Nyår snart!

Ja men hallå!

Har blivit bloggtorka nu ett par dagar, men har jobbat (som vanligt) ;)

För några dagar sen ringde dom från Ica och de första dom frågar är "Har du nå sommarjobb än???!!" Ba njaaae inte än då, eller ingen som fråga iaf.. Dom "Nä men då har du ett nu hähä"

Inte så ofta dom ringer och frågar en om man vill jobba lite i maj, hela juni, juli, augusti & ngr veckor i september eh, brukar liksom vara en själv som får ringa men icke :D De värsta är att jag Vet att dom kommer ringa från fler ställen..

Ja och sen ringde dom igen och frågade om jag kunde jobba dagen där på (vilket var igår) för en hade blivit sjuk och jag sa självklart ja :)

Sen har jag jobbat på Furan idag, och ska även jobba där imorgon ;P Dom ringde även och fråga om jag kunde jobba ikväll+imorgon kväll, men då sa jag faktiskt Nej och de är väl första gången jag gör de ärligt talat..

Ja, så mycket mer har de inte hänt i mitt liv de senaste dagarna ;P

MEN imorgon är de nyårsafton, wihoo! :D Den ska firas tillsammans med min bästa vän Sofie och dom andra höhö.. Vi ska först vara hemma hos mig och sen ska vi till markus och Lisa som bjöd hem oss till dom på brääk!

Så ja, hoppas ni får en trevlig nyårskväll och

GOTT NYTT ÅR PÅ ER !!!


Lösögonfransar!

Var nyss och hämtade mina nya fransar och dom är ju klockrena! Köpte 5 par för typ inga pengar alls! Ett par av dom 5 var väl sådär ? Kanske FÖR svarta&täta men äsch, kan vara snyggt som fan om man sminkar mycket svart ögonskugga, mm de blir snyggt!

I nyår ska jag använda ett av dom, de kommer att bli skethot!

Justja fick typ världens finaste kompilmang i helgen, de var en tjej, typ DJ:en? (till...) som sa såhär... "Hej, guuud va fin du är, du ser verkligen ut som tjejen man ser framför sig när man sitter och ritar.. Så jävla fin, ögonen, håret & allt! NU får du välja låt bara för att du är så fin!" 

haha alltså undrar om de är menat att jag ska vara lebb eller nå, för de är typ fjärde tjejen som kommer fram till mig och säger att jag är fin? Hallå vart är alla boys? Haha nerå.. Men sjukt ju... Men men en komplimang är en komplingman så tack :) Och jag valde självklart låten Gott nytt jul m, sean banan ;)  

Nej nu ska jag dunka lite musik och smälta maten, åt plankstek, jävlar va gött de var .. ;p


Älskar lösögonfransar (när de går bra att sätta dit dom)
Fast egentligen har jag långa själv också, men snyggare med lösis ;)


Julen över!

Ja men hej alla glada filurer där ute.

Nu är julen över och min har varit alldeles fantastisk!

Julafton spenderades hemma hos mamma och pappa, där mormor, farfar, morbror, lillebror och jag, Daniel & Tilo samlades, åt god julmat, tårta & risala malta, Mums!

Jag fick många fina julklappar, bland annat underkläder, en filt i microfleece, två glas "skålar", en brödbricka, massa choklad, pengar (!!) en snöspade, en piastavakvast mm mm.. Är jättenöjd med alla julklappar som jag fick!

Pengarna jag fick ska jag spara till en resa som jag och Daniel ska åka på, när vet ja inte men snart hoppas jag! :)

Jag sov hos mamma och pappa sen natten eftersom Daniel hade fest hemma hos oss ...  & eftersom jag skulle upp o jobba på juldagen vid halv 6 så ville jag helst sova lite..

Ja så Juldagen såg ut såhär..
Jobbade 6.45-15.00, körde ner i diket när en timme innan jag slutade, stressad som Fan eftersom jag skulle åka till Ljusdal när jag slutade, men hann precis hem i tid ändå..

