden igen och nu ses vi inte förän påsklovet, men hoppas de veckorna går fort :)

Oj va mkt de blev, men nu ska jag kika på Johan Falk, byebye babes!



Jag och sötungen Lina :)


UPPRÖRD

Då var det måndag igen och praktik på djurkliniken, idag har det inte hänt så mkt, fick in lite söta valpar att mysa med och annat småskoj.

Satt och kikade runt på Tarjas hemsida nyss och såg att hon lagt ut bilder som jag knäppt på hemsidan, roligt :D Lämnade ett litet inlägg i hennes gästbok och kikade vidare när jag såg att hon ska sälja min älsklingshund Donna och började nästan gråta .. Vet att det låter helt dumt, men jag ville verkligen att hon skulle behålla Donna trots att hon inte "platsar" i Tarjas spann eftersom hon är lite för liten mot för de andra men hon är ju så duktig ändå ju! :( Uscha nu mår jag dåligt, skulle jag ha tid skulle jag tagit henne direkt, det liksom klickade mellan oss, den osäkra lilla tjejen som nästan på en gång tyckte om mig, men nej nu måste jag sluta. Jag hoppas att hon kommer till ett fint hem där hon får arbeta och inte sitta i en hundgård!


Lilla hjärtat :( Hoppas du hamnar rätt.


NU ÄR JAG ENSAM IGEN, BOOOOORING

Japp då har min älskade bästaste pojkvän ever åkt ifrån mig ännu en gång för en vecka uppe i sugiga Boden. Men nu är det faktiskt inte så jäkla långt kvar tills vi båda slutar skolan/lumpen, vilket är jäkligt skönt.

Helgen har varit underbar, en nykter helg blev det, skönt med en pigg söndag, hehe. Vi har mest varit hemma och myst, ätit god mat och kikat på tven såklart!

Imorgon är det praktik som gäller, vecka 2 börjar hos Djurkliniken i Ljusdal, trivs jättebra! Imorgon ska jag få skrapa bort tandsten på en liten vovve, hihi det är så roligt att se resultatet efter att man fått bort allt skit!

Och sist men inte minst vill jag önska min prins Lycka till med uppskrivningen imorgon, håller alla tummar! :D


Snacka om att jag längtar till Studenten, wiho finns verkligen inte ord!


MELODIFESTIVALEN 2010

Ja då var Melodifestivalen 2010 över, i alla fall här i Sverige. Jag hejade såklart på Salem Al Fakir eftersom hans låt var helt klart bäst och jag tänkte mest på hur låtarna kommer att tolkas utomlands och det märkte man ju även på deras röster, men icke sa nicke.

Det var ju Anna Bergendahl som vann, och hennes låt är faktiskt riktigt bra men jag tror tyvärr att den inte kommer att komma långt i Norge eftersom den är så lugn och blabla. Sverige skickar ju jämt skitlåtar, som kommer långt ner utomlands, pinit! Men jag gillar Annas låt så inge ont om den, bara att jag inte tror att den kommer så långt i norge, men håller alla tummar.

Men måste bara fråga, var det bara jag som fattade att Salem kom 2a? För han låg ju först till Anna fick sina poäng och vann? Men varför sa dom hela tiden att Eric kom 2a för? Jag fattar ingenting :s Men jag kanske har fel.

Men nu ska jag göra frukost & sen ska jag sy ... -.-

ByeBye smultrontoppar.


Sen måste jag ju även skicka ett Krya på er till Tarjas hundar som skulle varit på SM i helgen,
men hon åkte dit, vann första dagen och andra dagen åkte hälften på magsjuka & sen blev det hemfärd :(
Åh vilken jäkla otur alltså, Krya på er alla gosevovvar! <3


GOD MORGON ALLA TURTURDUVOR

Egentligen skulle jag vakna just nu, men jag fick nå cpryck 06.40 och flög upp ur sängen för jag trodde att jag sovit över, men icke sa nicke och på den vägen är det..

Denna dag kommer nog att vara rätt så lugn, såg ut som de igår, endast 3 hundar inbokade :o Men hoppas att de kommer in lite idag ändå, annars kommer dagen att gå otroligt segt.

I morgon kommer Daniel hem igen, skönt! Så i helgen ska vi mest ta de lugnt, han ska plugga och ja jag får väl göra de jag med då hehe.

Men nu ska jag kila vidare, snart kommer skjussen så måste väl göra mig klar, eller ja klar och klar ska borsta tänderna och sen är jag "klar" haha!



DAGENS ÄCKLIGHETER


Jahapp, då var dag fyra hos veterinärerna över, skrev aldrig igår eftersom jag kom hem straxföre 7 och då skulle jag börja med maten osv så jag hade inte tid helt enkelt. Men det var inte så mkt speciellt igår eller en akut operation som jag fick vara accistent på eftersom vi endast var 3 pers där + fler "kunder" fast jag brukar alltid vara med vid operationerna och plockar fram grejer hihi.

Men idag har jag i alla fall varit med om något helt fruktansvärt, jag har sett kanske världens fetaste hund :o Alltså jag tyckte att min förra hund Jäger<3 var fet innan vi var tvungen att ta bort honom, men icke! Jäger vr fan smal mot för denna. Det var en Labrador Retriver som egentligen ska väga mellan 25-34 kg, men denna hund vägde 73 kg ... Alltså mer än dubbelt så mycket, helt galet! Att den ens kunde gå på sina egna ben tyckte jag var helt fasinerande faktiskt, nej usch va hemskt, så nu ska hunden banta!

