♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar är sedan två veckor tillbaka "skilda" eller dom gick ifrån varann för 3? veckor sen, de är en av anledningarna till att jag inte varit på så bra humör dom här veckorna. Anledningen eller beslutet behöver jag inte skriva ut här, för de vet väl alla redan ändå... Så så äre iaf!

Ja men iaf ...

Min mamma heter Kristina, hon är världens underbaraste mamma, som Alltid stöttar och ställer upp. hon bor numera i Ljusdal i världens finaste lägenhet, är grymt avundsjuk. Hon har 3 storebröder, två i Näsberg och en i Långshyttan. Hennes mamma (min mormor) bor också i Näsberg och är världens underbaraste hon också!! :) Ja jag vet inte va jag ska skriva mer än att jag älskar henne mest!! <3

Min pappa heter Tony och är en grym pappa, finns alltid där när man behöver de och får hjälp med allt jävla skit jag jämt har sönder höhö.. Han bor i Loos där jag bor i ett fint hus, han har 4 hundar och en katt. Han har en syster som bor i Loos och hans pappa (min farfar) bor även han i Loos och är helt underbar även han! Ja nu vet ja inte vad jag ska skriva mer här heller, hehe! Men jag älskar min pappa också! <3


Mina kommentarer ♥
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv superkul att du är med och tävlar om valfritt smycke :)



:D glöm inte bort att kika in min nyöppnade webbshop hihi, http://shopbyalexandra.se

2011-02-17 @ 22:57:12
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Jens

nu är svaren från frågestunden uppe kolla in och se vad jag svarande! :)



Här: http://sieex.blogg.se/2011/february/svar-2.html#comment

2011-02-17 @ 23:26:39
URL: http://sieex.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Nu är vinnaren av det valfria smycket utsedd!

Har du inte vunnit så har jag dragit igång en ny tävling där du kan vinna ett nytt valfritt smycke :) ( eller samma som du försökte vinna tidigare såklare ) Så fort 100 pers deltar startar en ny omgång! Så du får supergärna vara med igen =)

Klicka här underför att komma till den nya tävlingen:

http://vadfanskajagheta.se/2011/february/tavling-9-vinn-valfritt-smycke-fran-bstor.html#comment

2011-02-18 @ 11:04:58
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera här ♥ Glöm inte att skriva ditt namn, anonym kommentarer raderas omedelbart & ip-adressen spåras vid olämpliga kommentarer! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0