Lägenheten är numera Helt klar!

Hejhopp hoppas alla haft en bra och trevlig halloween? Dock har jag fortfarande inte fattat om man firar den denna helg eller nästa helg ?

Min helg har berstått av, trevligt främmande av mammsen och Anki som var hit igår och fikade och snacka skit, riktigt trevligt. Sen åkte jag och Daniel dit på kvällen, jag drack vin, mm tillsammans med flickorna på kvällen, riktigt trevlig det också! (y)

Idag har jag mest slappat, gjort lite mat och sagt hejdå till Anki O Lasse som åkte hem idag! Sen har jag satt upp min fågelstuga som jag fick av mormor hehe.

Justja sen har vi även fått in luftvärmepumpen i lägeheten också, så nu är allt i lägenheten som ska ha fixat blive klar, so happy :D

Men nu ska jag nog sova lite haha, jag är så sjukt trött.

Imorgon väntar jobb då jag ska städa (y) Sen fick jag även ett typ smygerbjudande om ännu ett extrajobb idag, woho de går fan bra nu, kompis de går bra nu! Bara hoppas att man får nå fast snart nu!

Ha en trevlig kväll folket.




Lalala trött som en höna!

Hejhopp!

Inatt jobbade jag på Loosbagarn i Loos, gick kanonis, slutade 2 och då vare bara att köra rally hem och hoppa ner i sängen tillsammans med en Överlycklig busTilo och försöka hinna sova en blund inför nästa jobb!

Hann väl sova ungefär en timme efter mkt om och men.. Sen började Tilo tokskälla och sen var jag pigg like a pigg!

Sen vare bara att kliva upp 05.30 och köra upp till farfar och lämna Tilo och åka ner på skolan och börja dagens arbete, att städa haha! Låter inte så jäkla kul faktiskt, men hurreni de är fan skitkul haha, de är sant. Trivs asbra.

Efter jobba hämtade jag Tilo och sen åkte jag vidare till Gunvor (?) hon jag var på intro hos i onsdags för jobbe på furan, för att hämta nycklen till Furugården där jag ska städa hela nästa vecka.

Så personalen där bör förbereda sig på en virrig Jennie, eftersom jag inte ens hittar där haha! Sen kommer jag ju troligtvis att jobba natt samtidigt så de kommer väl bli ungefär en timmes sömn varje natt? Tur man är en hårding ;)

Men nu ska jag kolla på när Daniel spelar NHL på vårt PS3, skitkul.

Sen tycker jag även att vi ska hälsa den balla bloggaren Amir välkommen till sköna(nu halvt)gröna Hälsingland och Järvsö! Tycker dock att han kunde höjt ribban högre och åkt till Loos ist, de är ju såå mkt bättre! ;)





Work!

Kom just hem från skolan, där jag städat ett par timmar, skönt att ha lite gjort tills imorgon!

öp ringde nyss och fråga om jag kunde jobba inatt också, så inatt blir de jobb, hem och försöka sova en timme och sen vidare till Skolan igen och städa! Schööönt med jobb men kommer att bli dödstrött men de skiter man väl i ;)

Kommer troligtvis att bli en hel del dubbeljobb nästa vecka också, NIZZZ! Kommer nog att lägga om tiderna lite och börja städa direkt när jag kommer från nattjobbe ist för att jobba, sova en timme och sen åka o jobba igen, lik bra att städa på en gång då och ist gå hem lite tidigare! :)

Men nu ska jag busa lite med Tilo innan jag drar iväg och jobber av mig lite!

Sov gött.

What too doo?!

God morgon alla som läser min blogg men är käss på att lämna nå kommentarer ;)

Igårkväll kom Jonas och hälsade på mig och min familj (Daniel och Tilo) de var roligt, han tyckte att vi bodde fint och att min hund var helt knäpp och garvade hela tiden haha.

