WORK #2

Woho idag ringde Ellen över ett till jobb, fan alltså dfe går bra nu! :) Så nu har jag två "extra jobb" vilket är jävligt bra!

Håller även på att panera inflyttningsfest på nå sätt, men kommer inte på någon riktigt bra helg ännu, men vill ha den innan alla snö kommer helst!

Men i alla fall så kommer Daniel hem idag, så idag ska han förhoppningsvis åka till Ramsjö o hämta köttilikött, vilket betyder att jag måste rensa ur frysen idag, Not Funniiii!

På lördag blir det Sundsvall, Ikea, shoppning, ny tv & träffa Leif och Mia :D

Föresten så tycker jag att Kungarna av tyresand är asskoj :D Jockiboi & resten av gänget är så skoj! Men das bitterfitter Erica kunde ju åka där ifrån igår helst?

Ne nu läre jag sätta fart med frysen!


Inget internet = ingen bloggning!

Hejhopp!

Nu är jag helt inflyttad vilket betyder, Inget internet, ingen dator (förtillfället eftersom min är trasig) ingen tid ja ni förstår..

Daniel jobbar ju hela veckorna, så jag är ensam med lillbus hela veckorna, dock jobbar jag ju nätter (så jävla skönt med extra jobb) så då har pappa/mamma Tilo och sen hämtar jag honom efter jag slutat (y) Funkar gööör bra!

Är hemma hos mamma o pappa nu, ska fixa lite mat åt mig o pappa, eftersom vi båda är själv kan vi väl lika gärna äta ilag ?

Men sen bäre av till min o Daniels nya lya ;) Imorgon kommer tapeterna, tvättmaskin, kakel & Anders (y)

Helgen blir det trolivis Ikea i Sundsvall, har en del att inhandla, sen ska jag (hoppas jag) gå i affärer :D WOHO shopping på G!

Men nu ska jag fritera chicken nuggets Mums!

Ha de bra och förbered er på bad update! Men alla nära och kära når mig på luren om de skulle vara nå!


Att du inte skäms!

Hejhopp alla glada och alla sura också för den delen!

Jobbat hela natten från O1.OO till 8.OO (y) Sov inge när jag kom hem typ för då var man ju lagomt pigg!

I alla fall så måste jag häva ur mig vissa saker om vissa personer som jag hellre tar här än med den personen eftersom jag inte vill lägga mig i..

Men att du inte skäms, skulle jag vara du skulle jag skämmas ögonen ur mig, fysatan alltså! Att man kan ha mage att leva på andra människor så som du gör, att man kan utnyttja folk som du gör. De värsta är att du gör de mot dom jag håller kär, vilket gör mig jävligt förbannad.

Jag är så himla dum när jag Önskar att allt vore slut nu, men de är precis vad jag gör, för jag vet Exakt vad du håller på med, exakt! Det har aldrig funkat förr och varför ska de då funka nu!

Nej fyfan om jag vore Du skulle jag skämmas ögonen ur mig, skulle vara så tyst som möjligt och uppskatta saker, men de gör inte du, du bara glider med på en jävla räkmacka och tror att allt här i världen är Gratis, men lilla vän de är det inte & de borde du om någon veta!

Lär dig att Uppskatta saker och ting! Att man kan ge och inte bara ta! Att fråga innan man tar allvariga saker för givet!

Ne fy va jag är irriterad på dig just nu, eller ja de har jag väl alltid varit.......

Puss på er andra! <3


Lägenheten!

Storflytt på G, därför dålig update, men ni är ju ändå så grymt dålig på att kommentera så då kan ju jag lika gärna vara dålig på att uppdatera eller hur ? ;)

Har i alla fall hämtat möbler i Ljusdal idag (y) Så nu är det bara sängen och soffan hemma som ska in i lastbilen sen så är det bara att möblera och flytta in :D Så ska nog sova första natten där inatt! :)

Imorgon blir det rösta, jobba sen blir det Ramsjö och hämta lite grejjer, Daniel ska rösta och sen blir det matimati :)

Men nu ska jag häva i mig lite mat innan jag ska åka iväg igen, ha en trevlig helg!


Flytt!

Nu är nyckeln hämtad och nu väntar flytt!

Skulle ju egentligen ha en etta, eftersom dom skulle bygga om, men tur jag har just nu (förstår inte hur allt kan gå så bra) så fick vi tvåan istället :D

Vilket betyder SOVRUM! <3 Kunde knappast bli bättre!

