♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Fan va svårt.. Jaja...

Mitt namn är Jennie Ericson, jag är 19 år men fyller 20 den 27 juni! Jag bor i Loos tillsammans med min sambo Daniel och min hund Tilo som är en papillon utan papper (haha).. På gymnasiet gick jag djurvård i Ljusdal i 3 år. Jag har en underbar lillebror som heter Peter, han bor i Ljusdal. Jag har världens bästa vänner, kunde knappast ha bättre, dock bor ju ingen där jag bor så träffar dom inte så ofta, men desto bättre blir de ju när man träffas..

Jag jobbar extra på typ 5 ställen, hehe.. Men jag jobbar mest på Furugården i Loos, de är ett äldreboende och de var de allra sista jag kunde tänka mig att jobba med, och då menar jag verkligen sista. Menblev uppringd av chefen en dag och hon sa att jag bara måååååsta prova eftersom de var flera stycken som hade "tipsat" om mig? Så javisst, inte är jag omöjlig jag eh, så jag testade och STORMtrivdes, de är verkligen jättekul! Inte alls som alla säger typ "piss och skit" så är de fan inte, den som påstår de kan ju gräva ner sig? Visst är de de också, men den delen är väldigt liten... Sen jobbar jag även på Ica i Loos, där ska jag även tillbringa min sommar, då dom ringde redan i början av december förra året för att dom skulle hinna först.. Så ja de var om jobbet de..

va ska jag mer skriva då tro? ...

Äsch de får duga!!

Älskar iaf min familj mest!


Jag på studentbalen.


Mina kommentarer ♥

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0