Dag 9 – Min tro.

Min tro?

Jag tror inte på ett jävla skit om jag ska vara ärlig.

Gud finns då fan inte iaf, för då skulle han se till att alla människor på jorden fick ett underbart och långt liv, då skulle varken cancer, hjärtattack hos tex unga, hjärnblödningar och allt annat att finnas!

Ödet, ja de kanske finns. Vissa saker tror jag faktiskt händer av en viss anledning, men inte allt. Så om jag mot för modan skulle tro på nått skull de bli ödet..

Vem kan man lita på?

Vem kan man egentligen lita på?
Jag undrar om de finns en enda människa
som man kan lita på?
Än har då inte jag hittat denna person..
För hur mycket dom än lovar att inte säga någonting,
kommer ju ändå allt fram tillslut.
jag orkar inge mer, skitsnack hit och dit,
"psykiskasjuk" människor här och där,
men vem fan är de egentligen som är de ?
Ibland börjar jag undra om de är jag som är de,
för min värld är som en stor jävla soppa just nu.
Samtal hit och samtal dit, ring dit och ring dit,
snart stänger jag av min telefon och isolerar mig från omgivningen.
sticker här ifrån och lämnar allt som de är, för jag orkar inge mer.
orkar inte höra allt snack, allt skit snack, alla lögner,
allt hat, allt svek, allt negativt, allt!!

nej, dra utomlands kanske?


What toooo doooo?!

vet inte vad jag ska göra,
vet inte vad jag ska säga,
jag vet verkligen ingenting snart..

vill bara lägga mig ner och dö för en stund,
slippa allt snack, tjat, bråk & prat.
för jag orkar inge mer, orkar inte höra
hit och dit hur de är, jag vet väl fan hur de är..
de är absolut ingen person på denna jord som
behöver berätta de för mig, hur allt ligger till.
jag är inte 5 år, jag fattar och ser vad som händer.

jag vet inte vad jag ska säga snart,
har redan förändrats mycket,
är irriterad och sur för de mesta,
förutom då jag jobbar då jag sätter på masken,
men de fejkade leendet och sminkar bort de röda & svullna ögonen.
när jag kommer hem är jag helt slut,
trött som ett as efter att ha ansträngt mig hela dagarna,
för att vara den där "glada" tjejen som alla äldre säger,
och jag uppskattar de, de gör jag verkligen
och jag behöver höra det, de är jättekul.
jag önskar dock att jag verkligen menade det,
men just nu orkar jag inte, därför fejkar jag hellre allt.

men frågan är hur länge jag orkar hålla allt inne,
hur länge jag orkar le och vara glad åt alla skitar som finns i världen.
jag tänker hela tiden, hela hela hela tiden,
lyssnar inte ens på vad folk säger så dom får hela tiden upprepa saker,
för jag orkar inte lyssna, tänker på annat hela tiden..

snälla "gode" gud, om du nu finns,
kan du väl förfan se till att de blir någon ordning på mitt liv snart,
annars går jag under, orkar inge mer, rymmer snart ifrån allt..Dag 8 – Ett ögonblick.

Skriver väl ett positivt och ett negativt då eftersom jag inte är på topphumör nu så vill jag inte bara skriva nå negativt.

Ett ögonblick jag aldrig glömmer är dagen för ca en månad sen,vad som hände vill jag inte direkt berätta om, de orkar jag inte! Men de är en grej som har och kommer att förändra mitt liv totalt! Så dåligt som jag mått som här veckorna har jag nog aldrig mått i hela mitt liv tillsammans.. Att förlora en sån grej som jag gjorde har tagit enormt på mig, jag är på botten och jag undrar hur lång tid det kommer att ta innan jag är uppe på ytan igen om jag någonsin kommer att göra de.. Jag röker som en gammelkärring för att lugna nerverna även om jag inte vill! Jag önskar att jag någon dag kommer att må bra igen, eller iaf bättre... För varje dag som går kommer de någonting som trycker ner mig mer och mer.. Vill bara be vissa att hålla sin fual käft stängd, men de kan jag ju inte... Kan inte göra någonting, är väl bara att fortsätta låsas vara glad och trevlig .....