Sen kikade vi på Vampires Sucks och den var skitbra haha! Kan ju bero på att jag inte är ett freak på Twilightfilmerna! Jag tycker dom är bra, men tycker att vissa överdriver som Fan!

Idag är jag ledig, eller ja jag ska ner på skolan ikväll och städa lite inför imorgon, slipper jag gå upp typ 3 inatt? Så jag tänkte städa alla klassrum ikväll! ;p

Så imorgon ska jag jobba på skolan och hela nästa vecka blir de städning på äldreboendet i Loos, wiho I love to work! Ska även höra på ett till jobb tänkt jag, eller jag tänkte prova påt om jag vill eller inte.

Till er som säger att de inte finns nå jobb.
Vill man ha jobb, Får man jobb!
Så att de inte finns nå jobb är rena Bullshiten! Sen får man väl helt enkelt ta de jobb man får! Jag har liksom 4 olika vikariejobb i LOOS, så då finns de fan jobb överallt.

Men nu ska jagh chilla, tänkte åka upp på Ica och köpa nå gött :D Sen träna in Tilo på klickern som han är Livrädd för... Sepeklicker kah köpte på granngården.


Bloggarna!

Nu tänkte jag skriva vilka bloggar jag brukar kika in på och vad jag tycker om dom.

Kissie:
Jag tycker att hon är underhållande, men sjukt patetisk, men som sagt underhållande! Hon gör de som ingen annna lyckas med och att hon ens vågar göra de hon gör tycker jag är modigt, jag skulle själv aldrig våga hänga ut så många människor i hopp om att en vacker dag bli nedslagen. & sen tycker jag även att hennes photoshopade bilder är snyggare än dom andra haha.

Gaybloggen:
Amir, sköna sköna Amir, jag tycker att även hans blogg är underhållande, dock tycker jag att de börjar bli lite för mkt tjaffs i hans blogg :( Men Amir är den ballaste gayen iaf!

Paow:
Den mest underhållande bloggen just nu, jag tycker att paulina är cool dock allt detta med Hugo tycker jag att hon kunde skött lite snyggare, jag menar att ljuga för alla hennes vänner & alla hennes trogna fans (haha) var väl att ta i lite kanske. Men Paow är Ball så äre bara!

Jockiboi:
Han är som han är, han om någon underhåller i sin blogg, nog för att jag tycker att de kan bli lite för mkt kanske, liksom vemfan kissar på sin egen soffa egentligen? Hm, njae vetefan alltså skulle nog kräkas om jag såg han eller nått med tanke på att han tom äte sin egen sperma.. Mums, or not! Men han är king annars diggar honom!

Gossips:
Bästa skvallerbloggen enligt mig, jag tycker att de är GRYMT kul med skvaller woho haha! Dock är de jävligt segt att den typ ALLTID är nedstängd eller att de är nå som krånglar, leeee!

Emmelist:
Hon är bruden med stort B, gillar henne och hennes blogg som hansken i handen tänkte jag säga haha lol. Handsken i handen** Hon är ju ba bäst, skriver roliga saker och är snygg vad mer kan man begära ? ;)

Foki:
Kollar in där väldigt sällan med tanke på att jag stör mig nå HEMSKT mkt på denna brud! Alltså visst hon är söt och så (eller?) Men vafan hon är lika gammal som mig men pratar, beter sig och verkar vara 5 år yngre, varför pratar hon ALLLTID bebisspråk för och ne fyfan jag tycker att hon är så dryg! Prata som en 19 åring ist för en 5 åring, så jävla störig. haha! Sorry men nej, fjant?

Stjupid:
De är min gamla klasskompis Joss blogg, miss her! Hennes blogg tycker jag är skoj att läsa ibland! Saknar henne och dom andra snygga brudarna (+olov) från klassen,  hoppas vi alla kan träffas snart! <3

Aja nu orkar jag inte skriva mer. Fick iaf reda på att de blir städ på furan nästa vecka (y) yes! 
woho byebye!


Work Work Work!

Hej hopp allehopa!

