Järvsö & "mentaltest" ..

vaknade klockan 7 imorse för att hinna fixa i ordning till resan till Järvsö och stora förväntningar om mentaltestet. bussen hämta upp mig och jonna här nere hos oss, vi fick sitta fram :o jag, jonna + våra stora hundar, (en jämte & en golden) de var GRYMT trång men mysigt ;) när vi kom fram blir de först lite prat sen gick vi ut & fick leka med hundarna & testa dom lite (lek & samarbete) Edda var iaf väldigt social när hon mötte "henne" men sen när dom skulle gå blev de väl lite sådär ^^ men hon är ju somsagt en jämthund och dom är/ska ju inte vara såå "samarbetsam" och inte heller "kampen/leken" gick inte heller så bra, men jämtar är ju till för att jaga så de gjorde inget :) wiie.
och mer än att leka/samarbeta gjort vi inte .. så är besviken på dagen eftersom vi fick info att vi skulle få testa på ett "mentaltest" men fick inte göra nått av de som vi alla förväntat oss. men jaja man får ju vara glad för de lilla vi fick iaf.
även att vi var ute hela dagen typ, inte såå bra för förkylningen + att de var blött & kallt, men bra med friskluft oxå så :)

imorgon blir de hundmassage + hundsim för edda som nu ligger och sover efter en hård dag :D
/ Puss, jennie k ericson ..


en av morgondagens aktiviteter !

Mina kommentarer ♥
Postat av: Angelica

Synd att du blivit sjuk :( Vad bra att han gjorde det, hoppas hon ger fan i er nu oxå!! :@ Blir det inget för er i helgen? Läste Emmelies blogg, hade för mig att det var denna helg som kommer som ni hade planerat in med alla? Jaja, hoppas att det är bra med dig annars! <3<3<3

2009-04-22 @ 23:19:19
URL: http://angelicanord.blogg.se/

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0