fredag!

helluuu..

jobbat idag igen, fick sluta en timme tidigare idag, hann otroligt mkt på den timmen och de var sjukt skönt att få sluta en timme tidigare fast de bara var en timme :) efter jobbet har jag städa rummet lite & laga lite mat och pula på :)

ska snart färga håret igen, denna gång blir det rött, hoppas de blir bra annars klipper jag fan av allt hår eftersom de blivit misslyckat ett stort antal gånger nu på senaste tiden :)

även att min Daniel åker hemmåt ikväll *HAPPYFACE* men kommer ju inte hem fören imorronbitti eftersom de tar ett tag att åka från Boden (y) men Puss på att han kommer till mig imorron och är här tills på söndag :)

skriver säkert mer sen, byebye! :)

torsdag!

hellluu..

jobbat ensam idag, eller ja ylva var väl där åh men guidat själv. vart ner typ 10 gånger idag, usch. är även sjuk så då är de inte speciellt kul att gå ner i 4 grader upp i 20 och hålla på så hela dagarna för de gör ju de knappast bättre! har även inflamation i en tand vilket gör så jäkla ont. just nu jävlas typ allt kan jag lova .. tröttis är jag också, hela tiden ;p
men dumt att klaga när det alltid finns dom som har de värre ;)

imorgon åker iaf Älskling hemåt *happyface* fast ja han kommer ju inte till mig fören på lördag eftersom han kommer hem till ramsjö sent på natten :) men får iaf träffa honom och gå på grillfest på lördagkväll :) Najs!

usch, jag har sjukt mkt tandverk, håller tummarna för att jag inte ska behöva gå till tandis för han tycker jag verklige inte om :/ .. men de visar väl sej de också :) ska nog hoppa in i duschen nu och sen dra ut en sväng med edda och röka (a) ska inte men är välbehövt i all stress! :)

byebye (:

onsdag, 2-3 dagar kvar!

jobbat idag igen, gick rätt så bra men har inte sovit nått inatt igen så var väl kanske inte på de bästa humöret idag igen .. :) men har iaf fått mina kläder som jag beställde för en månad sen ... -.- hade de gått en dag till hade jag ringt och avbeställt kläderna.. har iaf köpt en ny turkos klänning, jeans, svarta "fula byxor" men sköna ^^ och en tröja :) (y)

imorgon ska jag jobba helt själv, eller ja ylva är där men ho guidar inte eller så. så imorron får jag de kämpit om de kommer mkt folk vilket jag hoppas att de Inte gör.

längtar även tills grillfesten på lördag :) daniel fick ju också komma hem i helgen så får träffa han redan på fredag eller lördag :) najs! :)

längtar även tills helgen innan skolan för då blir de party & krogen med bästaste brudarna + annat folk :D <3

/ je

natti !

nu ska jag sova, skrev nyss en lång dikt med massa snygga rimm, men eftersom blogg.se suger kuk så försvann allt. tack så mkt och jag tänker inte skriva om.

hoppas allt är bra med er för mig faller allt, plask som en pannkaka på marken.
kommer snart vägra gå upp ur sängen, ramla ner från ett träd eller nått så jag kanske bryter nått smart ben eller nått så jag blir liggande i ngr veckor. tack och lov har jag ju iaf min dator (y)

daniel är i boden ... suck.

nej nu ska jag försöka sova, som jag inte gjort riktigt på två nätter = skit trött, deppig & sur.

hejdå!

pokerface !

tisdag!

började att jobba 10 även idag som jag ska göra hela veckan. det är sjukt jobbigt att behöva hålla minen på topp hela dagarna mellan 10-17.. vad än "kunderna" säger till mig, hur mkt dom än klagar och är sur måste jag hela tiden vara glad. det är så jävla mycket jobbigare än man kan tro. sen blir det som en smäll när man kommer hem, allt vänder och jag blir deppig, arg, less & får psyk på minsta lilla, alltså min familj måste tro att jag har ADHD ^^
men det jag menar är att det är så jäkla jobbigt att "pokerfacea" dagarna in och ut..
när man kommer hem släpper man pokerface och allt faller..

