Ljusdal en vända

Igår kväll ringde Ylva och fråga om jag vill med och AD/HD röntga Ajli till Ljusdal och självklart tackade jag ja eftersom de är min förra praktikplats :D 

Så jag fick sköta allt åt Ylva, hon var inte ens med in, haha! Fick tom märka henne i örat och allt sånt, skoj! Fick även träffa Änni och vi snackade lite skit, bla om morgondagen, wiho!

Innan vi var till veterinären så shoppade vi lite såklart ;) Jag köpte mig två par sneakers eller vare heter plus lite snyggt till håret ;)

Längtar som satan till imorgon, kommer att bli grymt! Först att baby kommer hem imorgon, plus att Gurra kommer. På kvällen blir de till att ösa sönder hemma i Loos och sen blir de förhoppningsvis Ljusdal.

Kommer hur som helst att bli en grymkväll! :D



WHO LET THE DOGS OUT, WHO WHO WHO?!!

Denna dag har jag mest slappat pga förkylningen som jag är 99% säker på att de är askmolnet som orsakat ;) höhe! Nerå men har iaf mest slappat.

Var ner till per en sväng och myste med hundvalparna som la sig uppe i mitt knä och sov, lite mer än 2 veckor gamla bara, myspys till tusen :D Sen matade jag resterande hundar & gick en sväng med tiken.

Ska snart upp till Ylva, ska bara käka först, idag är de jag som är kock ;) Men nu kommer pappa så vi höres ;D Bye!


Tankar

(c) Jennie Ericson

Jag förstår mig inte på dig och ditt beteende,
önskar att jag kunde göra nått så du kunde inse de.
Du är så fruktansvärt egoistisk och lat,
du kan inte ens diska eller laga din egna mat.
Jag önskar du kunde inse hur bortskämd du egentligen är.
Du blir sur för minsta sak du behöver göra,
tänk den dagen du får göra allt själv, då kommer man att få höra.
Du är aldrig tacksam när man gör något för dig,
men ändå är det jag som aldrig tackar dig?
Det är alltid mig det är fel på, alltid jag som gör fel,
jag önskar att du någon gång kunde se mig som din del...













.


Ljusdal

Igår hann jag inte skriva nå, hade fullt upp hela dagen.

Var först ner till Pelle och tog hand om hundvalparna & avmaskade dom tillsammans med Ylva. Efter de drog jag till Ljusdal tillsammans med min bonusbror Gurra. Vi sprang i affärer och käkade pizza. På kvällen cyklade vi runt loos och snacka skit bara :P

Ja, och idag har jag mata valparna igen & den högen. Efter de har jag fixat och donat med lite lösnaglar, niiiiice!

Ska snart hoppa ut i hundgårdarna och mocka skit, jätteroligt... Men någon ska ju göra de också och de brukar ju bli jag..

ikväll ska jag göra iordning mitt och älsks spritmoja, mums mums, längtar tills på fredag :D



Valpisarna

Ja då var min praktikdag över, har varit väldigt slapp.

Det jag har gjort idag är att mata valparna, dom är så söta :') Sen avmaska dom tillsammans med Ylva, haha så jävla kul, dom tyckte inte alls om de ^^

Imorgon ska jag vi maska av dom igen & mata dom, sen drar jag och Gurra till Ljusdal. Jag ska inhandla lite gött tills den stora dagen på fredag & till min balklänning förhoppningsvis, hoppas jag hittar de jag söker ;)

Sen på onsdag så får jag väl se vad som händer & på kvällen ska jag fixa till spritmojan tills på fredag, gööööött!

Längtar tills min älskipälski kommer hem också, fredagmorgon <3


Helgen!

Helgen har varit bra, fick reda på nya överraskningar så helgen har väl rättare sagt varit bäst? ;)

Sen kom Gurra på kvällen och stannade hela helgen, så vi har hittat på massa bus vi. Grillat korv vid kyrkbytjärn tillsammans med Sandra & Stina. Lekt vid klätterställningen vid skolan och ja massa busbusbus. Sen kom även halva släkten hem till oss igår tror jag, eller ja i alla fall mormor, morbror och farfar.

Men nu ska jag kila ner och mata hundvalpar för första gånge, åh så spännande :D


WIHO!