Duschade, upptäckte att jag glömt allt smink hos mamma o pappa, bra... Not. Och ingen bil hade jag så fick helt enkelt åka osminkad till Ljusdal, hämtade upp sminket hos mamma o pappa innan vi åkte och jag fick byta om o sminka mig där.. Gick bra de åh.

Åt god mat hemma hos Daniels pappa, sen bare av till Jens på fest, sen skulle alla på Järnvägs, men dit ville inte jag, så jag och André drog till Kina och drack många goá drinkar och där blev vi kvar tills dom stängde, jävlar va roligt jag hade :D Roligaste kvällen på jävligt länge...

Igår tog vi bussen hem till Loos, hämtade min lilla älskling och hade en myskväll & idag är jag ledig (tack o lov) så idag ska jag bara tat lugnt, hämta ut mitt paket med lösögonfransar som jag beställde här om dagen :D Sen ska jag byta sängkläder och skit..

Hoppas att ni haft en trevlig julhelg :)

(c) Jennie Ericson!



God Jul !

Ja men God Jul då alla mina älskade vänner, ni är guldvärda..

Hoppas att ni får en fin dag, med god mat & trevligt sällskap.

Jag kommer som alla andra år tidigare umgås med min älskade familj som består av, mamma, pappa, peter, farfar, mormor, morbror, Daniel och vår nya familjemedlem Tilo, helt underbart!

Vi har alltid haft en julafton utan alkohol och bråk vilket jag tycker är riktigt bra, jag tycker inte att man behöver dricka alkohol för att få en bra julafton, hellre tvärtom.

Vi ska bara äta god mat, mysa, spela jullåtar, titta på kallekalle och kan du vissla johanna, sen blir de efterrätt och julklappsöppning!

Sen ska jag sova eftersom man är en krigare och ska ut i kylan och jobba imorgon och fira alla goa och glada gamlingar en God Jul med, de behöver dom verkligen! <3



Julmys hemma!

Ja då var skinkan inne i ugnen färdig gratinerad, apelsinerna är färdig pyntade och Daniel står och gör köttbullar, gud va underbart!

De doftar nejlikor långa vägar och julmusiken spelas på högsta volym och imorgon ska jag inhandla de allra sista julklapparna till pappa, farfar & mormor..

Sen är Julen välkommen hem till mig och min darling + lillbusen!

Imorgon är de jobb som gäller för mig, 06.45-15.00, Tilo ska då vara hos Faster Susane och kusriner Emma och Elin, hoppas att han är snäll mot dom haha..

Gud va bra jag mår, allra bäst om jag vågar säga de... Förutom min förkylning & ryggvärken som tar kol på mig.. Men vad gör lite förkylning och ryggvärk i denna värld. Tänk bara på alla hemlösa och fattiga personer som lever på denna värld. Nej jag har ett underbart liv, med underbara vänner & en helt underbar familj!

Med de fina orden vill jag avsluta att säga att ni ska ta hand om varandra, en dag kanske inte din allra bästa vän, någon familje medlem eller någon som du inte pratat med på 100 år men ändå älskar av hela ditt hjärta inte finns i livet eller du själv... Så ta vara på varje sekund du lever & berätta för dom du har i din närhet att du älskar dom...

/ Jennie


Grattis Daniel!

Goddag mina vänner, och ovänner ;)

Jag vill börja med att säga att jag slapp åka ner till Stockholm igår eftersom Daniel Paris vann Ung & Bortskämd, GratttisGrattis!

Men tillbaka till verkligheten..
Igår var ju jag och mamma till Hudik och shoppade. Jag hittade julklappar till alla, så nu är jag klar, ska bara åka och köpa en julklapp till, till pappa för hans var så litet :)

Hittade även lite saker till mig själv också, för ovanlighetens skull :D De blev en tunika,en kofta, en matta till hallen, ett par leggings som dock var för små haha, fan läre banta alltså....

Plus massa julmat!! Så idag blir de julhemma, jag ska julstäda, fixa skinkan, fixa apelsiner, duscha, sätta fram massa tomatar, knäck mm..

Åh är de bara jag som ÄLSKAR julen? Jag förstår inte rikgit dedär med "julstressen" då jag aldrig upplevt de tror jag? Liksom de finns ju vrkligen ingenting med julen som inte är bra??

