17/1 ~ 2010

Jag tycker fortfarande att det känns fel att/skriva 2010, men det är väl bara att vänja sig.

Igår skrev jag ett inlägg på kvällen, men blogg.se krånglade som vanligt så det försvann och jag orkade inte skriva ett nytt.

Igår hade jag och älsklingen iaf en mysdag, skulle egentligen på party men eftersom darlings tåg var 6 timmar försenat så blev allt så himla tajt, så vi stanna hemma i ställe :) Åt god mat och myste och kikade på king of california & Beck money man. Daniel somnade efter halva Beck, men jag höll mig vaken och såg hela (y)

Idag ska vi väl göra ungefär lika mycket som igår, för utom att Daniel åker upp igen, värdelöst -.- Hinner ju aldrig hitta på något eftersom det är sån kort tid han är hemma, men heller lite tid än ingen tid alls. Det är sånna här tillfällen man verkligen uppskattar varandra och det är nog just därför vi typ aldrig tjaffsar eller något, och de är så himla skönt.

Åh imorgon börjar sista vecka i skolan, den är det praktik, och det ser jag inte något negativt med, kommer bli HELT SJUKT BRA! Jag kommer även att försöka knäppa kort och så, för att göra bloggen lite roligare kanske, men får se om jag hinner eftersom jag kommer att ha ganska mycket att lära mig inför tävlingen vecka 5 i Särna som kommer bli klockrent :D


Nu ska jag mysa vidare med Daniel medans han är hemma :)
:*


Mina kommentarer ♥
Postat av: Amanda

Halloooooooooo där!

vad tycker du är snyggast att ha i örat när det gäller töjning?

en spiral eller töjring med hål i?



2010-01-17 @ 12:01:07
URL: http://takazi.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag gick samhællsvetenskapliga linjen. Vad går du?=)

2010-01-17 @ 12:15:48
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: gry

oh va mysigt :) jag har haft en myshelg med familjen bara :p

2010-01-17 @ 12:19:41
URL: http://ttornado.blogg.se/
Postat av: Angelica Björk

Sv: vi sköt i 17 rem..jaha okej attans då :/..jag sköt i 17rem nu i somras, men nu i sommar ska jag börja skjuta ställning:)

2010-01-17 @ 13:41:33
URL: http://angelicasdays.blogg.se/
Postat av: Bitterfittan

hur är din söndag sötnos? (:

2010-01-17 @ 17:10:06
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: sofia

Nu har jag slumpat vinnarna i veckans blogg och dom ligger ute på min blogg. Bara att läsa och se om det blev just du. Och om det blev du så är det bara att skriva din e-post till mig så att jag kan ta kontakt med dig om du skulle vilja ha en blogg design.



ANMÄL ER TILL NÄSTA VETTJA!

2010-01-17 @ 18:40:14
URL: http://sofiajepsen.blogg.se/

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0