Veckan har börjat bra, jag har mest slappat, idag gick jag på introduktion på städ på furan, gick kanonbra, tanten jag hade med mig var ju klockren haha! Så på furan ska jag vara hela nästa vecka, eller skolan hela nästa vecka, vet inte riktigt än men hoppas på furan!

Funderar även på att kanske börja jobba som vikarie där också, men vet inte riktigt om jag klarar av de faktiskt... Men ska fundera lite till..

Då har jag inge mindre än 4 vikarejobb, nice!

Nästa vecka blir de nog att jobba dubbelt också (y) nice!!

Men nu ska jag och tilo fara ner till mammsen och fika lite byebye!

I miss my lovely boyfriend! <3


Alltså du är en sån sjukt jävla dryg människa så jag blir illamående, jag har aldrig känt såhär förr, men de har väl en anledning antar jag till att jag typ Hatar dig!

Utgång med bästa brudarna! <3

Igår hade jag beslutsångest och visste inte alls hur jag skulle göra, men de slutade självklart med utgång, kunde inte motstå frästelsen att gå ut med mina snygga vänninor!

Daniel var nykter så han skjussade mig, Peter (brorsan) hade lille Tilo och jag gick på krogen ;D

Vi började kvällen med förkrök hos Annica som bjöd hem alla sina vänner på en galen kväll, eftersom hon inte är hemma så ofta så ville hon träffa alla och då kunde jag ju inte låta bli att komma ?

Så jag åkte dit och de var jättetrevligt och jag tror jag aldrig sett ett snyggare badrum i hela mitt liv, WOW säger jag bara! När jag kom dit var saknade Carro, Sofie & Annica + fler där, så himla kul att träffa dom igen!

Sen åkte vi till Ljusdal och gick ut på Järnvägs, träffade lite gött folk där också, sen blev de en jävla kö så jag är glad att vi kom dit när vi kom dit kan jag lova!

Men de var en grym kväll, med grymt folk, detta gör vi om brudar!!

Idag blir de filmdag, är inne på den andra nu, vi kikade nyss på Robin Hood, rätt så bra! Nu kikar vi på The last airbender & ikväll ska vi äntligen se på Shutter  Island som vi skulle sett för 100 år sen!

Byebye!


Irriterad!

Något jag verkligen Hatar är folk som hela tiden ska tala om för mig vad jag ska göra, hur jag ska göra och när jag ska göra saker..

Just nu är jag stressad och irriterad på många saker och då rinner min pelare över rätt så lätt. Jag bryter ihop för småsaker och de känns som att dom förstör allt i min väg.

Som med Tilo, vafan de är MIN hund, jag uppfostrar honomm exakt som jag vill, jag gör precis vad jag vill med honom. Vill jag att han ska ha en tröja på sig när de är -15 grader ute så har jag det..

Men Alltid är de folk som ska tala om för mig hur jag ska göra.. Gå ut och gå med honom, släpp han med andra hundar blablablablabla...

Fuck you.

nu har jag även världens jävla beslutsångest hur jag ska göra ikväll, gå ut eller inte ? ... Jag har hundvakt nu, men vafan jag är så jävla opepp....

röv.

Täst

För ungefär ett om inte två år sen var jag helt GALEN på sånna här test, så nu efter ungefär ett halvårs uppehåll från dom tänke jag lägga ut ett :D

Du heter: Jennie Ericson
Smeknamn: Jennie
Beroende av: Tilo, vännerna, pengar
Vad tror folk om dig? Ingen anning?
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår & ögon
Hur imponerar man på dig? Genom att vara snäll & inte snacka skit eller bestämma över folk

Brukar du skratta för dig själv? Ja de brukar jag..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ja skit bra de :) älskar dig <3
Var bor du? LOOS såklart<3

Trivs du där? Som fisken i vattna, dock saknar jag vännerna!
Har du haft sex idag: Nej

 

Hur svarar du i mobilen: ah hallå

 

Vem ringde du senast?: Katrin
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hejdå
Brukar du komma i tid: Ja jag är Alltid i tid, hellre långt innan planerat. hatar att vara sen.