Så i helgen blir det flytt :D Så jävla kul att få inreda själv, har köpt nya grejer också så de ska bli jättespännande :D

Idag var jag iaf på arbetsförmedlingen, de sög ju? Men men. Sen när vi skulle åka där ifrån startade inte farfars bil SÅKLART! Så de kom typ 10 gubbar och skulle hjälpa oss, pinsamt! Men men de slutade iaf att bärgaren fick komma ochn hjälpa oss, fyfan vilken dag alltså!

Men nu ska jag snat iväg och jobba ännu en natt, byebye! :)


Älskling ! <3




Dagen!

Goddag alla min vänner och alla som vi inte känner dom skiter vi i , skål ;) Nerå, de är en låt som går typ så (?)

Min dag har i alla fall bestått av, sömn, jobb, handla, hämtat papper, packat, letat plånboken (i två dagar) , hittat plånboken, äte pölsa och ja myst med hunden :D

Senare ska jag ringa Barbro och höra över nyckeln till lägenheten och hoppas av hela mitt hjärta att dom är klar med allt, för då är de bara för mig att flytta in ;D Wiho!

Imorgon ska jag till Ljusdal (IGEN) och gå på arbetsförmedlingen, Skitku, not! Men man läre väl, sen ska jag till veterinärerna med Tilobus :) Farfar ska följa med mig eftersom Daniel som egentligen skulle följa med ska och jaga..

men nu ska jag hjälpa mamma med maten, caaaao!


Blir så glad av denna bild :D


Happyface!

Fick nyss reda på en jävulskt bra nyhet, det gillas enormt mycket! Finns dock nackdelar som jag vet kommer, men vafan de skiter man väl i, detta kommer bli så himla bra!

Och imorgon kommer Daniel, skönt som bara den!

Sen blir det Ljusdal på torsdag IGEN, arbetsförmedlingen here I come och jag vill fan inte stanna, gaaah!! Sen hämta hem möblerna, om vi får tag i nån släpvagn! ;p Niiize! Ska även till Veterinärn och vaccinera lillgubben, träffade Maggan idag, herre gud va jag längta tillbaka till Djurkliniken då!

Men nu ska jag sova en sväng innan kanelbullar och limper ska packas!

De går bra nu, kompis de går bra nu!

Även att jag kommer att flytta in i lägenheten inom någon dag bara :D wiho bra nyhet de också :D


Tröööttis!

Hualigen va trött jag är, kan det vara vädret, slitet eller bara jag som är lat ? ...

Idag har i alla fall jag, mamma & Tilo varit till Ljusdal, jag inhandlade ny mat åt lillagrabben eftersom han kliar sig like hell och jag misstänker att de är maten, sen tycker han inte om den heller. Så hoppas på att de nya fodret är bättre!

Sen handlade jag en ny pappersgrej som vi ska ha i lägenheten, skitfin plus lite pölsa ;) Mums!

Väntar på ett samtal som jag verkar få vänta på, som vanligt ... eller! Kanske de som gör mig trött ?

Justja, idag lyfte även Tilo på benet för första gången, wihoooo :D BALLT ju! Dock gjorde han de bara en gång, så var säkert inte för att lyfta på benet egentligen :(

Köpt nya kläder åh, här kommer dåliga bilder på dom ;) Fast dom syns ju inte så mkt.

Här är iaf två saker jag köpt,
Sjal, svart/grå prickig, ca 1oo :-
Tröja grå/vit randing, ca: 2oo:-


Röd Adidaströja (+ byxer!) 5oo :-

Blå,svart,vit rutig huvtröjja, myspys! 3oo:-


Naturbilder!

Trött tjej & har bloggtorka, kanske skriver mer senare, så slänger istället upp bilder från trädgården hemma!

Kommentera gärna :)










Göra Nytta Dag !




Veteranmarknad Lobonäs/Homna

Hejhopp :)

Åh vart i röran ska jag börja? ;)

Igår blev i alla fall jag och Daniel medbjuden till Lobonäs på pubafton och självklart kan man väl inte tacka nej till ett sådant tillfälle ;) Cooolisch!

Så vi tillsammans med några coola brudar & karlar drog iväg dit och upptäckte ganska snabbt att jag var den yngsta personen där typ, eller okej de var väl kanske 10 pers som var i min ålder och upp till 25 kanske, resten var fan upp till 80 år haha! HEJ PRO .... Men sköj vare så dumt att klaga :D

Idag har jag varit på veteranmarknaden i Homna & Lobonäs, köpte en hel del grejer till lägenheten bla. gardiner, kuddfodral, en sjal, trimsaker, plädar m. leopardmönster grr ;) MM MM MM asskoj!