Ett ögonblick jag aldrig glömmer som är positivt är dagen jag träffade Daniel, eller rättare sagt tiden jag haft med Daniel. Han är verkligen en guldklimp! Finns alltid här och stöttar mig! Hade jag inte haft honom nu vet ja inte vad jag gjort.. Samma med min älskade bästa vän Sofie, så jävla glad att jag har dig!

äh vafan orkar inte skriva mer....


Dag 7 – Min bästa vän.

Denhär kommer bli svår, eftersom jag helst inte vill utmärka en person till min bästa vän, så jag tar nog mina "bästa vänner" istället, utan "ordning"..

Daniel, min pojkvän, sambo och han är framförallt min bästa vän! Han finns alltid där för mig, vad som än händer och det vet jag. Han är verkligen en sån vän jag skulle haft genom hela livet i alla svåra stunder... Men nu finns han här och jag vet att vi Alltid kommer att hålla ihop, om inte som ett "par" iaf som vänner hela livet! <3 Vi har väl "känt" varann i många många år eftersom vi gick på dagis tillsammans i smååren, men sen flyttade han.. Sen började vi på samma skola i gymnasiet och inte förän i slutat av 2an, 3an för han blev de vi haha, helt spontant. och nu har vi varit tillsammans i två år om 2 månader, grymt! Älskar dig!

Jennifer, min partypingla, och bästa vän även du! Ställer alltid upp och lyser upp tillvaron när vi ses, så himla go och glad JÄMT. Vi lärde väl känna varann när jag träffade Daniel och sen dess har vi "hållt ihop", träffas ofta när de är fest eller så, en grym jävla tjej som betyder mycket för mig! <3

Gustav, my "brother" , bästa vän & en grym kille! Har alltid funnits där för mig när jag som mest behövt de, vi kan verkligen prata om Allt tillsammans, allt från myror till rymden! Han är nog den jag pratar mest med, kan vara för att han pratar mkt med mig om allt och stöttar till 100% jämt!! Han är helt enkelt bäst! <3

Sofie, min partypingla, bästa vän & fd klasskompis! Kan prata med dig om allt, ingenting är hemligt för varann! Usch vame tok vi hittat på alltså HAHA, jag skrattar bara av tanken, haha! :) KULKUL. Vi ses faktiskt rätt så ofta vilket jag tycker är grymt. Vi träffas väl minst en gång i månaden, ibland varje helg! :) Love you!


nej nu hinner jag inte skriva mer, ska kila upp på dagis och hälsa på eftersom jag ska jobba där hela nästa vecka, späääännnande !!! :) Ska förövrigt jobba från imorgon tills nästa fredag nu, undra om jag kommer att orka :o tar kanske på mig för mkt ibland...?

Dag 6 – Min dag.

Vaknade första gången 05.30 utan Tilo som låg bredvid Peter på golvet, medans jag och Daniel låg på ett varsitt hörn i soffan, och mamma och anki låg i sovrummet, fullt hus ;)
Somnade om, sov till ~9.00 låg vaken ett tag och kikade på alla.
Steg upp 9.30, gick ut med Tilo, tog en cigarett och njöt av en icke bakfull dag.
Kom in, åt frukost (äggmacka) och drack kaffe!

Sen skuttade jag in i duschen och sen slappade jag en sväng, satt och snoka lite vid datorn. Sen ringde pappa<3 och fråga om vi ville åka och äta pizza med honom :) Så de gjorde vi vid 12.30, jag och Daniel åkte först och handlade mat, sen drog vi till Peter, sen till salladsbaren och åt pizza, GÖTT...

åkte hem till mamma igen, själv :'/ nerå men ja själv var jag .. Gick fan bra i rödljusen åh, verigoddddii..

Sutte här en sväng, laga mat till mamma och anki, rökt, prata i telefon och ja ska snart duka fram och smaka grytan..

Sen ska jag, mamma, tilo och anki fara vidare mot Näsberg och min älskade mormor<3 sen skjussar dom hem mig och tilo :)

ja de var min dag de.... BYE


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Ja vad är kärlek?

