Zipp Zipp!

God eftermiddag bloggen.. höhö.

Igår var jag, Daniel och Tilo hem till mamma och pappa för att fira pappa & farfar på farsdag, Grattis <3 Vi åt kladdkaka och tårta, möms!!

Sen blev de lite tvtittande innan sängen, gick väl och la mig vid 9 tror jag de var eftersom jag skulle upp igen vid 1 och dra iväg och göra bullarna och limporna sällskap på jobbet (y) Nattem gick bra men var rätt så seg faktiskt hehe.

Kom hem strax efter halv 8. la mig i sängen och somnade med bums, vaknar av att telefon ringde, de var rara Marie som frågade om jag hade någon tid för trimning av lilla söta pudeln Alfred i veckan och vi kom överrens om att vi skulle ta de i slutat av veckan eftersom jag har lite fullt upp innan.

Sen somnade jag om och vaknade vid 13.00 då jag gick upp och inväntade lilla Dora, en cocker spaniel som jag skulle klippa, och hon såg verkligen ut som ett litet troll, så himla söt och snäll! De gick jättebra förutom att jag klippte mig i handen efter kanske 5 min?! Gaah! Blödde som en pigg men satte på massa plåster och fortsatte och hon blev jättefin :)

Sen vare bara att sätta igång med lite mat eftersom jag snart ska iväg och jobba igen, börjar 8 tror jag? O.o ..

Imorgon måste jag upp tidigt också, för jag ska upp på gruvan och ta en guidning en sväng..

Många jobb hela tiden, riktigt jävla bra alltså!! Synd bara att allt kommer på en gång när de väl är något så de är svårt att hinna med, men än så länge har de gått bra ändå.

Är i alla fall jättemånga som frågat om jag klipper hundar nu, förstår inte hur alla ens vet att jag gör de eftersom jag aldrig ens nämt de till någon, men Allt sprider sig så fort på en sån by som Loos.. tro mig...

Sen blire nog jobb imorgon natt också, sen är de nog lugnt resten av veckan haha..

Jävlar va långt dehär blev, men skit samma... nu måste jag byta om och dricka 10 koppar kaffe .. woho byebye!




Mina kommentarer ♥

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0