Fick även ett gulligt hjärta som de står "puss & kram" på av min älskling :')

Men nu är fan plånboken så tom de går att vara, tjoho nu ska jag leva Fattigt i många veckor tills vi flyttar in i lägenheten!

Men nu ska vi käka plankstek, Mums!






Hunn svettes!

Hej hopp!

Dålig på att uppdatera, i know men bloggar faktiskt mestadels för mig själv så skit samma ;)

Dagen har i alla fall bestått av:

Ljusdal - packat ur lägenheten, bara möblerna kvar + handlat

Frisör - Klippte Daniels hår, blev självklart snyggt, vad trodde ni? ;)

Badning - badade Edda (jämthunds tiken min)

Tv - Halv åtta hos mig & Idol som vanligt, GILLA!7

Sen fick vi även främmande av lille Elov och Virran en sväng och de första Elov gjorde när han kom hit var att klappa Edda, som självklart var lite blöt efter badet och när han klappar henne säger han

"Hunn svettes som fan!!"

Haha! Trodde jag skulle dö, men de är väl inte så gott att veta att en hund inte svettas genom "huden/pälsen"..


Bild från Gruvan i Loos, alltså på mitt´jobb!


Förhandstitt på lägenheten!

Haha jag suger verkligen på paint så var snälla nu!

Ungefär (!!!) såhär kommer min & Daniels lägenhet att se ut :D Jag är så himla nöjd.


Jävlar va dåligt de syndes, Äsch här kommer en liten förklaring.

Det är en etta m. kök, rätt så stor toa, garderob man "går in i" tvättstuga, egen liten förstukvist som man kan sitta och njuta av vädret på mm. Lägenheten är i ett radhus på 2 lägenheter, kommer bo bredvid världens bästa Katrin m. barn ;) Kommer att ha en stor fin gård, m egena rabatter, skog bakom huset, eget garage, mm mm. Wiho de känns så himla bra! Kommer trolivtvis att sätta upp en liten hundgård också så jag kan ha Eddis där :D

Låter som att dom börjar renovera den på måndag ? Sen så kanske de tar 2 veckor och sen äre ba att flytta in, åh va jag längtar! :)


Bildbomb på Tilo!




Tilo 9 veckor, mys i soffan

Mys i Soffan, suddigbild.

MysBus

Busis

I Love You!

Tilo tror att de kommer någon, men de göre inte.

Tilo badat :D

Tilo i hans regnrock :D Min robothund som bor på mååånen!

Som sagt (c) på alla bilder, vill ni låna så Fråga först!


Våfflär!

Dagen har rullat på av bara den, nu håller jag och mamma på att göra våfflor!

Idag har även Katrin varit hit (blivande grannen alltså, lär er de ;) hon tillsammans med söta Felicia, hennes dotter :D Vi pratade massa skit och planerade flytten och självklart inflyttningsfesten ;)

De första som blir bjudna är självklart Pluttan Cicci & Proppan Sofie, mest saknad.com! Sen blir självklart Jännifär bjuden åh :D KulKul! :D

Får se om de blir nå jobb denna vecka då, eller ja imorgon börjar jag 12.00 at das grübe!

Längtar till helgen då det blir veteranmarknad i Homna & Lobonäs, niiize!

Här kommer en bild på Tilo när jag badade honom här om dagen, HAHAH asså fulare hund får man fan leta efter! XD


Naw stackarn, dum jag är!




Jag, arbetslös = KAOS!

Allt bra med er ?

Mig är det asbra med, men känner paniken krypa närmare och närmare in i själen, Jag Vill Inte Vara Arbetslös, okej jag har extra jobb och annat på G men vafan, jag blir Galen av att bara sitta hemma och passa upp på mamma som har ryggskott, gaah!

Så snart ska jag åka och handla lite, efter de ska jag nog åka upp till farfar och hälsa på, sen har jag ingen anning.

Imorgon ska jag iaf jobba på gruvan, de kommer två kyrkliga församlingar :o OHMYYYY! Kanske ska sätta på mig ett kors runt halsen så jag smäler in lite ...

Solen skiner och jag har de bra, nu kommer några bilder som jag bjuder på! Pöss!





Bitterfittor!

Jag brukar inte vara sur, grinig och klaga så himla mycket, men ändå tycker jag att jag är värre än många andra, men oftast är jag det inför min familj, pojkvän mm som synd är... Men annars är jag faktiskt en glad person, som försöker vara glad hela tiden och de är inte många som sätt mig arg!

Men varje morgon när loggar in på facebook möts jag av denna klagade människa, Alltid är det någonting! Är det inte skoldagarna som är för långa (9-14.30 den längsta dagen) Vi gick ~ 8-15.30 varje dag förutom fredagar och jag har aldrig klagat! Klagar den inte på skolan så är det att dens respektive aldrig är hemma, att den har ont överallt, ja någonting är det Hela tiden.

