Bad update I know.

Hej hopp & Trevlig Midsommar på er!

Vet att jag kan vara en av de sämsta i världen på att blogga och uppdatera intressant information om just mig och mitt liv, men vafan de händer kanske inte så mycket i mitt liv just nu förutom att jag jobbar.

och eftersom jag har tystnadsplikt på alla mina jobb så kan jag ju inte berätta om allt tok som händer på jobbet heller, för tro mig... Då skulle min blogg vara jävligt rolig att läsa, men nope tystnadsplikt is my life right now..

Fråga mig inte heller varför jag blandar engelska och svenska hela tiden, gör samma när jag pratar och ja jag läre hålla med om att de är fjolligt och knepigt, men har ju som sagt aldrig ens påstått att jag är normal så ..

Ja iaf så sist jag skrev så hade jag satte in p-stava och de gick kanonis.. Har inte haft nå problem med de sen dess heller, härligt....!! Ända jag kanske känner av är att jag Jämt och ständigt är hungrig, men tror de beror på att man mensar lite, ja jag vet onödiginformation.se till er men äsch hehe...

Sen så jobbar jag för de mesta, just nu på Ica då, men på tiiisdag på tisdag äntligen ska jag jobba en dag på nickeln och få träffa alla mina goa "gamlingar" igen, gissa om jag längtat!!! Sen i mitten av juli ska jag äntligen tillbaka till hemtjänsten på mina 2 lediga dagar och jag vill inte plocka bort dom, jag menar jag saknar ju dom, underbara individer som är så mycket mer att prata med än måååånga andra som jag mött på..

Sen så börjar ju den 27 juni närma sig med stormsteg vilket betyder att Jennie Eriksson Loos kommer att fylla 2o år och denna underbara dag kommer att spenderas på Ica haha, eller ja i 4 timmar bara, härligt. Så på morgonen blire tårtagöra, sen jobb, sen kommer mamma, pappa, mormor, morbror, farfar, bror och sen får vi väl se om någon till rolig själ dyker upp, inte så viktigt.. Mest roligt att träffa min familj och käka tårta..

Får väl uppdatera och informera er om vad jag fick sen då, woop woop...

ja men just nu ligger jag iaf i soffan hemma och slöar.. Tänkte snart försöka dra upp mig och städa lägenheten lite, usch.. Not funnie men vafan gör man då ? :)

Gårdagen spenderades hos Marie, Daniels kusin, riktigt trevligt, men slutade såklart med att man kanske blev lite för berusad och fick gå hem och joina diket efter vägen :) alltså inte ligga där men ja ni kanske fattar och gör ni inte de så är väl de bra kanske... höhö...

nej nu ska jag städa, hare gött... imorgon äre jobb som gäller och nästa helg Ramsjö och CABARE CUPÉN, JIIIHOOO säger jag bara, och då får jag äntligen träffa min andra hälft Proppan<3

Hörs Häj!


P-stav in my arm!

Ja då var p-staven insatt och de gjorde faktiskt inte de minsta ont, och jag var faktiskt inte så värst nervös förän hon började..

Fick först gå upp 7.00 idag på min lediga dag för att sätta dit emlaplåster på armen, var lite rädd att jag skulle sätta dom fel, men de gjorde jag inte som tur var.. hehe.

9.00 hade jag tid och fick lägga mig på britsen med armen böjd, sen bad hon mig kolla bort och sa ingenting, Då blev jag nervös, var inte alls beredd eller nå på att de skulle sticka till, när hon stack in den eller nått, hon sa ingenting under hela tiden, men de gick bra, de enda hon fråga var om jag kände nå vilket jag gjorde, men de gjorde inte ont liksom, kändes bara konstigt och att hon höll på där.. Så ja jag vet faktiskt inte hur de gick till heller hehe, mer än att kanylen var grymt grov, men ja som sagt kändes de inte bara stack till LITE lite men de var som en mygga om ens de..

Men nu börjar jag bli öm där, klart de när bedövningen börjar släppa, de äckligaste är att man känner den, uuuusch hehe..

Men gud va jäkla skönt att slippa dessa p-piller, tror banemig att jag aldrig mer tänker stoppa ett sånt i min mun om detta funkar bra då dvs..

Ja och sen har jag åkt på nackspärr, mindre kul... Tog lite Voltaren av farfar och smörjde på men de hjälpte inte, tog även 2 alvedon nu och tänkte lägga mig och vila lite, har ju inget att göra idag så kan väl lika gärna slappa då :pRSS 2.0