Ja visst jag kan förstå i vissa familjer där familjemedlemar har för stora krav och önskar sig 7011 olika saker mm mm, att de blir stressigt. Men jag har liksom inga krav..

Jo JULMAT + familjen, sen skulle jag överleva liksom?

Förstår inte vissa som kan bli sur över de dom får, för att de "inte duger" och inte va de som ville ha, jag menar de är väl ändå tanken som ränkas elle hur ?

Nej nu ska jag dricka min kopp kaffe, sen städa klart sen duscha, sen ska jag hem till mamma och hämta min mössa som jag beställde här om dagen :D WIHO, i får se den sen!

pöss!


Ung & Bortskämd, ett fiasko?

God morgon alla goingar!

Vaknade tidigt i morse eftersom Daniel var en smula otyst när han var uppe.. Men jaja ska iaf ska dra mig till Hudiksvall tillsammans med mamma och inhandla de sista julklapparna..

Inatt har jag åkt på någon "knäpp" i ryggen också? De gör så jäääkla ont på en fläck i ryggen så jag vet inte va jag ska ta mig till.. Ska försöka smörja på lite Voltaren och hoppas de blir bättre. Problemet är bara att de sitter typ mellan skulderbladen så jag når inte haha!

Men i alla fall kollade jag på ung & bortskämd igår, ett av de bästa/roligaste programmen STV1 gjort på otroligt länge måste jag påstå, men dock tycker jag att de är så fruktansvärt FEL, förra gången åkte Ellinor ut ? & Nu åkte Tim-Joel ut?!! Jag menar HALLÅ? Vem fan är de som gör någting i huset av de som var kvar? Jo Tim-Joel, Ellinor & Daniel, plus de andra som åkt ut.. Men ändå sitter Carolina & Paulinas Pinsamma pappor och blundar för deras Latheter medans de andra får slita...

HELT fel, har skickat mail till programmet, så om de ska ha kvar några tittar nästa år (om de blir nått?) så tycker jag Verkligen att de ska ändra konceptet... Jag menar, målet med tävlingen var väl ändå att lära sig saker, göra saker som de inte gör hemma och inte Sminka sig, ligga i sängen, ligga på en matta? ... Men tydligen har jag fattat Helt fel under alla program. Nej fyfan, tål varken Paulina, Carolinas pappa eller Paulinas pappa.... USCH.

Men jaja, misssa Inte finalprogrammet ikväll, jag håller Verkligen tummarna för Daniel Paris, han är så SJUKT jävla rolig så de finns ju inte.. PUSS



Nu ska jag kila ut i kylan och sen ska ja smörja volt, sen bäre av till "Glada"Hudik.

Bye!

Kommer inte in på facebook heller, de står att någin tydligen försökt att hacka den? HAHA.. Herre gud, är jag verkligen så intressant ? ... Njae de vettefan alltså..


HAPPY!!

Hej alla, nu kommer jag med en minst sagt rolig nyhet!!!

JAG vann tävlingen hos Linda-Pauline som jag skrev om här om dagen, gud så glad jag är nu! :) De jag vann är en fotografering av mig själv, 5 st högupplösta bilder av de hon knäpper och de ska blir jätteroligt :) Hon knäpper så himla fina bilder så de ska bli jätteroligt!! Nu ska bara fega jag våga "modella" bara, haha...

En julklapp i förskott tackar man ju inte nej till och absolut inte hos denna fina tjej! :)

Gå in på hennes blogg och kolla in hennes bilder, sjukt fina!!

Åh va roligt, nu ska jag äta massa pannkaka och ringa mamma och skvallra :D Haha!

Byebyee!


Jobbar fan arslet av mig!

Hejhopp och trevlig söndag!

Hoppas ni är riktigt bakfulla efter gårdagens kväll, för dom allra flesta verkar varit ute på, men själv var man duktig och jobba från 7-20 igår, med 4 timmars ledighet, nice! Samma vända idag, först 7-12 och sen 16-20 (y) Trött tjej idag kan jag lova med knallförkylning och allt, men pengar kostar så ;)

När jag kom hem började jag med att ringa Daniel och höra om han hade skoj igår, han var ut i Ljusdal och festa med grabbarna (y) Sen började jag att städa, sa egentligen åt Daniel att han skulle göra de, men äsch bättre jag gör de själv.. Men nu är de iaf klart, har damma allt och de är väl egentligen bara sovrumme kvar..