Hur känner du dig nu: Ont i huvve, uttråkad annars bra
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Hatar fötter, usch!!!!

Vad saknar du: Mina vänner, Sofie, Jennifer, Cicci Och alla andra!
Hade du en bra kväll igår: Jajjemän!
Favorit dryck på morgonen:  Helt klart kaffe
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 11 typ

Är du blyg?: Njae ibland
Sysslar du med någon idrott: Haha nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Njae i en buske offentligt men tror ingen såg mig haha
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Sånt som killar brukar göra..
Är du nöjd med ditt liv: Ja de är jag!

Är du bortskämd: Njae, om jag får något är de nå nödvändigt och oftast betalar jag själv, hatar att snåla på mamma o pappas pengar & hatar folk som gör de när dom själv har pengar..
Vad gör du i morgon: Sover och slappar
Vad är det värsta du vet?: Folk som lever på andra, bestämmer över andra & falskhet

 

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja de har jag, få som verkligen jag känner är mina riktiga vänner, men de få är verkligen mina äkta vänner också!

Vad är det finaste du fått?: Min förlovningsring!
Du samlar på: Minnen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, köpa bil och shoppa!
Vill du gifta dig: Jag tror de.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller mjölk


Lördag!

God morgon min kära dagbok!

Jag sov ända till 9.30 idag, inte alls vanligt för att vara mig ;) Nerå men de var ganska länge ändå brukar gå upp vid 8. Daniel är och jagar älg så jag o Tilo är hemma själv, han har damp för att hans älskade ben har ramla ner på golvet och ha är för lat för att hoppa ner och hämta de själv så han skäller hela tiden tills jag tar upp de...

Sen har jag varit ut med Tilo, hittade 3 tvspel som Daniel hade beställt i postlådan, frågan är om jag ska gömma dom för att inte få sitta och kolla på tvspel hela natten? ;) Haha får se hur jag göööör..

Gårdagen var i alla fall kul, vi satt nere i kojar och drack grogg hela kvällen, men de vart ändå lugnt, ändå har jag huvudvärk idag -.- suck, kände ju inte ens av alkoholen.. typ.

Ikväll skulle jag o darling egentligen till Annica, en gammal klasskompis, all my girls ska också dit, men tyvärr har jag inte hittat någon hundvakt än, så jag har liksom gett upp tanken om att komma dit så jag slipper bli besviken. Men fan alltså jag Vill Verkligen :(

Sen skulle de även komma en snubbe och sätta in luftvärmepumpen i lägenheten i helgen, men har inte hört nå så jag gissar väl på att han inte kommer i helgen heller.. De är ju bara en månad sen han skulle komma så..

Ne nu ska jag hooppa in i duschen, byebye lovers!


Övertrött och störd i huvve!

Alltså jag är så galet övertrött, sitter och typ skrattar åt mig själv hela tiden, så jävla störd haha! Sitter och gör fula grimaser åt farfar så han gör värsta minen åt mig och kollar bort, haha jag är så jävla rolig..

Pappa tycker att jag är dum i huvve, mamma undrar vafan de är för fel på mig och farfar kollar inte ens på mig och ja bör jag ens fortsätta?! hihi.

Haha men nu ska jag åka hem och ta mig en alkoläääsk och sen blire Kojan till mina vännisar & ta mig ngra fler.


BYEBYE igen.


GAH!

Hejhopp!

Dagen har bestått av sömn♥, fönsterputsning hos gamlingarna, bus med Tilo och Förvirring...

Alltså jag har världens beslutsångest... Jag har fått 2 jobberbjudanden vecka 44, nattjobb och dagjobb, dock vet jag inte hur många dagar de blir nattjobb, men vet att de blir hela veckan dagjobb. Men vad ska jag välja?

