Party & planeringsmänniska går inte ihop!

God morgon alla underbara & alla mindre underbara ;)

Idag vankas de 20 år fest in Ljusdal där ElinaDenSuperFina ska firas med dryck, mat och spårning :D Känns som att de kommer bli en grym jäka kväll alltså!

Dock har jag inte riktigt koll på vissa saker vilket beskymrar mig maaaasssor :( Jag vet till exempel inte när grabbarna kommer och hämtar mig (PANIK?!) jag måste fixa något att dricka, vet inte hur jag kommer hem inatt, om jag kommer hem dvs ?! Men men, när vi väl är nere så är de iaf planerat skönt!

Först ska vi sitta hos ELina & Jessie och föra, sen blir de Kina Fu Man Lou (?) där vi ska käka och dricka omkult (!!) och sen blir party like a rockstar :D

Känns som att de kommer att bi bra iaf fast jag inte riiiiktigt har koll på läget faktiskt.. Jag hatar verkligen att inte ha koll, de är de värsta jag vet fan haha.. Men ne jag får väl börja göra mig i ordning lite och ta fram kläder och skit så jag är liiite förberedd iaf :D

Men ha en bra dag/kväll/natt allehopa!!

/ J


Mina kommentarer ♥

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0