Jahapp då var arbetsdagen över, det skulle komma runt 30 pers, så jag kokade kaffe för ungefär 40 (eftersom de flesta brukar vilja ha påtår) och hur många kommer då? Jo 9 pers... Så de blev liiiite för mkt fika/kaffe för antalet personer .. Skönt iaf! :)

Roligt att de köpte "mina örhängen" som jag designar när dom fick reda på att de var jag som designa dom, haha! Kan visa er dom nått tag, måste bara knäppa kort på dom & göra fler eftersom de gick åt ett och annat idag.

Sen så kommer även Gurra snart :D Så han ska göra migg sällskap denna kväll och imorgon, niizzzee. Han är som en bror för mig och som en bästa vän, han och jag pratar om allt, eller ja nästan allt de allra mesta! :)

Saknar min Daniel :) <3


HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL LOOS KOBOLTGRUVA

God morgon alla!

Jag tror jag bara blir sjukare och sjukare för varje dag som går, börjar bli lite less :( Men men imorgon får jag väl ha en "ta hand om mig själv" dag.

Ska i alla fall upp och jobba om ett tag, blir väl borta ungefär hela dagen. Är sjukt nervös eftersom jag ska fixa allt själv typ, hm undra hur de kommer gå ja .. Men men!

Det är så roligt att se att de är så många som läser bloggen även om jag bara skriver ett inlägg i veckan typ, så hänger ni med ändå, jätteroligt!

Men nu ska jag häva i min massa medicin så jag slipper hosta, snora & allt dedär under guidningen, för de är inge roligt alls om de händer kan jag lova! ....


en av "gruvhålen" i gruvan där jag jobbar som guide ;)


STACKARS MIN LILLA HALTALOTTA

Daniel ringde nyss, han ligger på hsa (sjukhuset inom militära?) nu, efter brännskadan. Stackarn får hoppa på kryckor och ligga hela dagarna nu och de är ju inte han precis! Men men, hoppas att det blir bättre snart!

Har även städat buren till lilla Arnold idag, eftersom klanten tippat ut vattenskålen så allt spån var massa blött.

Längtar till nästa vecka som kommer bli superbra! Kolla in schemat nedanför ;)


Ser väl inte helt fel ut va ? ;)


Vad ska ni göra i helgen?


HELG

Då har man fått helg då, eller ja de var ju 2 timmar sen, en riktigt kortdag idag!

Idag har jag varit ute & gått med Saga (Finnstövare) och sen har jag och hans plockat hundbajs, det gjorde jag även hemma när jag kom hem. DUKTIG JAG ÄR ('a)

Sen fick jag även sms av Daniel idag där han skickade en bild på hans fot.... Såg inte alls bra ut! Tydligen hade han/någon/det tappat hett vatten över hand fot så han fick andra gradens brännskada, med blåsor och hela skiten. Stackarn :( <3

Försökte hitta bilder som liknade hans brännskada på google.se men usch höll på att pjuka, så lika bra att inte kolla mer. Men de såg riktigt illa ut! :/


Såhär såg de inte ut, mkt äckligare men ville inte lägga ut äckligare..


PLOCKAT HUNDBAJS

Ja nu är ju snön påväg att smälta även hemma i Loos "samebyn" enligt cicci ;) Och därmed kommer ju all hundskit fram i hundgårdarna (y) Sååå roligt att se allt som gömt sig under snön, men de som göms i snö kommer fram i tö & ja de är då sant de!

Så idag har jag börjat de roliga arbetet med att plocka skit i hundgårdarna hemma & ja de är inte de roligaste kan jag lova! Men de blir så fint när de är gjort och de luktar inget heller eftersom de legat under snön, schöönt! Men orkade inte så mycket idag & vi har ju ändå 3 hundgårdar och en med två hundar i, så de blir ju en hel del bajs!

Haha ganska roligt att jag skrev såhär mkt om bajsplockande, lol!

Men i alla fall så har jag fått lära mig om jaktprov idag & jag blev skitintresserad, så håller på att övertala pappa om att gå jaktprov med Rambo eftersom han är jätteduktig på att jaga & lätt skulle ta första pris! Men han är lite halvskeptisk... GAH!