Imorgon ska jag jobba igen, dock inte på furan utan på skolan denna gång, ska städa åt barnen där :) Måste ju göra fint till alla föräldrar kommer på kvällen då de är julfest! Är grymt sugen på att gå jag också, men vet inte om jag orkar..

Sen på tisdag är jag Äntligen ledig, men då ska jag och mamma iväg och inhandla de sista julklapparna som är till brorPeter, svärfar och svärmor? Ja undrar ja va man ska köpa... Så jäkla svårt dedär...

På onsdag är jag också ledig, wiho och då ska jag städa mer, då blir de dammsugning, torkning av golv och nybäddat i sängen som gäller + massa vila inför JULAFTON som är på fredag, helt jävla SJUKT... Längtar! ;) Dock jobbar jag på torsdag så då blir de mindre vila men äsch.

Ne nu ska jag kasta i mig lite mat innan jag ska iväg igen, chaadå!


Sjukling!!

Goddag alla glada och goa personer där ute!

Jag mår som vanligt, ganska dåligt idag, denna jäkla förkylning tar kål på mig...

Ska jobba hela helgen också, först 7-12 och sen 16-20 både lördag och söndag, vilket är väldigt mycket mindre kul om man är förkyld, speciellt med de jobbet jag har så är de inte speciellt bra heller för de goa tanterna & gubbarna vi åker till...

Men ska försöka att kurera mig så gott som de går idag, har planerat att göra typ ingenting haha, bara dricka te m honing (honung) och slappa vid datorn :D

Dock snöar de som F-A-N ute, mindre kul, men jag har redan skottat 3 gånger sen igårkväll, så nu får de fan vara Daniels tur att skotta, jag är faktiskt förkyld också ... ;)

Ja men nu vet ni ju iaf hur min helg ser ut... = LUGNT! En nykter helg för mig, tack gode gud va bra, har inte varit helt nykter nu på flera månader tror jag, menar inte att jag druckit mig full varje helg, men ett eller två glas vin har de iaf varit minst, en dag varje helg.

Hoppas att ni får en störtskön helg och önskar mig själv lycka till med förkylningen och jobbet i helgen.


Här var du inte så stor och kaxig lillbusen :)
KUL att bilden blev sne fast den inte är de..
(c) Jennie Ericson


Torsdag!

hej förkylning, jag är så trött på dig!...

Min dag har bestått av SNÖ, jobb och massa skoj :)

Senare ska jag o mamma och hämta ut mitt paket med kläder, woho :D

Men nu ska jag och Tilo ut i snön och skotta, så han får busa av sig massor!!

Byebye!


haha ful du var där snutten!


Ny dator + alkoholmätare!

God kväll eller va de nu är..

Min förkylning är exakt desamma som tidigare idag, baaaajs, jag som ska jobba imorgon, icke bra!

Ska snart käka pizza, mööms!!! Sen ska jag kika på vår nya dator som min älskade pojkvän införskaffat + spel + vår alkoholmätare som kommer att användas FLITIT dagen efter när man ska fara hem till skogarna..



Jag blir gaaaalen, galen på dig!! Klarar inte ens av att seét.... Förstår inte hur du så snabbt kan bli så jävla dryg haha! Så jääääävla dryg, irriterande och fjantig helt enkelt, hahaha men ändoch skrattretande.... Usch, nej nu vill jag ha positiv energi & positiva tankar så återgår till köket och min trogne pojkvän!


Grattis min busälskling!

Goddag allesammans!

Idag är jag heeelt ledig och då vaknade jag självklart jätteförkyld, verkligen jättedålig. Så idag har jag värvat alvedon, nässpray, snytningar, nysningar och de har gått åt en hel del papper.

