på gott och ont!

helgen har varit bra men samtidigt inte alls bra!
Åkte ju med tåget till Gävle på fredag för att fara och hälsa på Hanna och Victor i Forsbacka. På kvällen drog jag och Hanna till Maria & Fredrik och tog oss några cider + lite likör, möms! sen gick vi hem och sov och snackade skit! PÅ lördagen tog vi de mest lugnt till att börja med, satt ute på uteplatsen i solen och njöt! Sen skjussade Victor in oss till Valbo för vi skulle handla lite mat. Sen for vi även och hämta Sofie.

På kvällen blev de först grillning hos Johanna & Tobbe, mycket trevligt! Sen gick vi vidare till Hanna och Victor igen och där blev de party! Mathias och Tobbe kom även dit, skitkul! Sen kom de väl fler folk åh, men inga namn som jag la på minnet!

Kvällen slutade väl bra iaf, hade jättekul med Hanna och Sofie + grabbarna, dock däckade ju mathias rätt så tidigt! :P Och idag käkade vi pizza innan vi for hemöver igen, fyfan va tråkigt... vill inte vara hemma, deppar bara ihop helt.... blir förbannad över ingenting och är irriterad på minsta lilla... trööök. vill flytta här ifrån, helst nyss!

De har iaf varit jätteroligt att hälsat på Hanna och Victor och att få komma bort från vardagen en sväng.
sen att de finns vissa lortar i denna värld som är sjukt patetiska och skrattretande är väl också en del i de hela.
Menmen man får väl ta folk för vad dom är helt enkelt, även om dom är dumma i huvve tyvärr!

Äh, de är bara att ta nya tag och de framåt, drömma om morgondagen och leva i nuet!

Pöss jke


i miss you my best friend!


Mina kommentarer ♥
Postat av: Simon

Haha kung bilden!

Saknar dig med!

2011-04-12 @ 21:19:38

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0