annars ska jag inte göra ett skit ikväll, blir bara hemma & det enda som är inplanerat är duschen! (y)

och ni får gärna kommentera så jag vet att någon läser allt intressant som jag nu skriver ;)

hörs! / jennie


I really miss you baby!

hellu folket!

gick upp 9 imorse, hade skit ont i nacken och ont i halsen :/ jag får Inte bli sjuk nu, tre veckors jobb kvar nu, hoppas dom går jäkligt fort! efter de får jag äntligen semester :D i en vecka typ .. men jaja, vill man ha pengar så får man göra tråkiga saker :)

men när det blir ledighet ska det bli party med brudarna :D ska bli jäkligt kul. har redan planerat in ett datum och dom bästa partypinglorna carro, sandra, jennifer, sofie, älskling och fler är ju på så då är det verkligen fullt ös medvetslös .. :D längtar som satan, då kommer äntligen alla vi in på krogen också eller okej inte jennifer men de löser vi :D

saknar även Daniel så jag bryter ihop snart, sjukt jobbigt. love you most! <3


i dethär hålet tillbringar jag sommarn, i 4 grader ...

take me away !

hello bloggisch, länge sen nu men har haft fullt upp.

här kommer en liten sammanfattning..

förra helgen var emelie, anki och lasse här :) fick lite presenter, åt lite, åkte fyrhjuling och mös massa typ :) på lördagen blev det fågelsjö och hantverkardagen, jippi de var massa skoj och jag var där och sålde saker för gruvan då. fick gratis fika, kolbulle och guidning fast den sket jag i höhö. efter de åkte vi hem och sen blev de duschen och fixning inför kvällen för då skulle vi på dans och sen skulle även min efterlängtade älskling komma hem :) kvällen gick och jag blev skit full och glad :D toppenkväll & dagen efter var jag ledig, vilket var jävligt bra för jag hade knappast orkat gå en meter ner i gruvan.

veckan har tillbringats med Daniel :) och sen har jag även jobbat så han har vart upp med mig och linus och sen har vi myst på kvällarna :) var även till järvsö en kväll och köpte ett barbord + två stolar till lägenheten :)

i fredags åkte jag och daniel till ljusdal med mamma :) det blev film och mys hela kvällen, lördagen åkte vi till hudik och handlade lite och lämna in hans telefon, mys! :) efter de blev de ljusdal igen och marknad, köpte skinnjacka & strumpor ofc! :) efter de blev det kinamat med mamma & älskling :) jag tyckte om de så blev skit glad :D sen blev de myspys och fruktsallad, bad & mer mys på kvällen :) fast efter ett tag så ringde jimmy och ville ha skjuss till korskrogen en sväng så jag o daniel ställde upp och skjussa han, anté och jens :) trevlig kväll.

just nu är Älskling påväg upp till Boden och där ska han börja lumpen och inte komma hem på två veckor ... inte så kul, gör redan sjukt ont och vet inte hur jobbigt det kommer bli, men de är redan sjukt jobbigt.. men jag överlever nog.

Puss på alla :)


tack för en underbar helg älskling, mysigare än det vi haft i helgen har jag inte haft i närheten av förut, du är som en dröm. försöker nypa mig i armen men vaknar inte upp, så börjar inse att min dröm är verklighet :')
jag älskar dig som jag aldrig älskat någon annan i hela mitt liv!

buuus & längtan!

jobb, jobb, jobb hela veckan lång förutom söndag, är redan sjukt less på att jobba! men jaja, bra med massa pengar i fickan också så ska väl inte klaga antar jag.