Nej nu ska jag duscha, luktar apa! :)


SJUK AND SKRATTSJUK

Ja de är ju ingen nyhet att jag är sjuk, men nu har jag även blivit övertrött så jag känner att jag vill börja skratta hela tiden, men har liksom inget att skratta åt :o Får panik, och skulle jag bara börja skratta åt ingenting skulle ju pappa tro att jag var dum i huvve och de vore ju inge bra ;)

Men i alla fall ska jag jobba på lördag, mindre roligt eftersom jag tydligen skulle vara "the boss of the mine" då och fixa allt fika och skit, alldeles själv :O Ja och de vet man ju al´drig hur de kommer åh gå. Ska liksom koka kaffe, fixa te vatten, ställa fram tallrikar, koppar osv + fika tårta, kakor och buller, OhMy! Jaja jag hoppas på de bästa! Var iaf inte looslärarna jag skulle guida så är glad!

Försöker även hitta hemsidan till Loos skola, men hittar den inte så den är väl troligtvis nerstängd ;( Fanns ju skitmycket skitfula bilder på mig där ju, skitockså!

Men nu ska jag vila, eller ja sova! Byebye!


WHO LET THE DOGS OUT, WHO WHO WHO?!!

Denna dag har jag mest slappat pga förkylningen som jag är 99% säker på att de är askmolnet som orsakat ;) höhe! Nerå men har iaf mest slappat.

Var ner till per en sväng och myste med hundvalparna som la sig uppe i mitt knä och sov, lite mer än 2 veckor gamla bara, myspys till tusen :D Sen matade jag resterande hundar & gick en sväng med tiken.

Ska snart upp till Ylva, ska bara käka först, idag är de jag som är kock ;) Men nu kommer pappa så vi höres ;D Bye!


SJUKIS

Host, host, host och massa snoris, höööhö. Förkylningen är allt annat än på bättringsvägen, blä! Har käkat mnassa alvedon och levt på kaffe idag, finns de nå godare, nope!

Har i alla fall haft en bra dag på praktiken, var väl däri ca 1,5 h idag, annars har jag bara legat och försökt bli frisk utan några framsteg. Just ja har även klippt klor och hår under trassarna på tokhundarna hemma, (y)

Nej nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen får vi väl sii vad som händer eftersom Gurra som egentligen skulle komma och göra mig sällskap idag också blev sjukis så jag blev själv denna kväll, jippi.


Förstår inte vad jag ska göra, ska jag tycka synd om dig eller vad menar du?


MYS MED HUNDVALPISAR

Hej hopp!

Första dagen på nya praktiken = KIIIIING.

~ Massa mys med 9 st, 2 veckor gamla jämthundsvalpar, I'm in lööööve.
~ Ute och gått med mamma till valparna

Ser fram emot morgondagen, då jag även ska få träffa alla andra vovvarna, ser mest emot Dregen ;)

Även att jag ät jätteförkyld :(

Harä gött!

PARTHEY AT TALLÅSEN

Då är helgen snart över och mitt älskade hjärta åker ännu en gång ifrån mig och blir borta i 2 hela veckor :(

Men i alla fall hade bästaste Jennifer födelsedagsfest i fredags, skulle inte dit först egentligen men var ju tvungen att dra dit eftersom de inte på nå vis är möjligt att missa en fest med alla partybruds och boys ;)
Blev i alla fall en riktigt lyckad kväll med polis besök & massa fylla :D Älskling kom även dit, skulle egentligen komma på lördagen så jag var glad som en ... ja nått? x)

Tack Jennifer babe för en bra fest, och på sista april är det du&jag ;) plus fler partyprickar såklart, längtar!

Men igår hade jag och älskling bara de lugnt hemma, käkade glass med varma hallon och käkad god mat :) Mys! Samma sak idag, massa mys och god mat :D Ska snart käka våfflor.

Men hoppas att ni haft en bra helg alla :D


THE LAST DAY, I'M SOOO HAPPY!

Ja då var det sista dagen idag och de känns så bra, nu får jag ledigt i två dagar & då ska jag bara mysa med min pojke som kommer hem i helgen trots allt dessa "askmolns" prat, haha.

Tog i alla fall hem Arnold igår, han är sååå söt :D Fick lite äpple nu på morgon och då blev han jätteglad, hihi pysen :') Ska ju hem nästa vecka, så då ska jag knäppa kort på honom och visa er, för jag har nämligen kameran hemma.

