fredag & helg!

idag var vi i hund gruppen till järvsö på bk och gjorde lite mentaltest delar och kollade hur hundarna reagerade. var rätt så kul men ändå sjukt långtråkigt och segt. men jaja.

efter skolan åkte jag hem till mormor, där åt jag som en gris, vet inte hur mycket jag åt, typ lika mycket som jag brukar äta på en hel vecka hemma :s åt sjukt mycket som ni kanske förstår då. men gott som satan vare. först blev de potatis och köttbullar med kantarellsås mums! sen blev de en hel hög med klappgröt, mums mums mums, plus massa kaffe och massa bullar :D sen åkte jag vidare hem till loos.

imorgon ska jag till Tarja, ringde henne nyss och ja, de kanske inte blev helt som jag hade tänkt mej ;o haha. trodde de skulle bli en lugn dag, men de kunde jag nog glömma som de lät, fast skönt de åh somnar jag gott sen :) vi skulle gå igenom Alla hennes hundars tassar och kolla efter förslitningsskador, jobbigt men intressant. sen skulle vi även städa ur halm och lägga i ny i alla hennes burar (OMG de vill jag inte) och sen skulle vi även gå hundarna massage, blir väl en lärorik dag och de blir även en av mina praktikdagar som jag tar ut i förväg (y)

men nu ringde daniel så skriver kanske mer sen :)

byebye :)

Mina kommentarer ♥

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0