men iaf så fick jag världens sötaste sms av min älsk idag, så nu är jag depp men ändå fett pepp ^^ blev lite positivare till livet nu även fast de suger (:

var även och solade lite iaf, vafan jag jobbar i ett mörkt köldhål med 4 grader hela dagarna, klart man vill få lite ljus. och inte se ut som en blekfis när älsk kommer hem och ska skryta :)

men iaf, räknar ner nu, 3 dagar tills min fisprupp emelie kommer :) och 4 dagar till älsk kommer hem nu! :)

börjar även fundera på vad jag ska hitta på på lördag.. ? dans i loos ? cruising i hudik? eller ... hm. ska iaf få träffa älskling och va jag o emelie hittar på är ett stort ? :)

men bye nu ska jag äta nå :D

jobb & klippt mej

hejhopp pillesnopp.

imorse vaknade jag 7.30 eftersom jag skulle och klippa mej och hinna med de innan jag skulle börja jobba. resultatet efter klippning i tre ord. lugg, kortare & FULT.

började iaf jobba vid 10.00 folket började som vanligt rulla in redan vid 10.. fast de har vart rätt så lugnt ändå så ska väl inte klaga. även att frisören hade i 100 kg vax i min "fina lugg" så det såg ut som att jag hade ett kilo smör i min lugg = fult. så när jag kom hem duschade jag håret & ska väl fixa till de lite snart.

saknar min D, deppar ihop i bara tanken på dig & lumpen .. jag kommer dö, Bye!

DANSEN

ja, de blev då hamra igårkväll med jonna, sandra, angelica och johan :) först var vi till sandsjö och hälsade på när roger hade 60-års kalas, träffade massa folk :)
efter de drog vi vidare till hamra igen då, ner på dansen och där vare drag även fast klockan var 00.30 och dom slutade spela typ 1 ! :D
träffade massa gött folk, bla mina emmsar (: vi pratade och umgicks massor, super kul :D käkade såklart två korv+bröd ;) standard!
jaja, natten rullade på och klockan hann bli ungefär 3-4 och då kom jag, emmx2, angelica, johan, emma och ngr gubbar på att vi skulle åka traktor, eller ja på en vagn efter en traktor (y) skit kul! :D johan olsson körde traktor och jäklar va skoj de var :D
haha men iaf så satt emma.j i en forölj och efter ett tag när de börja bära av ganska fort och sen svängde de så Flög emma av stolen och rakt ner i asfalten, både jag o emma typ skrek i kör "EMMMMA :o" och försökte få johan att stanna men han fortsatte en bit innan han fatta vad som hänt xD haha
de var iaf kvällen höjdpunkt, traktor + emmas snygga asflygning, men de gick iaf bra & ingen dog :)

PUSS på kvällen!
miss you d<3

Dans

okej, impulsivt bestämde jag mig nyss för att jag ska följa med jonna på dans i hamra :) eftersom hon verkligen ville ha med mig så ja? varför inte.. har både skjuss och sovplats/skjuss hem, så känns lite taskigt mot sofie kanske eftersom jag inte kunde komma till henne :( men jag har ju både skjuss till hamra & hem idag eller imorron så då känns de lite värdelöst att sitta hemma :/ förlåt gumman, hoppas inte du blev ledsen! .. <3

så om en timme eller tre kanske kommer kullebyttabajs och tobbe och hämtar mej och sen blire däääns i hamra & träffa alla mina älskade flickor, för emms och emmelie är ju där :D kanske angelica med, har för mig de, så de blir flera flugor i en smäll och jag är glader :D :)

miss you baby, längtar tills du kommer hem .. om en vecka. <3



bild. (c) Jennie Ericson

20090711

haaalllo.