Måste ju berätta om igår de var ju lite kul faktiskt men ändå pinsamt ^^  Igår fick jag köra in foder, kattsand och massa sånt från lagret in till affären. Lagret ligger i ett hus granne med huset jag är i så jag fick gå en bit för att hämna allt. Och på gården där jag ska hämta allt sitter två gubbar, alkisar maybe? Men i alla fall, jag gick ju fram och tillbaka i ungefär 4 timmar, så de blev ju en och en annan vända, typ 15 kanske? och dom satt ute varje gång jag hämtade nytt och varje gång jag gick förbi dom pratade dom med mig och sa att jag var så duktig och att dom bara körde med mig hela tiden, haha så jäkla kul ^^

Men nej nu måste jag kasta på mig lite smink innan jag ska dra iväg, vet inte ens va jag ska ha med till lunch heller, bläää vill inte äta nå heller.

Hörs ikväll eller nått :) Byebye!

HAPPYFACE ?!

Dagen har faktiskt varit Okej, även om jag bara fått städat idag igen, men fick till och med prismärka varor idag, oooooh! Nej men seriöst, fick inte ens en sur kommentar idag heller, vad äre för fel nu då? Eller jo okej de fick jag ju visste, men fick väl ungefär hälften av vad jag fick igår, illa.

Men eftersom min mammi och pappi är bäst så kommer allt att lösa sig för mig och eftersom Elin & Jonas har en mamma som är bäst så börjar jag där på måndag & där kommer jag trivas som fisken i vattnet eftersom de har en valpkull nu på 2 veckor :D Wihi. Det går bra nu!

Imorgon tar jag nog med mig min hamster hem, hihi! Jag har kommit fram till att de måste vara en Roborovski dvärghamster och den kommer förmodligen att få namnet Ralf eftersom de var det absolut första namnet jag tänkte på när jag såg de små liven :D Så imorgon blir jag fattigare än fattigast, men skiter man väl i.




ORKAR INTE MER

Hej hopp alla!

Orkade inte skriva igår eftersom jag hade tvåhundra andra saker att göra eftersom de krånglar en hel del för mig just nu, fan!

Jag sitter i alla fall och försöker leta tag på en ny praktikplats eftersom jag verkligen inte trivs där jag är nu pga att det enda jag får göra är att städa deras lager och plocka upp kartonger med stövlar i på vinden + damma.. Det är de enda jag fått göra dehär två dagarna och det jag har framför mig är ännu mer städning och bärning av kartonger berättade **** för mig igår, jippi. Sen är ena av dom även fruktansvärt otrevlig, taskig och oförskämd.

När jag gick till bussen kunde jag knappt hålla tårarna inne, hände massa saker som jag inte orkar ta upp här. Men kunde hålla mig, men sen ringde jag mamma och då kunde jag inte hålla mig, tårarna bara sprutade .. :/ Åh fan, de går inge bra alls just nu.

Så jag håller tummarna att jag hittar någon annanstans att vara, annars tar jag fan självmord... Nerå, men kommer iaf dö.

Åh hoppas att denna dag går bättre.. Även om jag har världens jävla mensvärk så jag tror jag viker ihop mig snart. Åh va denna vecka varit helt underbar :D NOT.

Just ja, ska köpa mig en hamster imorgon :D

DAY TWO AT THE FRITIDSVARUHUS

Jaha, då var denna natt över och dag 2 på fritidsvaruhuset kommer, ska mysa med hamstern idag, mihiii myyyys :*

Hoppas att denna dag blir lite mer fartfylld, alltså jag skulle inte klaga alls om jag var en slö och lat person, men jag vill hellre göra saker, hellre göra massa saker än att bara stå och kolla.

Jag känner mig typ full idag? :s Vet inte om det är för att jag är så trött? haha!

Men nej nu ska jag dricka coffii, byebye !


Jänsan :D


DAY ONE AT THE FRITIDSVARUHUS

Hej hopp en av mina absolut värsta otursdagar i mitt liv, tack och välkommen!

Började med att jag inte sovit på hela natten typ & var alltså jäkligt trött. Igår kväll kikade jag vad ett jäkla busskort kostade eftersom jag ska pendla till hudik i 3 veckor så tänkte jag köpa ett 30-dagars kort. Men när jag säger till busschaffisen vad jag skulle ha sa han att de kosta 300 kr mer än vad jag redan visste va de kosta så då sa jag till honom, eftersom jag redan kollat både på näte & i katalogen, trött & redan irriterad som jag var. Men han började med att vara sjukt otrevlig och spydig, sura gubbjävel, ursäkta men han var verkligen helt störd.

