"LEDARHUNDS UNDERVISNING"

Jahapp, då har man slutat för dagen då och endast haft en skitlektion. Vi skulle ha undervisning om ledarhundar alltså sånna hundar som blinda går med och jag såg faktiskt framemot det jättemycket, men blev faktiskt besviken. Hon som vi hade har vi haft förr och ja, det är väl inget att skryta om och det vet även vår lärare så vet faktiskt inte varför hon tog hit just henne igen.

Men blev mest besviken för att hon pratade om massa annat & det var väldigt tråkigt och hon gick bara igenom saker som vi redan visste. Jag höll på att somna hela tiden, så jäkla jobbigt ^^ Men i alla fall så började hon inte prata om själva ledhundarna förän jag fråga hur de arbetade och då började hon prata om det ?

Sen efter rasten skulle vi få testa att gå med ena av hundarna som hon hade med sig, och vi skulle även blunda så det verkligen var hunden som skulle få föra oss eftersom vi skulle vara "blind". Hunden som vi skulle gå med skulle snart en blind ta över och den kostar 200-250 000 kr, sjukt mkt för en sån dåligt utbildad hund om jag ska vara ärlig. För när vi gick med honom så ledde han oss ut i vägen framför bilar, upp i diket/plogkanten och sånt. Tycker liksom att den ska kunna allt riktigt bra innan man säljer den för ett sånt högt pris.

Men jaja nog pratat om det, hehe. Idag ska jag inte göra mkt, tänkte lägga mig och sova men tror inte att jag kommer att lyckas ;( Så ja, vi får väl se vad jag ska hitta på en kall dag som denna :)






Mina kommentarer ♥
Postat av: Liza

Se filmen, sevärd oavsett om boken va bättre.

2010-01-20 @ 11:42:20
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: Liza

Tack sötnos :)

2010-01-20 @ 14:02:47
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha ja precis:D

allt bra idag ? <3

2010-01-20 @ 14:14:29
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: neda

man ska heller inte värva sig själ för mycke annars kan man bli avstängd och det vill inte jag bli :P

jag blir medlem i min länk ( hemsida)

så att jag får poäng till tävlingen

2010-01-20 @ 14:30:22
URL: http://thegirlme.blogg.se/
Postat av: neda

nu går det inte att värva sig längre men du kanske kan värva andra från adressen http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=209437 :)

2010-01-20 @ 14:33:27
URL: http://thegirlme.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha det är lätt hänt att man bara ska sova (A) lite sen blir det än man tänkt sig ;)

jag gör inte så mkt :P ska snart plugga sj då? <3

2010-01-20 @ 15:47:34
URL: http://myzaans.blogg.se/

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0