Kärlek är så mycket mer än att ha ett förhållande med någon man älskar.. Kärlek för mig är min mamma, min pappa, min lillebror, min pojkvän, farfar, mormor, släkten, Tilo och mina vänner.

Kärlek kan vara någonting som är bra, men samtidigt någonting som kan skada en person så hima mycket. Ne jag vet inte riktigt vad kärlek är och för tillfället och sedan några veckor tillbaka så har jag inte tänkt så mkt på kärlek, har inte varit på de humöret och därför är det mycket svårt för mig att berätta vad de är..

Så nu ger jag upp, kärlek är vafan som helst, himlen en sten förhållande blomma hund telefon, ja tamefan allt.


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Frukost.


Lunch

Middag

Kvällsfika


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar är sedan två veckor tillbaka "skilda" eller dom gick ifrån varann för 3? veckor sen, de är en av anledningarna till att jag inte varit på så bra humör dom här veckorna. Anledningen eller beslutet behöver jag inte skriva ut här, för de vet väl alla redan ändå... Så så äre iaf!

Ja men iaf ...

Min mamma heter Kristina, hon är världens underbaraste mamma, som Alltid stöttar och ställer upp. hon bor numera i Ljusdal i världens finaste lägenhet, är grymt avundsjuk. Hon har 3 storebröder, två i Näsberg och en i Långshyttan. Hennes mamma (min mormor) bor också i Näsberg och är världens underbaraste hon också!! :) Ja jag vet inte va jag ska skriva mer än att jag älskar henne mest!! <3

Min pappa heter Tony och är en grym pappa, finns alltid där när man behöver de och får hjälp med allt jävla skit jag jämt har sönder höhö.. Han bor i Loos där jag bor i ett fint hus, han har 4 hundar och en katt. Han har en syster som bor i Loos och hans pappa (min farfar) bor även han i Loos och är helt underbar även han! Ja nu vet ja inte vad jag ska skriva mer här heller, hehe! Men jag älskar min pappa också! <3


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

haha ja min  första kärlek var väl någon av grabbarna på dagis, minns inte riktigt vem de var som var den första, tyckte man bytte varannan dag eller nå jag vet faktiskt inte vem som var min första ;)

Sen om de är mitt första förhållande de menar så är de inte alls värt att nämnas, värsta tiden i mitt liv, så tänker inte tvinga mig själv att minnas nått sånt... Så äre med de :)


BTW, så ska jag jobba maaaaassa framöver, kulkul! Fick även ett samtal nyss från Los skola och dom fråga om jag ville jobba som lärare åt förskolan på onsdag nästa vecka :D och SJÄLVKLART tackade jag Ja, med ett stort fånigt leende på läpparna, wiiii va kul!!!!


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Fan va svårt.. Jaja...

Mitt namn är Jennie Ericson, jag är 19 år men fyller 20 den 27 juni! Jag bor i Loos tillsammans med min sambo Daniel och min hund Tilo som är en papillon utan papper (haha).. På gymnasiet gick jag djurvård i Ljusdal i 3 år. Jag har en underbar lillebror som heter Peter, han bor i Ljusdal. Jag har världens bästa vänner, kunde knappast ha bättre, dock bor ju ingen där jag bor så träffar dom inte så ofta, men desto bättre blir de ju när man träffas..

Jag jobbar extra på typ 5 ställen, hehe.. Men jag jobbar mest på Furugården i Loos, de är ett äldreboende och de var de allra sista jag kunde tänka mig att jobba med, och då menar jag verkligen sista. Menblev uppringd av chefen en dag och hon sa att jag bara måååååsta prova eftersom de var flera stycken som hade "tipsat" om mig? Så javisst, inte är jag omöjlig jag eh, så jag testade och STORMtrivdes, de är verkligen jättekul! Inte alls som alla säger typ "piss och skit" så är de fan inte, den som påstår de kan ju gräva ner sig? Visst är de de också, men den delen är väldigt liten... Sen jobbar jag även på Ica i Loos, där ska jag även tillbringa min sommar, då dom ringde redan i början av december förra året för att dom skulle hinna först.. Så ja de var om jobbet de..

va ska jag mer skriva då tro? ...