jobbat idag, fick även jobba över en timme, nu börjar verkligen folk visa sig och komma ända till Loos för en tur ner i kylan..
ska även jobba imorgon så de läre väl bli en lugn kväll framför datorn för mej. funderade ett tag på om jag skulle bege mej till hamra eftersom de är dans, men är så jäkla trött och sen blev de lite sent att komma på de nu typ ;P

tänkte även faktiskt sätta igång och byta akvarium nu ikväll om jag orkar. egentligen skulle jag väl ha väntat någon dag till, men de känns som att jag har lite för många fiskar i mitt lilla nu, så dom dör dom inte nu så dör dom nog inte av byte av akvarium heller (: så de blir nog kvällens sysselsättning + att kika på step up 2 . :)

förövrigt hoppas jag på att veckan går fortfort och att de inte kommer skit mkt folk till mej nu när jag ska jobba heldagar denna vecka (a) funderar även på att ta ledigt i helgen, eller iaf söndag så jag kn vara lite social när emelie, anki o lasse är här :)

nej nu ska jag sätta igång och få ur vatten + tillsätta :) byebye!

Akvarium

hejhopp!

satte i alla fall igång mitt älskade fynd här om dagen, mitt akvarium :)
var till bollnäs och köpte : en pump (400 kr ;o) 6 guppys, en slöjnått(?) en radig snäcka och algtabletter + mer. har även införskaffat sand. så på kvällen när jag kom hem, satte jag och daniel igång att fylla på med vatten och nu har de stått igång i två dagar och ska stå i ngr till, tills jag kan släppa ner alla firrarna :) även införskaffat en ny "musbur" som egentligen är en fågelbur men de blev perfekt (Y)

var även ute och övningskörde med pappa nyss, massa skogsvägar ofc! fick även se 2 älgar och en tjäääder. najs!
haha även att jag skulle trycka in kopplingen, men råka ta fel så jag TVÄRbromsa ist så jag o pappa höll på att så huvudet i instrumentbrädan ... hm, inte bra där jennie.

känner redan att jag börjar bli depp .. inte alls kul med tanke på att de är en hel vecka kvar tills det händer nå kul i mitt liv igen. på fredag kommer iaf stockholmarna och de blir ju iaf skoj! Saknar även Daniel sjukt mkt, den enda som jag verkligen känner bryr sig om mig så mkt som de går och jag har aldrig känt mej så älskad av någon förr som jag känner mig nu, och då känns de tugnt när den personen drar ifrån en en vecka & sen är ju de bara början .. :(

hoppas veckan kommer att gå fort, annars vet ju jag någon som kommer halvdö..


bye!

Här kommer lite bilder från när jag haft tråkigt ^^ ENJOY !


lekbilder / Jennie Ericson


lekbilder / Jennie Ericson


elov & edda leker / Jennie Ericson


min äppelsnäcka Daniel :) / Jennie Ericson


lekbilder, flugor på seren / Jennie Ericson


denna vackra bild på Älskling från midsommar får avsluta :D i love you <3

JOBBJOBBJOBB !

puh och hej.

jag veet, jag har inte skrivit nått på hur länge som helst, men har vart så mkt jobb nu på sista tiden och kommer ju fortsätta att vara de fram till skolan börjar, bra med cash ;)
även att älskling har vart här typ hela tiden sen jag fyllde år (Y)

var iaf på Cabaré cupen i lördags & ja Ramsjö hela helgen då, grymt jävla helg kan jag lova :D supa som fan vart de, solbränd som ett As blev jag, mys med älskling, bad i badtunna, umgås med Sara och ja umgås med maaaassa folk, alla var snälla & prata med mig :D

så ja de har väl vart min "semester"  2 helger, verkar vara en hel del folk som kommer till jobbet så nå mer ledigt för mig ... hm ja de får vi väl se ? .. :/ men ja, bra med pengar såklart så ska väl inte klaga.

iaf så åker Daniel till bulgarien inatt, så nu blir jag utan honom i en heeel veckan + att han är hemma bara en vecka efter de och sen drar han in i lumpen ... segt som fan! men men, de klarar vi lätt! <3

ha de bra alla!

RSS 2.0