Jobbar jag natt tjänar jag bättre troligvis, jobbar jag dag så jobbar jag ju hela veckan = mkt pengar också? Jobba dubbelt och inge sova under en vecka = inte så jävla najs men MKT pengar ? Fan alltså jag vet inte hur jag ska göra, är inte så jävla pepp på att jobba dubbelt under en vecka, men vafan jävla skit.

Ne jag ska föndera lite till och sen kanske jag kommer fram till hur fan jag ska göra....

Ikväll blir det förhoppningsvis Kolbullar & fylla tillsammans med Daniel, Katrin, Lena, Magnus & Janne ? ;) haha Parthy tillsammans med 40+ are is the shit :D

Men nu ska jag snart käka, byebye people ha en go kväll! ♥





Kallt som i graaaaven!

Hej hopp!

Idag tänkte jag och Tilo åka och hälsa på farfar en sväng, men eftersom bilen stått ute nu i 2 dagar och på dom två dagarna har de kommit 1 dm snö + massa kyla så bilen var mer eller mindre ett snöberg.. ?

Så jag tänkte starta bilen och köra på högsta värmen och börja skotta av bilen, men de började ju jävligt bra när jag inte ens kunde låsa upp bilen ... :(

Så vi startade med att gå hem till farfar, fikade lite och busa, sen fick han skjussa hem oss och jag var hem till mamma och lånade lite låsspray och sen vipppps så kunde jag öppna bilen (y) Sen vare bara till att börja sopa, sopa och sopa, usch! Inatt ska jag köra in bilen i garaget!

Annars har vi inte gjort så himla mkt idag, ringt lite samtal och ja lalla runt.

Imorgon ska jag i alla fall putsa lite fönster (y) Hoppas att de går bra haha..?

Sen går jag i alla fall bet med hundvakt så de verkar lurt att jag blir hemma i helgen :( buhu! Men men sånt är väl livet... :(

Tror nog att jag ska börja använda blå mascara igen, de är så himla coolt!


Kaos i bloggvärlden ?

Alltså äntligen händer de nått i bloggvärlden som länge varit trökig och grå. Jockiboi avslöjar Paows otrohet mot Hugo och jag måste säga att de var bra gjort av honom även om han var taskig mot paow, men vems fel är egentligen detta då? ... Hon hade ju själv aldrig erkänt så jag tyckte faktiskt att de var bra gjort.

Sen till Kissie, jag tycker att hon är en patetisk människa, eller vare en roll eller vad/vem är egentligen Kissie. Nope patetiskt. Men sen tycker jag också att personer som klankar ner nå oerhört på hennes utseende också är lite patetisk, man kan faktiskt inte rå för hur man ser ut? Javisst hon klagar också på andras utseende så jag vet faktiskt inte.

Och sen till gossips.se, äre bara jag som typ Aldrig kan komma in på deras sida eller äre mitt internet som är stört ? ...

Nej nog om allt bloggsnack!

Nu ska jag och Tilo ut och busa i snön.... höhö.. Bye


Hej mitt vinterland, nu är jag här.

Igår kväll när jag gick och la mig började det snöa, snöa som bara fan! Och i morse när jag vaknade var det mycket snö ute, wiho :D MYS PÅ HÖG NIVÅ!

Jag sprang till dörren, ropade på Tilo som kom springande och blev jätteglad när vi skulle gå ut men möttes av ett stort VITT landskap, och han började tokskällla, haha! Sen sprang han ut i snön och började busa, busa busa och busade, kutade (sprang) runt runt runt och tyckte livet var lite sådär för underbart! Han var så himla lycklig!

Sen började han tokfrysa och vi gick in igen, haha!

Nu ligger han däckad bredvid mig i soffan (y)

Ja jag har i alla fall lite beslutsångest för helgen. Jag har blivit bjuden till Delsbo på parthey med brudarna, vilket jag verkligen vill gå på. Men sen är det ju hälsinglands återvändardag eller vare heter med massa skoj i Ljusdal som jag också vill på. Men de största problemet är att jag inte har någon hundvakt åt min buse än, eftersom alla jagar/jobbar, men de löser sig sikurt!