Fyfan vilket tråkligt liv man måste ha om man sitter och letar någonting att klaga på hela dagarna och sedan skriva de överallt så den drar ner alla andras humör också.

Nu klagar jag, men de är för att jag må¨ste få ur mig det, förstår inte hur man kan vara sån negativ människa..

Skaffa dig ett nytt liv, nya människor, ny insperation, nytt samhälle och ja Allt. För som du klagar nu kan du inte må bra för 5 öre..

GAH blir så irriterad på folk som klagar, klagar och klagar.... Herre gud!

Nu ska jag ut och busa med Tilo :D


Släktträff ?

Hej hopp!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, vaknade vid 10 och sen dess har det varit fullt upp!

Min kusin och hennes tre barn & man var hit, mormor, morbror, farfar och resten av familjen, riktigt trevligt var det :) Jag fick äntligen mitt halsband som en farbror från Näsberg gjort åt mig :D

Gårdagen var i alla fall grymt bra! Var på Kick Saloon och åt, riktigt jävla gott, min mat gick väl på nästan 300 kr bara maten och sen fick jag förrätt, efterrätt och massa annat, Tack så himla mycket Mats!

Efter de var jag privatchaffis åt Daniel & Mats, jävligt skönt att vara nykter faktiskt. Åkte ju hem till Loos på kvällen, hade polisen i arslet i ca 2 mil, trodde jag skulle DÖ av nervositet, jag är så jävla fjantig, är asrädd för polisen :o .... !

Men nu ska jag dra mig mot sängen snart, är så jävulskt trött...

GRATTIS TILL BÄSTASTE EMELIE SOM FYLLER 20 ÅR IDAG, Love You! <3


Bild på halsbandet, det är käkskelett från Älg :D


Kick Saloon!

Usch vilken dag det vart, idag har jag verkligen mått som jag förtjärnat, men de vare verkligen värt!

Var ner på köpingen med Daniel ialla fall. Köpte nytt puder, en tröja och en parfym så nu är jag pankis, eller ne men några hundralappar fattigare iaf!

Sen har jag fortsatt att packa, packa, packa usch! Men nu är de mesta småsaker packade, mest möbler och sånt kvar, skönt!

Ikväll var det meningen att jag skulle dricka tillsammans med Daniel och Mats, men jag pallar fan inte, haha! Men vi ska i alla fall ut och äta på kick saloon i Ljusdal om dom har plats annars hamnar vi nog i Hudik eller Bollnäs och käkar ist. Så de blir en nykter kväll för mig, jävligt skönt faktiskt.

Får se sen om vi kanske åker hem redan ikväll, skönt att komma hem ikväll och få mysa med Tilo bebis, eftersom mamma fått ryggskott så kan hon inte ha honom så nu har bror och Emma honom tror jag (y)

Men ne nu ska jag vara social med pöjkarn!

Vad ska ni hitta på ikväll? :)


en gammal bild på mig sen jag var Blond/Svart hårig!


Krogen

Igår började jag packa ur lägenheten igen, kom dock inte så långt eftersom Mats, Daniels pappa skulle bjuda oss på middag, så vi åkte dit och blev kvar där till 6-tiden.
Sen körde jag fylleskallarna in till köpingen och började själv dricka lite vin, sen drog vi hemifån och runt Ljusdal och de slutade på Järnvägs med trävligt folk! Fick äntligen träffa Jennifer som jag inte träffa på år och dar! <3
Saknar min lilla älski så himla mycket, och får inte träffa honom förän på söndag heller :( buhu Tilo<3
Men nu ska jag ta och borsta tänderna för de känns som att en miljon myrer har haft fest i min mun och sedan spytt....

Bilden är från någon randomsida, hittade den på brorsans dator.

Testat Isadoras nya mascara!

Skriver ett snabbtsnabbt inlägg om Isadoras nya mascara WigWham, som gör att man ska få "spindel fransar" och jag tyckte att den var riktigt bra faktiskt, dock kladdade den av sig rätt så mycket när man målade på den och var tvungen att måla flera gånger, men resultatet blev i alla fall jävligt bra lagom ihopkladdade fransar inte alls så mycket som många trodde och jag är nöjd!


Får ursäkta att jag ser ut som ett mongo på¨bilder, men hade brottom. 
FÖRE:

EFTER:

Syns dåligt, men den var bra och volymen har hållt i sig!

Nu drar jag iväg till Ljusdal och blir där över helgen, då det blir flytta, festa, krogen och god mat!