Men i alla fall så glömde jag helt bort att skriva Grattis till mitt lillhjärta som fyllde ett halv år igår, tänkt av tiden går fort! Så Grattis my sweetheart Tilo på 6 månaders dagen!

Han mår iaf bra, är dock sjukt busig och livlig än, iaf när han är med mig, annars verkar han vara grymt mycket lugnare när jag inte är med ...!

Idag ska vi bara busa på och tat lugnt, kylan ute gör oss deppiga och ist peppiga på att stanna inne, hihi!


men nu såt han och gnäller som en kossa, så läre väl leka lite med han så han blir lugn..

Höres senare kanske. Byebye!





nu ska vi skriva julkort :D


Ännu ett jobb som ska introduceras!

Hej hopp!

Jag jobbar och står i, som vanligt.

Nu har jag även börjat jobba inom äldreomsorgen inom hemtjänsten och jag har varit där i 2 dagar nu, igår kväll och idag slutade nyss, och de verkar faktiskt intressant, blir väl roligare när man lär känna alla man är och hälsar på! :)

Sen frågade även Anette (chefen) om jag kunde jobba ikväll också och jag har väl inge annat för mig så ja ;p Ska även jobba kväll imorgon + massa andra dagar + dubbelt i helgen, haha kommer fan jobba ihjäl mig ja ...

Sen ska jag även jobba dagen innan jul, juldagen och nyårsafton :( Dock braá tider så hinner med allt skoj ändå, hoppas jag ..... För ska ju till Ljusdal till Daniels pappa och fira jul & festa antar jag på juldagen och på nyår ska jag umgås med bästaste Sofie :D

Ja nu har ni lite planering från mig sida hahaa...

Nu ska jag fixa lite mat innan nästa arbetspass :)



Beslutsångest!!

Jag har världens beslutsångest, för världens fjantigaste grej egentligen men de ör så jäkla svårt att bestämma sig..

Såhär låter mina två altenativ för kvällen!

Alt.1 . Åka med mamma till Ljusdal eller ta bilen själv, gå till Emelie på fest och träffa bästa Jennifer mm, gå till kina/krogen och röjja gärnet med flickorna! Gå hem till Peter och sova :)

Alt 2. Vara hemma, en hemmamys kväll med bara jag & Tilo (ensamt tyvärr) men mysigt.

Lutar åt altenativ 1 faktiskt. Men vet inte heller...

Puss på er :)

Och Puss på Fasters lilla <3 som kommer i mars, jag lääängtar ! <3


De är frågan!

Jag känner mig så jävla bortglömd på nått sätt,
känns som att jag alltid blir undanskjuten och i sido satt!
Känns som att jag bara ger och ger,
men aldrig får någonting tillbaka.
De är klart att jag förstår att de är så,
men samtidigt skulle jag/vi aldrig göra så ?
De värsta är att de alltd varit så, bara du du du,
sen helt plötsligt kommer den på att jag också finns.
De är inte direkt osynligt att ni inte vill ha med mig,
men sen upptäcker ni visst att jag kanske reagerar på de,
och då är de klart att ni måste fråga mig också, ohno!
Ni tror att jag inte förstår, ni tror att jag är dum i huvudet,
men jag förstår faktiskt saker och ting.
Liksom vem fattar egentligen inte när du hela tiden säger
"ska DU med eller" "Kom igen kan DU inte följa med nu då"
"Ska DU åka med mig eller?"
Liksom Hallå?! De är ganska självklart att du inte vill ha med mig?
Annars skulle du väl ändå fråga om inte VI vill följa med ?
Men sen är du ju ändå tvungen att fråga om inte jag ska med också?..

Men nej jag ska fan inte komma sen, jag ska sitta hemma, fundera och komma fram till ett resultat..

Allt kan vända så snabbt, ibland tar livet snabba vändningar..

De är så skönt att ingen av er har en minsta aning om vad jag skriver om, måste bara få ur mig all frustation......

:'(

Tävling hos LindaPauline!

Hejhopp!

Jag är med och tävlar om ett presentkort på fotografering hos LindaPauline, som verkligen knäpper helt sjukt snygga bilder och jag vill så hemskt gärna vinna!