Äsch de får duga!!

Älskar iaf min familj mest!


Jag på studentbalen.


Olika dagar!

Nu ska jag härma Tess och göra en sånhär lista som du ser nedanför, ganska ointressant kanske, men jag behöver någonting att skriva om och ha någonting att göra, därför tänka jag göra de.. Kanske inte fullföljer hela listan men kan ju vara kul ändå haha-.. Så kommer snart ett inlägg om Dag 1.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Crazy Night!

Go morgon, vaknade nyss rätt så pigg, rätt så obakis, gött.

Ja var ju iaf fest i Näsviken igår, Sandra & Emelie fyllde 20 år, riktigt trevligt, men dock inte alls så många som man kände igen, var liksom 5 gamla klasskompisar & "loosgrabbarna" typ, sen var de inte alls många fler man kände :/ + att de blev nå tjaffs med en kille som verkade ha damp eller nå? sen fick såklart vi skiten, men så äre ju jämt, dom som knappt någon känner som får skiten he he he.

Vilket ledde till att att våran skjuss ville hem tidigare, och som någon sa "Skjuss löser sig alltid!" Så gör de inte de, för alla skulle åt hudikhåller ist, inte en enda skulle ju åt Ljusdal eh :p Så de var bara att haka på de!

Väl framme i Ljusdal var klockan 1 och vi drog in på krogen en sväng, där var de asmycket folk som man kände igen, så fick många varma och goa kramar från gamla älskade vänner, underbart! Sen svängde vi våra lurviga en sväng och sen skjussade Jens mig och hämta Tilo, sen for vi hem fixade lite mat och sen somnade vi så sött så! :)

Nu håller jag på att koka ägg, mummmms!! Älskar verkligen ägg, de är de bästa som finns!!

OCH imorgo är de alla hjärtans dag, vilket är en jävligt överskattad dag tycker jag, men den ska iaf firas tillsammans med älsklingen min, framför film & mys!


Party tonight!

dagar rullar på, om de blir bättre eller sämre vet jag egentligen inte! Men känns iaf som att man är en människa litehalft igen!

Ikväll är de iaf 20 årsfest som står på schemat, jag och Sofie ska åka från Ljusdal tillsammans och jag hoppas verkligen att de blir en kväll som blir grym och HELT utan problem, för då vet jag inte va jag ska ta mig till...

Fick iaf jobba igår och de gick bra TROTS att jag försov mig (jävlaklockjävel), körde fast med bilen = kom Ännu mer försent och blev hämtad av bästa Ylva! Fyfan vilken dag, men den slutade iaf i Ljusdal med mamma och Tilo, underbart!

idag har vi varit in på köpingen, handlade ett par nya byxor, smink, lösnaglar, ny näspiercing (får dock inte ut den jag har nu så vettefan va jag ska göra), ja och lite annat smått och gott!

Satte nyss potatisen på spisen för iag blir de damdamdammmm PÖLSA, fyfan va jävla gott!!! Sen blir de cider, grogg och tequlia för fulla muggar! :)

Men nu ska jag försöka göra nå åt kråkboet och lösögonfransarna som tydligen hamnade lite fel eftersom de sticks som FAN i öga... Byebye!


Vilken dag!

Denna dag har varit en jobbig dag för oss alla här i Loos,
begravning för alla byns vän, vännen som alltid spred glädje!
Jag har jobbat på ica idag, så kunde inte gå på begravningen,
eftersom jag lovade sen en månad tillbaka att jobba.
Innan begravningen kändes de ändå bra,
för jag verkligen hatar begravningar, men nu "ångrar" jag mig.,
jag hade så gärna velat varit där, men nu är de som de är.
Och jag kommer iaf att åka till stället du somnade in på
och tända ett ljus, lämna en blomma, fälla en tår och tänka på dig!
Tänka på dig som den underbara person du var,
alltid med ett leende på läpparna, alltid pratat och varit social!
Vila i Frid nu Per, kommer aldrig att glömma dig! <3