Nog om detta
. Jag fick som jag ville tillslut efter mycket om och men eftersom de var jag som hade rätt och han hade ett finger långt upp i röva som pekade in i hans lilla hjärna, därför han fattade nada!

När jag kom till praktiken så fick jag börja med att städa åt gnagarna och pippisarna, gick kanon eftersom de var typ 7 st kanske sammanlagt x) Sen har jag endast städat, dammat hela dagen, riiiiktigt långtråkigt kan jag lova och de är de enda jag gjort idag & ska vara där i 3 veckor, jippppiiiiiiii .. ?!

Hoppas verkligen att de blir roligare annars ringer jag Tarja och frågar om jag får komma till henne, vilket jag vet att jag får :D

Åh jag måste bara berätta, jag har sett väääärldens finaste, sötaste, underbara, gulligaste ja ALLT puttisnuttigt HAMSTER :D SÅ hiiiiiiiiiimla gullig, det gulligaste jag sett i hela mitt liv. Liten som en golfboll fast den var fullvuxen och ja måste jag säga mer, GIVIT TO ME BABY!  :') Funderar skarpt på att införskaffa mig en liten Ralf eftersom mina små musar nyss dött. De enda som fattas är pengarna, as always.

Saknar & Älskar min Daniel, längtar massor till sommaren babe <3


BAAAD UPDATE I KNOOOOW

Hejhopp !

jag vet att jag är kass på att uppdatera, men jag har kommit på en sak ;)
- dom som har tid att blogga måste ha ett fruktansvärt tråkigt liv, själv lever man ju ett riktigt hårdrocksliv så då finns det verkligen roligare saker att göra än att blogga! Så alla "stor bloggar" ge upp bloggandet & lev livet, yiiihuu!

Men i alla fall, har haft lov denna vecka, sjukt gött. Här kommer en snabbis om vad jag hittat på!

PÅSKEN
långfredagen - börjades tillsammans med boysen Daniel & Daniel + PartyCarrow ute på isen, drack glassgrogg hela dagen & blev skitfull :D Körde skoter som en galning och asgarvade åt Bullen som tippade med skotern 3 gånger tillsammans med Danielx2, trodde bokstavligen jag & carro skulle dö av garv där ett tag men vi överlevde, yiho! Sen åkte vi även över till Jenniförs o co en sväng, fyllaa! Sen slutade det med att jag åkte med någon randomperson som jag inte har en anning om vem de var & jag blev SKITblöt, men de skiter man väl i & fortsatte dricka :D Kvällen slutade tidigt tillsammans med babe :D

Påskafton - Utgång med Jenniför och gänget & kvällen börjades hemma hos Jimmy & jag blev skitfull denna kväll, verkligen för full nästan har tom en liten minneslucka, woho min första (a) ;) Det var i alla fall SJUKT mycket folk på järnvägs & sjukt roligt :D

Veckan var lugn, var hem till Loos en sväng & var även till Bollnäs en sväng, fick med mig lite smått och gott hem (y) Nu är mn dock uuuurfattig, synd om mig ...

Fredagen var det begravning i Ramsjö :( R.I.P Pelle Persson, Daniels morfar! <3

På kvällen blev de utgång, blev väl kanske lite för full denna kväll också, men de skiter man också i, blev i alla fall inte utslängd från järnvägs ! Jag och Jennifer dansade bokstavligen hela natten & skavsåren på, under, ja överallt på fötterna kändes lite för mkt, så kastade av mig skorna, jennifer klarade inte ens av att ha dom på från början ;) Men de slutade med att jag satte på mig dom efter att jennifer stod mitt i massa glas, haha hon är så jävla bäst! Min lilla partypingla :D

Sen har helgen bara varit lugn eftersom Daniel skulle åka upp till bajsboden idag igen :( Vi har ätit god mat och myst resten av helgen, mycket trevligt :)

Åh, de blev mkt, undra hur många som orkade läsa? Skriv en kommentar isf ;)

Men i alla fall börjar jag min första dag på praktiken på fritidsvaruhuse i Hudik imöra, hoppas jag kommer att trivas! :)

Ha de bra alla! :)


Jag & Sötfisan "lillsyster" Lina :) <3


RSS 2.0