Vill vinna de till mig själv för att få några förhoppningsvis snygga bilder på mig själv vilket jag inte har i nuläget och troligtvis inte kommer att skaffa mig heller om jag inte vinner detta. 

Så klicka på bilden nedanför för att komma direkt till tävlingen!!


Bollnäs!

Hejhopp!

Igår var jag och mamma till Bollnäs (igen), vi åkte på lite olika ställen och gick även i stan, brukar inte göra de så ofta då jag inte tycker att dom har så spreciellt mkt affärer, men sanningen är...

Att jag och mamma hittade MASSA nya affärer när vi gick nått varv där, alltså de finns ju skitmånga som jag inte ens vetat om ? Skrattretande.

Hittade tom en djuraffär, eller var väl häst/hund affär som jag inte hade en anning om, och eftersom jag hade helt slut på ben till Tilo så kutade vi in där, och vem jobbade inte där då? Om inte Viktors mamma :D Kul att träffa henne också + köpa maaassa ben åt busen!

Fick även med mig 4 st tröjor, en lång, långärmad svart kofta, ett svart och ett rosa långt linne med små "kristaller" på, en randig t-shirt! Plus lite smink, inrednings saker och mat hehe.

Har även beställt kläder, som jag lääängtar tills jag får :)

Jag har 1000 saker att göra så ska väl sätta igång.. Dock gick dammsugaren nyss sönder, kan detta vara ett tecken på att jag dammsuger för ofta kanske ;)


Klänning - Mönstrad
beställt
Klänning - Leopardmönstrad
Beställt
Jacka - Röd
Beställt till Daniel

Beställt till Daniel (fan va stor denhär bilden blev då?)

ja där var lite ;P


Ny vecka, Ny start, Nu kör vi!

Imorgon är de en ny vecka, men nya möjligheter och nya chanser till att lyckas med sitt liv!

Så nu kör vi, jag är supertaggad just nu, dock kommer jag väl att vara mindre taggad imorgon som vanligt, men nu jäklar inama ska jag lyckas!

Jag är även grymt taggad på att klippa av mitt äckliga hår, skaffa mig en ny hårfärg och göra om mitt utseende! Efter operationen som jag ska göra ( när vetefan???) Ska jag fixa till tänderna med tandställningen som jag egentligen skulle använt för länge sen, men inte blive av.

Sen ska jag bleka tänderna och skaffa mig en helt ny jag! Jag ska ta tag i mitt liv, ska leva livet som att de var den sista dagen, jag ska jobba arslet av mig (som jag typ redan gör).

Ja de får nog helt enkelt bli mitt nyårslöfte, har aldrig haft ett så iår blir mitt första..

Efter att jag uppfyllt alla drömmar ska jag fan söka till nå spännande program så som Kungarna, Paradise Hotel osv, för de är en sak jag Verkligen ska göra innan jag dör, så jävla kul!

Jajjemän, här har ni min framtid tills jag är 30 år, :D



Vilken av dom ?


Jag gillar denna frisyr + färg.



Plankstek & lycka!

Hej söndag!

Har blivit ont om bloggande i helgen då jag har haft fullt upp faktiskt.

Igår var Henke & Martin hit och hälsade på, så vi fikade och snackade skit i några timmar, sen åkte vi hem till mamma o pappa och käkade med familjen, mys!

Sen drog jag, Daniel & Tilo upp till Christian och kunsinMicke och drack lite och snackade skit där åh hehe.

Idag ska jag göra plankstek alá Jennie och den innehåller... Fläskfilé, sparris inlindad i bacon, mos, tomater fylld med bea-sås, ost och kantareller, MÖMS!!!


Såg föresten att en av mina absoluta favoriter hade kommenterat tillbaka i min blogg, jag är helt generad, de var nämnligen ingen mindre än den underbara Jackie Ferm, som jag älskat sen första sekund jag såg henne o Paradise Hotel och henne om någon ser jag upp till, jag tycker att hon är den lätt ballaste människan i Sverige, hon har både utseendet och insidan! Love her! <3



se bara hur fin hon är!!!
bilden lånad från hennes blogg!


RSS 2.0