Men nu ska jag mysa med Tilo. Byebye!


Påsk, förra året (y)


Underbara dag, eller ?

Tjabba!

Denna dag har bestått av sovande ? Städning, röjning och tvättning, jävlar va roligt asså! Nope. Men jävligt nödvändigt eftersom min pojkvän & brorsa levt ungkarlsliv under tiden jag varit i sthlm och Ja de märktes väl!

Men nu har jag tage en liten paus, ringt lite samtal, har även fått nyheten att jag fått ett till litet extra jobb (y) Jävlight najs, så ska iväg på torsag tror jag de får bli eller nå och fixa de ;)

Ska snart börja med maten tills Daniel kommer hem, de blir nog torsk m. potatis och äggsås, får se hur de smakar i slutändan eftersom jag aldrig gjort nått av de förr (förutom koka pot såklart) men de låter ju förjävla gott..

Ne nu orkar jag inte skriva mer eftersom ni är så jävla dålig på att kommentera så man vet ju inte om ni finns, men statestiken visar ju de så....


Byebye!

Haha lillbäbis, är väl dubbelt så stor nu! :'D


Borta bra men hemma bäst!

Nu är jag hemma från Stockholm och nu är allt uppackat och klart! (y)

Måste säga att jag haft en underbar vecka nere i Stockholm! Höjdpunken var ju självklart Ladies Night i Globen, fyfan vilket DRAG!

Var även på efterfesten och stod 2 meter i från kanske en av världens snyggaste killar, bla BROLLE, mums!!! Knäppte kort med emelies kamera så kanske lägger upp dom när jag fått dom av henne :)

Aja har i alla fall shoppat loss som en galning, hihi. Men orkar inte skriva nå mer, kanske skriver mer i morgon för nu ska jag kolla in vårt nya kök :D:D:D:D

BYE BYE BYE!

Shopping!

Goddag alla glada själar ! :)
Natten tillsammans med Tilo bledvid E4an gick jävligt bra, inte ett pip på hela natten, så jävla stolt!
Vaknade vid 9 då Max skulle åka till skolan, fixade mig lite och sen begav jag mig hem till Anki och mamma tillsammas med lillebus!
Sen drog jag in till Mörbycentrum själv och kikade i lite affärer, tänkte kolla på någon slags tunika till Ladies night men hittade fan ingenting, lack. Men hittade lite annat skoj, lite av de finns på bilderna nedan som är tagna från google.se ! ;p
Imorgon blir det förhoppningsvis Lilljeholmen med mamma och Anki och på fredag blir det Stan med Tessi :D Vilket måste betyda att jag borde hitta en snygg tunkia ;)
Men äsch, här kommer lite bilder.... ENJOY (beklagar att bildena blir asstora men fattar intre hur man minskar dom på emelies datorn, verkar NOT fungera..)
Köpte nya sunsilk för slitet hår typ. hoppas den är bra ;)
halsband från Lindex
Matbellins nya foundation + maxfactor puder.
Så äsch nu orkar jag inge mer ;P
Köpte lösögonfransar, lösnaglar, halsband till Tilo mm.. :)

Stockholm!

Nu sitter jag hemma hos Anki och Lasse i stockholm, Emelie jobbar och Max går i skolan! :) Egentligen skulle jag till Nacka forum och träffa Tess idag men jag känner att jag inte hittar riktigt och vill inte åka själv. Så jag ska träffa henne i stan på fredag istället :)

Idag tänkte jag följa med mamma, Anki och lille Tilo till Ankis mamma och hälsa på, sen ska jag springa till Mörbycentrum en sväng och shoppa! Ska bland annat köpa nytt koppel och halsband åt Tilo, nya kläder och massa annat skoj, ska bli SÅ KUL! :)

Men nu ska jag fixa håret som ser ut som ett helvete ;)

Byebye!