Sen så fick jag även kika på öronskabbdjur i mikroskåp, usch fyfasen va äckliga dom var, små små djur som parade sig och kröp omkring där, usch kliade mig överallt hur länge som helst efter att jag sett dom, blä!

Men nu ska jag fixa mat till imorgon, vad jag nu ska äta -.- Blir väl makaroner och korv som vanligt, hihi!

Just ja, det blev ändrade planer för helgen också, skulle ju egentligen vara hundvakt men Tarja tog med sig alla älsklingshundarna så jag blir ledig i helgen, undra vad jag och älskling ska hitta på nu då? :)


Sånna här små äckeldjur har jag kollat påidag & Dom ser verkligen ut såhär, fyfasen!


DAGENS "AKTIVITETER"

 

Åh det blir bara roligare och roligare för varje dag, jag får verkligen göra mycket :D

Idag har jag sett flera operationer, flera kastrationer och en juvertumör, rikitgt intressant. Sen fick jag även ta en egen patient, jag fick skrapa tandsten på en söt liten Tax, det gick kanonbra, var jätteroligt.

Men nu ska jag kika på Dejting in the dark som är så jäkla bra :D

Längtar till helgen då jag och älskling ska vara hundvakt åt världens sötaste hundar :D

 

 

 


DAG ETT PÅ PRAKTIKEN

Åh äntligen är jag hemma och får mat i min stora mage :D

Det har varit en jätterolig dag idag, vilket inte var oväntat :) Jag har fått gjort massa skoj, som att ge sprutor, öronmärkning varit med på 4 operationer (2 kastrering hundar & en katt, en knöl som blev borttagen hund & en knöl kisse) Sen har jag även varit med om massa annat, men en sak tyckte jag var så himla sjukt, förstår inte hur vissa människor på denna jord tänker.. Alltså seriöst, men sånt vill jag inte ta här :D

Sen fick vi även en lunch på typ 20 min idag, så på dn tiden gjorde jag mat & käka, kastade i mig maten ^^ hihi!

Längtar redan till morgondagen, i löööve my praktik! Har inte haft en enda tråkigdag på 7 veckor vilket känns helt underbart!

Men nu ringer förhoppningsvis bby snart, sen ska jag sova!

Älskar dig Daniel, du är bäst! <3

PRAKTIK, & NÄSTA HÅLLPLATS DJURKLINIKEN LJUSDAL

Jahapp, då var det praktik igen då, ska snart ta bussen bort till kliniken, känns lite pirrigt (a) hihi va fjantig jag är, ursäkta ska sluta nu.. Så.. Men i alla fall så känns det superskönt också eftersom jag redan varit där i 3 veckor och vet att jag trivs superbra :D Så det ska bli riktigt roligt, ska vara där i 4 veckor och kommer att försöka uppdatera som jag gjorde med hundspanne, mest för min egen del så jag kan kika tillbaka senare.

Sen ska jag ju även vara hundvakt åt Tarja i helgen :D Roligt att hon vill ha tillbaka mig och var så himla nöjd med mig :D Så då kommer jag förhoppningsvis köra också, hoppas att de blir massa myshundar hemma så jag får busa massor :D Fast ungefär hälften blir nog hemma så de blir en massa mys!

Tänker tillbaka till helgen också hela tiden, alltså det var sjukligt roligt :o Helt galet, fattades lite "Ljusdalsbor" bara då hade ju kvällen varit helt jävla fullspäckat, fast då kanske något inte blivit så bra som de blev ändå, hihi! Nej men tack alla för en sjukt bra helg! :)

nej nu ska jag borsta gaddarna, som jag förövrigt har förjävla ont i eftersom jag använde skenan för första gången på säkert 3 månader, smart Jennie, smart!

Men hejdå iaf!


TUMMEN UPP FÖR DEN OTROLIGA GÅRDAGEN !

Oj nu var det länge sen jag skrev, men eftersom att jag har haft lov denna vecka och darling har varit hemma så har jag faktiskt prioriterat bort bloggen (y)

Men i alla fall så har veckan varit bra, jag och babe har varit hemma i Loos nästan hela veckan, tog en liten road trippppppp, fast den stannade i Ljusdal hihi. Köpte mig ett par nya snygga skor, se bild nedan. Sen käka jag kina mat och ja, men myste.

Gårdagen var kanonbra, läre berätta. hihi!

Först var det skoterträffen i Hamra och Magnus Samuelsson, världens starkaste man som spruta ner alla småbarn med fanta, haha trodde jag skulle dö. Men i alla fall så var jag mest med Mathilda och Amanda på skoterträffen eftersom min pojkvän fick vara sjukskjuss till Tomas stackarn som bröt handen på 3 ställen efter att ha krockat med ett träd, hoppas de blir bättre med dig vännen!

Kvällen trodde jag skulle bli skit, men vafan klart kvällen inte blir skit. Började i alla fall med att jag och Daniel drog till Leif och Mia ch börja dricka, spelade "regel och inte regel" och sen bare iväg till Hamra, och där vare massa roligt partheypeople  och kvällen slutade TOPPEN. Alla var verkligen skitfulla bokstavligen, inga tjaffs och inge bråk mellan några alls, kanonbra ;) haha!

Men jag ska iaf försöka uppdatera lite mer, även om de lutar åt att jag inte kommer att göra de eftersom praktiken börjar imorgon och då slutar jag inte förän 18.00 och då har jag nog annat för mig.


RSS 2.0