Wonderwall

Är hemma hos mamma nu, har haft 2 braiga dagar med möbelhandlande och skitsnack, tror faktiskt att de alltid kommer något litet positivt när allt negativt slänger sig över en som en lavin.. Jag tror aldrig att jag berättat så mycket för mamma på alla mina år jag levt som jag berättat för henne nu, hon vet nog precis allt om mig nu. Allt om otroheten som förstörde mitt liv en period, om alla mina kompisar, alla mina gamla killar och allt dumt jag gjort (misstolka inte dedär för de kan vara sånna saker som ex när jag nästan inledde nya förhållanden innan jag avslutat andra) och de känns så himla bra! Nu har man äntligen börjat att landa i allt och jag börjar komma upp på fötter igen, och nu är jag starkare än någonsin så den som tror att den kan ställa sig på mig kan nog glömma den tanken, för nu klarar jag fan allt som de känns!

För nu har de faktiskt varit någonlunda "lugnt" i några dagar, dock blev de ju ett bakslag i helgen, men var ju dock förväntat så blev inte så starkt slag, skönt. Men nu blickar jag framåt!

Livet är för kort för att kastas bort på idoioter! Så ta hand om dom ni verkligen älskar & bryr er om, imorgon kan de vara för sent och då kommer du ångra resten av ditt liv att du inte visade det mer.

Längtar lite till helgen då Sandra ska firas i Näsviken och jag hoppas av hela mitt hjärta att de blir en bra kväll och att jag orkar med, för de kan ju bli lite jobbigt med alkohol i blodomloppet när man inte mår bra. Men när man har fina vänner med sig så kan de ju inte bli mer än bra!

Love My Best Friens Sofie Westh <3
Tack för att du alltid finns, alltid stöttar och alltid förstår, du är verkligen värd första platsen som min bästa vän för du uppfyller verkligen alla "krav"! Du och Jag för alltid!Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now


Min "bror" Gustav betyder också sjukt mkt, tack för allt stöd!


Livet är en dans på rosor

Taggigt och jävligt ibland!

Man får höra mer och mer för varje dag som går,
det är något nytt varje dag..
Rykten som går, som pågått i flera månader..
Har dock frågat personen som allt "kom ifrån"
och fått reda på sanningen? Men vad gör de egentligen?
När hela jävla falska äckelbyn ändå "vet hur de är"...
Lögner hela jävla tiden, hur kan du?
Hur kan du göra såhär mot mig, mot oss ?
Jag önskar att jag kunde berätta för alla er hur jag egentligen mår,
hur jag egentligen innerst inne önskar att jag bara kunde
lägg mig ner och somna in, utan att jag ens funnits.
Utan att någon skulle minnas mig, ens vetat att jag funnits.
För jag orkar inte höra allt skitsnack, alla rykten & allas frågor.
Men ord finns inte, de finns inte ett enda ord som försklarar hur jag mår,
och ingen jävlel vet ens hur de känns och kanske tycker att de är "en skitgrej"
men de tycker inte jag, för ni har Ingen aning, ingen jävla aning...
Hur många gånger i mitt liv jag verkligen velat dö, bara försvinna.
Hur många gånger jag önskat att jag aldrig ens föddes,
för att plågas av denna värld vi lever i är fan ingen människa värd.
Känns som att jag kämpar och kämpar för att allt ska bli bra,
eller iaf bättre, men vad jag än gör blir de bara fel.
Alltid är de fel, alltid är de skulden som du bär på som kastas över på mig..
Nej just nu är livet jävligt hårt, de kommer bli bättre de vet jag, men när?
Om de kunde komma en dag när någon sa någonting positivt,
eller bara att någon sa "Du är så jävla stark" men de kommer aldrig,
istället får man höra att allt bara är en skitgrej, att man inte bryr sig.
nej nu orkar jag inte skriva mer, blir ju inge bättre ändå. ...

"Det är Nu jag behöver er som mest," men vilka finns egentligen?
Vilka vill jag ska finnas? Vilka bryr sig och vilka förstår?

RSS 2.0