Ändrade planer!

Jahapp nu händer de mycket och jag hänger inte med så mkt men de skiter man väl i som älsklings Cicci alltid säger ;)

Ja jag skulle ju iaf till sthlm på torsdag, jag, tilo och Daniel skulle bila ner, men eftersom de är trök älgjakten som Daniel så himla gärna ville vara med på och eftersom han hatar sthlm så kunde jag väl inte tvinga med honom.. :(

Så nu ska jag & Tilo åka tåg ner på tisdag istället vilket jag egentligen Inte vill. Men eftersom Tilo inte har några problem alls att åka bil/buss så tänkte jag, vafan skulle de spela för roll? Han kommer säkert inte ens fatta att vi åker tåg eftersom han sover hela tiden när vi åker någonstans.. Och jag vill verkligen inte lämna honom hemma heller.

Så vi åker på tisdag kväll istället, samma tåg som mamma men tyvärr inte samma vagn.. -.-

Sen åker vi hem på söndagen, så blir där rätt så länge :) Hoppas bara att de går bra med Tilo, haha! Alltså han är ju inte direkt van vid folk eftersom vi bor i skogen typ. Går kanske förbi en pers per dag.. Och ja.. ni förstår.

Men de kommer nog att gå kanonis ;)

Men nu vet ni iaf, vi hörs nå mer. Byebye!


Snart bäre av!

Hejhopp ochtrevlig helg!
Denna vecka har jag för de mesta jobba, kanonis ;)
Men nu är det helg och jag längtar grymt mycket tills nästa helg, för då blir det Ladies Night i Globen, Stockholm, kommer att bli så jävla kul! Funderar på att festa efter, men då kanske jag måste ha någon att festa med eller ? ;) De vore i alla fall sjukt kul och se hur dom festar i Sthlm.

men såhär ser i alla fall de kommande dagarnas planering ut!



Helvete va litet de blev, tips använd förstoringsglas eller titta på bilden nedan, inte för att ni kanske sert bättre där men ändå ;)


Duktig kille!

Jag har varit väldigt dålig med att uppdatera om hur Tilos utveckling går, så nu tänkte jag skriva lite om de!

Nu är Tilo snart 4 månader!

När han var 8 veckor lärde han sig sitt, efter mycket lite träning = bra!

När han var 9 veckor lärde han sig ligg riktigt bra efter något mer träning än på sitt!

Sen har jag lärt honom lite smått och gott och han är verkligen lättlärd, om han är på rätt humör dvs! (a)

Så de han kan mer eller mindre utöver sitt&ligg nu är ... Tassen, andra tassen, sitt fint, hämta bollen utan att visa, dansa - nyss börjat! Ja de tror jag var allt haha.

Träningen
Jag har inte alls tränat mycket med honom, har mest blivit när han fått tid över och haft trökigt och eftersom jag jobbar i stort sett varje dag och jobbar jag inte har jag annat att göra så blir de inte mkt träning. Men jag ska dock börja träna mycket mer, de kommer att bli en blandning av agility, freestyle, lydnad, sök och lite annat skoj, bara för skoj!

Allmäntillstånd.
Men i alla fall är han en mycket glad kille som verkligen gillar sin matte snäppet mer än alla andra som både är bra men samtidigt inte. Han kan verkligen stå och Storböla när jag åker o jobbar, men slutar efter ett tag.

När jag kommer hem ifrån jobbet blir han så glad att han Alltid kissar på sig 'lillgubben min' och när vi lagt oss i sängen (jobbar natt) så ska han alltid stryka sig över mitt huvud med magen och bena rakt bakot! Sen efter lite bus somnar han och sover till 12 ungefär ;) NICE!