Ha en bra helg allesammans, vi Kanske hörs nått under helgen också!


Många punkter avcheckade!

Hej alla!

Eftersom det inte blev något jobb inatt så har jag lite tid över till att blogga (y)

Imorse bare ju av till Ljusdal eftersom jag skulle till tandläkarn, hämta ut körkortet och gå till *håll i er* arbetsförmedlingen som jag dessutom bara tyckte tog jävligt lång onödig tid..

Allt gick kanoners, inga hål i tänderna, dock så Kanske jag kommer att få operera mig ... ? Ska tillbaka om 2 veckor och ta ett OPG, när dom röntgar hela skallen och shit, sen ska dom skicka vidare plåtarna till en specialist för beslut om operation or not.

Trött som ett aaaas gick jag hem till lägenheten för att börja rensa ur den, började med toaletten som gick riktigt bra faktiskt, blev fyra bananlåder helt fulla, plus en stor ikeakasse (y) Men dock är bara halva lägenheten urresnas.. Resten rensas ut imorgon..

Nu ska jag mysa med Tilo och gå och lägga mig.
God Natt!


(c) Jennie Ericson


Jobb, Städning and no time!

Jobbade inatt igen, har fortfarande inte varit arbetslös en enda dag, and I love it ;)

Men hann dock bara sova ca 3 tim eftersom jag ska till helvetestandläkarn idag, åh vill inte :( Så ska åka med bussen som går om ca 10 min? ... StressStress och astrött.. Ska sova som fan på bussen iaf..

Sen ska jag och hämta ut körkortet :D Sen trolivtvis gå på arbetsförmedlingen, söck! Sen ska jag hem till min gamla lägenhet för att rensa ur den, hualigen..

Kanske bloggar senare, see yah!!


Årets pinsammaste ?

NU har jag tid att skriva om min jävligt pinsamma händelse som inträffade igår!

En här på byn kom hit med katalogerna med tapeter i och vi började komma in på djur och hon sa att dom nyss köpt en hamster åt en av hennes döttrar och kanske var ute efter en till..

Då jag har två hamstrar som jag egentligen inte vill ha..

Jag: Mähn då, annars har ju jag två hamstrar och jag har ju inte tid med dom så du hade ju kunnat fått en av mig, Arnold skulle de bli isf
Hon: Jaha, men va bra kan jag få se den då?
Jag: Ja självklart, kom med kom med..

Vi går in i mitt rum och jag tar fram Arnolds hamsterbur, öppnar den och lyfter på hans hus och upptäcker att hamster j*veln ser ut att vara död!!! vilket han också visade sig vara....

Jag: Öhm vafan är han död ?! :o
Hon: Mjaa han ser lite död ut faktiskt...

Så ja, de blev ingen hamster för henne, men ändå en mindre hamster till mig. Fatta känslan liksom när man ska ge bort sin hamster och ska visa den också är den död.. Ne fyfan va jag skämdes, men ja en hamster lever ju inte i 100 år så, han fick i alla fall ett bra liv!

R.I.P Min roborovski dvärghamster Arnold!

hahahaha lite roligt faktiskt.... Men här kommer lite bilder på Arnold iaf! :) (c) på alla bilderna.


(c) JE

(c) JE

Skutt
(c) JE


I Love You!

Blev så jäkla yr och illamåeende så slänger in en bild på mig och min älski Tilo som varit så himla lugn och snäll idag. Så kommer den pinsamma händelsen senare förhoppningsvis om jag vågar berätta, ha ha!


Bra, Bättre, Bäst?

Hej hopp!

Allt bra med er ?

Själv har jag det väldans bra, allt känns så himla bra!

Igår bestämde jag tapeter till lägenheten, kommer att bli så himnla fint, Katrin (min blivande granne) kom även hit och snackade lite, känns så himla bra att flytta dit upp :D

Fick även jobba inatt, alltså natten till idag vilket också känns så jävla bra, att jobba, jobba, jobba! Trivs jättebra där också, så nu håller jag tummarna för att de blir maaaaassa jobb så jag får massa jobb :D

Imorgon ska jag dock till tandläkarn = inte kul! Sen ska jag även städa ur lägenheten som en galning på dagen, så kommer Daniel och häntar mig på eftermiddagen tillsammans med Tilo som ska få vara med farfar på dagen!

Men nu ska jag ut och springa en sväng med Tilo, eller ja Gå heter de väl.... Sen ska jag klippa gräsmattan (y)

Hörs sen då jag tänkte berätta en Jävligt pinsam sak.. haha.. Håll utkik!



RSS 2.0