Han kan hålla i gång hur länge som helst och bits ganska mycket, men de är ju sånt som försvinner med tiden (hoppas jag haha). Han är sprallig och livlig och sticker gärna ut mellan benen på folk när dom kommer in/ut i lägenheten för att springa ett varv runt huset sen är han (oftast) nöjd.

Han mår jättebra, inga problem alls. Han är världens bästa hund, I Love Him! <3


Men nu läre jag iväg och jobba, tiden går fort när man har funnie! ;)


Här var han 7 veckor!


Kung helg!

Tack alla mina älskade vänner för en sjukt bra helg! Jag och älsklingen tog bilen till Ljusdal på lördags eftermiddagen tillsammans med bror och hans tjej.

Vi åkte först och köpte pizzan sen åkte vi till Jens och började dricka lite där, sen bare av till Jimmy som hade fyllt år, där träffade jag bl a Sara, Linn, Marie och pojkarna, gött som fan att träffa dom igen & jätteroligt att träffa Marie :D

Sen bare av till Stadt, vi gick kanske dit vid 9 ? Redan ASmycket folk, gött :D Träffade världens bästa Sofie, Anna, Pauline med flera, fan vilken bra kväll alltså!!

Jobbade i alla fall i natt och jag kan ju bara säga de att Kanelbullens dag kan Ta sig i röva, vem fan är idioten som kom på den dagen ? .. Usch! Jag spyr fan kanelbullar snart, haha ne så illa äre väl inte, men ne usch!

Inatt är jag ledig, men i slutet av veckan ska jag jobba igen, jobba nätter is the shit! Ska även på introduktion på måndag på ett annat extra jobb nice!

Men nu ska jag fara hem över och sussa :D Ha en bra dag och ha bra dagar framöver..

Puss på er!


Ljusdal imorgon till mina brudar!

Imorgon bär det av till Ljusdal och jag är pepp som Fan!

Allt ordnar sig bara man vill & har snälla/underbara föräldrar,vänner & pojkvän! :)

Imorgon blir det i alla fall utgång med bästa brudarna, Sofie "Proppis" Westh, Anna "Änni" Jansson, Jennifer "Stupman" Elverstig med flera, de kommer att bli så jävla grymt alltså! Lovely!

De blir troligtvis Stadt och Lillasyster, yummiiie :D
Eller så blire Järnvägs och hela järnvägs gunger ;) Men lutar åt Stadt!

Ses i dimman imorgon alla mina vänner, då det blir Relax och Smultronvin för hela jävla slanten!

Pöss på er!


Jag för fyra år sedan, tiden då Signe var min BFF, vi gjorde Allt tillsammans och då menar jag fan allt. Sparkrace i backströms som slutade med blod, busringningar till folk som börja grina, bus på gårn, en hel jävla hög med fester och Skratt så inihelvete med skratt mm mm mm! Saknar den tiden grymt mkt!


Bad update!

Veckorna flyter på, jag jobbar både dag & natt (y)

Veckorna flyter på precis som mitt underbara älskade liv! Kunde inte vara så mycket bättre än va de är just nu! Jag har världens bästa pojkvän/bästa vän & världens bästa vänner. Det finns ingenting som jag saknar i mitt liv just nu! Eller okej skulle vara en utomlandsresa tillsammans med Daniel kanske ;)

Vi har det bättre än bäst i lägenheten, allt är fixat förutom tapeterna som ska upp i sovrummet & luftvärmepumpen (y) Woho!

Ikväll eller imorgon blir de ett par glas vin hemms hos oss, nice! Hoppas att vi får nå trevlig sällskap också kanske. Egentligen vill jag iväg med brudarna b.la Sofieproppsälski, Ännipäännibus m fl men vet inte om jag kan :( Men de märks imorgon!

Kommer att börja blogga mer när jag fått internet uppe på berget ;) See you soon! <3


Jag lämnar mitt gammla "liv" bakom mig och lever i nuet, vilket är så jävla bra! Jag saknar ingenting som jag hade i mitt liv innan, allt känns så himla bra nu!


RSS 2.0